???? a daj, ja baš mislil uzet pcars, pa napokon skinit prašinu sa volana nakon shifta 2....
već sam počel dobivat halucinacije da uzmem ps i gt ili forzu na boxu...
???? a daj, ja baš mislil uzet pcars, pa napokon skinit prašinu sa volana nakon shifta 2....
već sam počel dobivat halucinacije da uzmem ps i gt ili forzu na boxu...
Ne kužim kak netko može reći da je ovo simulacija. Ovo nije ni blizu simulacije. Kakvo razočaranje ljudi moji. Još veće ako se uzme u obzir da je ista ekipa napravila GTR2. Najjača fora u igri su "magnetizirani" zidovi. To je ono čisti vrhunac. A ništa ostaje čekati GT7 pa uzeti sony ako ovi promjene usisavač zvukove i sva ostala sranja. Ne postoji volan na ovome svijetu koji bi od ove arkade napravio simulaciju. Žalim ljude koji uzimaju volan samo zbog ovoga.
Daj bar obrazloži zašto nevalja, s kojim postavkama si igrao i na kojem volanu. Netrebaš čekati GT7, ima i drugih simulacija na pc-u, pa nije da su svi čekali pcars ko ozebli sunce, bar u ovo vrijeme ima svega na tržištu.
Dali je moguce otkljucavat nove aute?
svi su otkljucani vec u startu kao i sve staze
steta, time su narusili onu uzivanciju u otkljucavanju novih stvari... ovako ce nekima igra brzo dosaditi!
tako su glasovali kupci igre
vecini ljudi se nije dalo zajebavati sa vozanjem auta koji im se ne svidjaju 90% vremena, kako bi otkljucali njih 2-3 koji ih doista zanimaju..
Ne kužim kak netko može reći da je ovo simulacija. Ovo nije ni blizu simulacije. Kakvo razočaranje ljudi moji. Još veće ako se uzme u obzir da je ista ekipa napravila GTR2. Najjača fora u igri su "magnetizirani" zidovi. To je ono čisti vrhunac. A ništa ostaje čekati GT7 pa uzeti sony ako ovi promjene usisavač zvukove i sva ostala sranja. Ne postoji volan na ovome svijetu koji bi od ove arkade napravio simulaciju. Žalim ljude koji uzimaju volan samo zbog ovoga.
jako si lijepo obrazlozio/argumentirao zasto igra nije simulacija
s kojima autima si igrao i s kojim postavkama?
Ovo je igra za mase kao GT5 i Forza. Znači simcade. Njihova izjava u autosport magazinu. Ako želite simulaciju igrajte Assetto Corsu. Ostali smanjite faking doživljaj jer očito niste ništa drugo vozili osim ove shiny grafike.
znaci shift 3 sa boljom grafikom, fizikom + dinamickim dobom dana i vremenom, zaustavljanjem u boksove, vecim izborom staza i tipova auta/bolida, damage modelom
helmet cam je tu zato stu su igru radili tvorci Shifta, ako ti se ne svidja ima i ostalih viewova lol
A kakve to postavke imaš u igri da rade toliku razliku u fizici vožnje ajde molim te mi reci. I da odmah raščistimo prije nego ljudi krenu napadati da mi nije cilj svađa ili slč. Kažem ono što je. Igra je SHIFT 2,5. Igrao sam sa XBOX 360 gamepadom , speed sensitivity na 85% i steering sensitivity na 20%. Ponašanje auta je debilno totalno. Kao što sam rekao u prvom komentaru kada dodirneš zid kao da si se zaljepio u njega. Pa di to ima majko mila. Znači u ovoj igri ne postoji da okrzneš zid. I najmanji dodir sa zidom i on te uspori i privuče. Druga totalna debilna stvar je prelazak preko pasica (onih malo viših). Tu se auto baca na sve strane i trese koda je prešo preko mrtve krave na cesti ( svjestan sam naravno da auto ne može biti savršeno miran kada prelazi preko njih niti to želim jer nije realno ali ovo što su oni napravili je čisto pretjerivanje). Uglavnom ajde da tu " ne serem " previše probat ćete svi igru pa ćete vidjeti da je to SHIFT sa nabrijanom grafikom i ništa više. Tko si to želi naravno priznati. Da oni nisu spominjali da će to biti simulacija od prvoga dana ja sada nebi rekao ni A. Ali brate mili kako ovo može biti simulacija. I to još isti ljudi koju su napravili GTR2 to zovu simulacijom. Šta je po njima onda GTR2?
kakve veze imaju tvoje postavke sensitivitya sa fizikom auta? koje si postavke koristio handlinga, assistova i ostaloga?
btw igra je najkompletnija trkaca igra ikad izdana za PC - ne postoji igra ovakvog tipa za PC (a i za konzole) i opet ljudi bacaju pljuvacku
asetto corsa nema upola featura (vrijeme, doba dana, boksevi, karijera, raznovrsnost auta?) kao pCARS i ima hrpetinu srot user made auta
grafikom takodjer nije ni blizu
slightly mad studios se potrudio napraviti igru koja ce parirati GTu, Forzi i ostalim konzolaskim trkacim igrama uz puno puno manji budzet i development team
ako ovo propadne, PC ce i dalje biti osudjen na polu proizvode od arkada tipa Dirt i NFS serijal
s vremena na vrijeme uleti kakav GTR ili assetto corsa ali ne uzmu velik dio trzista jer ne nude nista novoga ili dolaze sa uzasnom grafikom
Na off sve. I svejedno je ponašanje auta debilno. Možeš ti meni tu pisat što god hoćeš i uvjeravati da je simulacija ali nema teoretske šanse da me uvjeriš. Igra nije simulacija i gotovo. I nije mi se svijet srušio zbog toga ili slč. samo kažem da ovi koji misle kupovati volan zbog ovoga ne moraju bacati lovu. Jer to je SHIFT i ništa više.
sta je onda za tebe simulacija? igra u kojoj svakih 5m izlijeces/driftas?
lijepo je Rene Rast (Le Mans vozac) izjavio da uopce nije neki problem voziti trkace aute (tj da bi vecina to mogla), problem je biti onu stotinku brzi od svih ostalih..
to mi je najjace kad ljudi koji nisu vozili auto brzi od golfa petice komentiraju kako bi se mclaren P1 trebao ponasati na nurburgringu..lel
fizika auta u project cars se temelji na matematickim izracunima i inputu pro vozaca, ne na tome kako je developer mislio da bi bilo dobro da se neki auto ponasa
sto se tice NFS Shifta, EA i dalje drzi licencu za to i sve assette od te igre
slightly mad studios je imao samo prava na graficki engine
fizika i sve ostalo je radjena od nule.
Nema veze jesi li vozi P1 ili nisi ali trebao bi moraš vidjeti razliku izmedju ponašanja auta i lađe. Što bi sad trebao kupiti P1 da bi mogao komentirati igru?
Jedino što je OK kod P Cars je reznolikost i količina auto dok je vožnja čista više arkadna.
I mogu reći da mi je žao novca sto sam dao za igru, kad bi mogao tražiti refund odma bi refundirao!!!
sta sad, neki komentiraju da su auti prejednostavni za voziti dok ti komentiras da su kao lađe lol
dovoljno govori o perspektivi fizike i koliko se razlikuje od covjeka do covjeka
ima li razlike izmedju raznih modela auta? ima li razlike u handlingu izmedju karta i mustanga? ili je svi isti k? ima li razlike ako vozis sa slick gumama po kisi? ako promjenis tlak u gumama?
igra ima toliko opcija, ljudi odvoze par krugova s par auta i donesi zakljucak da je rijec o Shiftu 2.5 (a kao sto rekoh, fizika je radjena od nule)
ja npr nema sanse da mogu odvoziti clean lap vozeci mustang na nurburgringu bez assistova sa gamepadom - taj auto je po meni nemoguce voziti bez volana
Nekažem ja da se ponašaju kao lađe već sam pokušao objasniti razliku u ponašanju.
Već drugi dan pokušavam svakakve postavke, brišem profile/počinjem od nule ali jednostavno nije to to.
AC je i dalje kraj simulacija.
(bar od ovih igara koje igram, da se razumijemo)
sve 5
nazalost assetto corsa jedino ima ok fizikalan model auta (sluzbenih jel, ne user created), nazalost ne nudi stajanja u boks, damage model i hrpetinu ostalih stvari koje ima pcars
upravo zbog toga mi nema smisla usporedjivati te 2 igre
ako zelis kompletno trkace iskustvo (bilo multiplayer ili singleplayer) onda ces igrati pcars, ako zelis odvoziti par auta i ubiti malo vremena igrat ces assetto corsu/ostale trkace igre
A kakve to postavke imaš u igri da rade toliku razliku u fizici vožnje ajde molim te mi reci. I da odmah raščistimo prije nego ljudi krenu napadati da mi nije cilj svađa ili slč. Kažem ono što je. Igra je SHIFT 2,5. Igrao sam sa XBOX 360 gamepadom , speed sensitivity na 85% i steering sensitivity na 20%. Ponašanje auta je debilno totalno. Kao što sam rekao u prvom komentaru kada dodirneš zid kao da si se zaljepio u njega. Pa di to ima majko mila. Znači u ovoj igri ne postoji da okrzneš zid. I najmanji dodir sa zidom i on te uspori i privuče. Druga totalna debilna stvar je prelazak preko pasica (onih malo viših). Tu se auto baca na sve strane i trese koda je prešo preko mrtve krave na cesti ( svjestan sam naravno da auto ne može biti savršeno miran kada prelazi preko njih niti to želim jer nije realno ali ovo što su oni napravili je čisto pretjerivanje). Uglavnom ajde da tu " ne serem " previše probat ćete svi igru pa ćete vidjeti da je to SHIFT sa nabrijanom grafikom i ništa više. Tko si to želi naravno priznati. Da oni nisu spominjali da će to biti simulacija od prvoga dana ja sada nebi rekao ni A. Ali brate mili kako ovo može biti simulacija. I to još isti ljudi koju su napravili GTR2 to zovu simulacijom. Šta je po njima onda GTR2?
Simulacija ili ne, igrati sam gamepadom je svetogrđe. Mogu prihvatiti tvoj feedback, ali ga nemogu shvatit ozbiljno.
Simulacija ili ne, igrati sam gamepadom je svetogrđe. Mogu prihvatiti tvoj feedback, ali ga nemogu shvatit ozbiljno.
Ovo mora da se salis, xbox 360 gamepad je stvoren za ovakve simulacije, ima tipke ko papucice dok drugi gamepadovi to nemaju
Ovo mora da se salis, xbox 360 gamepad je stvoren za ovakve simulacije, ima tipke ko papucice dok drugi gamepadovi to nemaju
I Logitech F710 ima te tipke,evo jučer sam s njim igrao.
I Logitech F710 ima te tipke,evo jučer sam s njim igrao.
Mislio sam na ove budget gamepadove, krševi od 100 kn nemaju to
Mora da se ti šališ ja govorim o ozbiljnom gamingu s volanom, a ti pišeš o igranju sa kontrolerom. Ok možda sam pretjerao jer sam precjenio neke igrače na ovom podforumu, ali besmisleno je uspoređivat volan i gamepad.
Igrao sam jedan period života sa gamepadovima i razlika između gamepada i volana je nebo i zemlja(to je kao vozit bicikl i vozit auto). Ovo za Forzu govori više o igri nego o upotrebi kontrolera. I da naravno da se može bez volana, ali ja osobno ne bih nikada, ako si uistinu igrao GT6 sa t500 rsom onda znaš o čemu pričam, no ja ti baš i nevjerujem.
Pun k mi je ove igre. Igram na DFGT i ovo nema faking veze sa vezom. Nema smisla trpiti ovo..za mene ostaju GTR2 i Assetto Corsa. Rađe sam vozil Corsu nego se ovdje živcirao sa ovim sranjem.
Vrlo si kontradiktoran pa nema smisla ulazit u daljnju raspravu.
Vrlo si kontradiktoran pa nema smisla ulazit u daljnju raspravu.
kad vidim da netko napise da je gt6,7,19... ili koji vec broj "simulacija" bljuje mi se, djeci do 13g je sigurno simulacija i to teska slazem se
(sry ako se netko "stariji" nade uvrijeden)...onda vele jos da je pcars bezvezan
igra je zaista odlicna sto se tice ISKLJUCIVO "PC varijante jer polu simulacija i simulacija mozemo nabrojati na prste jedne ruke u zadnjih 15g! dobili smo odlicnu i kompletnu igru u jednom velikom izdanju s odlicnom podrskom za sve platforme sto je zapanjujuce za neku igru! uzivajte! za sve ostale zeljne hc simulacije i dalje imate nesvrgnutog kralja istih rFactor!LP
Ako se netko želi trade-ati, imam bon za 20% popusta na Project CARS na Steamu. Pošaljite mi PM ako je netko zainteresiran (bon vrijedi do 8.7.2015)
grafa pliva na 50% usage-a ...
uninstall- dok ne poprave -ako poprave-uopce..
evo odvozio par puta, igra je skroz ok, postavke sve na ultra,anti-a na high, fxaa i smaa na of,neznam ni kakva razlika opce ima da se to ukopca, normalno vrijeme stalno 60 fps, a po kišnom od 30 do 45 ali nema nikakvih trzanja ni nista, sve glatko ide
grafa pliva na 50% usage-a ...
uninstall- dok ne poprave -ako poprave-uopce..
ma daj kakvih 50%...kod mene cpu i gpu oce se rastaliti
! igra je bolesno zahtjevna za gpu sto je i ocekivano jer koristi sve moguce efekte sto daje dx11 da ne govorim o enormno visokim texturama,detaljima,poligonima kao u niti jednoj igri do sada(cak ni c3 nema bolje)! dakle kod TEBE nesto ne stima ne u igri! sad sam vidio imas 290-tku, meni je na amd igra isla brat bratu 5x slabije nego na istoj nvidiji!