u zadnje vrijeme igram GT3 i Prototype. imaju dobro kocenje! dobro i skrecu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za GT3 moram skinuti DLC? Imam več 2 dlc instalirana, a za gt3 se mora platiti. Dali to mogu dobiti besplatno kao i ova 2 kroz igru?
Ja isto samo rokam prototype i formule za autr treba volan jer je pretesko..trenutnon sam na p2 sezoni ..cista uzivancija ;-)
Kako ste kontroler na PS4 nastimali
Ja sam spustio za skretanje sensitivity na 12 pa je palica puno njeznija a gas i kocnicu na oko 50 pa se i da vozit i druge aute
ali i treba biti njezan s kontrolama
Kako ste kontroler na PS4 nastimali
Ja sam spustio za skretanje sensitivity na 12 pa je palica puno njeznija a gas i kocnicu na oko 50 pa se i da vozit i druge aute
ali i treba biti njezan s kontrolama
Stavi motion sensor i uzivaj,i na proslim stranicama imas moj post za najbolje kontrole na ds4
kupio sam upravo project cars i skida se, jedva cekam probati, samo da mi fluidno radiii
oce na medium,uzivaj
btw igra li netko na xbox 360 kontroleru, jel ima puno zezanja oko nariktavanja kontrola ili je igra kompatibilna s kontrolerom
igram ali nisam nista narihtavao
Za GT3 moram skinuti DLC? Imam več 2 dlc instalirana, a za gt3 se mora platiti. Dali to mogu dobiti besplatno kao i ova 2 kroz igru?
Ne treba ti nikakav dlc.
evo krenuo sam igrati i igra mi je super baš ono što sam i očekivao, simulaciju...jedino mi je problem sad u početku pošto igram na kontroler pa izletim sa staze skoro svako malo, ali već je bolje nakon par sati igranja...vi koji igrate karijeru jeste krenuli iz tier 8 ili odmah tier 1? :D
jedino me čudi kako tako malo vremena ima recimo u time trial modu, s nekim autima i nekim stazama nema više od 10 vremena to mi se čini nekako premalo...dali vi tjunirate i podešavate auto prije trke ili ostavite default postavke?
teir 8 default ,p2 prikraju

ja na 70 igram i budem prvi 4/5 lapova i u petom zavrsim šesti od 8 vozaca
Napokon mi je dosao doma T300volan i sad me zanima dal betko zna gdje u hr kupiti neki racing rig ilitiga sportski sic da na njega namontiram volan i vozim.
Nesto tipa rinoseat,playseat ili nesto od fanateca dal ima ista od toga u hr?
Ne bih rekao da znaš.
Ne bih rekao da znaš.
mislim da mu je "isplativije" da sam nes sklepa, jer za i one najlosije deru ti kožu koliko kostaju
Napokon mi je dosao doma T300volan i sad me zanima dal betko zna gdje u hr kupiti neki racing rig ilitiga sportski sic da na njega namontiram volan i vozim.
Nesto tipa rinoseat,playseat ili nesto od fanateca dal ima ista od toga u hr?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/project-cars/160594.aspx?page=23&jumpto=4680934&sort=asc&view=flat
Nigdje ne vidim jel samo ona dolazi, ili ide još nešto pametno uz nju? Jer, ako je samo ona...
Daj, nemojte biti naivni.
Za 200€ se nađe novo sjedalo za utrke, i s ostatkom daš nekom majstoru da napravi nosače.
Nađe se i manje, ali nije to to.
Nigdje ne vidim jel samo ona dolazi, ili ide još nešto pametno uz nju? Jer, ako je samo ona...
Daj, nemojte biti naivni.
Za 200€ se nađe novo sjedalo za utrke, i s ostatkom daš nekom majstoru da napravi nosače.
Nađe se i manje, ali nije to to.
Tako je, 200€ košta ako direktno uzmeš u Njemačkoj, ovaj ostatak do 2300 kn (ja uzeo za 1900kn valjda je poskupilo radi jakog dolara) je marža.
Sjedalo je vrh za nekoga ko nema prostora dovoljno u kući jer se može skupiti i odložiti bilo gdje sa volanom i pedalama na sebi. Feeling vožnje je nemjerljiv u usporedbi sa stolom i običnom stolicom. Ko ima para ne treba se dvoumiti, a ko nema ne treba ni gledati.
Ali i dalje je preskupo!
Mislim da si za te novce mogao imati bolju soluciju.
Malo bi izgubio na prostoru, ali i to bi bilo beznačajno ako bi se dobro organiziralo.
Bolje da odeš na auto otpad i kupiš si neki sportski sic iz npr. Kadetta GSI za neku siću, i odeš do nekog majstora da ti slozi nosace.
Definitivno se može složiti custom sjedalo. Najviše mi se sviđa ovo od Prodigyja
Vidim da se raspravljate oko cijene stolica.
Evo nešto što sam ja sebi složio.
Stolicu sam imao u garaži od prije, jer je pukla noga pa više nije bila za samostalnu uporabu.
Željeza mi je ostalo od nadstrešnjice koju smo radili mjesec dana ranije.
Malo varenja, malo farbe i završeno.
Vrijednost te stolice, ja bih rekao, je negdje oko 1000kn.
Poslikat ću malo bolje kasnije kako to sad izgleda sve ofarbano.
Nego, jel netko uspio rješiti problem da se volan stalno vraća u sredinu, to je jedini razlog zašto ne igram Project Cars.
Znači, kad se recimo skreće u zavoj on mi svaki put toliko jako drži i vraća u sredinu da se ne može normalno voziti.
Volan je kao na slici, Fanatec 911 Carrera (LINK) i pedale su Fanatec CSR (LINK).
Izgleda izvrsno, a jeftinije je.
Razlike ima, ipak tvoje zauzima više prostora... ali razlike od 1300 kuna... NEMA.
Btw. Imao sam ja nekakav volan, ali on je radio malo drugačije. Imao je jedan punjač koji bi mi služio da ga vraća u sredinu, kada nema punjača, nema ni aut. serva. Možda da se poigraš s opcijama ili nešto slično?
Izgleda izvrsno, a jeftinije je.
Razlike ima, ipak tvoje zauzima više prostora... ali razlike od 1300 kuna... NEMA.
Btw. Imao sam ja nekakav volan, ali on je radio malo drugačije. Imao je jedan punjač koji bi mi služio da ga vraća u sredinu, kada nema punjača, nema ni aut. serva. Možda da se poigraš s opcijama ili nešto slično?
Assetto Corsa mi radi odlično što se volana tiče, ima onaj pravi osjećaj kao i u autu, a u Project Cars mi vraća stalno u sredinu kao oni stari NFS-ovi (to za mene nije simulacija).
to se namjesta u game controleru, ili cak da ti to igra sama radi...