PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

ali ovakvi kao šro su hrka i mrski budu unistili igru samo zato sto podrzavaju takve gluposti.. mislim gdje je ovome kraj? 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 2 hvala 1
11 godina

Aj ne kenjajte...najlipsi osjecaj navuc nove gace i trka u boj...nemate pojma.

Jos cekam kosuljicu,pa ce to bit tuto kompleto.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim ako ozbiljno pogledamo na to. Pa koga boli kita za to, al ono stvarno? Jel ti donosi kakvu prednost? Ne jer su ovo samo kozmetičke stvari. Tko voli nek izvoli, gore je kao u battfrontu 2 gdje u tim kutijama dobivaš bolje kartice i nova oružija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Očito igra dobro radi i ispeglana je do kraja kada se mi zajebavamo i lupamo stranice gluposti umjesto nekih korisnih stvari.

Trovanju nikad kraja.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
hrka11 kaže...

Aj ne kenjaj ti...najlipsi osjecaj navuc nove gace i trka u boj...nemate pojma.

Jos cekam kosuljicu,pa ce to bit tuto kompleto.

I boli nas uvo sta si ti kupio hlace od 120 eura ili sta god , mislim iovako da trollas . To sta ti kupujes hlace od 120 eura koga briga , mislim u temi  se dodes hvalit da ti kupujes hlacice od 120 eura i da cekas kosulju i da si si upiknuo neku majicu al cekas zimsko snizenje da bi ju kupio , nisi nikome rekao , da ju nekupi prije tebe  . Btw koliko godina imas  

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 11:25 (Adict).
17 godina
odjavljen
Adict kaže...
 Btw koliko godina imas  

Imao je 11 kad se registrirao - znaci 14 sada.

Freak Show Inc.
11 godina
Adict kaže...

I boli nas uvo sta si ti kupio hlace od 120 eura ili sta god , mislim iovako da trollas . To sta ti kupujes hlace od 120 eura koga briga , mislim u temi  se dodes hvalit da ti kupujes hlacice od 120 eura i da cekas kosulju i da si si upiknuo neku majicu al cekas zimsko snizenje da bi ju kupio , nisi nikome rekao , da ju nekupi prije tebe  . Btw koliko godina imas  

Puno mi nesto mislis.

Friday kaže...
Adict kaže...
 Btw koliko godina imas  

Evo ovaj lik ti je odgovorio...ali Mrski ima 35 pa sta,ako more neko stariji od mene kupovat,mogu i ja...svakako cacine pare trosim briga me.

13 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Adict kaže...

Puno mi nesto mislis.

Friday kaže...
Adict kaže...
 Btw koliko godina imas  

Evo ovaj lik ti je odgovorio...ali Mrski ima 35 pa sta,ako more neko stariji od mene kupovat,mogu i ja...svakako cacine pare trosim briga me.

Puno mi ti nesto trollas al ti neide bas . A godine ko godine , netko se prije uozbilji a netko kasnije a neki nikad . 

14 godina
hrka11 kaže...

Friday kaže...
Adict kaže...
 Btw koliko godina imas  

Hahahahah dobra ova. Pa ne bum igrao igrice tako star. Valjda ću imati pametnijih stvari u životu od sjedenja pred kompom pod stare dane. Neka se djeca igraju.  I stvarno šta vi ostali imate protiv kupovanja itema u igri. To su samo ukrasi koji ne utječu na gameplay. Nemam nikakvu prednost u donosu na ostale igrače jero ovo nije pay to win igra. Zašto su developeri omogućili promjenu odjeće nego da omoguće kastomizaciju likova ne kvareći i ne dajući prednost onima koji plate nešto više. Mislim da ste samo ljubomorni i ništa više. 

13 godina
protjeran
MRSKI kaže...
hrka11 kaže...

Friday kaže...
Adict kaže...
 Btw koliko godina imas  

Hahahahah dobra ova. Pa ne bum igrao igrice tako star. Valjda ću imati pametnijih stvari u životu od sjedenja pred kompom pod stare dane. Neka se djeca igraju.  I stvarno šta vi ostali imate protiv kupovanja itema u igri. To su samo ukrasi koji ne utječu na gameplay. Nemam nikakvu prednost u donosu na ostale igrače jero ovo nije pay to win igra. Zašto su developeri omogućili promjenu odjeće nego da omoguće kastomizaciju likova ne kvareći i ne dajući prednost onima koji plate nešto više. Mislim da ste samo ljubomorni i ništa više. 

Lik od 35 godina ovo govori , boze dragi . I nitko nije protiv kupovanja itema u igri nego svi imamo razlicita misljenja sta se tice toga . Meni osobno je bacanje love kupnja itema preko 5 eura . Kupio sam i ja item al ne od 120 eura neg od 3 eura . I mislim da nije nitko ljubomoran na njega , ako imas love kupi si sta hoces i zadrzi to za sebe .  Zivio  

14 godina
Endymon kaže...
Hoces iskreno?Da.Smatram glupim ljudima,oni koji kupuju ovako skupe stvari,kao sto si kupio ove hlace.Zasto?Pa jednostavno.Mogao si sa tim parama kupiti minimalno 3 odlicne igre.Znam da se o ukusima ne raspravlja,ali kao sto sve ima svoje granice,tako i svaka druga glupost.A ovu tvoju ubrajam u veliku glupost.A ljude koji prodaju stvari,kao sto sam i ja sam prodavao,smatram lukavstinom i iskoristavanjem glupih ljudi,koji ni malo ne cijene novac.Sorry stari,tako ti je isto i u ostalim stvarima,kao sto su cigare,alkohol i slicna sranja.Zao mi je takvih ljudi,ali nemozes obraniti/opravdati,nikako ovo sto ljudi kupuju.Ali ajde dosta o tome.

Evo i ja tebe smatram glupim i  umišljenim jer misliš da si pametniji od nas koji kupujemo i sebičnim jer ne razumiješ potrebe i hobije  drugih ljudi. Ako netko plati šaku piksela 100 $ onda je glup a ako netko plati umjetničku sliku nekoliko stotina miliona dolara onda je on ljubitelj umjetnosti. I ne želim s tobom više uopće raspravljati kad si tako bezobrazan

15 godina
neaktivan
Ja bi sad bas njima u inat kupio jos jedne xD
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Adict kaže...

Lik od 35 godina ovo govori , boze dragi . I nitko nije protiv kupovanja itema u igri nego svi imamo razlicita misljenja sta se tice toga . Meni osobno je bacanje love kupnja itema preko 5 eura . Kupio sam i ja item al ne od 120 eura neg od 3 eura . I mislim da nije nitko ljubomoran na njega , ako imas love kupi si sta hoces i zadrzi to za sebe .  Zivio  

Ti si dvolican,ja jer imam 14g i prcam istu stvar trolam,a kad se neko stariji javio mozda stariji i od tebe onda on ne trola.Nigdi veze.Zasto bi mora zadrzat ako je ovo tema o igri i pricam o toj igri,a vas par se kaci i nesto pametkuju jer smo kupili gace i kosuljice za lika u igri,ne kontam sta ti smeta.

17 godina

majke mi ak ja vas kuzim.. ja sam mislio da ste malo pametniji. jos ste poceli i vrijeđati one koji misle drugačije.. vama se sviđaju gaće i kupite si ih ali oni kojima je to glupo imaju to pravo reci ne?

mislim da je vrijeme da moderatori reagiraju. 

dođem ovdje po neke korisne informacije kad ono neki likovi se hvale sa gaćama u igri. ode nam gaming u pm

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Adict kaže...

Ti si dvolican,ja jer imam 14g i prcam istu stvar trolam,a kad se neko stariji javio mozda stariji i od tebe onda on ne trola.Nigdi veze.Zasto bi mora zadrzat ako je ovo tema o igri i pricam o toj igri,a vas par se kaci i nesto pametkuju jer smo kupili gace i kosuljice za lika u igri,ne kontam sta ti smeta.

Neznas ti sta znaci dvolican a sama rijec ti govori. Ti jedini trolas a Mrski je tvoj mali sljedbenik jer on stavlja prst gore samo tebi. Nemas pametnijih stvari u zivotu nego doc u temu i prcat da si kupio hlace od 120 eura , eto koliko si iskompleksiran . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 13:41 (Adict).
14 godina

Da ja radim igru, stavio bi u nju mogućnost kupovanja skupih kozmetičkih stvari.

I onda bi banirao ljude koji ih kupe! Takvi luđaci mi ne trebaju u communityu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...

majke mi ak ja vas kuzim.. ja sam mislio da ste malo pametniji. jos ste poceli i vrijeđati one koji misle drugačije.. vama se sviđaju gaće i kupite si ih ali oni kojima je to glupo imaju to pravo reci ne?

dođem ovdje po neke korisne informacije kad ono neki likovi se hvale sa gaćama u igri. ode nam gaming u pm

Don't feed trolls.

ova ekipa trollova se zna puno duže nego što ova tema postoji, trovali su po BF3 temi, pa BF4, i sad su si našli novu zanimaciju.

A imaju protekciju moderatora. 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
red_bull kaže...

Don't feed trolls.

ova ekipa trollova se zna puno duže nego što ova tema postoji, trovali su po BF3 temi, pa BF4, i sad su si našli novu zanimaciju.

A imaju protekciju moderatora. 

haha imaju protekciju moderatora , a di ide ovaj forum . 

11 godina

Stvarno gdje ide ovaj forum kad te popljuju jer si kupio nesto za igru i pohvalio se u temi koja je vezana za igru...nebitno koliko mi je godina i to sto sam potrosio cacine pare na "glupost" po vama...ali tvoja prica i ponasanje govori vise o tebi samome.

ps.cuj protekciju admina...ooo..kupis mu kosuljicu i imat ces i ti,sta drugo na to da ti kazem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 14:04 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hrka11 kaže...

Stvarno gdje ide ovaj forum kad te popljuju jer si kupio nesto za igru i pohvalio se u temi koja je vezana za igru...nebitno koliko mi je godina i to sto sam potrosio cacine pare na "glupost" po vama...ali tvoja prica i ponasanje govori vise o tebi samome.

ps.cuj protekciju admina...ooo..kupis mu kosuljicu i imat ces i ti,sta drugo na to da ti kazem.

Blago tvome caci sa tako pametnim sinom . Moja prica i ponasanje je normalna za razaliku od tvoje i puno ozbiljnija za razliku tvog trollanja. Tako da momak uzivaj u kosuljici i pohvali se caci da si kupio kosulju u igri . Dosadan si i vec pretjerujes tako da odrasti.  

11 godina
Adict kaže...

Blago tvome caci sa tako pametnim sinom . Moja prica i ponasanje je normalna za razaliku od tvoje i puno ozbiljnija za razliku tvog trollanja. Tako da momak uzivaj u kosuljici i pohvali se caci da si kupio kosulju u igri . Dosadan si i vec pretjerujes tako da odrasti.  

A ti si ocito ljubomoran...i odluci sa sobom je li trolamo ili ne...ako trolamo znaci da je sve laz i da nemam s cim se pohvalit caci,tako da odluci prvo pa javi sta i kako.

17 godina

DTR i MTČ se spasili. Dogovorili izvoz u PUBG i Tarkov u vrijednost 100 milona €. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 14:24 (mrfloyd).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Adict kaže...

A ti si ocito ljubomoran...i odluci sa sobom je li trolamo ili ne...ako trolamo znaci da je sve laz i da nemam s cim se pohvalit caci,tako da odluci prvo pa javi sta i kako.

Da ubija me ljubomora , ali full , mos si ga mislit . Naravno da trollas al nemas granicu ,  cek tebi je zanimljivo trollat toliko da ekipa skuzi da trollas i ti nastavljas dalje ?

16 godina

Al fakat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ima kakvih novosti u vezi novih mapa?Kad bi trebalo biti vani?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ode i ova tema u 

edit: 

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 20:13 (hahhaajaads).
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Što se tiče streamera, onaj Shroud je zbilja zvjerčina. On je najbolji igrač PUBG-a trenutno. No to ni nije toliko iznenađujuće pošto je lik godinama bio profesionalni CS GO igrač, a sa današnje 23 godine još uvijek je dovoljno mlad za toliki kompetitivni nivo igranja.

Svi ovi ostali prema njemu ne izgledaju toliko impresivno. Dr Disrespect je u rangu ostalih streamera čiji je prosjek naravno mnogo bolji od casual populacije, ali ništa što zahtijeva pretjerano divljenje. Svi ostali su na nivou kojeg možeš očekivati od ljudi koji zarađuju od igranja igara, no mnogo malih i manje poznatih streamera su više highlight igrači koji mogu izvući par dobrih partija zbog loših protivnika, no zapravo nisu ništa posebno.

Što se tiče ovih kozmetika, po meni je to idiotizam na kvadrat, ali danas je i tako svijet prošao u quracz, od naših kriminalnih političara koji se i dalje šeću slobodni pa do one male što twerka na talent showu, tako da pretpostavljam da nije čudno što netko daje 100 € za šaku piksela. Danas je u medijima i na internetu umijeće pronaći pametnog čovjeka koji može složiti 3 rečenice o globalnoj ekonomiji, politici i par stvari o kojima bi svi trebali nešto znati, ali zato idioti i ljudi koji bi pred 50 godina završili na psihijatrijskom promatranju iskaču nakon svakog klika mišem.

Neznam koliko ste upoznati s pojmom DEKADENCIJA (zapadnjačka) - zapitajte se koliko i sami tome pridonosite?

2 1 hvala 0
9 godina
protjeran
D-wook kaže...

Što se tiče streamera, onaj Shroud je zbilja zvjerčina. On je najbolji igrač PUBG-a trenutno. No to ni nije toliko iznenađujuće pošto je lik godinama bio profesionalni CS GO igrač, a sa današnje 23 godine još uvijek je dovoljno mlad za toliki kompetitivni nivo igranja.

Svi ovi ostali prema njemu ne izgledaju toliko impresivno. Dr Disrespect je u rangu ostalih streamera čiji je prosjek naravno mnogo bolji od casual populacije, ali ništa što zahtijeva pretjerano divljenje. Svi ostali su na nivou kojeg možeš očekivati od ljudi koji zarađuju od igranja igara, no mnogo malih i manje poznatih streamera su više highlight igrači koji mogu izvući par dobrih partija zbog loših protivnika, no zapravo nisu ništa posebno.

Što se tiče ovih kozmetika, po meni je to idiotizam na kvadrat, ali danas je i tako svijet prošao u quracz, od naših kriminalnih političara koji se i dalje šeću slobodni pa do one male što twerka na talent showu, tako da pretpostavljam da nije čudno što netko daje 100 € za šaku piksela. Danas je u medijima i na internetu umijeće pronaći pametnog čovjeka koji može složiti 3 rečenice o globalnoj ekonomiji, politici i par stvari o kojima bi svi trebali nešto znati, ali zato idioti i ljudi koji bi pred 50 godina završili na psihijatrijskom promatranju iskaču nakon svakog klika mišem.

Neznam koliko ste upoznati s pojmom DEKADENCIJA (zapadnjačka) - zapitajte se koliko i sami tome pridonosite?

Ona mala sto twerka je extra talenat, za ostalo se slazem manje vise. 

...
17 godina

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS - Early Access Highlights Week 28-29

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Adict kaže...

Da ubija me ljubomora , ali full , mos si ga mislit . Naravno da trollas al nemas granicu ,  cek tebi je zanimljivo trollat toliko da ekipa skuzi da trollas i ti nastavljas dalje ?

Nije mi stari dao na internet kad je vidio stsa sam napravio na kartici 

Jebo ga ti naravno da cemo nastavit trolat kad smo poceli sa zajebancijom,a par ih se uvatilo koda je nezz sta,ni nami nije jasno bilo kad smo vidili komenatre od pojedinaca,iskreno nebi ni ti propustio priliku da trolas.

Najjace ovaj pise Joki (redbull) ne hrani trolove,a ne konta da ga prca u mozak i on,jer skupa svi igramo.

Nije mi jasno ti sudy_freak neki dan se dopisivamo na youtube-u i igrali smo u par partija bf-a skupa da ne kotas da seremo.Ovo je ekipa koja se godinam zna.

I nemojte zesat sad da se niste uvatili  

Sad bez zajebancije,ko bi normalan dao 100E na pozdariju,ljudio sta vam je.

ps. protekcija admina sto ste spominjali,pa vjerovatno se i oni smiju jer im nije jasno nasta se ljudi loze,jbga...i Mrski ti vjerovatno moze bit caca,a meni je 27g,ne 14 

Sve je zajebancija,nema smisla da se lozite bezveze.

I za nove mape nema nista novo osim onih slika sto su se pojavile neki dan,bar sto sam ja vidio.

hahhaajaads kaže...

ode i ova tema u 

edit: 

Otisla je davno kad citeri imaju dopust da ista pisu i komentiraju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 11:12 (hrka11).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice