Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
movie kaže...

Zar mi želiš reći ako je konami potpisao ugovor s određenim portalom da je to dovoljno da neki niži djelatnik ne otuđi demo i da ga u dobroj vjeri prijatelju da ga isproba a ovaj da bi shebao prijatelja brže bolje ga postavi na net?

Čim nešto cirkulira to je odmah i izloženo zlouporabi.. protiv toga se ne možeš boriti..

Konami se ugovorom osigura da taj portal više nikad ne uploada 30KB podataka na net ako nešto procuri, pa ako taj djelatnik ima neku veliku želju izgubit posao i prenijet duga na svoje idući tri generacije, knockyourself out. Dosad se nije dogodilo i uvjeren sam da ni neće.

Live and let live.
17 godina
cecenac kaže...

Konami se ugovorom osigura da taj portal više nikad ne uploada 30KB podataka na net ako nešto procuri, pa ako taj djelatnik ima neku veliku želju izgubit posao i prenijet duga na svoje idući tri generacije, knockyourself out. Dosad se nije dogodilo i uvjeren sam da ni neće.

Tako svijet ne funkcionira. Ne možeš nekome uskratiti pravo na rad jer je jedan zaposlenik napravio nešto nemoralno. Financijske sankcije može snositi portal te prekid suradnje s oštećenom stranom a on sam može dalje tužiti djelatnika za štetu koju je prouzročio svojim nesavjesnim radom...

14 godina
movie kaže...
cecenac kaže...

Tako svijet ne funkcionira. Ne možeš nekome uskratiti pravo na rad jer je jedan zaposlenik napravio nešto nemoralno. Financijske sankcije može snositi portal te prekid suradnje s oštećenom stranom a on sam može dalje tužiti djelatnika za štetu koju je prouzročio svojim nesavjesnim radom...

Ma nemoj. Ako se ja obvežem ugovorom da ću preuzeti demo od tebe za potrebe testiranja i da ću u slučaju leaka dema snositi te i te sankcije onda me ni Bog ne može spasiti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Ma nemoj. Ako se ja obvežem ugovorom da ću preuzeti demo od tebe za potrebe testiranja i da ću u slučaju leaka dema snositi te i te sankcije onda me ni Bog ne može spasiti. 

Zna se kako se u takvim slučajevima ponaša. Nitko od tebe ne može tražiti da nakon toga zatvoriš firmu i otpustiš 30 ljudi? Halo?  Tko bi sklapao takve nebulozne ugovore i kakav bi odnos s medijima imala takva firma te tko koga više treba u svakodnevnom životu?  Sve je to rizik posla a internom se istragom dođe do krivca kojeg se onda kažnjava..

12 godina
neaktivan

pa dobro nije vam ovo tema o pravu..već o pes-u {#} čekamo taj demo koji je najavljen od onog iz srbije prošlo je 16:00 h znači do 18:00 h bih trebao bit taj demo..nadam se

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 16:14 (PESgen).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Javi ko dozna nešto o tom demu !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Javi ko dozna nešto o tom demu !

Evo...ja znam da ništa ne znam!

12 godina
neaktivan

evo ima nešto na youtube-u svi govore da radi..ali ima survey 

0 0 hvala 0
15 godina
PESgen kaže...

kad vidiš na netu bilo što da uključuje survey, odmah znaš da je fake.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Dok ja taj demo ne probam nevjerujem da postoji ...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma ne znam baš da će bit demo danas..možda lik samo zaje*ava

0 0 hvala 0
16 godina

čekaj, vi stvarno još raspravljate o toj gluposti? {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
PESgen kaže...

ti "svi" koji govore da radi je zapravo taj koji je postavio taj video i napravio toliko laznih accounta da izgleda stvarno da su svi sretni i da super radi pa da dobije novac kada ti skines to postavljeno

15 godina
neaktivan

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene uopće ne zanimaju te žnj lige. Možda bolje da su novce od tih licenci negdje drugdje utrošili...

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Mene uopće ne zanimaju te žnj lige. Možda bolje da su novce od tih licenci negdje drugdje utrošili...

a čuj, tebe ne zanimaju. Postoje ljudi i van Europe koji igraju PES. Neću ni ja igrati s tim ekipama, ali ne možeš očekivati da će se ravnati po tebi kao pojedincu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 17:24 (antimadridista).
14 godina
Praetorian1 kaže...

oni koji igrauj pes vole imati i ligu iz svoje zemlje.Isto kad kad bi bio hnl za nas

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Praetorian1 kaže...

oni koji igrauj pes vole imati i ligu iz svoje zemlje.Isto kad kad bi bio hnl za nas

A KOJA JE ONO LIGA :) VIDIM NEKI ARAPI HEHE

15 godina
Znalac111 kaže...
sstrmi kaže...
Praetorian1 kaže...

Azijska liga prvaka.

14 godina
Praetorian1 kaže...

Bolje bi im bilo da dobiju licencu za bundesligu,a ne za neke žnj

robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Znalac111 kaže...
sstrmi kaže...
Praetorian1 kaže...

Azijska liga prvaka.

Ja cu igrati baš s tima, jer mi je puna kapa Barcelona, Cityja s kojima može igrati mala beba jer svi igrači imaju rating 90.

13 godina
neaktivan

Znam da zadnjih godina nema Bundeslige,ali ako je ove godine ne bude mislim stvarno dva njemačka kluba u finalu lige prvaka su bili nije to mala stvar...I hoće li se moći razgovarati s igračima npr. ako je nezadovoljan i želim napustiti klub ili da ga pitam želi li produžiti ugovor?

0 0 hvala 0
14 godina

Nije mi skroz jasna ta situacija sa licencama. Konami od uvijek ponavlja kak EA ima prava na jače lige pa ne mogu doći do prava na to. Pa nisu valjda ovi kupili prava na neograničeno vrijeme. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nije mi skroz jasna ta situacija sa licencama. Konami od uvijek ponavlja kak EA ima prava na jače lige pa ne mogu doći do prava na to. Pa nisu valjda ovi kupili prava na neograničeno vrijeme. 

zato jer EA trenutno bolje posluje od Konamia i sigurno više nude za licence..a EA im je svakako bolja reklama od konamia jer je fifa trenutno igranija i poznatija od pes-a (realno) ali ne i bolja..ali to ne znači da se konami ne može potrudit i malo više ponudit od EA

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Gledao sam neki video gdje su pričali o tim licencama. Licence nisu neograničene već imaju određen vijek trajanja. EA je naravno pokupovao ove kvalitetnije i Konami tu nemože ništa dok prava ne isteknu.

Ima i obrnuti primjer gdje Konami ima Ligu prvaka i Europa ligu koju pak EA trenutno ne može imat.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan

Nadam se da nije bilo. {#}

5 1 hvala 2
12 godina
neaktivan

još uvijek ništa od onog najavljivanog dema od onog srbina..a rekao je da će oko 16 h postavit..{#}

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

izgleda da je halucinirao dok je pisao kako je probao i igrao pes 2014.. fake zesci treba mu zabranit koristenje neta!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Par slikica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marcus1950 kaže...

Par slikica...

higuain 92,kaka 88 a marcelo 83  {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice