Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Evo mali report nakon instalacije i odigrane 2 misije:

Instalacija traje dosta dugo, nekih 30-40 min. Odmah na početku je potrebno verificirati key preko BN-a, nakon toga ide

klasična instalacija. Nakon instalacije igra se sama opet spaja na battle net i provjerava ima li update - ima, i to nekih 35 Mb

Što se tiče grafike i igrivosti, mislim da nema potrebe previše opisivati, na netu ima videa i slika na tone. Meni je igra vrhunska, puno se truda uložilo

u detalje, ambijent, one životinjice što šetaju okolo...

Moja konfiguracija je dovoljna da vrti igru na najvišim postavkama na 27'' monitoru, tako da mislim da većina ljudi neće imati problema.

Zasad ne vidim nikakvih problema u kretanju jedinica i u AI-u, sve funkcionira savršeno.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
hellraiser1110 kaže...
harpy21 kaže...
toxic kaže...

Onome tko voli tu igru i ko ima bar nesto ustedenog novaca nece mu biti problem izdvojit cca 400kn za igru, neki toliko tjedno potrose na cigare i alkohol tako da..

A cjena ekspanzija ce biti otprilike ista mozda 350kn, tako da kada sve pogledas ako ces htjeti sva 3 nastavka dat ce za igru oko 1200-1400kn sve zavisi

Da, gle, ja isto dosta puta kupujem originale - kada je baš odlična igra kao assasins creed 2, onda ću bez problema platiti 350 kn. Ili čekam da padne cijena kao za Mass effect, pa da ju poslije nabavim za 100 kn. Ali 450 kn je stvarno previše za igru u kojem dobiješ sitnice koje tebi kao gameru baš ništa ne znači. Za 350 kn kupiš Dragon age ili mass effect 2 i dobiješ bar DLC - ove. Naročito kada su za 50 kn pale cijene igre, tako da su većina novih za 300 kn. Ali platiti 450 kn za igru koja košta kao jedan special edition, u kojem nemaš nikakvu figuricu, mapu svemira, gramofonsku ploču, ma bilo što, može se smatrati samo bahatom pohlepom. Na kraju će Diablo 3 kada izađe koštati 500 kn, ali bitno da dobiješ par key questova i 10 dana trial za WOW.

Ti mora da si najškrtija osoba na svijetu, pa pogledaj malo kolko koštaju igre za konzole kod nas, čak po 550-600 kn komad i nisu nikakav special edition, za special edition neke igre treba odvojit 800-tinjak kuna.   Da dobiješ 2 keya za sc2 koje možeš dat nekom frendu da proba igru na 7h kroz 14 dana i dobiješ beskorisni wow key koji ni netrebaš dobit jer to već svako ima čim se rega na b.net, ali igra od blizzarda vrijedi tolko, da nema single playera ja bi kupio tu igru, za mene je SP bonus u igri, pa onda ovaj minigame lost viking, pa onda ima raznih challenga zanimljivih, svaka misija ima svoje achievmente koji mogu biti teški i za najbolje igrače. Tu ima i custom gameova kojih se nitko nije sjetio, to su igre koje je netko kreirao, naprimjer dota u starcraft okružju, razni tower defense gameovi, micro challengi koje igraš s prijateljima, zapravo beskonačno contenta. Ja nenzam šta ti vidiš u tom Assasins creedu 2 jer ta igra prema SC2 izgleda kao alfa verzija neke igre. Tko god kupi SC2 dobiti će jedan od najkompletnijih proizvoda ikad napravljenih.

Da, samo što su to blueray, i osim toga, preko ebaya možeš nabaviti platinum verzije po puno nižoj cijeni nego kod nas. I osim toga, nije algoritam jedini koji prodaje ps3 igre tako da ima par dućana gdje assasins creed 2 za konzole možeš nabaviti po 250 kn, a ne po 500.

Je, škrtica, malo sutra... Niti sam toliki fan starcrafta, niti me ne zanimaju achivementi, zanima me samo singleplayer i to je sve. Starcraft sam igrao puno puta i to singleplayer, pa to očekujem i od originala. Još ću čekati komentare i recenzije od drugih, pa skinuti za torrenta. Toliko o tome.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

cijena je sasvim ok po meni

jedino ce expanzije preeeeeevise kostati

sp only expanzija 350kn

no thanks

nadam se da ce se moci MP igrat bez tih expanzija jer ak ne slucajno nema sanse da kupim onda

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 20:47 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

cijena je sasvim ok po meni

jedino ce expanzije preeeeeevise kostati

sp only expanzija 350kn

no thanks

nadam se da ce se moci MP igrat bez tih expanzija jer ak ne slucajno nema sanse da kupim onda

Nisam siguran, ali u mp će ionako svi imati tri rase u igri. A ekspanzije će vjerojatno biti više za singleplayer.

17 godina
harpy21 kaže...

Nisam siguran, ali u mp će ionako svi imati tri rase u igri. A ekspanzije će vjerojatno biti više za singleplayer.

dodatne jedinice za MP,a samim time i nove taktike i mogucnosti... kao sto je i broodwar bio za mp prvog dijela

FOR THE HORDE!!!
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Evo da javim prve dojmove, igra je graficki gotovo savrsena, na mom stroju radi sve na ultra na 1920 x 1200 rezi, znaci odlicno optimizirana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RonoN kaže...
harpy21 kaže...

dodatne jedinice za MP,a samim time i nove taktike i mogucnosti... kao sto je i broodwar bio za mp prvog dijela

ha mozda vrate goliathe iz sc1 ili tak nesto

makar me vikinzi dosta podsjecaju na njih

16 godina
odjavljen
toxic kaže...

Evo da javim prve dojmove, igra je graficki gotovo savrsena, na mom stroju radi sve na ultra na 1920 x 1200 rezi, znaci odlicno optimizirana...

5770 grafa, x3, 4 gige memorije... i kazes da je odlicno optimizirana na toj gotovo smjesnoj rezoluciji za danasnje pojmove ?!?!

Jesi ti uopce svjestan na cemu je radio Starcraft, a i ovo je samo nabrijaniji engine od war3.

Tek kada pokrenem na ovom svome 'krsu', vidjeti cu kako je optimizirano...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 22:10 (Mrgud Veliki).
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
toxic kaže...

5770 grafa, x3, 4 gige memorije... i kazes da je odlicno optimizirana na toj gotovo smjesnoj rezoluciji za danasnje pojmove ?!?!

Jesi ti uopce svjestan na cemu je radio Starcraft, a i ovo je samo nabrijaniji engine od war3.

haha tvoj krs.. ja se nadam to pokrenut na 6600

16 godina
odjavljen
hrvatskafarkasevec kaže...

Tako treba... Da vidimo tu optimizaciju.

Doduse, mene nista nece natjerati da promjenim graficku, osim, ako bude preslaba za diablo 3 Cool.

15 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
toxic kaže...

Pa, toxic ima prosječan PC u svjetu gamera.

Mrgud Veliki kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Tako treba... Da vidimo tu optimizaciju.

Doduse, mene nista nece natjerati da promjenim graficku, osim, ako bude preslaba za diablo 3 Cool.

Nevide se tu optimizacije, optimizacija se vidi na high end karticama - Ako je grafika prosječna, a igra trza onda je neoptimizirana. Ništa 6600 i da onda vidimo optimizaciju.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan

Uspio sam pokrenut na starom kompu 2.3ghz,1.2gb rama ,nvidia 7600gt,sve na low reza 1280x1024

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Weky kaže...

Ono drugo nisam bas skuzio sto je autor zelio reci.
Sto se tice 'prosjecnog' PC-a, pljuc... Ovo je obican RTS s nabrijanijim warcraft3 engine-om...

War3 se dao igrati bez problema i na onim x1300 pljuc-mljuc grafama.

A sada odjednom, super je optimizacija, jer radi i na 5770. Ne budite smijesni.

15 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
Weky kaže...

Ono drugo nisam bas skuzio sto je autor zelio reci.
Sto se tice 'prosjecnog' PC-a, pljuc... Ovo je obican RTS s nabrijanijim warcraft3 engine-om...

War3 se dao igrati bez problema i na onim x1300 pljuc-mljuc grafama.

A sada odjednom, super je optimizacija, jer radi i na 5770. Ne budite smijesni.

Engine vecinom nemora značit kakve zahtjeve trazi igra, jer od Warcraft III engine je vjerovatno ostalo - Samo Ime tog Engine-a.

Sve ostalo u tom engineu je prerađeno, nanovo napisano, toliko da nedjeli vjerovatno ni 5% code-a.

A igra danas izlazi, a današnji mainstream (što znači sredina/središnja ponuda) je 5770, dakle Medium detalji (srednji detalji) bi bili realni za SC2 i 5770, a ovdje igra radi odlično na max, dakle odlična optimizacija/maleni zahtjevi.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 22:25 (Weky).
16 godina
odjavljen
Weky kaže...

Engine vecinom nemora značit kakve zahtjeve trazi igra, jer od Warcraft III engine je vjerovatno ostalo - Samo Ime tog Engine-a.

Sve ostalo u tom engineu je prerađeno, nanovo napisano, toliko da nedjeli vjerovatno ni 5% code-a.

A igra danas izlazi, a današnji mainstream (što znači sredina/središnja ponuda) je 5770, dakle Medium detalji (srednji detalji) bi bili realni za SC2, a ovdje igra radi odlično na max, dakle odlična optimizacija.

Pa, ocito ti vise znas i od samog Blizzarda...

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Meni radi na 1024*768 sve low Kad stavim na medium onda blokaje za poludit

Inače, jako loše izgleda na low

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cerina15 kaže...

Da, tebe muci CPU... Cak nemas niti onaj minimalni preporuceni.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Meni na 8800 gts na 1280x1024 radi na Ultra high bez ikakvih trzanja.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Cerina15 kaže...

Da, tebe muci CPU... Cak nemas niti onaj minimalni preporuceni.

oo pa onda nema brige za mene 

tak mi grafika nista ne znaci

mislim da cu ga ja na medium natjerat 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 22:57 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Hvalio se blizzard s ogromnim SP koji navodno ima 30+ sati (neki čak govorili i 50 sati u prosjeku), a starcraft već prijeđen za 16 sati.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...

Hvalio se blizzard s ogromnim SP koji navodno ima 30+ sati (neki čak govorili i 50 sati u prosjeku), a starcraft već prijeđen za 16 sati.

Pa za 350 kuna, to je iznimno iskustvo Cool.

15 godina
neaktivan
nece mi da instalira,ni da pokrene javlja mi ovo.........

The file "Localization.xml" could not be loaded.

ima tko slican problem?
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Savjet ovom tipu, neka izađe malo van povremeno.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
15 godina
neaktivan
a meni,nece ni da mi ucita dvd. a platio 445kn.koje sranje,pa ti kupuj orginale...
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

on je to valjda preso sve odjedanput

di je tu zabava?

inace svaki dan malo i igru igras skoro pa 2 tjedna

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 23:08 (TopForumaš).
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
a meni,nece ni da mi ucita dvd. a platio 445kn.koje sranje,pa ti kupuj orginale...

Javi se njihovom supportu...

Takve greske su neki imali i sa wow-om...

15 godina
neaktivan
daj mi link,slabo ja poznam to sve,ako mozes mrgud,step by step,gdje da se javim,kako da se javim?
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
daj mi link,slabo ja poznam to sve,ako mozes mrgud,step by step,gdje da se javim,kako da se javim?

http://us.blizzard.com/support/index.xml?locale=en_US

15 godina
neaktivan
dobro i sad sto dalje,sto da napisem,gdje da se javim,ako mi mozes pomoci zahvalan bi jako bio?
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ova tema se pretvorila u prepucavanje tko ce kupiti original a ko ce skinuti igru s torrenta, igra je preskupa, slazem se ali dajte pricajte o dojmovima/taktikama a ne o glupostima

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice