Ja uvijek koristim supet cancel da pokupim loptu.
ELS BLAUGRANES <3
Ja uvijek koristim supet cancel da pokupim loptu.
ELS BLAUGRANES <3
VIse iritira koristenje 2 gljive i 18 tipki da napravis nesto. Koda igram Tekken...
Izgleda da će baš biti "easy to learn, hard to master". Veselim se tome.
Izgleda da će baš biti "easy to learn, hard to master". Veselim se tome.
Upravo to kolega ;)
ELS BLAUGRANES <3
Bug. To će bit popravljeno, nemoraš se brinut ;)
Bug. To će bit popravljeno, nemoraš se brinut ;)
Ma ne brinem se ja uopće. Samo me zanimalo da li je več neko prije to stavio. Ja sam toliko zabrinut da sam prednaručio PES14
Nego,ovo je noćna utakmica i odlično izgleda teren i osvjetljenje. Na prijašnjim je to bilo bez veze. Kad će više...
Odlično izgleda. Stvarno se dojmi kao prva tekma. Bit će užitak igrat a i gledat 
Jel ima na pesu ono kao na fifi ažuriranje ocjena igraća? Imam PES12 orginal, ali nisam igrao online na ps3. Meni je pes puno zanimljivije igrati na ps3 nego na pc iako je na pc bolja grafika i ima brdo patcheva.
Jel ima na pesu ono kao na fifi ažuriranje ocjena igraća? Imam PES12 orginal, ali nisam igrao online na ps3. Meni je pes puno zanimljivije igrati na ps3 nego na pc iako je na pc bolja grafika i ima brdo patcheva.
Nema nažalost, ja uvijek preferiram pc recimo. Tako je, bolja grafika, brdo pečeva, apsolutno svega, dok pola tih stvari za ps3 nema.
Hvala na odgovoru. Igrivost je nekako bolja na ps3, barem meni. Šteta za to ažuriranje ocjena. Kako god bilo jedva čekam pes14. Pozdrav
Meni je ovo najiščekivanija igra.
Kad ce taj demo vise covjece, ovo savrseno zgleda.
ELS BLAUGRANES <3
Nije mi uopće jasno šta sad s ovim žutim i bijelim "pokazivačem" kod slobodnog udarca. Pretpostavljam da bijeli ima veće šanse da ne ide tim smjerom koji je odabran. Ali pitanje je kak će onda biti u online igri? Dal samo žuti, samo bijeli ili neće biti uopće te pomoći...
Ja samo želim da te guide linije za dodavanja i udarce budu opcionalne.
Nije mi uopće jasno šta sad s ovim žutim i bijelim "pokazivačem" kod slobodnog udarca. Pretpostavljam da bijeli ima veće šanse da ne ide tim smjerom koji je odabran. Ali pitanje je kak će onda biti u online igri? Dal samo žuti, samo bijeli ili neće biti uopće te pomoći...
Hearth nece bit prisutan u online komponenti, to sam vec napisao.
ELS BLAUGRANES <3
Hearth nece bit prisutan u online komponenti, to sam vec napisao.
Pa da, zato i pitam... Ne može u onlineu biti kao u videu ako nema "srca". Pa kak će onda biti?
Valjda bijelu samo, cut cemo vise na gamescomu.
ELS BLAUGRANES <3
Grozno, ove linije ne smiju biti ni opcija u onlineu. Ja ih ne želim koristiti, kao što je glupo da ih koristi moj protivnik. Kakve su ovo gluposti?!
šumski put je bio ravan.
Grozno, ove linije ne smiju biti ni opcija u onlineu. Ja ih ne želim koristiti, kao što je glupo da ih koristi moj protivnik. Kakve su ovo gluposti?!
Pa bile su na prošlom PES-u te će vjerojatno biti i tu. Ak sam dobro skužio, opcionalne su, ali u smislu da pritisneš L2 i onda se prikaže putanja lopte.
Pa to mi je nešto pregrozno. U čemu je gušt?
Mislim da je ovo dobar smijer za PES. Imaju puno novina koje u teoriji dobro izgledaju, no pitanje je kako će to sve izgledati kao jedna cjelina.
Nevjerujem da EA samo sjedi i gleda što se događa bez asa u rukavu.
Uglavnom, bit će zanimljiva nogometna godina 
Danas potvrđena CopaSudamericana.
#PES2014 will also feature the Copa Sudamericana and Recopa Sudamericana. The LATAM equivalent of the Europa League and UEFA Super Cup.