Problem s COD 1,2,4,5

poruka: 8
|
čitano: 1.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Cod 1,2,4,5, PROBLEM!!!
pitanje

Znaci ovako...kad cod 1 2 3 4 ili 5 pokrenem preko multiplayera pokaze se slika uvodna(cod,1,2,3,4,5) i stoji punu 1 minutu....a kad pokrenem singleplayer iste sekunde ude u igru.....to mi je velik problem jer kada ulazim u servere preko xfire-a vec bude pun xD...prije mi nije to radilo(dok sam imao stari procesor(amd sempron 3000+)..) a sad je pocelo...stavio sam ponovno windovse al nist i dalje isto.......Konfiguracija je: AMD ATHLON 5000+,RADEON 2600 HD XT,2GB RAMA......plizz dal netko zna probleeeeeeeeeem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cod 1,2,4,5, PROBLEM!!!
prihvaćeno rješenje

imaš li možda D-Linkov router? jer ako imaš mislim da je u njemu problem... probaj iskopčati mrežni kabel prije nego ulaziš u cod4mp pa kad ti uđe opet ga ukopčaš. A onda možeš samo u consoli jednostavno upisati ili copy/paste "connect IP adresu servera"...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cod 1,2,4,5, PROBLEM!!!
autorov komentar

hmm pa moze i tak hvalaa =)...imam d-linkov modem xD..imao sam i prije dlinkov modem pa mi nije to radilo..xD al dobro hvala uzet cu to kao rjesenje =)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 18:35 (dado16).
17 godina
neaktivan
Cod 1,2,4,5, PROBLEM!!!

Hmmm, ja sam imao sličnu situaciju, u COD4, kad ulazim u MP splash screen mi traje nekih 30sec zasigurno, ali eto jučer mi toga nije bilo i baš sam se čudio

Možda je to zato što sam jučer koristio Kasda router u router modu, a inače ga koristim kao modem ?

idem sad opet probat da vidim jel do toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

i majstore dal do tog problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 18:18 (dado16).
17 godina
neaktivan
Cod 1,2,4,5, PROBLEM!!!

:s

nažalost, je, do toga je problem, kada je router u modem modu, onda je ulazak u igru dug, a ako je u router modu, onda je trenutan.

A, sad, problem je, što meni veza puca kada sam spojen cijelo vrijeme dok je router upaljen (router mod) tako da se moram spajati kao da imam modem...

inače ISP je T-com, a modem je onaj glupi Kasdin, svaka pomoć dobrodošla Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
ahh....kod mene nije tako..ja probao modem ili router mod isti vrag...uvijek je dugoo...
17 godina
neaktivan
Problem s COD 1,2,4,5

imam problem u codu 4

instalira san igircu i kreka updatea direktx

ali kad udem u igricu odma mi izleti van iz nje i tako uvik

pokusa san reinstalirati igricu ali opet istastvar imali neko ideju do cega je to mozda

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice