PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
15 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Sta je sad bilo?! Ja cekam da covjek kupi i majcu. Ak nije komplet onda se ne racuna..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Sale_ds kaže...
Sta je sad bilo?! Ja cekam da covjek kupi i majcu. Ak nije komplet onda se ne racuna..

Ma nista to,stari neda karticu vise,a i nije na popustu 

Origin_Steam: hrka11
15 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

stavio sam duplice na market, ima gluposti od 2 do 20 eura. znaci, samo upisem onu cijenu sta pise, uzmem malo u obzir onu krivulju i to je to? kliknul sam na mail, pise nesto cekaj up to 15 days jer nemam app. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...
Adict kaže...

Da ubija me ljubomora , ali full , mos si ga mislit . Naravno da trollas al nemas granicu ,  cek tebi je zanimljivo trollat toliko da ekipa skuzi da trollas i ti nastavljas dalje ?

Nije mi stari dao na internet kad je vidio stsa sam napravio na kartici 

Jebo ga ti naravno da cemo nastavit trolat kad smo poceli sa zajebancijom,a par ih se uvatilo koda je nezz sta,ni nami nije jasno bilo kad smo vidili komenatre od pojedinaca,iskreno nebi ni ti propustio priliku da trolas.

Najjace ovaj pise Joki (redbull) ne hrani trolove,a ne konta da ga prca u mozak i on,jer skupa svi igramo.

Nije mi jasno ti sudy_freak neki dan se dopisivamo na youtube-u i igrali smo u par partija bf-a skupa da ne kotas da seremo.Ovo je ekipa koja se godinam zna.

I nemojte zesat sad da se niste uvatili  

Sad bez zajebancije,ko bi normalan dao 100E na pozdariju,ljudio sta vam je.

ps. protekcija admina sto ste spominjali,pa vjerovatno se i oni smiju jer im nije jasno nasta se ljudi loze,jbga...i Mrski ti vjerovatno moze bit caca,a meni je 27g,ne 14 

Sve je zajebancija,nema smisla da se lozite bezveze.

I za nove mape nema nista novo osim onih slika sto su se pojavile neki dan,bar sto sam ja vidio.

hahhaajaads kaže...

ode i ova tema u 

edit: 

Otisla je davno kad citeri imaju dopust da ista pisu i komentiraju.

Ja tebi više ništa ne vjerujem.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
11 godina
Soldier977 kaže...
......

Ja tebi više ništa ne vjerujem.

Ni ja sam sebi.

13 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Adict kaže...

Da ubija me ljubomora , ali full , mos si ga mislit . Naravno da trollas al nemas granicu ,  cek tebi je zanimljivo trollat toliko da ekipa skuzi da trollas i ti nastavljas dalje ?

Nije mi stari dao na internet kad je vidio stsa sam napravio na kartici 

Jebo ga ti naravno da cemo nastavit trolat kad smo poceli sa zajebancijom,a par ih se uvatilo koda je nezz sta,ni nami nije jasno bilo kad smo vidili komenatre od pojedinaca,iskreno nebi ni ti propustio priliku da trolas.

Najjace ovaj pise Joki (redbull) ne hrani trolove,a ne konta da ga prca u mozak i on,jer skupa svi igramo.

Nije mi jasno ti sudy_freak neki dan se dopisivamo na youtube-u i igrali smo u par partija bf-a skupa da ne kotas da seremo.Ovo je ekipa koja se godinam zna.

I nemojte zesat sad da se niste uvatili  

Sad bez zajebancije,ko bi normalan dao 100E na pozdariju,ljudio sta vam je.

ps. protekcija admina sto ste spominjali,pa vjerovatno se i oni smiju jer im nije jasno nasta se ljudi loze,jbga...i Mrski ti vjerovatno moze bit caca,a meni je 27g,ne 14 

Sve je zajebancija,nema smisla da se lozite bezveze.

I za nove mape nema nista novo osim onih slika sto su se pojavile neki dan,bar sto sam ja vidio.

hahhaajaads kaže...

ode i ova tema u 

edit: 

Otisla je davno kad citeri imaju dopust da ista pisu i komentiraju.

Ma sve pet !  Al 27 godina a ovaj mi moze bit caca a trollate u forumu ko mulac od 16 i jos se kao veselis jer se ekipa uhvatila na vase trollanje , žalosno prijatelju . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
11 godina
Adict kaže...

Ma sve pet !  Al 27 godina a ovaj mi moze bit caca a trollate u forumu ko mulac od 16 i jos se kao veselis jer se ekipa uhvatila na vase trollanje , žalosno prijatelju . 

Ne bi bas rekao da se veselim nego vise ne vjerujem koliko ima da ne kazem "idiota" da se vataju na nelogicne stvari i jos se loze koda im je 10g.Naravno da ce bilo ko nastavit srat,taman mi dodje da odmorim mozak malo.

Ali opet vidim ne znas nikog od ekipe inace bi da znas nastavio i ti klapit s nama u istom tonu,a ne lozit se ko blavac neki na pizdarije...a i mene kad naloze priznam nema sta i idemo dalje...ako se ljutis na ista od ovog onda nezz sta da ti kazem.

Zzz...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 14:16 (hrka11).
17 godina

yeap to je to. kad prođe vrijeme od 15 dana item će bit sam prodan ako će i dalje bit u cjenovnom rangu kojeg si stavio :D

Bok, ja sam sharyn
15 godina
blackdevil kaže...

yeap to je to. kad prođe vrijeme od 15 dana item će bit sam prodan ako će i dalje bit u cjenovnom rangu kojeg si stavio :D

a ako nece biti,vraca se u inventori? pa kak da pogodim cijenu dva tjedna u buducnost, da to mogu nebi bil sljaker neg gospon covek.

13 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Adict kaže...

Ne bi bas rekao da se veselim nego vise ne vjerujem koliko ima da ne kazem "idiota" da se vataju na nelogicne stvari i jos se loze koda im je 10g.Naravno da ce bilo ko nastavit srat,taman mi dodje da odmorim mozak malo.

Ali opet vidim ne znas nikog od ekipe inace bi da znas nastavio i ti klapit s nama u istom tonu,a ne lozit se ko blavac neki na pizdarije...a i mene kad naloze priznam nema sta i idemo dalje...ako se ljutis na ista od ovog onda nezz sta da ti kazem.

Zzz...

Neljutim se ja niti se lozim , jos pokusavam biti frendly sa osim smajlicima   Kuzim ja da trollas ekipu al uhvatilo ih se 5 pa onda stanes na loptu i to ti to , a ekipu jer neznam ni di se sakuplja ona. 

11 godina
Adict kaže...

Neljutim se ja niti se lozim , jos pokusavam biti frendly sa osim smajlicima   Kuzim ja da trollas ekipu al uhvatilo ih se 5 pa onda stanes na loptu i to ti to , a ekipu jer neznam ni di se sakuplja ona. 

Ma bolje da ne znas...debili,nista pametno nisu napisali ovde ne pamtim...jedino mozda CyberDemonVZ  ali on ima fetis da objavi nesto ovde tako da...  

17 godina

Sve vise cheatera u igri, ne kuzim cemu sluzi onaj report u igri kad pise da sluzi samo za statistiku a ne kao dokaz za bann. Ovo je druga stvar koja mi jako smeta u igri, prva je lag i performance, a vidim da se nista ne poduzima u vezi toga.

Lik me ubije sa pistoljem head shot, sa zgrade na zgradu, imam level 2 kacigu. Koji dokaz vam treba ako report za to nije dosta?

Ili pucam u lika sa prozora u leda, pogodak prvi, nakon toga head shot njegov i mrtav sam, osim head shota u sekundi je i znao od kud pucam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 16:43 (walentkane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

dc hejter
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

to se događa sam tokom prve prodaje preko steam marketa ukoliko ju već nisi koristio. valve forsira korištenje njihove mob aplikacije te je za prvi put 2  tjenda taj cool down. kad ti to izadje mislim da mozeš maknit iteme i ponovo ih stavit s updejtanim cijenama.

Bok, ja sam sharyn
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
walentkane kaže...

Koji dokaz vam treba ako report za to nije dosta?

Ili pucam u lika sa prozora u leda, pogodak prvi, nakon toga head shot njegov i mrtav sam, osim head shota u sekundi je i znao od kud pucam.

Pa vjerovatno dokaz da se to desilo ili ?

Inace bi mogao reportat svakog ko ti digne zivce...nezz,valjda.

13 godina
A iskreno neznam koliko oni obracaju pozornost na te sve reporte.Ugl,nadam se da ce izaci uskoro kakav update da se moze gledati prijasnja partija.Kao sto ima Cs go.To mislim da bi jako puno pomoglo oko lovljenja hackera.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad kaže sam sebi da je najbolji 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
Endymon kaže...
A iskreno neznam koliko oni obracaju pozornost na te sve reporte.Ugl,nadam se da ce izaci uskoro kakav update da se moze gledati prijasnja partija.Kao sto ima Cs go.To mislim da bi jako puno pomoglo oko lovljenja hackera.

Imaju jos bitniji stvari rijesit prije toga...a i danas bar ja koga znam igra sam upaljenim nekim programom da snima ili da snimi odredjeni trenutak.Vise manje vecina ima snimku kod sebe pa uz report posalje.Bilo je nedavno di su banali pun k...igraca odjednom,tako da ne vjerujem da ne obracaju pozornost. 

13 godina
protjeran
hrka11 kaže...
Adict kaže...

Ma bolje da ne znas...debili,nista pametno nisu napisali ovde ne pamtim...jedino mozda CyberDemonVZ  ali on ima fetis da objavi nesto ovde tako da...  

Bas tako kako kazes i bolje da neznam . 

9 godina
protjeran

Imam 3 druga mjesta za redom i onda pocnem pogadjati resetke, da ovo nisam dobio rezbio bi monitor. 23 metka dok sam ga skinuo lol.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evil Access kaže...

Imam 3 druga mjesta za redom i onda pocnem pogadjati resetke, da ovo nisam dobio rezbio bi monitor. 23 metka dok sam ga skinuo lol.

To je sve zbog naočala

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
neaktivan
Pozdrav svima, ima li ko da je voljan da igramo squad duo il slicno. Iz Splita sam, al radim trenutni u Dubaiu pa ubijam vrime s PuBG. Ko moze nek me doda na steam exodus_1

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
exodus_1 kaže...
Pozdrav svima, ima li ko da je voljan da igramo squad duo il slicno. Iz Splita sam, al radim trenutni u Dubaiu pa ubijam vrime s PuBG. Ko moze nek me doda na steam exodus_1

Umjesto da tamo neke kurvetine naganjas ti bi ubijao vrijeme sa pubg...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
exodus_1 kaže...

Umjesto da tamo neke kurvetine naganjas ti bi ubijao vrijeme sa pubg...

Pubg je 30e, tina katanic, maja šuput, marko grubinić su 300e samo randevu, a kamoli nešto više.

Dečko je realan.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 15:56 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pubg je 30e, tina katanic, maja šuput, marko grubinić su 300e samo randevu, a kamoli nešto više.

Dečko je realan.

Pa valjda ima novaca ako je u dubai-u. 

Jozo odobrava...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Pa valjda ima novaca ako je u dubai-u. 

Jozo odobrava...

Možda radi i štedi, a troši minimlano, kao ti u irskoj npr.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
10 godina
neaktivan
Nesmim nista. Zena je tu haha tako da stednja i ulaganje :D
10 godina
Ovo je nemoguce kolko cheatera u ovoj igri ima, ljudi me ubijaju ko u csgo-u gadjaju glave sa 300m i to sa oruzjima tipa vector, dao sam 30 eura za zabavu s cheaterima... Kad mi je dosta solo igranja idem ja na discord nadjem pristojan squad i onda shvatim da u squadu jedan nas lik cheata, kad ono vidim ima 41 kill i prvo smo mjesto a ja imao 0 killa, kamo ova igra ide... Lik je klao preko grmova i gadjau glave sa akom kao chuck norris i onda jos govori na discordu da ne cheata a 1800avg dmg ima per game
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Sta je jos smjesnije poslao je svakome u timu sliku kako ima 41 kill ali ime je prekrio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice