Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
ajdin99 kaže...

Nadam se da nije bilo. {#}

Znaci neuer-a, ozil-a i khediru su totalno izdemolirali.. brzni oni kad se vide u igrici... ostalo je dosta dobro napravljeno

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
marcus1950 kaže...

Par slikica...

higuain 92,kaka 88 a marcelo 83 {#}

Higuain jos u Reala hehheeh,a tu su Isco i onaj iz R.Sociedada,modrić 89 {#}

14 godina
Encyanix kaže...

Znaci neuer-a, ozil-a i khediru su totalno izdemolirali.. brzni oni kad se vide u igrici... ostalo je dosta dobro napravljeno

ali zato Lahm izgleda isto,fakat odlično su njega napravili

13 godina
neaktivan

Higuain u Realu i 92??

pa kaj im je problem staviti zadnje transfere? Ne kužim kak oni to rade, kaj prvo slože igrače u klubove i onda tek sav gameplay ili???

pa kaj nije bolje prvo složiti sve i onda ih samo rasporediti po klubovima i realno ih ocjeniti....

2 2 hvala 0
14 godina
Schweini7 kaže...

Higuain u Realu i 92??

pa kaj im je problem staviti zadnje transfere? Ne kužim kak oni to rade, kaj prvo slože igrače u klubove i onda tek sav gameplay ili???

pa kaj nije bolje prvo složiti sve i onda ih samo rasporediti po klubovima i realno ih ocjeniti....

do izlaska igre ce oni vjerojatno još pogledati transfere

13 godina
neaktivan

Dojmovi sa Gamescoma...

*Nisam igrao drive club,al forza izgleda odlicno. Sto se tice batmana igrao sam ga i ima potencijala,ali premalo vremena za igranje i neke vece dojmove. Sto se tice sportskih igara,fifa stoji na mjestu(obicna i next gen),nba2k 14 ima vidljivih napredaka(cak i grafickih),pes daleko najveci pomak dozivio.

*Igrao sam pes. Ima pomaka vide se,a i osjete u samoj igri. Replanje je stvarno odlicno,dueli su napokon fino preneseni u igru.Zna se dogoditi koji bug kao u fifi kad ti se igraci spucavaju jedni u druge,al nista naveliko. Ima jos malo cudnih animacija i malo je tromo,al sve u svemu dobar pomak i od ovog mogu samo napredovati.

Link...http://reboot.hr/community/gamescom-2013/dojmovi-sa-gamescoma/40/

Gif za mreže, nekada i sad na pes14...

http://i.minus.com/ibutcFYBnYv6OW.gif

Još par slikica...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 19:53 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
ajdin99 kaže...

Nadam se da nije bilo. {#}

Khedira i Ozil su odlično napravljeni, nego Reus je fulan skroz.

13 godina

Fulali su oni s ocjenama igraca i to jako... A koliko sam cito sad i FIFA ima licencu na Ligu Prvaka... 

Moj PC  
0 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Fulali su oni s ocjenama igraca i to jako... 

Iker 95 lik drugi golman, Pepe 89 isto kao i Ramos... gledajuci ove ocjene Bayern bi trebo imati sve preko 90... ali ce biti ko i uvijek Muller biti 79, Alaba oko 80 i tako...

14 godina

Pa FIFA se odrekla Lige prvaka jer je licenca skupa i bezvezna. Oni ionako imaju te klubove, a ionako je svejedno dal se natjecanje unutar igre zove Champios League ili Euro Cup npr.

Koga briga za ocjene, a i teško je suditi prema jednoj ekipi dok ne vidiš ostale. Ionak ocjena niš ne znači, to je za one koji ne znaju što koji igrač može pa misle da je ovaj sa 89 uvijek bolji od onog sa 88.

EDIT: Najveći problem je što PES nema update ocjena tokom sezone koliko sam skužio. Brat bratu, Casillas trenutno nije za 95, ali to ne znači da ne bude za 3-4 mjeseca. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 20:40 (Hexfire).
Moj PC  
1 11 hvala 0
13 godina

Sta ste se uhvatili casillasa, za igru koja nema update sa svime on mora imati 95 jer je najjaci golman na svijetu branio ili ne branio. Ali jednostavno uvijek fulaju sa ocjenama i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nebi baš rekao da je najjači golman na svijetu,meni su bolji Neuer i Weidenfeler,a Buffon će vjerovatno opet biti precjenjen

BTW Nadam se da su Mandži podigli index jer je 76 za njega smiješno

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 20:53 (robimarko).
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Nebi baš rekao da je najjači golman na svijetu,meni su bolji Neuer i Weidenfeler,a Buffon će vjerovatno opet biti precjenjen

Mandžukiču ocjenu očekujem oko 83, ali vjerovatno će biti veća jer je Bayern glavni u igri pa će igrači biti OP, pretpostavljam.

I slikica {#}

14 godina
robimarko kaže...

Neuer je vjerojatno n1,ali weidenfeler sigurno nije bolji od Casillasa.Za Buffona si u pravu,taj lik je uvijek n1 a nije vec godinama

15 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Par slikica...

Ronaldo 99 hmm, overpowered again. Jej

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
Tommy_123 kaže...

koliko messi ima?

15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Tommy_123 kaže...

koliko messi ima?

Nevažno uopće, i da ima 120 opet će Ronaldo ko od šale prolazit. U 13 nemožeš u duel uć a kamoli ako ima narančastu ili crvenu strijelicu, možeš 5 igrača na njega stavit i zabit će gol s lijevom s 25m. Nevjerojatno,

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Predivne ocjene, Konami ove godine puca na realnost, aha.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po meni su trebali dati Ronaldu i Messiu 94, Robbenu 92, Riberyu 90, a Neymaru i Baleu po 88.

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Već se po ocijenama igrača vidi da je pes igrica za klince, pace igrač i piči do gola. Smiješne ocijene, nogometna simulacija-da,da.

5 12 hvala 0
14 godina
ajdin99 kaže...

Po meni su trebali dati Ronaldu i Messiu 94, Robbenu 92, Riberyu 90, a Neymaru i Baleu po 88.

Srećom pa se tebe ne pita.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ajdin99 kaže...

Srećom pa se tebe ne pita.

Sreća što si ti tako pametan {#}

14 godina
barcaINTER kaže...

Već se po ocijenama igrača vidi da je pes igrica za klince, pace igrač i piči do gola. Smiješne ocijene, nogometna simulacija-da,da.

miran medo

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
barcaINTER kaže...

miran medo

ma daj o čemu ti pričaš?

pa upravu je čovjek da su pretjerali sa ocjenama jel Ronaldo najsavršeniji igrač ikada? volim ga i ja ali shvati da nije.

i upravu je da su napravili igru za neke klince da abussaju bale-a,ronalda,neymara,messia itd. i samo trče u gol {#}

12 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
sstrmi kaže...
barcaINTER kaže...

miran medo

ma daj o čemu ti pričaš?

pa upravu je čovjek da su pretjerali sa ocjenama jel Ronaldo najsavršeniji igrač ikada? volim ga i ja ali shvati da nije.

i upravu je da su napravili igru za neke klince da abussaju bale-a,ronalda,neymara,messia itd. i samo trče u gol {#}

Da, a to nevide samo oni koji to ne žele vidjet.

14 godina
ajdin99 kaže...

ma daj o čemu ti pričaš?

pa jesu pretjerali sa ocjenama,to nitko ni ne opovrgava nego barcaInter je očitao napisao onaj post da se potakne neki hejt

13 godina
neaktivan

Opustite se ljudi, overall ocena nece imati toliku vaznost...

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
ajdin99 kaže...
sstrmi kaže...
barcaINTER kaže...

miran medo

ma daj o čemu ti pričaš?

Da, a to nevide samo oni koji to ne žele vidjet.

nije ti ovo fifa, i ne serendaj molim te. uzmi ronalda ili messija i probaj pretrcat nekog beka duz out linije, nema sanse da ga ostavis vise od 1-2 metra i ne das mu sansu da te faulira. 

12 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

overall ocjene u pesu idu do 109 zato ne vidim u cemu je toliki problem ako netko ima overall preko 90. 

15 godina
neaktivan

Sva sreća pa su na mislim 2 updateu spustili Ronaldu na 2013 spustili staminu s 90 i nešto na 78 jel to bi bila onda perverzija. Nije mi jasno recimo kako jedan Mandžo može iamti manju ocjenu od Gomeza i Pizzara a skoro pa cijelu sezonu su prosjedili na klupi a Mandžo svaku tekmu i trpa i trpa. To je jedina mana pesa barem meni.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice