ček,igrica košta 450 kn ? hahahaha pa da je isus bog u njoj nebi ti dao te pare,pričekam par dana i skinem fino s neta i uživancija
Nema tu uzivancije nikakve.
Kakva ti je igra kad više od pola igre neradi (MP).
ček,igrica košta 450 kn ? hahahaha pa da je isus bog u njoj nebi ti dao te pare,pričekam par dana i skinem fino s neta i uživancija
Kupnjom igre podržavaš tvrtku koja radi tu igru tako da može napraviti još bolje
Oduševljen sam spoznajom da tako podržavam Bobby Kotick-a i da mi još bolje može prodati par mapa za $15 ili rastaviti igru u 3 dijela tako da izvuče više para od mene.
Evo odmah je idem kupiti
@weky - neke uopće ne zanima multiplayer u igrama
pa zato ne navaljujem na ove prve torente nego pričekam malo....
ukrast cu je samo da je ukradem.... a mozda kad mi bude neki najdosadniji dan u zivotu, mozda je i instaliram.... salim se (ali samo u ovom drugom djelu), inace ne volim RTS ali moram priznat da mi je jedinica bila zakon...
ne zanima me MP
Kupio i upravo instaliram. 12GB instalacija...
koji šit, imam 8 gb slobodno na hard disku, uh sad ide brisanje nepotrebnih igara...
a kao žao ti je obrisati nešto za sc2 :P
Sumnjam da će online raditi da neznam sa kakvim crackom.
ja sam svoj orginal kupio.Sad jesam lud nism neznam....hhaha
Sumnjam da će online raditi da neznam sa kakvim crackom.
nema sanse
jedino ako kreiraju nesto poput alter iw neta
a za to ce trebat duuugo vremena i truda sto im je mozda tim ljudim koji to rade previse
Kupio i upravo instaliram. 12GB instalacija...
koji šit, imam 8 gb slobodno na hard disku, uh sad ide brisanje nepotrebnih igara...
a kao žao ti je obrisati nešto za sc2 :P
Ev obriso 259 gb
Ja sam svoj primjerak jutros kupio, prvi original u životu. 420 Kn (sa popustom na rezervaciju) je stvarno puno, nema dvojbe,
ali ipak Starcraft je Starcraft. Uz igru se dobiju 2 pozivnice za Starcraft trial i 1 za WOW. Instalacija je ''teška'' 12 GB, popodne instaliram
pa ću javit dojmove ako nekoga zanima.
Ja bih apelirao na sve sudionike ove teme da se suzdrže od otkrivanja priče, a eventualne spoilere adekvatno označe!
Ovdje ima ljudi koje jedino interesira priča i SP, pa molim da takve ljude poštujete.
Hvala!
A ja molim da se objave neki skrin šotovi igre!!
Evo jos malo screenshota...
kako se to zove (prve dvije slike)? već mi je dosta napucavanja kokica (Chicken Invaders ROTY)
nemoj samo reći da je to game in game :)
Da čujemo dojmove ali bez spoliera ?
Ne očekujem u uzbuđenju valjda bezveze igru :( .
@ supremecommander -
i, isplati li se ? vidim ubacili su svašta, među ostalim alien invaderse i dwarfove
He, pratio sam tu famu za cijenama, ali 450 kn... damn. Da li je to neki special edition ili obična kutija s igrom? I da li se dobije nešto što opravdava toliku cijenu?
He, pratio sam tu famu za cijenama, ali 450 kn... damn. Da li je to neki special edition ili obična kutija s igrom? I da li se dobije nešto što opravdava toliku cijenu?
dobiješ instalacijski dvd, 2 guest accounta za frendove (svaki po 14 dana) i besplatnih 10 dana za WOW
izaso c...k za Starcraft 2 samo za informaciju na onim stranicama
dobiješ instalacijski dvd, 2 guest accounta za frendove (svaki po 14 dana) i besplatnih 10 dana za WOW
odnosno, dobiješ k* od ovce.
izaso c...k za Starcraft 2 samo za informaciju na onim stranicama
je, ali čitam da ne možeš sejvati i da ima još nekih grafičkih problema s igrom.
odnosno, dobiješ k* od ovce.
točno to
Pitanjce: Ako je tko kupovao igru u Algoritmu, da li SC2 spada u kategoriju 3 igre po cijeni 2?
nemoj samo reći da je to game in game :)
Da, to je ingame - imaš konzolu s "igricama" na svojem brodu Hyperionu.
samo da itam imam jedan problem pa neznam dal je stvar nes sto sma ja krivo napravio ili je jednostavno tako jer upravo sam skino starcraft II betu i uđen unutra i pise mi conect napisem svoj name account idođe kao ''invalid version. please try again later'' ??
Ako je kome skupo dati 450kn za novu ima za narucit preko svijeta medija za 399kn