mi moze neko malo tocnije objasnit sta je to i dal se isplati cekad jos 9GB da se to skine??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?? neko mora da zna pomozite molim vas
Bolje teksture....
Ako imaš flat, jak komp i volis serijal skini inace ne..
a jel bi to moglo ic na original ili se to vec dobi u originalu??
Ja sam kupio UK verziju igre, obično izdanje, bez Elite tekstura (bez trećeg DVD-a), najprije patchao na najnoviju verziju, aktivirao igru online, pa tek onda skinuo odnekud treći DVD s tim teksturama i dodao. Sve radi savršeno. Grafika nije na prvi pogled znatno bolja od osnovne igre, ali svakako je ugođaj malo ljepši.
Treći DVD, s elite teksturama ti dolazi samo uz Collector's Edition igre, koji je, naravno, dosta skuplji.
Ja sam kupio UK verziju igre, obično izdanje, bez Elite tekstura (bez trećeg DVD-a), najprije patchao na najnoviju verziju, aktivirao igru online, pa tek onda skinuo odnekud treći DVD s tim teksturama i dodao. Sve radi savršeno. Grafika nije na prvi pogled znatno bolja od osnovne igre, ali svakako je ugođaj malo ljepši.
Treći DVD, s elite teksturama ti dolazi samo uz Collector's Edition igre, koji je, naravno, dosta skuplji.
THX na obavjesti onda budem pogledo na youtubu kolka je razlika pa cu onda skinut imam flat pa mi je isto!