Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.433.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan

Ponovo je doslo do malog delaya, naime Kobami ce nam ustupiti novi code( novu verziju igre), poboljsanu i izglancanu pa jos nema objave datima. I na nekim od platforma mi mogao biti date delay ili ti izaci ce prije za ps3  a kasnije za pc. Ceka se nove vijesti.

EDIT: Embargo je gotov u 13:00 pa ce svi moci bapisati sta su vidjeli novo u pesu itd itd

Vijesti via https://twitter.com/Marvin_Ronsdorf

UPDATE PC ZAHTJEVI:

#PES2014 MINIMUM PC SYSTEM REQUIREMENTS 1/2 Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM

2/2 DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) #PES2014

#PES2014 RECOMMENDED PC SYSTEM REQUIREMENTS 1/2: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM

2/2: DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) #PES2014

IGRA JE NA 75 % trenutno.

1. @xTommy_CRO Bayern, Santos, Germany & Italy - Small number this year. But that's ok.

Novi screensi, tj dva stara s popravljenim fontom.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 14:56 (Tommy_123).
Moj PC  
9 0 hvala 4
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014

Ako je istina ovo je identično kao i za PES 2013 ...

15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Ako je istina ovo je identično kao i za PES 2013 ...

Istina je, da isto je kao i za PES2013.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 14:01 (Tommy_123).
15 godina

Pa grafički igra neće nešto posebno napredovati kad mora biti i za konzole ove generacije. Tražit će se možda nešto veća procesorska snaga poradi novog enginea, ali opet pošto je ograničen konzolama nema straha za prosječnog PC igrača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jeli ovo več bilo postano? Jer vidim da je danas objavljeno.

http://www.ign.com/videos/2013/07/31/pes-2014-6-big-new-features

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 14:35 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 13 PES 13
PES 14 PES 14
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 17:05 (marcus1950).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e ovo mi se sviđa :)

6 0 hvala 0
13 godina

Ingame slike:

font je popravljen font je popravljen

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

13 0 hvala 8
15 godina

Ošo mi je moj generic gamepad neki dan tako da sam u potrazi za novim. Koliko vidim, po vašim komentarima ispada da je ovaj xboxov najbolji. Samo, nisam nikada koristio isti, uvijek sam imao ove playstation look alike joysticke.

Jeli taj xbox gamepad stvarno tako dobar ili ima nekih kvalitetnih logitechovih solucija na tržištu za iste pare.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imaš Logitech F710 dobar izbor, nedavno je kolega sa foruma prodavao za 220kn ;)
Maurer
15 godina

Xbox uzmeš i miran si najmanje 5 godina. Nakon toga uzmeš novi Xbox.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jel koristi ko PS2 joystick s onim adapterom? Ja igram FIFU s njim al sam morao skinut neki program koji radi tako da igra očitava PS2 joystick kao Xbox joystick. Zanima me jel bi to moglo funkcionirat s PES-om.

0 0 hvala 1
15 godina
Mattix kaže...

Jel koristi ko PS2 joystick s onim adapterom? Ja igram FIFU s njim al sam morao skinut neki program koji radi tako da igra očitava PS2 joystick kao Xbox joystick. Zanima me jel bi to moglo funkcionirat s PES-om.

Ma imao sam neki kineski gamepad isti kao od playstationa samo što je imao usb utor. Mislim da sam ih jedno 3-4 zamjenio .Rade uvijek dobro par tjedana i onda krenu problemi (tipke zapinju, analog se sjebe, usb kontakti krenu zezat itd.). Sad sam odlučio uzet neko kvalitetno rješenje pa da budem miran.

Mislim da ću uzet ovaj xboxov.. Samo moram naći neku trgovinu koja šalje poštom.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ošo mi je moj generic gamepad neki dan tako da sam u potrazi za novim. Koliko vidim, po vašim komentarima ispada da je ovaj xboxov najbolji. Samo, nisam nikada koristio isti, uvijek sam imao ove playstation look alike joysticke.

Jeli taj xbox gamepad stvarno tako dobar ili ima nekih kvalitetnih logitechovih solucija na tržištu za iste pare.

Kao gamer oko 15 godina već mogu ti iz prve ruke reći svoja iskustva s gamepadima. Kroz ruke su mi prošli hrpa onih od PS-a, Logitecha Rumblepad 1 i 2, Geniusa, Speedlinka ali nijedan nije ko ovaj XBoxov kojeg imam već 2 godine i radi bez greške, one gumice u D-padu (križu) su još kao i prvi dan dok je kod prijašnjih to najprije otišlo kvragu. I najčvršći je od svih njih koje sam isprobao, provjereno {#} 

U početku je malo čudan onaj drugačiji raspored di su gljivi i križu zamjenjana mjesta onima koji su naviknuti na PS stil ali brzo se navikneš.

13 godina
neaktivan
Mattix kaže...

Ja imam taj od PS2 sa adapterom i nisam ništa morao skidati dodatno da bi igrao PES. Kupio i xbox joystick i stvarno je vrhunski.

17 godina
vrinho kaže...

Kao gamer oko 15 godina već mogu ti iz prve ruke reći svoja iskustva s gamepadima. Kroz ruke su mi prošli hrpa onih od PS-a, Logitecha Rumblepad 1 i 2, Geniusa, Speedlinka ali nijedan nije ko ovaj XBoxov kojeg imam već 2 godine i radi bez greške, one gumice u D-padu (križu) su još kao i prvi dan dok je kod prijašnjih to najprije otišlo kvragu. I najčvršći je od svih njih koje sam isprobao, provjereno {#} 

U početku je malo čudan onaj drugačiji raspored di su gljivi i križu zamjenjana mjesta onima koji su naviknuti na PS stil ali brzo se navikneš.

Ja sam ga kupio neki dan i brzo sam odustao. Meni nikako ne paše. Ruke se znoje, on gladak, klizi. Gljive manje nego na PS gamepadu pa mi isto bježe ispod prsta. Nakon odigranih par tekmi ruke me bole koliko se borim s njim u ruci.  Sve u svemu meni promašaj.. Odustao sam nakon dva dana i ako nekom treba dam ga za 220kn ( platio 300kn)  Navika je gadna stvar... godinama igram s PS gamepadom i ne mogu se na ovog priviknuti.. znao sam da će tako biti i opet ga kupim... inače gamepad je super precizan i kvalitetno napravljen i osjeti se da igrači s njim bolje reagiraju ali jednostavno mi ne paše u ruci i gotovo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 0:41 (movie).
13 godina
neaktivan

Zato ja imam i taj xbox i od ps2 pa mjenjam. Za sve druge igre xbox joystick je zakon. Movie, kad izlazi fifa 14 na ps4? Šteta da za ps4 neće biti pes14.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jojj ako ne vrate sad onu opciju da se moze igrati liga ovako treba im je*at mater.

Glupo mi sad kad sa drustvom zelim igrati i zelimo nas 5-6 igrati ligu ne mozemo kao prije da se nastima npr.6 klubova i da igramo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 0:57 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Jojj ako ne vrate sad onu opciju da se moze igrati liga ovako treba im je*at mater.

Glupo mi sad kad sa drustvom zelim igrati i zelimo nas 5-6 igrati ligu ne mozemo kao prije da se nastima npr.6 klubova i da igramo.

zovi ti drustvo kada izadje 2014, najavili su da se league mod vraca u novi PES. :)

OT:

teren je dosta ljepši i realističniji, publika izgleda živo za razliku od kartosnkih oblika u 2013-ci,

konačno su dodane sjene od stadiona na teren koje su odlično odrađene.

za kraj samo četiri riječi: Kad će više demo?

{#}

13 godina
neaktivan

nije ti bas neka usporedba , na ovom gore stadionu pada kisa pa nema sunca , a dolje je suncan dan pa ima i sjene.

5 2 hvala 0
17 godina
marcus1950 kaže...

Zato ja imam i taj xbox i od ps2 pa mjenjam. Za sve druge igre xbox joystick je zakon. Movie, kad izlazi fifa 14 na ps4? Šteta da za ps4 neće biti pes14.

Vrlo vjerojatno kad i sam PS4. Neslužbeno je to negdje oko polovice 11 mjeseca u europi a točan datum će se znati poslije gamecoma koji počinje 20.8. 2013.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 16:44 (movie).
17 godina
ajdin99 kaže...

OT:

teren je dosta ljepši i realističniji, publika izgleda živo za razliku od kartosnkih oblika u 2013-ci,

konačno su dodane sjene od stadiona na teren koje su odlično odrađene.

za kraj samo četiri riječi: Kad će više demo?

{#}

Ove sjene po terenu samo smetaju, pogotovo kad igrate s nekim specijalcem koji stavi tamnu loptu i kad lopta uđe u sjenu ja je ne vidim. Bar je tako na fifi. Najgori od svih stadiona s tim sjenama je milanov. Pole tekme se borim da lociram loptu...

15 godina

Meni isto smeta. Fora je autentičnost, ali nikako mi ne paše kad mi je pol stadiona pod sjenom, a pola pod suncem. Nekako su mi iritantni ti prelazi iz tamnog u svijetlo. Al ono, meni to ponekad i smeta kad gledam na TV-u. Možda je to jednostavno stvar navike.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Gameplay: 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 3 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Meni isto smeta. Fora je autentičnost, ali nikako mi ne paše kad mi je pol stadiona pod sjenom, a pola pod suncem. Nekako su mi iritantni ti prelazi iz tamnog u svijetlo. Al ono, meni to ponekad i smeta kad gledam na TV-u. Možda je to jednostavno stvar navike.

Ma sve bi bilo ok da lik stavi bijelu loptu ali tamna lopta nestane u sjeni i samo problemi.. općenito mi smetaju te šarene lopte ko uskršnja jaja.  Lik igra u crvenim dresovima i ima crvenu loptu, drugi ima žute dresove i žutu loptu, treći crne dresove i crnu loptu. Kao da igram protiv modnog mačka...  čemu to?

15 godina
KiX777 kaže...

Gameplay: 

sta je ovo. ko' da gledam pes 2004 s boljom grafikom

15 godina
maxy0 kaže...

sta je ovo. ko' da gledam pes 2004 s boljom grafikom

pa to je upravo ono što ja želim. Igrivost starih PES igara, nenadmašno {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Gameplay: 

OPĆA katastorfa kako igraju :)

14 godina

hoće izaći još koji trailer/gameplay prije dema

0 0 hvala 1
17 godina
sstrmi kaže...

hoće izaći još koji trailer/gameplay prije dema

20.08.2013. počinje najveći euro sajam znan i kao gamescom u švabiji. Osim što svake godine ekipa koja ima prilike biti na sajmu postavi na desetke filmića gameplaya i izdavači za tu prigodu svake godine slože službeni trailer igre te otkriju i posljednje adute prije samog izlaska igre... Eto, strpi se još 19 dana a onda ćeš biti zatrpan gameplayom kao i svake godine do sada.. Sad slijedi kao i svake godine zatišje pred buru..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 0:49 (movie).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice