a čuj, mislim da nije poanta u tome kakvog prostora tamo ima, nego u tome da je netko u mogućnost tako nešto napraviti već u 2. minuti igre, a taj prostor je samo šlag na torti.
čak i da sam ih zablokirao pitanje je da li bih uspio pobiti bagru. ali to je samo jedan od problema što se tiče unita, prostora na kojem se kreću i načina na koji reagiraju.
evo recimo, što reći na činjenicu da će moji vikinzi pobiti 3 battlecruisera, ali onoga četvrtog će ostaviti da mi uništava bazu, samo zato što je centimetar udaljeniji od njih, sve dok ja ne reagiram i pošaljem ih još specifično i na njega dok u isto vrijeme moram paziti na 2 ekspanzije i vojsku u napadu ?
ili možda, pošaljem raidere da roknu bazu, međutim oni se rasprše na takav način da ih 5 kretena počne šetati lijevo desno jer se ne mogu probiti do pozicije i pucati ?
Dakle tu fale neke rudimentarne osnove za RTS tip igara, kao što su određivanje načina ponašanja unita (Aggressive, Defensive, Static), a nedaj bože da možda i neke formacije ubace, to bi već bilo previše za očekivati........
predlažem Blizzardu novi logo - "Games for mentally challenged" (NHF svima koji zapavo vole njihove igre)