PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

Potvrdjujem da sam dobio boost od 20ak fpsa nakon sto sam ovo napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Recite i ostali koji ste isprobali kakve rezultate imate. Ja sam oko 20 dobio također.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
AmonZero kaže...

Recite i ostali koji ste isprobali kakve rezultate imate. Ja sam oko 20 dobio također.

Meni je isto ko i prije. U avionu dropa do oko 50, ali u igri većinom 100+.

12 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Mali guide kako povećati FPS unutar igre. Neki kažu da su dobili od 40 FPS nakon ovog.

Ovaj video tutorial sadrzi to, te kako iskljuciti dof i jos ponesto sta se optimizacije igre tice:

dc hejter
15 godina
AmonZero kaže...

isto, u avionu mi pada na 40tak,a kad sam u crvenom takodjer 40,ali izgleda kao puno manje.. 

12 godina
Tallahassee kaže...
AmonZero kaže...

Mali guide kako povećati FPS unutar igre. Neki kažu da su dobili od 40 FPS nakon ovog.

Ovaj video tutorial sadrzi to, te kako iskljuciti dof i jos ponesto sta se optimizacije igre tice:

NE dirajte INI. fajlove, sam ce te ban zbog toga pobrat

Battleog - 191silvinjo
13 godina
protjeran

Meni te postavke nema koliko ja vidim . Ili ja krivo gledam ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zasto na našem jeziku imas windowse pobogu
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
protjeran
dado16 kaže...
Zasto na našem jeziku imas windowse pobogu

Iskreno da ti kazem nemam pojma . Promijenio sam :D

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2017 12:28 (Adict).
12 godina
hahhaajaads kaže...

Samo bez panike molim i bez gluposti. Kakav ban? Ne laprdaj.

12 godina
Super64 kaže...
hahhaajaads kaže...

Samo bez panike molim i bez gluposti. Kakav ban? Ne laprdaj.

ne pratis forume i twitter ?  http://prntscr.com/gp16a9http://prntscr.com/gp16te

Battleog - 191silvinjo
17 godina

Nece trenutno nitko dobit ban za takve promjene.
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/72396a/iama_poopiequeen_ama/dnff4ez/
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/70qurn/warning_bluehole_has_just_edited_their_previous/dn65vj5/

Having said that, this far, the only group of people who have been banned for changing game files are those who have removed textures from the game. I sincerely hope that you all agree that removing grass, trees, buildings, etc. from the game is cheating. Cheaters get a permanent ban in our game. It is extremely rare for someone to get a permanent ban if they are not cheating. Their transgressions would have to be quite extraordinary. Those who have received a permanent ban for non-cheating offences are very few and very, VERY, far between.

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2017 14:03 (Necto).
Moj PC  
1 0 hvala 4
10 godina
Meni nije dalo nista fps boosta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Malo sam se igrao editiranja. Ima dosta grešaka ali na greškama se uci. 

btw bilo je rađeno u 1 ujutro pa... :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam g402 i ne mogu bindant ove dodatne tipke osim ovih osnovnih na ništa unutar controls. Jel imo još netko takav problem možda ?

Uopće mi ove side tipke ne registira.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I ja sam probal na Roccat Kone xtd ... i isto banana ...
14 godina
AmonZero kaže...

Imam g402 i ne mogu bindant ove dodatne tipke osim ovih osnovnih na ništa unutar controls. Jel imo još netko takav problem možda ?

Uopće mi ove side tipke ne registira.

Po iskustvu, u takvim igrama koje nisu AAA naslovi koji imaju buđet od milijune dolara, uopće ne prepoznaju više od 4 tipke na mišu.

Ali ni ne trebaju, zato i jesi kupio gaming miš da odličnim softverom.

Za svaku igru dodam novi profil, uključim prepoznavanje igre i lijepo u softveru na tipku 4 stavim slovo G, na tipku 5 broj 3, na tipku 6 slovo M...

I to je to :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina

Tak je, to će vjerovatno bit druga opcija ak ovu unepogonim sutra 

8 godina
neaktivan

Nisam od početka u temi pa se ispričavam ukoliko se već pričalo o tome. 

Da li netko ima konstantan crash igre u prosjeku jednom u dvije partije (nekad i češće)? 

Neki govore da je memory leak a netko da je nestabilnost PC-a. Pa me čisto zanima ako je itko imao slične probleme.

Senior IT Consultant
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GreenDevil kaže...

Nisam od početka u temi pa se ispričavam ukoliko se već pričalo o tome. 

Da li netko ima konstantan crash igre u prosjeku jednom u dvije partije (nekad i češće)? 

Neki govore da je memory leak a netko da je nestabilnost PC-a. Pa me čisto zanima ako je itko imao slične probleme.

Igra mi se rusi jednom na mjesec ali zato jednom na dan kod izlazenja iz partije stane pa moram ubiti proces i ponovo pokrenut.

Kad pogledam tvoju konfiguraciju onda sigurno nije problem u preslabom hardveru nego je vjerojatno problem u tome da je igra lose napisano govno puno bugova te dok ne pokrpaju neke stvari mozes eventualno probat neke starije drivere za graficku.

Meni je nakon instalacije novih drivera igra srala i onda sam stavil pol godine stare drivere. Sad sa tim starijim driverima igra radi bez greske a fps count je ostal isti.

Probaj uzet drivere par generacija iza pa testiraj, ako ne pomogne uzmi jos starije, ako ne pomognu tri razlicite generacije drivera onda moze biti do maticne posto imas novu platformu. Ako nije do niceg navedenog onda je ono s pocetka teksta a to je da igras bugovito lose napisanu igru koju treba pokrpat i optimizirat kak spada.

gl

15 godina

meni se znala crashat kad sam previše clocknuo gpu.

koliko sam naišao na probleme na netu ima više razloga: OC gpua, ako imaš 8 ili više gb rama onda bude memory leak i crasha se... (glupo) :D

17 godina

GUIDE: How to PROPERLY Control Your SPRAY / BURST - PLAYERUNKNOWN's 
BATTLEGROUNDS (PUBG)

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

Meni se PUBG crasha kad OC-am memoriju preko stock 3200mhz.. svake 2-3 igre se srusi. Kad vratim na defaultnih 3200mhz, uvijek radi kako treba. CPU mi je klokan od prvog dana i s time nema problema nikakvih (za sada). Što se tiče grafičke, ona mi je na defaultu (factory OC verzija) i to valjda radi kako spada.

Uglavnom, samo dizanje takta memorije mu uzrokuje probleme i rusenja, ali i ne cudi me posto je PUBG od prvog dana osjetljiv na hardware promjene kao neka mimozica..

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni je sinoc bio prvi 'memory leak' a odigrao sam nekih 50h.

Mislim da su s***ali nesto sa zadnja 2 update-a.

Od kako sam instalirao igru nakon partije ne mogu natrag u 'lobby' vec moram preko 'task manager-a' gasiti igru.

Osim toga ne mogu koristiti 'push to talk'.

0 0 hvala 0
17 godina

meni nikako ne radi ingame chat, točnije ne čujem suigrače :D

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D.Bradley kaže...
Meni je sinoc bio prvi 'memory leak' a odigrao sam nekih 50h.

Mislim da su s***ali nesto sa zadnja 2 update-a.

Od kako sam instalirao igru nakon partije ne mogu natrag u 'lobby' vec moram preko 'task manager-a' gasiti igru.

Osim toga ne mogu koristiti 'push to talk'.

Nedavno je moj prijatelj imao isti taj problem i ja onak iz zajebancije mu rece updajtuj windows pa vidi kako se ponasa i proradilo mu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
blackdevil kaže...

meni nikako ne radi ingame chat, točnije ne čujem suigrače :D

Da nisi mutao voice chat? To se moze, pa u meniju pogledaj koje su ti tipke za to. Moze to bit. Ja koji put mutam kad je balavurdija, pa zaboravim i drugi dan nis ne cujem

16 godina
neaktivan
Vrijedi probati:) hvala na savjetu.
9 godina
neaktivan

Da li tko ima problem sa mračnom slikom?

Nije do brightness jer kad to šaltam onda menu blješti, ali je ingame i dalje mračno. Neznam da li je do fluxa, ali i sa isključenim je isto tako, a do sada je i s njim radilo. Ono koda nema pozadinskog osvjetljenja, ne vidi se ništa na više od 5 metara.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice