Sacred 2 elite GFX?

poruka: 6
|
čitano: 1.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sacred 2 elite GFX??

mi moze neko malo tocnije objasnit sta je to i dal se isplati cekad jos 9GB  da se to skine??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sacred 2 elite GFX??

itko?? neko mora da zna pomozite molim vas

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sacred 2 elite GFX??

Bolje teksture....

Ako imaš flat, jak komp i volis serijal skini inace ne..

17 godina
neaktivan
Sacred 2 elite GFX??

a jel bi to moglo ic na original ili se to vec dobi u originalu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

Ja sam kupio UK verziju igre, obično izdanje, bez Elite tekstura (bez trećeg DVD-a), najprije patchao na najnoviju verziju, aktivirao igru online, pa tek onda skinuo odnekud treći DVD s tim teksturama i dodao. Sve radi savršeno. Grafika nije na prvi pogled znatno bolja od osnovne igre, ali svakako je ugođaj malo ljepši.

Treći DVD, s elite teksturama ti dolazi samo uz Collector's Edition igre, koji je, naravno, dosta skuplji.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
damian123 kaže...

Ja sam kupio UK verziju igre, obično izdanje, bez Elite tekstura (bez trećeg DVD-a), najprije patchao na najnoviju verziju, aktivirao igru online, pa tek onda skinuo odnekud treći DVD s tim teksturama i dodao. Sve radi savršeno. Grafika nije na prvi pogled znatno bolja od osnovne igre, ali svakako je ugođaj malo ljepši.

Treći DVD, s elite teksturama ti dolazi samo uz Collector's Edition igre, koji je, naravno, dosta skuplji.

THX na obavjesti onda budem pogledo na youtubu kolka je razlika pa cu onda skinut imam flat pa mi je isto!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice