Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 865.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
15 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Endymon kaže...
Ali sto se tice fizike

shuttle-a,relativno lose mi izgleda.Ali posto je

alpha,vjerojatno ce oni jos toga doraditi.

Može primjer? Svaki video koji sam do sada vidio izgleda kako treba, to jest letjelice se ponašaju u skladu sa letnim modelom koji je implementiran u igru, koji je dovoljno blizu realnog...

0xBADC0DE
12 godina
neaktivan
Star Citizen
Sve mi se čini da će biti nova akcija prodaje broda poput Aurore, 300i u paketu s LTI; "As we teased on Friday, there will be a 300i brochure in the near future. The current plan is to finish it before the new site is released, complete with another promo to help us reach the $10 million stretch goal."

http://robertsspaceindustries.com/thank-you/

Samo je pitanje koliko će to da košta, s obzirom da sam brod kao digital add košta oko 300 kn.

0 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Slike kokpita!!!

Ako ne možete otvoriti, javite mi da ih ovdje stavim 

stunnin'

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Vrlo WingCommanderski - sto je definitivno pozitivna stvar :-)

They say freak, when you're singled out...
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Prema nekim navodima na službenom forumu možda 8GB rama bude minimum za špilanje.. cccc.. treba slagat novu konfu na jesen, nema druge ;)

Mada, za ovu igru mi nije žao uložit i u novi stroj i možda čak kasnije u Oculus Rift.  {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Yey!! Od danas sam i službeno građanin "United Empire of Earth"! {#}

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Berko kaže...

Čestitam, moram i ja provjerit sandučić :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 13:35 (Montezano).
17 godina
Montezano kaže...
Berko kaže...

Čestitam, moram i ja provjerit sandučić :)

Ja sam prvo malo blejio u omotnicu jer mi nije bilo baš jasno tko bi mi slao nešto iz Kine (poslano je vjerojatno direktno od firme koja ih je štampala).
Još sad samo pričekati da mi stigne Oculus Rift i ja spreman :D  

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nova web stranica će biti totalno ludilo {#}

https://www.robertsspaceindustries.com/sneak-peak-the-new-website/

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Star Citizen

Hangar module, da da da

p.s. butra ima dobr boobies Iznenađen

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

e da mi je uletit u njezin hangar :D

also, kada otprilike počinju alpha i beta testiranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Prvo dolazi krajem ljeta taj famozni hangar module za sve backere koji imaju kaj metnut u hangar ;)

Zatim negdje krajem godine kreće alpha dogfightinga, a dalje ćemo vidjeti što nam sve pripremaju...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Star Citizen

Uzeo Dig. Mercenary

Vidimo se gore. {#}

Stay a while and listen...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Mjesec dana do prvog livestreama, i to dvadesetčetverosatnog!

28. na 29. lipnja 2013!

-link-

Također, na gornjem linku možete vidjeti i kakav je inženjering rase Vanduul.

Govori se i o Jump pointovima (za one koji nisu igrali Freelancer te ne znaju što je to, odigrajte Freelancer!){#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Hangar

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Jel zna netko tko stalno prati, jel budu bila jos kakva snizenja za pledge - za auroru ili 300i, prije nove stranice ili opcenito neka snizenja. Ili to moram njih osobno pitati?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Neće bit više sniženja, ako sam dobro popratio zadnji sale. Aurora sale je bio kao zadnje spuštanje cijene prije nove stranice kad će osnovne cijene ići 10$ gore, tako da kupuj sada, pogotovo jer se mislim još uvijek dobije LTI uz svaku kupovinu, što kasnije nije moguće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Steta, volio bi jako kupiti/imati Freelancera, ali preskupo mi je to.

Aurora mi se ne sviđa, ali opet od nekud se mora poceti u tome je cas igre, napredovanje.

Vjerojatno bude jos neke promocije ili popusta prije alphe i bete.

0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Jedino zašto se isplati kupit neki brod je LTI jer svakako ćeš kad tad zaradit za nabavit si ga kroz igru. Pitanje je dali se još uvijek nudi uz kupovinu broda ljudima koji su pledgali za vrijeme prikupljanja sredstava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Nisam puno pratio do sad pa nisam skroz upoznat sa LTI!

Moze li mi netko objasniti sta to tocno znaci imati Lifetime Insurance, koliko znam, to je kad ti netko unisti brod dobijes odmah novi. Ali kako netko tko to nema LTI, a ima samo taj brod koji mu netko unisti, sta onda da on radi bez broda?

I dal jos vrijedi da ja ako sada prvi put pledgeam za recimo Auroru do 28.6, da cu dobiti LTI za sve brodove koje kupim u buducnosti(u igri) ili samo za tu Auroru?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Magger kaže...

Nisam puno pratio do sad pa nisam skroz upoznat sa LTI!

Moze li mi netko objasniti sta to tocno znaci imati Lifetime Insurance, koliko znam, to je kad ti netko unisti brod dobijes odmah novi. Ali kako netko tko to nema LTI, a ima samo taj brod koji mu netko unisti, sta onda da on radi bez broda?

I dal jos vrijedi da ja ako sada prvi put pledgeam za recimo Auroru do 28.6, da cu dobiti LTI za sve brodove koje kupim u buducnosti(u igri) ili samo za tu Auroru?

https://www.robertsspaceindustries.com/lifetime-insurance-clarification/

16 godina
neaktivan
Star Citizen

Ok hvala. Koliko vidim LTI mi je samo na tom brodu kojeg sad kupim/pledgeam. A poslije dobijes Standard Hull Insurance, sto je isto samo moras svakih nekoliko mj. kupovati opet.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Znaci hull insurance ce se placati svaki 1/3/6 mjeseci ingame lovom. koliko se to isplati... jer moze biti kredita koje mozes zaraditi u 2 dana :)

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
DeathBringer12 kaže...

Znaci hull insurance ce se placati svaki 1/3/6 mjeseci ingame lovom. koliko se to isplati... jer moze biti kredita koje mozes zaraditi u 2 dana :)

Rekli su da osiguranje neće košatati puno.

Da još dodam, ako netko misli kupiti brod najbolje je da nađete nekog od orginal backera jer oni mogu kupiti Auroru po 30 USD i dobijete sve perkove ko orginal backera, a to morate napraviti do 28.06. kad dolazi nove site.

Brod koji vam poklanja mora biti s datumom od prije 26.11.2012.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 14:58 (iMik).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Jedva čekam 24-satni event i 28.06. navečer, vjerojatno ću si ohladit par pivkana, naručit neku pizzu i uživancija pred TV-om...  

{#}

Zbilja jako išćekujem ovu igru (već i hangar module, pa alphu i betu..) i mislim da će definitivno predstaviti novi standard u SF simulacijama i MMO-ima  {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Bilo je i vrijeme na netko napravi neku takvu potpunu simulaciju, stalno sam sanjao o takvom necem.

Jos na zadnjem interview sa Chrisom, spomenuo je da s vremenom budu ubacili puno novih stvari, tako i FPS borbu kao sto je i sam Crysis. Mada mi to toliko nije vazno, ali vidi se da zeli od igre napraviti cudo ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

...

Zbilja jako išćekujem ovu igru (već i hangar module, pa alphu i betu..) i mislim da će definitivno predstaviti novi standard u SF simulacijama i MMO-ima  {#}

High hopes - big disappointments, Dado...

Ja bih na tvojem mjestu bio malo skepticniji...

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 19:24 (Deus ex machina).
16 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Dado_ZG78 kaže...

...

Nije potrebno biti skeptičan s obzirom na konkurentne SpaceSim igre. Nema ih!!!

16 godina
neaktivan
pad0branac kaže...
Deus ex machina kaže...
Dado_ZG78 kaže...

...

Nije bas da nema. Ima Elite dangerous, koji ce biti u nekim stvarima bolji, a u nekim naravno i losiji od Star Citizena. Jedino sto nece imati na pocetku FPS kretanje po brodovima i slijetanje na planete, ali sve ce to ubaciti. U nekim stvarima mi izgleda dublje, kao sto su ekonomija(nisam 100% siguran, ali mislim da je rekao - mogucnost kontrole planeta i slicnih stvari).

Ili ako vise volis single player onda prati dolaza X Rebirth. Jednako tako dugoka space simulacija(od posjedovanja i kontrole(preko kapetana i raznih menađera) stotine brodova i posjedovanja isto tako puno raznih svemirskih stanica koje ti donose prihod i to sve s upravljanjem u prvom licu.) Na pocetku su napravili duboku pricu pa kad je zavrsis, slobodan si se razvijati u bilo kojem smjeru beskonacno vremena.

16 godina
protjeran
Magger kaže...
pad0branac kaže...

Nije bas da nema. Ima Elite dangerous, koji ce biti u nekim stvarima bolji, a u nekim naravno i losiji od Star Citizena. Jedino sto nece imati na pocetku FPS kretanje po brodovima i slijetanje na planete, ali sve ce to ubaciti. U nekim stvarima mi izgleda dublje, kao sto su ekonomija(nisam 100% siguran, ali mislim da je rekao - mogucnost kontrole planeta i slicnih stvari).

Ili ako vise volis single player onda prati dolaza X Rebirth. Jednako tako dugoka space simulacija(od posjedovanja i kontrole(preko kapetana i raznih menađera) stotine brodova i posjedovanja isto tako puno raznih svemirskih stanica koje ti donose prihod i to sve s upravljanjem u prvom licu.) Na pocetku su napravili duboku pricu pa kad je zavrsis, slobodan si se razvijati u bilo kojem smjeru beskonacno vremena.

Znam za Elite, al ono što ja želim reći jest da je u tom žanru toliko malo igara vrhunske produkcije da te igre nisu konkurencija nego potpora jedna drugoj. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice