Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 168.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Project CARS

Malo sam si dao posla jučer :) Ghetto PVC kokpit za G27.

150kn materijala i par sati vremena. Još je ostalo ljepljenje ili bušenje/vidanje spojeva radi stabilnosti i farbanje u crno sprejem.

EDIT: Ignorirajte žutu traku na zglobovima, to je da se ne ogrebu cijevi jer sam slagao ispred kuće na betonu.

tomislavn - PVC G27 kokpit tomislavn - PVC G27 kokpit
tomislavn - PVC G27 kokpit 2 tomislavn - PVC G27 kokpit 2
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 9:29 (mrsmith).
Moj PC  
11 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

imam ideju da kupim najjeftiniji polovan volan sa ffbom i na njega nekako priljepim dualshock 4 i da vozim hehe,jeste probali motion sensor kako ste zadovoljni i jeste mjenjali ista u controller setupu

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Project CARS
Soldier977 kaže...
mrsmith kaže...
Soldier977 kaže...

A jbg eto piše do 122 kg. Ja imam 112 pa se nadam da neću propastu 

Odlično :D taman - Čekamo review!

Škrt sam na tipkanju riječi pa ćeš se morat zadovoljiti sa valja ili ne valja 

Valja 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Project CARS

Dobivam neki grafički bug preko zaslona, jučer toga nije bilo a nisam prčkao po nikakvim postavkama. Ne znam s čim je povezano, prvo sam mislio s lens flareom, pa sam to isključio, pa onda potom i interior i exterior sun rays ili tako nešto, pa sam to sve isključio i opet se javlja...

S grafom je sve u redu, nema problema u ostalim igrama, imam patch 1,04...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thesekiman kaže...

Na CroSimRacing forumu imamo otvoren Time Trial - RUF CTR3 @Nurburgring GP.

http://cars-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=3348999902&vehicle=558051123

Ako se netko zeli okušati u ovoj kombinaciji, slobodno probajte

Napokon kako sam nabavio opremu, počeo sam voziti, i ovaj RUF CTR3 je vrlo vrlo zajebano auto. Leti ko avion, a koči ko na klizaljkama.

Ali... izazov prihvaćen 

10 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Malo sam si dao posla jučer :) Ghetto PVC kokpit za G27.

150kn materijala i par sati vremena. Još je ostalo ljepljenje ili bušenje/vidanje spojeva radi stabilnosti i farbanje u crno sprejem.

EDIT: Ignorirajte žutu traku na zglobovima, to je da se ne ogrebu cijevi jer sam slagao ispred kuće na betonu.

Svaka čast.

PSN - JurezZq
10 godina
neaktivan
Project CARS

Drago mi je šta nisam kupio Project CARS,jer ispadaju govna ti developeri i svima backerima je kajla stavljena u dupe.Igra je toliko dugo bila u izradi da im je dop@zdila i već smišljaju nadograđen prvi dio pod novu.Muda pod bubrege.I da,planiraju ubacit i rally.Ko da nisu to mogli kao ekspanziju ubacit u prvi Project CARS.

http://pcars2.wmdportal.com/toolpacks.php

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 21:27 (ApretaH).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Project CARS

nisi backer a kakas

btw ja sam backer od 2012. i vec neko se vrijeme znalo da ce biti pcars2 ako pcars1 bude uspjeh

vodja studija je to nekoliko puta napomenio na sluzbenom forumu

od pcars1 se ne odustaje i dalje ce se izbacivati content za njega i raditi na patchevima - samo sad imaju novaca za zaposliti jos ljudi u timu i paralelno raditi na pcars2

za pcars1 ce biti novih staza, auta i grafickih updejtova.

btw pcars2 nece izaci naredne 3 godine..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 23:18 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Svejedno,prebrzi su.I najmanja uplata je 50GBP,više nego šta košta finalna igra.Također traže 7 miljuna GBP kao cilj a vidim da ovaca i vune ima dovoljno.I igra izlazi u roku godinu dana,max.2 god.Imaju gotove staze,70-ak automobila (nova Forza 6 će imat detaljnih 400 automobila),sad dodavaju ove rally aute.Uglavnom sve je to prebrzo. 

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 23:25 (ApretaH).
13 godina
Project CARS

sta znaci prebrzi ako igra izlazi tek 2018 (i to najranije)..

a sto se tice cijena, da visoke su

no placas pristup sudjelovanju u razvoju igre od prvog dana i imas pristup dnevnim buildovima (za pcars1 su ih izbacili 1000 u nesto malo vise od 3g) - ako te to zanima plati, ako ne, mozes cekati da igra izadje i platiti jeftiniju cijenu..

od staza i auta, ce opet sad morati dodavati nove za rally/hillclimb i ostalo

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 23:29 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Neznam meni je ova igra fenomenalna igram samo MP i predobra mi je. Zivcira me par stvari al sta je tu je.

uzasno me iritira npr vozim kvalifikacije i odvozim krug i vidim da sam trenutno drugi al nigdje mi ne pise kolko kasnim za likom koji je 1 u kvalifikacijama nego moram pogledat u meni i onda mi ode cijeli krug u onu stvar..

druga stvar vidim samo 20 lobbya,servera na ps4 a to mi je premalo. Najgore od svega je kaj ih je 10 gt3 nije da mi je gt3 los al mi je vec dosadan.

treca stvar idioti u MP vozis kvalifikacije 15min i startam prvi lobby je sa full damage. Startam trku prvi zavoj bum,tres ode mi auto u bananu jer su me idioti izudarali. Moras u boks i za tebe je trka gotova nema boga da budes medu prva 3. 

Jedno pitanje dal vama broji onaj online reputation???

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

omomomo aj add me na psn hanteed24 pa da bacimo clean race

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Poslao

0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

Evo jedna vožnja na Azure Coast stage 2 sa BMW M3. Ovaj BMW je predobar za voziti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

pozdrav! imam problem sa Project carsom, kod mene na playu igri rade svi modovi, a kad ju posudim frendu on instalira skine updatove pokrene igru i svi modovi su pod lokotom! dal netko zna u čemu je problem i dal što krivo radimo prilikom instalacije? igra je na disku i radi se po PS4 verziji!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Project CARS

Zaigrah dns i odusevljen sam kontrole,nacin podesavanja sam HUD sve je super prikazano i lako dostupno

sa samom igrom bilo 1080p all max ili 4k non aa nema nikakvih problema sve fercera kak spada...

trenutno furam karijere tj. na prototipu sa uz pokoju free voznju bacim npr. azurna obala etc..

ukratko prvi dojmovi su odlicni 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 0:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Project CARS

Planiram uzimati uskoro pcars za ps4 pa imam par pitanja

Je li moguce podesiti postavke za ugodno igranje gamepadom ili je volan neophodan

Je li ima staza u prirodi ili su sve "sive"

Kakav je online?

0 0 hvala 0
13 godina
Hambrle kaže...

Je li moguce podesiti postavke za ugodno igranje gamepadom ili je volan neophodan

Kakav je online?

moze se igrati gamepadom, ali ako ces ici na preciznost i natjerivanje po multiplayeru onda su igraci s volanom u prednosti

ima staza u prirodi, tj staza koje nisu samo trkace staze

azurna obala, kalifornija, itd

16 godina
Fanu kaže...
Hambrle kaže...

Kakav je online?

moze se igrati gamepadom, ali ako ces ici na preciznost i natjerivanje po multiplayeru onda su igraci s volanom u prednosti

ima staza u prirodi, tj staza koje nisu samo trkace staze

azurna obala, kalifornija, itd

Aha, a sta nema neki filter s cim se igra pa da se moze filtrirat trke u kojim se koristi samo gamepad itd.?

Super da ima staza u prirodi. Evo recimo jucer sam probao driveclub i staze izgledaju stvarno super (priroda i sl.).

13 godina
Project CARS

ne znam ima li filter za utrke

ako te zanima natjerivanje po prirodi, onda bolje kupi driveclub

project cars je orijentiran igracima koje zanimaju same utrke, tj planiranje tuninga auta i stajanje u bokseve

time triali su isto tako vazni

ugl, cijeli naglasak je na simulaciji i autima namjenjenima za utrke

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Project CARS

Što mislite o recenziji?
http://www.bug.hr/master/rec/project-cars/97171.aspx

"Slightly Mad Studios očito zna što hardcore publika želi, no istovremeno ne uspijeva izvući sav potencijal onoga što ima. Project CARS je vrlo dobra igra koja će zadovoljiti većinu virtualnih vozača, no sumnjamo da će osigurati reputaciju koju uživaju igre poput Assetto Corse."

Ja pročitao recenziju ali nisam pronašao KOJI POTENCIJAL fali?
Potencijal da na ekranu nikad ne piše vozite porsche, ferrari, lambo? 
Pa valjda je problem u licencama. Neznam kako to utječe na igrivost.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

skupe su licence za ferarije i ostale luksuze a sto se mene tice mogli su i nelicencirana vozila staviti u igru kao u gta 5 :)

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Meni je igra fantasticna samo da rijese online lobbye i jos dvije tri sitnice

0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

EA ima exkluzivnu licencu za porsche jos od doba NFS Porsche, tako da ih nema u drugim igrama

proizvodjaci to zaobilaze sa RUF licencima (kao i project CARS)

ferrari je trazio milijunske iznose za svoju licencu (dok je assetto corsa talijanski tim koji je radio na ferrari simulatoru pa ocito imaju neke veze s njima..)

lambo takodjer preskup ali nije nemoguce da se on i ferrari pojave u sklopu DLCa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Kakav je to update za project cars na ps4 igram sad upalio konzolu nakon tjedan dana i vidim skida 1.776gb

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

dosao je 2.0 i pise puno toga da je popravljeno i pise smanjena agresivnost aia ali ne primjecujem

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

nakon updatea, predjem preko fucking pasice, a on mi kaze CUT-TRACK! 5 sec penalty!!! Uzasno iritantnoooooooooooooo

HAKOSUKA
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Nemoj me zezat da su tolko postrozili.

skinulo mi update ali nisam ni stigao igrati

0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

http://www.virtualr.net/gt3-mod-project-cars-first-previews

"the team vows to fill the remaining voids by creating cars such as the 2015 Lamborghini Huracan GT3, the 2016 Lexus RC-F, the 2015 Cadillac ATS-V.R GT3 as well as the 2016 Callaway Corvette C7 GT3"

vlasnik slightly mad dog sutdija o modovima:

Our official position on modding is that we have no position on it.

Between us, if it's not being nicked from other games, I'm all for it. This is where we came from as a team. It would be hypocritical of us to have an issue.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali vama auti imaju jako loše kočnice, i dali se ponašaju kao da nemaju trenja između kotača i staze? Kada kočim prije zavoja teško uspore, i proklizavaju mi. Dok formula A koči bez problema i jako se dobro ponaša na stazi u zavojima itd.

Ima li kakav update da popravim greške? Jer nisam skidao nikakav update od kada je igrica izašla do sada. Imam orginal igru na steamu.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 1:43 (77ari).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice