- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo sad s maglom mi je brutalno,pogotovo u 1 licu.
Userem se ziv dok igram jos onaj zvuk sto se cuje.Top!
Uvjet 18+
Wow, salty much? Tanki živci? Diši duboko, bit će bolje.
Nemoj da ti srce stane kad stisnes na sliku. Dokaz da nije do igre nego iskljucivo do tebe i tvog kompjutera. Sretno
i nekom drugom prilikom. 
Ja mislim da samo ti znaš o čemu pričaš, jer ja definitivno ne kužim što je to do mene i do mog kompjutera ako sam komentirao da UI ne pamti postavke servera koje si zadnje odabrao.
Viđam jednog sličnog tebi nerijetko ispred trgovačkog centra. Svađa se čovjek sam sa sobom, vjerojatno znaš kako mu je.
Sto obozavam igru...tocno kad sam poceo pucat zastopalo.
Obrati paznju na krug i koliko ih je ostalo s tim da je i ovaj umalo gotov.
Sad će ti netko reći da ti komp ne valja 
A ja ću ti reći, šteta.
PUBG je najbolja igra svih vremena.
1. win
Al isto se moram mozaliti na laggove s fps- om iako igran sve very low i kolko vidin moj je komp bolji od minimum specifikacija za igat. uredu je igrat vise manje al padobran je smrt....
Ne valja ti kompjuter
1. win
Al isto se moram mozaliti na laggove s fps- om iako igran sve very low i kolko vidin moj je komp bolji od minimum specifikacija za igat. uredu je igrat vise manje al padobran je smrt....
Imam dosta sličan komp. Nedavno sam kupio jos 4 gb RAM-a (sad imam 12gb) i padobran lagovi su se popravili za 70-80%. I dalje ih ima, ali su puno rjeđi i kraći.
Jesi probao alt+f4? Ako ne djeluje, uzmi magnet i po hard disku. popravlja i performanse.
Mic mi radi dok ne pokrenem igru (discord, steam voice...), no kada pokrenem igru, nakon nekog vremena mic prestane da radi.
Da li ima itko problema sa koristenjem mikrofona za vrijeme igre i da li je uspio rijesiti problem?
Probao sam par 'trikova' sa YouTube-a i foruma, reinstalirao drivere, etc.
Netko da igra 18+god javi te se u pm
Dobro da su popravili tu crnu kocku sa nišana. Samo da jos rijese taj debilni DOF sa oružja od zadnjeg updatea, totalno nepotrebno.
Probao sam i ja ovo cudo, u igraoni, nekih 2-3 sata, posto ne mogu na svom laptopu.
Jednom sam cak zavrsio u top10, a ubio sam isto toliko puta koliko sam gejmova odigrao (jednog cak golim rukama)
, znaci jedno 8-9... a 2-3 puta sam umro tako sto sam skocio sa motora ili iz auta, a da nisam skroz stao. Valjda navika neka... 
Dva puta su me skinuli s karabinom, a da ni ne znam od kud, ni sta, a zanimalo me... tak da ne bi bilo lose da ima killcam neki
i primjetio sam isto da je uvijek ekipa imala bolja oruzja i opremu od mene, ja jedva nadem jednu normalnu pusku, a kamoli dodatke neke...pa sam pokupio od njih sta su imali, ali treba mi vremena opet da skuzim di,sta
Fora je bjezati iz kruga u krug, iako je mapa prevelika, znas da je uvijek netko tu negdje, mada se cini da nema nikoga.
Ugl, svida mi se igra, vjerujem da je jos zanimljivije igrati s nekim u squadu, tako da moram nabaviti bolji komp sto prije 
Mislim da bi jedna za'rđala Golf dvojka dušu dala za ovako nešto, još da je ubace bez vrata za bolji ugođaj...
Ajme, još samo neka ubace panj trave za lootati, da se možemo Kuky i ja fino izvaliti iza na madrac i relaksirati, dok nas netko drugi vozi uokolo 
Direkna veza sa Bogom Battlegrounds-a
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/719pbv/iama_playerunknown_ama/
Direkna veza sa Bogom Battlegrounds-a
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/719pbv/iama_playerunknown_ama/
tl;dr: svega su svijesni. Na svemu se radi. Ništa nije finalno. no ETA.
Pola toga sto je ovaj nabrojao je dobro,ali na njegov nacin,bi bilo krivo implementirano.
1-Optimizacija.
2-Night mode.Mislim da to nebi bilo dobro,posto onaj koji nebi imao night vision bi bio vjerojatno mrtav u 5 min.Tako da bi onda svi trebali imati night vision za uopce igrati.
3-Killcam-Totalna glupost.Znaci mene ubiju i ja onda ja odajem 100%tnu poziciju neprijatelju.Mislim da je puno uzbudljivije kada kazes,da se lik nalazi negdje na Sjeveru,ali neznam tocno.To dodaje dodatnu tezinu tvojoj ekipi,sto po meni je ful dobro.
4-Ovaj spectator tool,to bi bila odlicna stvar,sa time da nju mozes ukljuciti nakon partije koju si odigrao.Jer na takav nacin,nebi se narusavala pozicija suprotnom timu.Cak mislim da bi to udesilo cijeli match.
Eto,to su moja nekakva vidjenja,kako bi to trebalo izgledat,sa time da ne narusava igrivost samim igracima.
Pola toga sto je ovaj nabrojao je dobro,ali na njegov nacin,bi bilo krivo implementirano.
1-Optimizacija.
2-Night mode.Mislim da to nebi bilo dobro,posto onaj koji nebi imao night vision bi bio vjerojatno mrtav u 5 min.Tako da bi onda svi trebali imati night vision za uopce igrati.
3-Killcam-Totalna glupost.Znaci mene ubiju i ja onda ja odajem 100%tnu poziciju neprijatelju.Mislim da je puno uzbudljivije kada kazes,da se lik nalazi negdje na Sjeveru,ali neznam tocno.To dodaje dodatnu tezinu tvojoj ekipi,sto po meni je ful dobro.
4-Ovaj spectator tool,to bi bila odlicna stvar,sa time da nju mozes ukljuciti nakon partije koju si odigrao.Jer na takav nacin,nebi se narusavala pozicija suprotnom timu.Cak mislim da bi to udesilo cijeli match.
Eto,to su moja nekakva vidjenja,kako bi to trebalo izgledat,sa time da ne narusava igrivost samim igracima.
Ne znam jesi li ikad igrao DayZ po noci, ali takav ugodaj se rijetko gdje osjeti. Pogotovo zato jer nemas NW pa tulumaris uokolo sa onim svjetlecim stapicima ili pak sa baterijom lootas kuce. To sta nemas NW je jos daleko najbolje stvar :D
Killcam fuck off.
Mali guide kako povećati FPS unutar igre. Neki kažu da su dobili od 40 FPS nakon ovog.

Origin_Steam: hrka11