- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam odavno vozio, čekam stolicu da mi dođe. Uzeo sam playseat challenge. Teško mi je voziti sa G27 pedelama i stolicom na točkiće. Pritisnem kočnicu, odem unazad
Može preporuka, dvoumim se između Assetto Corse i Pcarsa. Probao sam obje, ali me zanima iskustvo ekipe koja je igrala online.
AC je katastrofa za igranje online... najgori multiplayer ikada napravljen. Možda poprave nekad :) Ako ti je to glavni prioritet, onda sigurno PCars.
Mislim, da se razumijemo, AC je super simulacija - ali je MP dio igre koma izveden.
Ajd da se i ja ubacim u konverzaciju :D
A jel se isplati uzimati pcars samo zbog multiplayera? Kako je generalno mp izveden tu?
Kasnim, no ako se još nisi odlučio, samo da potvrdim, kupio sam AC i igram Mp svakodnevno i nema nikakvih problema. Radi savršeno ima debila naravno, ali to je neophodno, sve ostalo šljaka super.
Nisam odavno vozio, čekam stolicu da mi dođe. Uzeo sam playseat challenge. Teško mi je voziti sa G27 pedelama i stolicom na točkiće. Pritisnem kočnicu, odem unazad
Razmontirao sam G27 nekih 5-6 dana nakon što sam ga kupio iz istog razloga :P velika "uber-awesome-udobna-uredska-stolica" na kotačiće - koji se *newsflash!!* ne mogu zakočiti... jebeš takvu stolicu od 1500kn. Budala uči na greškama . Dok ne sredim stalak i stolicu - ne vozim na računalu.
Razmontirao sam G27 nekih 5-6 dana nakon što sam ga kupio iz istog razloga :P velika "uber-awesome-udobna-uredska-stolica" na kotačiće - koji se *newsflash!!* ne mogu zakočiti... jebeš takvu stolicu od 1500kn. Budala uči na greškama . Dok ne sredim stalak i stolicu - ne vozim na računalu.
Upravo. Fantastičan volan pokvaren sa stolicom.
zato:
kupio jos netko DLC? kakvi su auti? posebno me zanimaju bentley i mclaren
zato:
Zanimljivo sijedalo, moram priznati da ga nisam vidio do sad iako već duže gledan neki wheel stand...
Gdje si ga uzeo?
kupio jos netko DLC? kakvi su auti? posebno me zanimaju bentley i mclaren
ja sam uzeo psn card jer nemam love na racunu pa cu uzet oba dlca.vozio sam multi sa bmw pro car i najviše zbog njega kupujem
dlc vrijedi svake lipe.oba
Di si kupio i kolko si platio?
i ja si razmisljam o tak necemu samo nemrem nac u hr. Molim te reci mi da si kupio u hr
zato:
Zanimljivo sijedalo, moram priznati da ga nisam vidio do sad iako već duže gledan neki wheel stand...
Gdje si ga uzeo?
Di si kupio i kolko si platio?
i ja si razmisljam o tak necemu samo nemrem nac u hr. Molim te reci mi da si kupio u hr
Kupio u Hr i čekam isporuku.
http://www.conrad.hr/Trka%25e6a-sjedalica-Challenge-Playseats.htm?websale8=conrad-hr&pi=1171285&ci=SHOP_AREA_83142_0409021
kontakt:
http://www.conrad.hr/tpl_inhalt.htm?websale8=conrad-hr&tpl=tpl_inhalt.htm&include_tpl=../ws-customer-02-aa/servicepages/inc_ads.htm
A jel se to moze kod njih pokupiti i platiti?
dosta je skupo 2000kn
dosta je skupo 2000kn
Može. Tako ću ja preuzeti u Zg.
Je, skupo je, ali kada vidiš da uredska stolica dođe po 1200 kn, onda i nije toliko. Ovdje mi se svidjelo što se sve može skupiti i odložiti negdje bez razmontiranja volana i pedala.
imao sam scenu sa ebay prodavacem i izgubio sam igru i povratio novac prije tjedan dana i jeli izasao neki update za bugove ili bolju optimizaciju formula i ostalih auta
dosta je skupo 2000kn
Može. Tako ću ja preuzeti u Zg.
Je, skupo je, ali kada vidiš da uredska stolica dođe po 1200 kn, onda i nije toliko. Ovdje mi se svidjelo što se sve može skupiti i odložiti negdje bez razmontiranja volana i pedala.
Znam ja za to sjedalo kad je project cars izlazio nabrijavao sam se na sjedala i ovo mi je bilo prvi izbor isto kao i tebi jer se moze preklopiti i ne zauzima puno mjesta.
Nego daj mi reci jel zbas dimenzije tog stolca sirina i duzina? I kolko su ti rekli da moras cekati?
sad si me nabrijao sve mi se cini da cu i ja uzet
imao sam scenu sa ebay prodavacem i izgubio sam igru i povratio novac prije tjedan dana i jeli izasao neki update za bugove ili bolju optimizaciju formula i ostalih auta
trebao je izaci peč 1.4 ali su ga jos malo odgodili.na njihovom forumu imas sve sta donosi
Znam ja za to sjedalo kad je project cars izlazio nabrijavao sam se na sjedala i ovo mi je bilo prvi izbor isto kao i tebi jer se moze preklopiti i ne zauzima puno mjesta.
Nego daj mi reci jel zbas dimenzije tog stolca sirina i duzina? I kolko su ti rekli da moras cekati?
sad si me nabrijao sve mi se cini da cu i ja uzet
Specifications
- Recommended drivers length:
minimum 120cm / 47inches, maximum 220cm / 87inches - Recommended drivers wheight:
minimum 20kg / 47lbs, maximum 122kg / 270lbs - Dimensions (LxWxH):
136x54x96cm / 53x21x38inches - Dimensions collapsed (LxWxH):
27x54x124cm / 11x21x48inches
15 dana se čeka. Samo požuri, mislim da ovaj tip pravi novu radnju i neće više biti dostupno (tako mi je nešto rekao telefonom).
Specifications
- Recommended drivers length:
minimum 120cm / 47inches, maximum 220cm / 87inches - Recommended drivers wheight:
minimum 20kg / 47lbs, maximum 122kg / 270lbs - Dimensions (LxWxH):
136x54x96cm / 53x21x38inches - Dimensions collapsed (LxWxH):
27x54x124cm / 11x21x48inches
Super izgleda sjedalce, ali koliko god uvjerljive te informacije bile, zanima me info iz prve ruke kad ti stigne :) ja bi ga isto kupio. Ja sam 1.92m / 100kg pa mi je nekako ne baš drago nešto takvo uzeti napamet, volio bih ga prije isprobati. Obavezno javi dojmove :) ..gledao sam review na youtube ali onaj tamo štrkljavac od 60kg s krevetom koji ga testira mi nije baš neko mjerilo.
Dobro ja sam 180/80 tak da nemam problema nikakvih oko toga.
Super izgleda sjedalce, ali koliko god uvjerljive te informacije bile, zanima me info iz prve ruke kad ti stigne :) ja bi ga isto kupio. Ja sam 1.92m / 100kg pa mi je nekako ne baš drago nešto takvo uzeti napamet, volio bih ga prije isprobati. Obavezno javi dojmove :) ..gledao sam review na youtube ali onaj tamo štrkljavac od 60kg s krevetom koji ga testira mi nije baš neko mjerilo.
A jbg eto piše do 122 kg. Ja imam 112 pa se nadam da neću propastu
Odlično :D taman - Čekamo review!
Odlično :D taman - Čekamo review!
Škrt sam na tipkanju riječi pa ćeš se morat zadovoljiti sa valja ili ne valja
Ma nema problema! Samo ti meni reci jel' ljulja, žulja ili propada i ja zadovoljan
Ma nema problema! Samo ti meni reci jel' ljulja, žulja ili propada i ja zadovoljan
Ma nema straha. Gledao sam jedan YT video gdje je mrcina od 2 metra sjela i ništa nije škripalo. Ako piše da je max 122 kg, sigurno je testirano i do 150.
Nisam nikad uzeo volan jer mi ga se neda svaki put montirat na stol ali ova stolica mi se čini odlilčna i po prvi put razmišljam kupit volan i stolicu.
ima li netko Thrustmaster T300 RS ?
Kakav je volan?
Ja ga imam al vozim na t80 jer mi je kod buraza. Odlican je volan nemas tu kaj razmisljat.
na ds4 je dosao motion sensor jeste probali?jeste li morali mjenjati controller input?
nisam ni znao za ovo.nisam ps palio par dana. sad citam i ljudi su odusevljeni.cak i oni koji imaju volan kazu da je odlicno. jedva cekam probati
Sta je dosao neki update ja isto nisam palio bar tjedan dana konzolu?
jep 1.4
dosta toga popravlja samo sto ja od onda nisam kuci pa nisam probao igru
ono sto mi je upalo u oko je bolja grafika,bolji fps i motion. ima tu jos dosta toga