Preporuka igri za system rating 4.2?

poruka: 7
|
čitano: 1.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pa malo sam se igrao po onim detaljima Viste i otkrio da mi je novi rating nakon driver update-a što se tiče 3D igri 4.2 (GeForce 8400M G), procesora 4.8 (AMD Turion 64 X2), RAM 5.9 (2GB)itd.

Uglavnom koje bi mi igre preporučili za ovu konfiguraciju (osim wow-a)

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina

Zavisi što voliš. Ako hoćeš dobar FPS preporučam Return To Castle Wolfenstein, COD 4, Serious Sam First & Second Encounter, od strategija možeš Warcraft 3 ili Starcraft, Diablo 2, neki NFS (Most Wanted)...

Ima puno dobrih igara.

92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka igri za system rating 4.2?
crystal6 kaže...

Zavisi što voliš. Ako hoćeš dobar FPS preporučam Return To Castle Wolfenstein, COD 4, Serious Sam First & Second Encounter, od strategija možeš Warcraft 3 ili Starcraft, Diablo 2, neki NFS (Most Wanted)...

Ima puno dobrih igara.

COD4 bi mi radio na nekom pristojnom framerate-u bez da rezolucija bude 480x800 i na minimalnim detaljima?
17 godina
neaktivan

ma radit ce na low 100%, na pristojnoj rezoluciji (1024+)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oce mi možda radit world at war?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

radit ce na low, ali sumnjav ovo za cod5

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Preporuka igri za system rating 4.2?
MaterAos kaže...
crystal6 kaže...

Ima puno dobrih igara.

COD4 bi mi radio na nekom pristojnom framerate-u bez da rezolucija bude 480x800 i na minimalnim detaljima?
 cod4 će ti radit na 1024x768
medium/high postavke s FPS-om 30-50
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice