Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 882.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
13 godina
Star Citizen

oce ko kupit moj digital scout paket sa LTI? :)

oh btw:

I don’t believe there is any other game, even one that is out of development and “live” that involves and informs the community to the extent we do.

slightly mad studios sa svojim project cars uvjerljivo daje vise informacija (i to vec 1.5g) nego chris i ekipa

svaki dan (osim vikendom) izbacuju patcheve sa detaljnim change logovima, useri votaju na kojim platformama ce igra izaci, daju feedback o svakom aspektu igre i sudjeluju u promociji same igre izradom trailera i pravljenjem screenshotova koje onda developer koristi na game showovima u promotivne svrhe

takodjer su vec imali gotov engine (od shift serijala) kojeg su dodatno modernizirali i sve assete su sami morali napraviti (posto nisu imali prava na njih zato sto je EA vlasnik Shift serijala)

dakle slican put kao roberts i ekipa ali sa puno puno puno vise toga za pokazati..

ugl, nedamise vise ni kenjati po ovoj igri, prodajem taj digital scout po cijeni za koju sam ga i kupio - 35$ ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 10:15 (Fanu).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Vakaka kaže...
Tonči kaže...

"Launching the DFM will be akin to launching a major online game. Except we aren’t even close to being finished. - Chris Roberts

{#}

Držim ga za riječ da će ovo "shortly after PAX" biti zaista "shortly".

Izgleda ništa od toga u skorijoj budućnosti.

Misliš?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Tonči kaže...
Vakaka kaže...

Izgleda ništa od toga u skorijoj budućnosti.

Misliš?

Da ti istinu kažem više me ne briga, čovjek koji ne može ništa sa sigurnošću reć, koji prekrši datu riječ (a nije u pitanju viša sila) za mene ne vrijedi pišljiva boba.

Prestao sam pratit šta se događa, jedino ovdje povirim da vidim ima li novih informacija.

PS. Do sad sam bio u pravu, nadam se da sad nisam ali...  :(

11 godina
Fanu kaže...

oh btw:

I don’t believe there is any other game, even one that is out of development and “live” that involves and informs the community to the extent we do.

slightly mad studios sa svojim project cars uvjerljivo daje vise informacija (i to vec 1.5g) nego chris i ekipa

svaki dan (osim vikendom) izbacuju patcheve sa detaljnim change logovima, useri votaju na kojim platformama ce igra izaci, daju feedback o svakom aspektu igre i sudjeluju u promociji same igre izradom trailera i pravljenjem screenshotova koje onda developer koristi na game showovima u promotivne svrhe

takodjer su vec imali gotov engine (od shift serijala) kojeg su dodatno modernizirali i sve assete su sami morali napraviti (posto nisu imali prava na njih zato sto je EA vlasnik Shift serijala)

dakle slican put kao roberts i ekipa ali sa puno puno puno vise toga za pokazati..

ugl, nedamise vise ni kenjati po ovoj igri, prodajem taj digital scout po cijeni za koju sam ga i kupio - 35$ ako se ne varam.

nudim 10$ {#}

MPLAB C18
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...

oh btw:

Wolfire games -> Overgrowth, pogledati na jubitu izvještaje. Jest da je u razvoju cijelu vječnost ali barem se može igrati...

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
13 godina
zhUPer_C18 kaže...
Fanu kaže...

nudim 10$ {#}

prodano za punu cijenu

rustweaver kaže...
Fanu kaže...

oh btw:

Wolfire games -> Overgrowth, pogledati na jubitu izvještaje. Jest da je u razvoju cijelu vječnost ali barem se može igrati...

project cars se moze igrati od pocetaka na kickstarteru

i to svi koji su platili - jedina je razlika donedavno bila koliko cesto tko dobiva updejtove

igra je vec sada zvjer (ako ne sto se tice simulacijskog djela, onda bar sto se tice vizualnog)

chris i ekipa previse vise po youtubeu, pisu litanije na portalu - sve to izgubi na znacenju nakon nekog vremena i zvuci isprazno posto nemaju nikakav konkretan proizvod za dati javnosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 17:02 (Fanu).
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

U novom WH-u ima o testiranju A.I.-a i filmići su obečavajući..  bome izgleda bolje(detaljnije, fluidnije..) od svega trenutačno vani (uključujući i Elite Dangerous).

Dorađeni CryEngine bi mogao ipak biti super za space sim, hm..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Some say...

Dado_ZG78 kaže...

U novom WH-u ima o testiranju A.I.-a i filmići su obečavajući..  bome izgleda bolje(detaljnije, fluidnije..) od svega trenutačno vani (uključujući i Elite Dangerous).

Dorađeni CryEngine bi mogao ipak biti super za space sim, hm..

Some say...

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Star Citizen
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sve je to super, podržao sam ja i ED, ali pitanje je finalnog proizvoda. Osim toga, Elite i SC ne isključuju jedna drugu jer su drugačijeg feel-a. 

Za sada SC ipak ima detaljniju i 'realističniju' grafiku (pogledati zadnju epizodu Wingman's hangara A.I. programiranje..), dok ED ima igrivu Alphu i lijepu šarenu grafiku sa bogatim efektima (filmovi Alphe).

Nadam se da će ED izači kroz nekoliko mjeseci (i tako dodatno skratiti čekanje SC-a).

Bilo bi mi koma da izađu istovremeno jer želim se izigrati i jednu i drugu legendu {#}

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
sudy_freak kaže...

Sve je to super, podržao sam ja i ED, ali pitanje je finalnog proizvoda. Osim toga, Elite i SC ne isključuju jedna drugu jer su drugačijeg feel-a. 

Za sada SC ipak ima detaljniju i 'realističniju' grafiku (pogledati zadnju epizodu Wingman's hangara A.I. programiranje..), dok ED ima igrivu Alphu i lijepu šarenu grafiku sa bogatim efektima (filmovi Alphe).

Nadam se da će ED izači kroz nekoliko mjeseci (i tako dodatno skratiti čekanje SC-a).

Bilo bi mi koma da izađu istovremeno jer želim se izigrati i jednu i drugu legendu {#}

Ne, nema. SC nema nikakvu grafiku. ED sam igrao i zapravo izgleda jako fino.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Ne, nema. SC nema nikakvu grafiku.

Super za ED, drago mi je jer sam fan Elite serijala, no nije mi jasan ovaj komentar..

Po tebi SC je još u fazi planiranja i nema nikakav art niti igrivi module? 

Čak i ako zanemarimo grafiku brodova i hangara, imaš filmiće A.I. testiranja gdje se vide i polja asteroida, manevri brodova i sl. Zatim imaš filmiće sa isprobavanjem U.I.-a koji isto nisu za baciti.

Po meni su sve to jako dobri pokazatelji u kojem smjeru ide SC što se grafike tiče i osobno sam prezadovoljan {#}

Dobro Tonči, pričekat ću tvoje konkretnije komentare kad napokon izađe DFM.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Čak i ako zanemarimo grafiku brodova i hangara, imaš filmiće A.I. testiranja gdje se vide i polja asteroida, manevri brodova i sl. Zatim imaš filmiće sa isprobavanjem U.I.-a koji isto nisu za baciti.

Vidi filmiće zadnjeg aliena, probaj igru :P  bilo je dobro, završilo je manje dobro.

Iako tonči podbada, stvarno je svašta moguće do završetka igre. Hangar nije toliko dobar pokazatelj, u dinamičnojoj okolini može doći do svakakvih kresanja, od automatskog (agresivni LoD) do namjernog u slučaj da se ni na jačim strojevima ne uspije odvrtiti kako treba. Prvi bolji pokazatelj će biti DFM, i to ako bude malo masivniji, asteroidi, više od 10tak brodova, puno blicanja (dinamička svijetla i takve đinđe) itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 12:54 (Dr. Zoidberg).
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Hangar radi jako sporo. Dakle, čak i da postoji stvarna igra u svemiru s ovim brodovima, sudeći prema hangaru, postoji i gadan problem s performasnama. Igra je sluggish, trzava i nevjerojatno zahtjevna. A nije da je GTX Titan ili sadašnji 7970GE CrossFire spor hardver... Bude li DFM tako zahtjevan kako hangar (kutija s modelom) pokazuje... jao. I ne, nije im grafika tako impresivna; čak su i stručni ljudi komentirali kako su im npr. speculari smeće.

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

OK, naravno da razni 'promo' materijali obećavaju svašta..  i naravno da treba postojati određena doza skepticizma (čitaj hladna glava), no ipak koliko neki sumnjaju u projekt je malo smiješno.

Samo jedva čekam izlazak DFM-a i posljedične rasprave po forumima i gaming site-ovima {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Svi mi jedva čekamo DFM...

16 godina
odjavljen

Evo, ovdje više opipljivog i korisnog nego je CR pokazao.

17 godina
neaktivan

Da, vidjeh već u gornjem postu, svejedno tnx..  

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Steta sto nitko ovdje nema organizacijskog duha da nas sve usuglasi i da onda, umjesto da iscekujemo tudji naslov - isklesemo lijepo svoj.

Koliko energije i vremena je ulozeno u praisanje, flameanje, kritiziranje, podbadanje, argumentiranje, debatiranje ovog naslova... poduzetnik u meni ne moze ne pomisliti kako se to vrijeme, strast i kreativna energija mogla ispoljiti na puno produktivniji nacin.

Steta...

So all hail the new flesh - 'cause it suits me fine...

6 4 hvala 1
16 godina
odjavljen

{#}

11 godina
Star Citizen

ja bi bio suporter toj igri {#}

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Deus ex machina kaže...

Steta sto nitko ovdje nema organizacijskog duha da nas sve usuglasi i da onda, umjesto da iscekujemo tudji naslov - isklesemo lijepo svoj.

Koliko energije i vremena je ulozeno u praisanje, flameanje, kritiziranje, podbadanje, argumentiranje, debatiranje ovog naslova... poduzetnik u meni ne moze ne pomisliti kako se to vrijeme, strast i kreativna energija mogla ispoljiti na puno produktivniji nacin.

Steta...

A evo, baš smo jućer nešto diskutirali vezano za neki backup projekt, ali za mobitele, pa je jedna ideja bila neka igra svemirske tematike. Nešto tipa mješavina Freelancera i istraživanja površine planeta u stilu dijelova Mass Effecta sa Mako, ali za mobilne uređaje. 

Download demo 1: vožnja po svemiru

Download demo 2: vožnja po planetu 

zanemarite krive proporcije planeta i sl. te preveliku brzinu letjelice, te nepotexturiran 3d model vozila...

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
16 godina
odjavljen

Ja imam u procesu jedan projekt svemirske tematike, al' osim što su mi apetiti mnogo manji od CR-ovih, programer sam pa ne stignem sve. :)

14 godina

-- molim obrisati --

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 20:45 (ikolic).
16 godina
neaktivan
Berko kaže...

A evo, baš smo jućer nešto diskutirali vezano za neki backup projekt, ali za mobitele, pa je jedna ideja bila neka igra svemirske tematike. Nešto tipa mješavina Freelancera i istraživanja površine planeta u stilu dijelova Mass Effecta sa Mako, ali za mobilne uređaje. 

....

Kako si uspio sve to bez 40mil dolara, od jucer do danas, bez mocap studija? Ja iz primjera ne vjerujem da je moguce bez da savijas svemir... (pun intended)... ili neki poseban github gdje mozes checkoutati i future, a ne samo history...

Nevezano za tvoj post - napisem pozitivan, konstruktivan post, i omjer ljudi koji se ne slazu jest 3:2.

Pa zar to nije zalosno?

So all hail the new flesh - 'cause it suits me fine...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 2:10 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Nevezano za tvoj post - napisem pozitivan, konstruktivan post, i omjer ljudi koji se ne slazu jest 3:2.

Pa zar to nije zalosno?

Žalosno jest, ali se ne može bolje očekivati od ovog foruma. Premalo je ovdje ljudi od akcije a previše onih, kako bih ih nazvao... generala birtijaša, kojima je valjda jedina svrha govoriti drugima da se nešto ne može napraviti i da je nemoguće. Nedostatak mašte, kompetencije u aktualnom području, ili samo općeniti defetizam, možemo do sutra nagađati zašto je tome tako.

Kada bi se ovaj forum pitalo mnoge stvari koje postoje ne bi postojale, jer su ili "nemoguče", ili se "to tako ne radi". :D

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 3:19 (rustweaver).
14 godina
rustweaver kaže...
Kada bi se ovaj forum pitalo mnoge stvari koje postoje ne bi postojale, jer su ili "nemoguče", ili se "to tako ne radi". :D

Dobro si ovo rekao.

Zato sam i izbrisao svoj post. Jednostavno se treba držat pravila "šuti i radi", a kad imaš nešto konkretno za pokazati onda i "pokaži". U suprotnom ide flame war i trolanje.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ccccc...  zašli ste u offtopic, no intencije su pohvalne {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice