Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
15 godina
Star Citizen

Evo nesto dužeg gameplaya u drugom Arena Commander modu Vanduul Swarmer.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Sve što mogu reć je WOW a napravit ništa jer mi je računalo 5-6 god staro, aj bar uživam u filmićima na youbitu :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 1:11 (Vakaka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

U konaćnici, ovo je ispalo puno bolje nego što sam očekivao (za prvu iteraciju letenja, naravno..).

Jedino me malo iritira ova granica simulacije (mada super vizualno izgleda) i audio upozorenje.

Ne znam zašto nisu stavili malo veče područje za letenje.. da li zbog vremenskog ograničenja ili testiranja mogućnosti engine-a, hm..   vrijeme će pokazati.

Svakako preporuka svim ljubiteljima space sim igara (a i SF žanra općenito..) {#}

Disgresija,

je li sad žao ekipi što su prošli tjedan demonstrativno prodavali račune jer eto, sve je to samo scam i AC neće nikad ugledati svjetlo dana? 

{#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Star Citizen

Meni ne. Naime, vidimo sve što je bilo gotovo i prije 4 godine - CryEngine 3.5/3.6 i modelirane brodove. Imamo svemir, vrlo ograničen zaštitnim poljem, dvije bušilice i to je to. Damage model je tako-tako, kontrola broda je loša... Nisam impresioniran ničim što ne bi mogao napraviti svaki dobar modeler u FreeSDK-u da mu otvore shadere ili što ne možešti napraviti da uzmeš gotovi lijepi model broda s Interneta.

I dalje mislim da im je nekoliko godina previše za ovo što su izbacili (a to je manje-više ništa), što me zabrinjava za cijeli projekt. Moj novac sad nemaju i tako se bolje osjećam. Kad igra (ako) izađe, lako je kupiti.

Dado_ZG78 kaže...

Ne znam zašto nisu stavili malo veče područje za letenje.. da li zbog vremenskog ograničenja ili testiranja mogućnosti engine-a, hm..   vrijeme će pokazati.

Ja znam zašto. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 9:37 (Tonči).
11 godina
protjeran

Meni stalno LOADING   što se događa?

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
13 godina
Dado_ZG78 kaže...

Disgresija,

je li sad žao ekipi što su prošli tjedan demonstrativno prodavali račune jer eto, sve je to samo scam i AC neće nikad ugledati svjetlo dana? 

{#}

ne, zasto?

i cemu beljenje, jesmo u vrticu? nasladjujes sto je nakon 6mj odgoda napokon izbaceno nesto userima koji su utukli silne pare u igru?

ja sam prodao svoj acc zato sto nisam mogao vise trpiti los management i idiotska obecanja i zavaravanja ljudi ("sutra cemo izbaciti DFM, koliko se radujete?:))))", 3h kasnije "sutra ipak necemo izbaciti DFM")

prave budale od ljudi 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 9:59 (Fanu).
15 godina
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

U konaćnici, ovo je ispalo puno bolje nego što sam očekivao (za prvu iteraciju letenja, naravno..).

Jedino me malo iritira ova granica simulacije (mada super vizualno izgleda) i audio upozorenje.

Svakako preporuka svim ljubiteljima space sim igara (a i SF žanra općenito..) {#}

Disgresija,

{#}

Iskreno, nakon svih silnih screenshotova, razgledavanja brodova po hangarima i sl. nisam previše impresioniran... Tj. dio igre koji mene opće i zanima (ekonomija, istraživanje, upgredanje brodova i sl.), nije ni zagreban ovi "testom upvaljanja brodom". 
Ono što mogu reći, je da HUD izgleda OK, kamenje izgleda ok, letjelice izgledaju OK, imaju lijepe pozadine i sam test radi OK (nije bilo rušenja i sl). A iskreno, ako ti je ovo puno bolje od očekivanog, onda što si ti pobogu uopće očekivao, jer ovo je neki minimum koji su mogli dati van. I što opet povlači za sobom pitanje koje se povlači ovdje cijelo vrijeme; Zašto im je pobogu trebalo toliko puno za tako malo???

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
11 godina
protjeran

Nemogu vjerovat da cu ovo pitati, ali kako je retardirano da moram. Jeli restart launchera znaći upali/ugasi? Jer sam to učinio 20 puta i opet mi loading stoji cijelo vrijeme :p

15 godina
TheThing kaže...

Nemogu vjerovat da cu ovo pitati, ali kako je retardirano da moram. Jeli restart launchera znaći upali/ugasi? Jer sam to učinio 20 puta i opet mi loading stoji cijelo vrijeme :p

Probaj obrisati User folder.

17 godina
Star Citizen

Malo Offtopic, ali naletio sam maloprije na ovo na YT:

Memories :) 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 12:09 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Uspio sam neznam kako ili je bilo do te USER opcije u launcheru ili neznaš što. Uglavnom ne radi shadowplay :( Grafika je užas, animacija, kretanje broda i ciljanje je da ne rečem što.

Video:

17 godina
odjavljen
Star Citizen

Eh, da. A što se s interakcijom mišem po konzoli? Ništa. Po HUD-u? Ništa osim par strelica i to je to. Što se sa šetnjom brodom? Ništa! Stavili su kameru unutra, al' je beskorisna. Ovo nije DFM; dogfight s kim? Fiksnim bušilicama i zaštitnim poljem? Najosnovnije kretanje broda po praznom prostoru... Bezveze.

Sad mogu biti zločest i pitati jel' itko od prisutnih osobno igrao MP dio ili netko koga zna uživo? 

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Eh, da. A što se s interakcijom mišem po konzoli? Ništa. Po HUD-u? Ništa osim par strelica i to je to. Što se sa šetnjom brodom? Ništa! Stavili su kameru unutra, al' je beskorisna. Ovo nije DFM; dogfight s kim? Fiksnim bušilicama i zaštitnim poljem? Najosnovnije kretanje broda po praznom prostoru... Bezveze.

Sad mogu biti zločest i pitati jel' itko od prisutnih osobno igrao MP dio ili netko koga zna uživo

Znaš da ima i protiv AI a ne samo slobodno kretanje?

Mislim da još nisu pustili MP dio modula..ili se varam, sad i mene to zanima ^^

Što se tiče viđenog po netu igra izgleda je*eno grafički dobro, nisam programer ali imam oči i vidim, nadam se samo malo boljim kontrolama broda jer sve izgleda prebrzo (okretanje) pa nevidim potrebe za isključivanjem sigurnosti za gforce ili kako li se već zove.

Nakon sveg tog rečenog ipak je premalo, vrlo mali ograničen prostor kretanja, samo dvije mape a trebalo im pola godine...možda se i varam jer, opet kažem, nisam programer.

Nakon ovog izlaska tek sad ćemo vidit kojom brzinom će dolazit novi sadržaj, ako nastave "puževim korakom" kako neki (valjda programeri) tvrde onda ništa od igre prije 2017-18 >.<

16 godina
Tonči kaže...

Sad mogu biti zločest i pitati jel' itko od prisutnih osobno igrao MP dio ili netko koga zna uživo? 

koliko se moze procitati HUD je zakljucan i nije interaktivan. Nije ukljucena setnja brodom, DFM multiplayer je samo za izabrane testere(vjerojatno CR-ovi dileri i  pimpovi kojima je zabranjeno izlazenje u javnosti sa gameplayom...)

kada 0.9 verzija izadje tjekom sljedecih nekoliko godina trebala bi imati(boldani su oni prijeko potrebni za pre-alphu{#}):

•Improved client and multiplayer server stability
•General performance optimizations and fixes for hardware specific issues discovered during community testing
•Audio improvements with additional SFX, music, mix, and improvements to the dynamic music system
•Improvements to the HUD to better differentiate the manufacturers, improve ITTS, and add mouse control functionality
•Additional character animations to add immersion to the cockpit and resolve outstanding animation issues
•Further flight model upgrades to better handle unique thruster power combinations and refine the control of each ship
•Additional ship, weapon, item, and thruster tuning to improve the balance of Arena Commander based on community testing
•New multiplayer game mode for public testing along with AI improvements and updates to Vanduul Swarm.
•Hangar bug fixing along with enhanced visuals and animations.
•Cockpit polish with improved damage effects and more dynamic lighting that responds to gameplay events and ship status.
•Some additional weapons and items for use with Arena Commander.
•Update player breathing sound effects and responses to incoming impulses and g-force

11 godina
protjeran

Ja sam vidio neki video gdje je lik rekao da je MP pušten samo za nekolicinu, sada kada će se otvoriti za sve neznam.

15 godina
Star Citizen

Navodno je za sada 250 backera testira multiplayer. Ako bude sve u redu postepeno će povećavati broj ljudi.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Vakaka kaže...
Tonči kaže...

Sad mogu biti zločest i pitati jel' itko od prisutnih osobno igrao MP dio ili netko koga zna uživo

Znaš da ima i protiv AI a ne samo slobodno kretanje?

Mislim da još nisu pustili MP dio modula..ili se varam, sad i mene to zanima ^^

Što se tiče viđenog po netu igra izgleda je*eno grafički dobro, nisam programer ali imam oči i vidim, nadam se samo malo boljim kontrolama broda jer sve izgleda prebrzo (okretanje) pa nevidim potrebe za isključivanjem sigurnosti za gforce ili kako li se već zove.

Nakon sveg tog rečenog ipak je premalo, vrlo mali ograničen prostor kretanja, samo dvije mape a trebalo im pola godine...možda se i varam jer, opet kažem, nisam programer.

Nakon ovog izlaska tek sad ćemo vidit kojom brzinom će dolazit novi sadržaj, ako nastave "puževim korakom" kako neki (valjda programeri) tvrde onda ništa od igre prije 2017-18 >.<

Ja jesam, tim sam skeptičniji...

Izgled je ok, ali - taj izgled ima svatko... Ljepota grafike je tu zbog enginea i rada teksturera i modelera.

iMik kaže...

Navodno je za sada 250 backera testira multiplayer. Ako bude sve u redu postepeno će povećavati broj ljudi.

Aha... :) Da, kad ga zapravo naprave, a ovo što sada postoji (navodno) je samo njihova ekipa.

Evo, npr: treba 10 minuta za pola Arena Commandera: 

Nakon toga ti trebaju kontrole broda (nešto skriptiranja) i AI za neprijatelje: 

Dečko radi machinimu:

Dakle, daj nekom programeru modele i imaš DFM... Recimo ovako:

Sad, kad to znaš, jel' barem malo jasnije koliko zapravo ništa nismo dobili?

15 godina

Meni shadowplay radi bez problema, a ciljanje kada otkrijes kako ide je u stvari jako jednostavno.

15 godina
Star Citizen

Evo jedan video o tome kako Arena Commender ide na Very High (MAX) settingsima na MSI GTX 770 Gaming Edition 2gb.
Zadnjih nekoliko minuta napokon i ubijam te Vanduul stvorove nakon sto sam napokon nasao na tipkovnici targeting system! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

I toliko im je trebalo vremena da samo letite oko jednog asteroida????I onda mi netko nesto kaze za DayZ Standalone xDDDD.Bolje da sute takvi ljudi.

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
protjeran
Star Citizen

kurtzu ovo nevelja , jebes SC  slijedi povratak starom  odlicnom X3 Reunion-u

edit;

malo sam prenaglio ipak priznajem ,SC ce biti odlican banchmark

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 18:09 (Van_Blaster).

3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Berko kaže...

A iskreno, ako ti je ovo puno bolje od očekivanog, onda što si ti pobogu uopće očekivao, jer ovo je neki minimum koji su mogli dati van. I što opet povlači za sobom pitanje koje se povlači ovdje cijelo vrijeme; Zašto im je pobogu trebalo toliko puno za tako malo???

LOL...  ako je ovo minimum onda mi molim te preporuči neke space simove koji bolje izgledaju od ovoga i odmah kupujem! 

AC izgleda impresivno i to misli valjda 80% ljudi po netu.. ne kužim kakve ti onda igraš igre kad ti je ovo 'minimum'?!?

O dužini developmenta ne želim raspravljat, pogledaj samo druge igre koje odgađaju svako malo.. to j bit će trend postao u industriji.

Ja mislim da vas ima nekolicina (prepoznat ćete se) tu u temi što imate toliko nerealan pogled na projekt da je to presmiješno.

Ako je to sve tako jednostavno pa zašto zaboga netko nije već napravio barem približnu igru i izbacio konkurenciju SC-u na Kickstarteru ili negdje drugdje (Steam i sl.)? 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Star Citizen

Kako nema konkurenciju,Elite Dangerous je konkurencija i siguran sam bice to space sim  koji ce se igrati i biti tema u zanru naredno desetljecje ako ne i vise,nakon izlaska, a SC ... koji SC?

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Kako nema konkurenciju,Elite Dangerous je konkurencija i siguran sam bice to space sim  koji ce se igrati i biti tema u zanru naredno desetljecje ako ne i vise,nakon izlaska, a SC ... koji SC?

Elite je super remake i također sam ga podupro u razvoju i kupio još prije godinu i pol, ali ne smatram to konkurencijom SC-u jer su drugačijih 'okusa' (Elite je Elite, a SC je više ko Wing Commander).

Planiram igrat i jednu i drugu koliko vrijeme dopusti.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Kako kome. Te free roaming space sim igre me nikada nisu privlačile. Meni je squadron 42 vjerojatno najzanimljiviji aspekt star citizena, budi sjećanja na odličan starlancer (kojeg je također dizajnirao Roberts). Jednostavno mi se ne igra svemirskog trgovca/istraživača nego me više zanimaju grupni, militantno obojeni, pokolji (freespace, starlancer...).

Svatko ima svoje veselje {#}

Što se tiče mrežnog napucavanja u svemiru, teško mogu zamisliti išta što bi moglo konkurirati allegianceu.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
13 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Berko kaže...

A iskreno, ako ti je ovo puno bolje od očekivanog, onda što si ti pobogu uopće očekivao, jer ovo je neki minimum koji su mogli dati van. I što opet povlači za sobom pitanje koje se povlači ovdje cijelo vrijeme; Zašto im je pobogu trebalo toliko puno za tako malo???

LOL...  ako je ovo minimum onda mi molim te preporuči neke space simove koji bolje izgledaju od ovoga i odmah kupujem! 

AC izgleda impresivno i to misli valjda 80% ljudi po netu.. ne kužim kakve ti onda igraš igre kad ti je ovo 'minimum'?!?

O dužini developmenta ne želim raspravljat, pogledaj samo druge igre koje odgađaju svako malo.. to j bit će trend postao u industriji.

Ja mislim da vas ima nekolicina (prepoznat ćete se) tu u temi što imate toliko nerealan pogled na projekt da je to presmiješno.

Ako je to sve tako jednostavno pa zašto zaboga netko nije već napravio barem približnu igru i izbacio konkurenciju SC-u na Kickstarteru ili negdje drugdje (Steam i sl.)? 

zar tebi je samo grafika bitna ? Mislim da je to trenutno najmanje bitna stvar u igri

http://www.snabbox.org/
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Naravno da nije najbitnija nego treba kombinacija igrivosti, priče i grafike da bi igra bila dobra..  samo kažem da su za sada igru totalno ušminkali i da je to dobar znak za SP kampanju (gdje će se napokon obilato koristiti i MOCAP studio).

Ne znam, mene SC prvenstveno privlači jer je duhovni nasljednik Wing Commander-a sa svojom SP kampanjom Squadron 42 i tom djelu igre se također najviše veselim. MP (Persistent Universe) dio je samo šlag na tortu.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Star Citizen

pa za grafiku se zbilja ne moras bojat ipak je to space sim
gdje se vecina toga odvija u praznom prostoru tak da za to "malo" stvari koje moraju napravit zbilja nebi smjeli stedit na teksturama ili poligonima

*malo u odnostu na ostale igre drugih zarnova gdje se mora radit teren,zgrade i hrpe objekata

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

gdje će se napokon obilato koristiti i MOCAP studio

Rekao si da si "čovjek od struke", a impresioniran si totalnim budalaštinama za plavuše?! Really?! Svaka budala i njen brat ima MOCAP studio kad kupi Kinect za $150. MOCAP je bio impresivan krajem devedesetih za in-game animaciju. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 0:05 (Tonči).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice