Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.434.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina

Gledam nešto razne stranice i piše da demo izlazi 8. kolovoza, makar ne polažem nešto nade u to.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To sam i ja vidio. Sve dok Officialpes ili Adam Bhatti ne najave, ništa od toga.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
ma nema šanse za to, ako ga još nisu ni najavili. Mislim da prije Gamescoma sigurno neće doći demo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bolje da šta kasnije izađe demo,ako ga nabrzinu izbace igra može biti opet razočaranje,neka ga izbace 1.9.2013. ali neka igra bude do jaja :)

1 1 hvala 0
17 godina

Teško je povjerovati da će netko dva tjedna prije događaja godine u europi otkriti svoje karte i omogućiti konkurenciji bilo kakve korekcije ili kopiranje.

Mislim da će sljedeća dva tjedna informacije biti dozirane i curiti na kapaljku. Obično znaju dan dva prije sajma pustiti trailer da zapale atmosferu i onda već prvog dana veliko finale i konferencija na kojoj će sve postati jasno i dostupno javnosti..  U svakom slučaju 20.08. bit će velik dan bez obzira kaj čekali, pes ili fifu...

Moj PC  
2 8 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
movie kaže...

Teško je povjerovati da će netko dva tjedna prije događaja godine u europi otkriti svoje karte i omogućiti konkurenciji bilo kakve korekcije ili kopiranje.

Mislim da će sljedeća dva tjedna informacije biti dozirane i curiti na kapaljku. Obično znaju dan dva prije sajma pustiti trailer da zapale atmosferu i onda već prvog dana veliko finale i konferencija na kojoj će sve postati jasno i dostupno javnosti..  U svakom slučaju 20.08. bit će velik dan bez obzira kaj čekali, pes ili fifu...

Lol da. Zato jer je tako jednostavno mjesec dana prije izlaska igre ići ubacivati nešto što si vidio kod konkurencije. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Lol da. Zato jer je tako jednostavno mjesec dana prije izlaska igre ići ubacivati nešto što si vidio kod konkurencije. 

Nisam mislio da će mijenjati kod igre ali ubaciti neki zgodan detalj ili dodati neki novi mod nije neki problem u trideset i kusur dana.. No kad je to sve problem zašto informacije dolaze na kapaljuku i zašto će ih biti sve manje umjesto sve više kako se bliži izlazak igre?  Sigurno postoji neki razlog zašto se detalji skrivaju od konkurencije. Pogledaj next gen fifu? Do E3 sajma nije se ni znalo za nju a i na sajmu se nije puno pokazalo. Zašto? Sve se krije s razlogom do zadnjeg trena..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 22:35 (movie).
13 godina
neaktivan

Čudo je da Demo verzije nema još. Čini mi se da je 2013 u ovo vrijeme već bila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
picija21 kaže...

Čudo je da Demo verzije nema još. Čini mi se da je 2013 u ovo vrijeme već bila?

Nije čudno ako uzmeš u obzir da su prošle godine bile dvije demo verzije. 

@Movie

Eto ne znam stvarno nekad dal se praviš glup... Sad će oni ići 30 dana prije izlaska ubacivati novi mod u igru... Sigurno zato jer imaju vremena skroz do minutu prije datuma izlaska pa promijene što god žele. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 9:59 (Hexfire).
17 godina
Hexfire kaže...

@Movie

Eto ne znam stvarno nekad dal se praviš glup... Sad će oni ići 30 dana prije izlaska ubacivati novi mod u igru... Sigurno zato jer imaju vremena skroz do minutu prije datuma izlaska pa promijene što god žele. 

Nisam ja rekao da će išta ići raditi ali nitko ne voli previše otkrivati prije vremena. Netko je rekao da je nemoguće a ja kažem da u 30 dana ima dovoljno vrmena za bilo što pa i ubacivanje nekog moda. No ajmo sada tri strane spamati o tome pošto nema nikakvih novih informacija o igri. A zašto ih nema kad je sve nemoguće?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 10:15 (movie).
13 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zao mi jeee... ali ipak malo kasnis {#}

l'architetto
13 godina

Čitam razne odgovore developera, većina utakmica završi 1-0/2-0/2-1. Meni je to bolje nego da završava po 3-3 i više, kao što je u Fifi.

‏@JonMurphy_PES

#PES2014 first deets finally releasing later today. New engine on current gen looks awesome... 

EDIT: Nisam gledao, to je od prošlog mjeseca. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 14:16 (KiX777).

1 0 hvala 0
14 godina

Na njegovom TW accountu ne vidim taj post, zadnji je od 26.7..

Edit:

Moja greška, tu je...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 13:58 (david7).
13 godina
david7 kaže...
Na njegovom TW accountu ne vidim taj post, zadnji je od 26.7..

https://twitter.com/JonMurphy_PES/status/341851026128769024

12 godina
neaktivan

hoce li danas biti objavljeno kada izlazi demo..znam da se pricalo kao da ce se to znati ovaj tjedan...danas je zadnji dan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

.

. .
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 0:17 (stolic).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma baš mi se jebe za Čileansku i Brazilsku ligu,neka oni Budesligu licenciraju,i još neke europske a ne južno američke.

13 godina
stolic kaže...

.

PES 2013

15 godina
neaktivan

Neka, neka. Nek bude, pečevi će ostalo riješit. PES ima jednu od najboljih modding ljudi. To nije problem, a ove licencirane lige će im donjet više profita u Južnoj Americi a i sprema se Brazil 2014. Ne rade to oni bezveze ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

...

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jeti kaže...

...

Znači objavu dema možemo dosta brzo očekivat ;)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Ili objavu datuma dema... ili objavu datuma kad će objaviti objavu datuma dema...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Objavili su da će uskoro objaviti objavu datuma kada će objaviti objavu datuma kada izalze detalji demo-a i uz to će biti objavljena objava datuma kada izlazi demo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 1:13 (plavi08).
12 godina
neaktivan
Jeti kaže...

...

prevedi :)

14 godina
neaktivan

kod demo-a je stigao kako su iz konamija planirali, sto znaci ovaj tjedan se najavljuje demo a iduci tjedan ga igramo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 3:28 (Jeti).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

ako je tako...to mi se sviđa...ne moramo jos puno cekati

15 godina
Jeti kaže...

kod demo-a je stigao kako su iz konamija planirali, sto znaci ovaj tjedan se najavljuje demo a iduci tjedan ga igramo..

To se nikako ne može zaključiti iz tog tweeta. Može se dogoditi, ali ne mora...

12 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Čitam razne odgovore developera, većina utakmica završi 1-0/2-0/2-1. Meni je to bolje nego da završava po 3-3 i više, kao što je u Fifi.

‏@JonMurphy_PES

#PES2014 first deets finally releasing later today. New engine on current gen looks awesome... 

EDIT: Nisam gledao, to je od prošlog mjeseca. {#}

Sva sreča pa da je barca popila 8 golova u POLUFINALU LP-a, a igro se "pravi" nogomet... Mislim te usporedbe vam ne drže vodu, ako neznaš igrat nebudeš ni zabio, ili još u gorem slučaju budeš popio 5golova brog svoje obrane... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice