nemam pojma čemu ovaj delay..bit ce da se bandai namco usro gta5 releasa..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigurno da je to u pitanju,ovo je već sad druga odgoda PC.
Sigurno da je to u pitanju,ovo je već sad druga odgoda PC.
Treća ak se ne varam.
The Lykan Hypersport represents the first of a series of free cars we’ll be giving away every month as a thank you to our fans for being so patient in the lead up to the release of the game. We’ll have more info on the full schedule of further content for Project CARS soon but we hope that this is a great sneak peek of just one way in which Project CARS is going to expand in the future.
I'm delighted to announce that Project CARS has now officially entered RTM (Release To Manufacture, or "Gold") status, with a street sale date of May the 7th/8th in Europe (TBC per country, but France is definitely the 7th and UK is the 8th) and May the 12th in the US.
Don't underestimate the magnitude of what we've achieved together either - the game has had a comparatively tiny budget compared to most multi-platform games these days, with a much (much!) smaller dev team than most people seem to think. Clearly the addition of the WMD membership has helped massively in making it happen. The results are there for all to see, the game is already being spoken of very highly, and I'm certain will offer a lot of enjoyment to a lot of people. It's true to say we didn't quite achieve everything we wanted to, but considering the resources we've had, the end result is pretty amazing. And anyway, pCARS is very much a long term project/brand for us, so good that we have plenty to add and improve in future
Clearly the process hasn't always been a smooth one, and in the last few months especially SMS has faced massive hurdles in getting the game over the line, which has meant we've been much less involved at WMD than is ideal. In general too we've made mistakes along the way (natural in something so new, and which we can learn from) which has meant we haven't always made the most of what WMD offers, but there's no question it's been a success overall in terms of its effect on funding, game design and content, and QA.
So ... congratulations, and be very proud when you see our game on the shelves in early May
(And now, back to work - we still have the first patch to finish off, and DLC content to be worked on.
https://lh6.googleusercontent.com/-omAKXbxwUgM/VTe293ACh8I/AAAAAAAAWy8/mZPJ1IyCCdE/w1462-h823-no/pCarsGld%2B2015-04-22%2B16-52-41.png
https://lh4.googleusercontent.com/-SFaSmDUaA2Q/VTfzvvWJD8I/AAAAAAAAW4A/IJc-RlZmlfM/w1462-h823-no/pCarsGld%2B2015-04-22%2B21-10-00.png
https://lh4.googleusercontent.com/-vtjj2uRXERI/VTfzoesnAXI/AAAAAAAAW0M/gdqGoNN6eBg/w1462-h823-no/pCarsGld%2B2015-04-22%2B20-54-58.png
https://farm8.staticflickr.com/7627/16581203874_358296ff61_o.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-f3g0AXDIITs/VTU_Ee_IV3I/AAAAAAAAWr0/D4_A-NAvM-o/w1462-h823-no/pCarsGld%2B2015-04-20%2B19-29-21.png
btw kog zanima, steam download je 11.9GB
poruka head studija vezana uz pCARS2:
A very short update for now as I'm jet-lagged to hell and back but the good news is that we will be continuing the WMD setup for pCARS2.
We will open new forum sections when the game (pCARS1) ships to support the new users and you WMD experts will all have access and we'd greatly appreciate your assistance advising new users.
I'll be implementing a new non-profit return form of WMD for pCARS2 (to avoid the FSA hassle) and will set a purchase time limit of 2-3 months for those who want to take part. Following this, involvement will be closed. The tiers won't have the higher cost options that we currently have (probably capped at 100 pounds with excellent benefits) and those who want to approach me personally to invest in the new game can do so providing it's at or above 50k.
I planned to release the above information with a new web page explaining the details of each purchase tier but we're insanely busy and haven't found the time. I'm aware though that I promised an update so here it is.
In short, we want to continue and extend the community involvement in the pCARS brand which has proven to be so very effective and we want to ensure this great community lives on and thrives into the future.
I'll be implementing a new non-profit return form of WMD for pCARS2 (to avoid the FSA hassle)
^imali su nekih problema sa nekom britanskom vladinom agencijom koja je sumnjala da je metoda prikupljanja novaca za pCARS1 scam, pa su im zaustavili prikupljanje novih donacija
ugl planiraju pCARS2
Preporod u pcarsu nakon sto sam presao s 280x na gtx780, sad igram sve na najvecim postavkama(jedino je AA ugasen) na 4K rezi(lol:):
mjerio s frapsom:
Avg: 49.649 - Min: 36 - Max: 66
na low mi nije toliko islo s 5 auto a ne ovdje na 4k s 10 auta na stazi, inace ide uredno cca 70-90 fps-a@ 1080p(2k)
to igras onaj build s torrenta od prije 6-7mj?
to igras onaj build s torrenta od prije 6-7mj?
da jos uvjek! cekam finalnu verziju da me iznenadi nezelim sve vidjeti unaprijed tako si unistim igru!
lp
hah u tom slucaju mozes ocekivati jos veci framerate i nesto bolju grafiku (igrali su se a osvjetljenjem, wet texturama i particle efektima tako da nocne i kisne voznje izgledaju puno bolje sad)
u svakom slucaju ce jos raditi na grafici po izlasku igre - koliko sam shvatio pokusat ce staviti da se kapi kise po karoseriji micu kao i u driveclubu
s tim naravno da se igra vrti u 60FPSa na konzolama, a driveclub je na 30FPS

Može mi netko reći koliko jak pc treba biti da ja mogu snimati gameplay?
Imam 12gb rama ddr3 1600mhz
intel i5 4450p 4 jezgre 3.1GHz
adm radeon HD 7800 series.
Htio bi da mogu snimati gameplay na 1080p, i da mi igra ne šteka dok igram.
Može mi netko reći koliko jak pc treba biti da ja mogu snimati gameplay?
Imam 12gb rama ddr3 1600mhz
intel i5 4450p 4 jezgre 3.1GHz
adm radeon HD 7800 series.
Htio bi da mogu snimati gameplay na 1080p, i da mi igra ne šteka dok igram.
heh, koja tačno?
MSI Radeon HD 7850 1gb.
MSI Radeon HD 7850 1gb.
Trebao bi vrtiti na 1080p sa 60 fpsa na high postavkama, bar prema trenutnim system req, te uzimajući u obzir naravno da je igra dobro optimizirana.
cekaju ci da ova igra izadje posto su je vec 50 puta odgadjali, popizdio sam lagano i prodao fanatec valjda necu doci u napast da kupim ponovo
hm onaj early asc nije bas da ce ici svima fluidno, sa 270x sa svim autima malo je znalo trzati
cekaju ci da ova igra izadje posto su je vec 50 puta odgadjali, popizdio sam lagano i prodao fanatec valjda necu doci u napast da kupim ponovo
hm onaj early asc nije bas da ce ici svima fluidno, sa 270x sa svim autima malo je znalo trzati
meni je igra doslovno krepavala na 280x, na gtx780 igram na 4k sve na najvise postavke(osim aa, inace dali je jos netkome igra nestabilna na 4k rezi?)...
sstrmi koji ti dio nije jasan?
To samo ti mozes prodavati te price da ti nije isla dobro na R9 280x i "gurati" Nvidiju u svakoj temi,proziran si vise.
Inace bolesne vizualije,cak za PS4,oni efekti kise,mora se volan pod hitno nabaviti :D
Ja ju uzimam 100% dvoumim se dal da uzmem za pc ili ps4 ali uzet cu za ps4 vjerojatno jer ce igra radit glatko a kolko vidim to streamu grafika je bolesno dobra i na ps4.
To samo ti mozes prodavati te price da ti nije isla dobro na R9 280x i "gurati" Nvidiju u svakoj temi,proziran si vise.
Inace bolesne vizualije,cak za PS4,oni efekti kise,mora se volan pod hitno nabaviti :D
naravno, na isprobanih 10+ 280x na razlicitim setupima koje sam imao igra ide ko krepana macka(govorim o najvecim detaljima/bez aa), toliko o prodavanju price...ja sam inace amd fanboy ako nisi znao;) na ovoj gtx-ici igra ide 5x brze! kaj nisi vidio nvidia logo u uvodu igre? sve ti je jasno...ili ipak nije? da ponovim 280x low/medium detalji@fullHD da bi bilo donekle igrivo cca 50+fps-a, sad imam isti frame rate s 780 na high/ultra/4k rezi!(15 auta na stazi)...
Ja ju uzimam 100% dvoumim se dal da uzmem za pc ili ps4 ali uzet cu za ps4 vjerojatno jer ce igra radit glatko a kolko vidim to streamu grafika je bolesno dobra i na ps4.
Ja sam napravio prednarudžbu za PS4, pa javim dojmove za koji dan... ;)
igra ce na konzolama ici u 60FPSa, tako da sto se glatkoce tice, nemate beda
developeri su to cak testirali i sa 40+ auta na stazi i framerate je bio stabilan.
ugl jedva cekam da igra izadje, bit ce brutalan multiplayer sa 50+ trkaca na stazi i sa stajanjima u boksove :)
Ma na live from playstation ekipa vec streama gledao sam jucer par sati nekod njemca i izgleda fantasticno i nije mu trznula nijednom.
Ja cu ju u cetvrtak popodne kupit prije ne stignem do sony centra po bonove i pdmah cu si kupit i thrastmaster t80 volan za 850kn bas za ps4. Stvarno jedca cekam da nesto vozim na toj konzoli 😄

Ma na live from playstation ekipa vec streama gledao sam jucer par sati nekod njemca i izgleda fantasticno i nije mu trznula nijednom.
Ja cu ju u cetvrtak popodne kupit prije ne stignem do sony centra po bonove i pdmah cu si kupit i thrastmaster t80 volan za 850kn bas za ps4. Stvarno jedca cekam da nesto vozim na toj konzoli 😄
Molim te da javis dojmove za volan. tj, dali vrijedi tih para itd.... thx
Zna li netko ima li gdje jeftinije za uzeti osim Steama (50€ = 380kn) i G2A (43USD = 290kn)?