Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 168.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Project CARS
Joky007 kaže...
e sad pitanje uzeti za ps4 ili pc, prosli put sam se sj... kad sam uzeo the crew za pc pa nakon svakog updatea igra radila sve gore i gore, trzala

Kakva su to pitanja? Za PC, naravno 

EUW: Dorans Dildo
16 godina
Project CARS

Dečki, ja se polako zagrijavam :D

Logitech Driving Force GT radi savršeno - FFB je fenomenalan ali sam morao smanjiti sa 100 na 70 da bi bilo podnošljivo :D! Zaključak - Skoro pa doživljaj kao s G25/27 ;)

EDIT: Morao sam pridržavati volan rukom tijekom slikanja jer FFB trese na mjestu zbog rada motora vozila

EDIT 2: Naručio iz Japana dodatne RSF paddle shiftere za Logitech Driving Force GT :) 50$ s expedited shippingom!

Testiranje u tijeku :D Testiranje u tijeku :D
Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 13:56 (mrsmith).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Covjece kad ce krenut taj preload za ps4?? Danas u ponoc se moze igrat a meni nije ni pocelo skidat.

sve druge igre mi pocelo skidat dva dana ranije

1 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

ja sam vozio na g25/g27, vrh vrhova od volana! nemas kaj drugo traziti! neunistivo cudoviste!

Kaj ti znaš, nemaš pojma. Ovaj čovjek zna puno bolje

Inače kupio sam G25 2007. za 1800 kn a prodao ga 2012. za 950 a bio je dobrano korišten ali radio je kao prvi dan. Neuništiva stvarčica vrhunske kvalitete. Nije da me više toliko drže te vožnje zato sam ga i prodao ali sad dok vidim da je izašao Dirt Rally koji je čini se pravi rally a ne ona sranja prije njega a tek ovaj Project CARS.... Dođe mi da zaplačem za njim Igre stvorene za pravi volan.

---Life is ours, we live it our way---
13 godina
Project CARS

Dosao key sa instant-gaminga i stavio sam skidati na Steamu.... Još cekam G25 kojeg frend treba preuzeti u ZG i poslati ga meni.....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
vrinho kaže...
Stjepanj kaže...

ja sam vozio na g25/g27, vrh vrhova od volana! nemas kaj drugo traziti! neunistivo cudoviste!

Kaj ti znaš, nemaš pojma. Ovaj čovjek zna puno bolje

mislis?(uploadam video/2xcustom made simulatori od 5k€) LP

stravicno nesto! cekamo pcars..

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 20:51 (Stjepanj).
12 godina
Project CARS
ima ga tko vec, da cujemo, kakav je na pc-u, kakav na ps4
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Ja odigrao jucer 15 minuta morao sam rano ustat tak da nemogu nesto previse govoriti ali obecava 😄 igrao sam na ps4

0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Igrao noćas od releasea do nekih 02:15 :) - super izgleda, mislim da će biti jako dobro, moram danas detaljnije isprobati!

Razlika u FFB-u i fizici općenito u buildu 829 koji se mogao naći na "netu" i sinoćnje full verzije je dan i noć. Formula ima kompletno drugačiji osjećaj :) i volan je jedna sasvim druga priča. Treba se naviknuti na promjene ali overall - sviđa mi se! Brdo novih postavki u opcijama za FFB također, nisam se još stigao s njima poigrati :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

ja cu igru uzet za ps4 ali vidim da je vani reloaded pa da probamo malo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kotaku članak. - Project Cars is a lot of fun

PSN - DeniZg80
13 godina
Project CARS

najjaci review na steamu:

First race. Formula A at Spa.
Crashed my car on the first corner, lost both front tires, car not moving.
Engineer comes over the radio: "From what we can see on the T.V, the damage looks light. Keep going".

11/10.

^^

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Project CARS
skida se, do navecer bi trebala biti skinuta pa da vidimo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

Jel sam ja jedini koji je razočaran igrom?!?

Igram sa xbone controlerom,  isključio sam svu assistenciju no i dalje mi auto ponaša arkadno?

Sinoc sam se bezveze spojio na online server, staza nurburing i P1 i bez problema odvozio savršen krug, dok na Assettu još nikako nisam odvozio bez izljetanja...

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
VandaL.pr! kaže...

Jel sam ja jedini koji je razočaran igrom?!?

Igram sa xbone controlerom,  isključio sam svu assistenciju no i dalje mi auto ponaša arkadno?

Sinoc sam se bezveze spojio na online server, staza nurburing i P1 i bez problema odvozio savršen krug, dok na Assettu još nikako nisam odvozio bez izljetanja...

lol, nema sanse da nisi nijednom izletio

isto imam xbox one controller i nema sanse da vozim bez svih assistova

koje ti je bilo vrijeme? sta bude kad vozis npr Formulu A i stisnes gas do jaja na startu? morao bi odmah izletiti

13 godina
Project CARS

To za online su vjerojatno postavke servera takve pa pretpostavljam da je zbog toga bilo lakše odvoziti krug.

Solo kad igram osijeti se da auto čupa stazu al opet kao da ima neko ograničenje... čak mogu i zadriftati sa P1 dok bi se normalno izvrtio u roku odmah!

Morat cu se još pozabaviti postavkama kad dodjem s posla al stvarno i sinoc i jutros sam se samo naživcirao "realnošću" vožnje.

Što si izabrao od asistencija kod prvog paljenja igre? Ja sam uzeo onu srednju (nesjećam se kako se zove) i naknadno sam poiskljucivao sve asistencije i upalio damage/tires/fuel na full.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

kod prvog paljenja sam mislim izabrao Pro

ali odi u options > gameplay:

Steering / Breaking Assistance : No

Driving Assists allowed: All

Anti-lock brakes: Yes

Stability control: No

Traction control: Yes

Ostalo je nebitno

S tim postavkama mi je najbolji omjer tezine voznje na gamepadu

Ako ugasim anti-lock brakes ne mogu kociti u zavojima dobro pa ih dosta fulam, a ako je traction control iskljucen nemoguce je voziti brze bolide i aute bez proklizavanja svako malo

odi s tim postavkama u Time Trial mode i uzmi P1 i vidi kako ce se ponasati

ako si igrao online vjerojatno si bio u lobbyu gdje su svi assistovi upaljeni

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:47 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

kak vam je podesen anti-aliasing, i dali koristite fxaa ili smaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Project CARS

decki se isplati kupiti g27 radi ove igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Project CARS

Dali je moguce otkljucavat nove aute?

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

decki se isplati kupiti g27 radi ove igre

Naravno da se isplati ne samo zbog ove igre nego i zbog mnogih drugih simulacija. Osobno sam se neko vrijeme dvoumio oko g27-ice i thrustmaster t500 rs-a, uzeo sam g27 i nisam požalio, iako je t500 rs jos jednu stepenicu iznad, cijena mu ne opravdava uloženo plus što uz t500 rs ne dobijem h-shifter, a to je dodatnih 900-1000kn. 

13 godina
Encyanix kaže...

svi su otkljucani vec u startu kao i sve staze

10 godina
Project CARS

može se igrati s Thrustmaster Ferrari Red Legend Edition??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Project CARS

Zasada izgleda predobro, probao sam neki razumni auto (M3) na kišom natopljenoj Catalunyi i booooolesno je. U karijeri sam krenuo od kartinga, samog početka, pretpostavljam da ću na taj način proći sve klase?

0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS
kako ste podesili stetu auta i ona pomagala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Fanu kaže...
Encyanix kaže...

svi su otkljucani vec u startu kao i sve staze

steta, time su narusili onu uzivanciju u otkljucavanju novih stvari... ovako ce nekima igra brzo dosaditi!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 13:22 (Stjepanj).
16 godina
Project CARS

Igra izgleda super i dosta dobro je optimizirana, ali odustajem od igranja jer neda mi se zajebavat se na tipkovnici! Dok ne nabavim neki jeftin volan bude čekala(a i stiže za tjedan i pol Witcher 3 pa se bu nekak izdržalo)!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Project CARS

Ne kužim kak netko može reći da je ovo simulacija. Ovo nije ni blizu simulacije. Kakvo razočaranje ljudi moji. Još veće ako se uzme u obzir da je ista ekipa napravila GTR2. Najjača fora u igri su "magnetizirani" zidovi. To je ono čisti vrhunac. A ništa ostaje čekati GT7 pa uzeti sony ako ovi promjene usisavač zvukove i sva ostala sranja. Ne postoji volan na ovome svijetu koji bi od ove arkade napravio simulaciju. Žalim ljude koji uzimaju volan samo zbog ovoga.

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Moj PC  
1 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice