pa dobro ak nece nitko nemora pa nek lijepo plati enabavi dodatnih 40 kn pa neka ga ispadne lijepa svotica.
čemu kad plati prek stema 25kn i gotovo, alternativno zamoli nekog da mu kupi i da mu pare na račun/ruke/plati cugu. Lihvaru jedan
pa dobro ak nece nitko nemora pa nek lijepo plati enabavi dodatnih 40 kn pa neka ga ispadne lijepa svotica.
čemu kad plati prek stema 25kn i gotovo, alternativno zamoli nekog da mu kupi i da mu pare na račun/ruke/plati cugu. Lihvaru jedan
nisam ja nikakav lihvar,mislim da ce to bez problem potvrditi i neki korisnici foruma
nisam ja nikakav lihvar,mislim da ce to bez problem potvrditi i neki korisnici foruma
Koji ti je stari account, tj prijašnji nick nego što si ovaj account napravio?
nemam prijasnji nick ovo meni prvi samo sto se nisam regao do nedavno
Ovo mu je prvi nick inače, znam ga osobno, a gle, onaj tko nema kreditnu, tj paypal njemu neće bit skupo, za 50kn bolje uzet nego neimati. A sad tko ima, proći će jeftinije i ne žiškam kaj je tu čudno vama...
@Čux:
Kak će platit netko tko nema ? ( jedino da nisu frendovi )
Usput ako je netko zainteresiran za igranje preko etf2l (klansko igranje) javite mi na PM ( skupljamo članove tako da imamo više postava u više kategorija )...
Usput ako je netko zainteresiran za igranje preko etf2l (klansko igranje) javite mi na PM ( skupljamo članove tako da imamo više postava u više kategorija )...
Ja sam ti poslao poruku u vezi klana. I još bih nešto nadodao, a to je da smo bili dosta dobri na Highlanderu, za mene je to bilo provo TF2 klansko iskustvo, saklupili smo 2 pobijede, 1 remi i 1 poraz. Izgubili smo od jedne puno jače i iskusnije ekipe koja dugo igra zajedno i mislim da bi trebali biti zadovljni i nastaviti tako
Ja sam ti poslao poruku u vezi klana. I još bih nešto nadodao, a to je da smo bili dosta dobri na Highlanderu, za mene je to bilo provo TF2 klansko iskustvo, saklupili smo 2 pobijede, 1 remi i 1 poraz. Izgubili smo od jedne puno jače i iskusnije ekipe koja dugo igra zajedno i mislim da bi trebali biti zadovljni i nastaviti tako
Mislim da svi znamo uzrok vaseg poraza.
Mislim da svi znamo uzrok vaseg poraza.
Prosvijetli me
Htio je reci da smo izgubili jer nismo imali njega
Sto ja to vidim? Izgubili? Ah to sam sve ja kriv :( Nazalost pregorila mi je graficka pa eto...
I od sveg toga zanimljivo je da će Equinox igrat u round 2 protiv Guru-a ako i jedni i drugi pobjede trenutnog protivnika...
E a da li se moze skinuti video igre sa sluzbene stranice ili se to uploada samo kad druga strana zatrazi?
I od sveg toga zanimljivo je da će Equinox igrat u round 2 protiv Guru-a ako i jedni i drugi pobjede trenutnog protivnika...
Ajmo Guru!!! Osvetite nas
Ajmo Guru!!! Osvetite nas
Probat ćemo.
Usput, evo novog bloga poštovanog člana Guru Gaminga, čovjeka vrlo iskusnog u Team Fortressu 2:
Naći ćete puno tutoriala, savjeta i uvoda u competitive TF2! Uživajte.
Još malo i Poker Night je vani! New itemz muahahahaha
Još malo, to skoro pa cijela vječnost, nikako da bude za download
EDIT: Tek će bit available u pol 2 ujutro kod nas
Ja ću vjerojatno biti budan, moram pročitati Hamleta. Već tjedan dana odgađam čitanje lol
Ja ću vjerojatno biti budan, moram pročitati Hamleta. Već tjedan dana odgađam čitanje lol
, odi rađe matematiku riješavat. Više će ti pomoći u životu. Zapravo odi TF2 igrat i to će ti više korstiti.
, odi rađe matematiku riješavat. Više će ti pomoći u životu. Zapravo odi TF2 igrat i to će ti više korstiti.
Znam. Ali kad god pita usmeno, mene pita. I baš izabere da će mene pitati (ako se nitko ne javi), nikad ne otvara imenik pa da nekog random. Baš mene.
To je zato jer imaš krvave oči od previše igranja igrica pa zna da nisi učio ;)
Hehe, jesam u minusu. Al sam im uzeo sve iteme
Ja sam u minusu i imam 0 itema. Prvi put zapravo igram poker.
A cuj morat ces onda googlat, ima barem gro tutoriala za Texas Hold'em. Poanta je, a to sam skuzio odmah, cim netko od njih ponudi neku od tih stvari, igrat agresivno i u glavu, ja sam i blefiro i dobio. Inace svidja mi se kao pokerica i bas je ok za laganu zabavu, sad kad sve imam igram iskljucivo na hard. Jos se samo nadam da ce s vremenom postat on-line, da malo perem frendove sa Steama. Za nekakve virtualne uloge.
A cuj morat ces onda googlat, ima barem gro tutoriala za Texas Hold'em. Poanta je, a to sam skuzio odmah, cim netko od njih ponudi neku od tih stvari, igrat agresivno i u glavu, ja sam i blefiro i dobio. Inace svidja mi se kao pokerica i bas je ok za laganu zabavu, sad kad sve imam igram iskljucivo na hard. Jos se samo nadam da ce s vremenom postat on-line, da malo perem frendove sa Steama. Za nekakve virtualne uloge.
Hah. Problem je u tome što mi uopće ne nude iteme.
Moj brat sad isto posjeduje Orange Box. Igra tek tjedan dana, a već je dobio hat random dropom :D
Moj brat sad isto posjeduje Orange Box. Igra tek tjedan dana, a već je dobio hat random dropom :D
Ja sam danas, za Pyra.
Ja nisam dugo igrao, sada ovaj vikend ću raspaliti kada ispite kompletiram.
Evo jednog screenshota, kontam da je to najveći kpd kojeg sam ikad napravio. oprostite što net_graph malo strši :)
btw, trejdam pyro kapu vintage marryweather. za neku drugu kapu. ako ima zainteresiranih kontaktirajte me na steam-u. Steam profil: