PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

Evo nakon nekih 4 dana igranja, umalo mi srce otkazalo u zadnjih 10

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
D3lBoy kaže...

Ja sam sad top 50k sa svojim igranjem, EU. Ali nikako Chicken. Evo sad ispusio top 3. Steta, u sendvicu osto.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 11:01 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
D3lBoy kaže...

Ja sam sad top 50k sa svojim igranjem, EU. Ali nikako Chicken. Evo sad ispusio top 3. Steta, u sendvicu osto.

Ja sam proslu sezonu bio top 100 u squadu, EU. Da se jos broji ovih 29 winova u solu u 1PP.. ko zna di bi onda bio 

Battleog - 191silvinjo
13 godina
hahhaajaads kaže...
SimeKZ kaže...
D3lBoy kaže...

Ja sam proslu sezonu bio top 100 u squadu, EU. Da se jos broji ovih 29 winova u solu u 1PP.. ko zna di bi onda bio 

Sad sam tek poceo posteno igrat :D ispitni rokovi pa se mora :D :D Top 15k za sad po ratingu. 

Squad mi je doslovno izi gejm ako imam 1-2 koji znaju sta rade. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

Gdje vidite to koji ste? Gledam pod Statistics > Solo > EU > Rank: 8,388

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
D3lBoy kaže...

Gdje vidite to koji ste? Gledam pod Statistics > Solo > EU > Rank: 8,388

da, ili ingame to sta si rekao, ili odes na PUBG.me i tamo upises svoj ingame nick, prikaze ti doslovno sve

Battleog - 191silvinjo
13 godina

Ja igram samo first person, za nas leaderboard ne postoji. Ne znam kako pored fpp netko može uopće više igrati third person.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I ja sam poceo first person i bolje je, jer je fer napokon. Koliko puta u svim takvim igrama pinam nekog ili ranim, ode u kucu i gleda me kroz prozor iz treceg lica. Veliki problem kod svih slicnih igara.

13 godina

Pozz.Jel zna netko kako popraviti bug oko citanja zgrada?Posto sada sam odigrao partiju i tokom cijelog game.a,zgrade su mi ostale ne ucitane.Znaci bile su mi mutne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Pozz.Jel zna netko kako popraviti bug oko citanja zgrada?Posto sada sam odigrao partiju i tokom cijelog game.a,zgrade su mi ostale ne ucitane.Znaci bile su mi mutne

Alt+F4 i ponovo se spoji u partiju. Drukcije ne znam kak natjerat da loada teksture.

12 godina
hahhaajaads kaže...
SimeKZ kaže...
D3lBoy kaže...

Jednom čiter uvijek čiter.

Battlelog: Ratkapa16
16 godina

Dali postoji neka opcija koju mogu podesit da mi uvijek FFP bude odabran prije nego kliknem na PLAY ?

Nekad mi odma pokrene matchmaking i onda nemoš ni Cancel napravit da promijeniš mod koji želiš igrat.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dolazi maglovito vrijeme novo oružje i jos dosta stvari u next updejtu!

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/905726394537099265

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 14:44 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Gago4 kaže...
hahhaajaads kaže...
SimeKZ kaže...
D3lBoy kaže...

Jednom čiter uvijek čiter.

jednom placljivko, uvijek placljivko.... 

Battleog - 191silvinjo
16 godina
Endymon kaže...

Kod mene pali caka da stisnem tab (uđem u inventorij) i onda se učitaju teksture...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
neaktivan

Imao sam ju prvo na relativno novom i brzom HDDu tako da i nisam imao baš tih problema, no pri ulaženju u match su se loadale teksture malo duze, otkako sam prebacio na SSD sve 5. Ako imate SSD prebacite, igra ne zauzima puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kao što sam jučer napisao, inače igram samo FPP, ali evo danas rekoh idem baš malo third person... par mečeva kasnije - šest killova i solo win. 

Malo nervoze na kraju sam skoro skupo platio, ne znam ni sam kako sam ostao živ... 

https://www.twitch.tv/videos/173054933

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sto si ne smanjis grafiku? Stvarno je velika razlika, znam da nije fer baš, ali 90% ljudi igra tako.

14 godina

Igrao random squad sa nekim retardusima, runda krece normalno kad uzmu oni auto i odu bez mene ali ajd ja ništa, nastavim sam skupim si sve kad se oni vracaju nazad da bih me nakon 5minuta ubili i ukrali loot. Fino sam im uvalio kur*inu kasnije tako da kada je doslo do fighta sam na voice pustio gospodina Khila i njegovo remek djelo Trolololo. Likovi im ušetali u kucu, a ovi nista nisi culi od glazbe pa su zavrsili kao cekin piletina.

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
ivanzu kaže...

Igrao random squad sa nekim retardusima, runda krece normalno kad uzmu oni auto i odu bez mene ali ajd ja ništa, nastavim sam skupim si sve kad se oni vracaju nazad da bih me nakon 5minuta ubili i ukrali loot. Fino sam im uvalio kur*inu kasnije tako da kada je doslo do fighta sam na voice pustio gospodina Khila i njegovo remek djelo Trolololo. Likovi im ušetali u kucu, a ovi nista nisi culi od glazbe pa su zavrsili kao cekin piletina.

Još ih malo reportaj da popiju 7 dana ban:

https://forums.playbattlegrounds.com/topic/36099-reporting-a-team-killer/

17 godina
ivanzu kaže...

Kak nisu culi od glazbe, kad tipkom ctrl+y prebaci channel i ne cuje te vise..

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
dado16 kaže...

Kak nisu culi od glazbe, kad tipkom ctrl+y prebaci channel i ne cuje te vise..

Cekao sam da postane gusto tako da su se vjerojatno uspanicili i zajebali se.

8 godina
neaktivan

Kada imam UMP i 2x scope ne pitam koliko ih je, nego samo gdje su.

2 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

Sto si ne smanjis grafiku? Stvarno je velika razlika, znam da nije fer baš, ali 90% ljudi igra tako.

Pa zar nisu zakrpali to da ako si smanjiš detalje imaš prednost? Ma ne da mi se više kopati po opcijama, već sam ih sto puta mijenjao i sad barem radi koliko-toliko glatko i uglavnom blizu 60fps.

15 godina

Ima li netko rješenje za "edge flickering" u PUBG? tipa krovovi, ograda itd..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
D3lBoy kaže...

Pa zar nisu zakrpali to da ako si smanjiš detalje imaš prednost? Ma ne da mi se više kopati po opcijama, već sam ih sto puta mijenjao i sad barem radi koliko-toliko glatko i uglavnom blizu 60fps.

Ne, sjene su puno svijetlije, trava se ne rendera u daljini, trava je niza, nema blura ni depth of fielda, sa ugasenim AA je ostrija slika itd. Kad se sve to usporedi sa ultra imas veliku prednost nad nekim ko igra na ultra, a samim time i bolje radi igra. I ja bi igrao na ultra, ali mi je glupo da pušim zbog nekog tko me vidi, a ja njega ne.

17 godina
competive postavke su tako da stavis sve very low osim texture na ultra i drawing distance high...
14 godina

Danas igrao, i 3 killa napravim vs squada, moji svi izginuli... i to sa glupim uzijem. Bacio 2 smoke-a i poceo skakati ko idiot, samo udri umro sam od smija, lootam jednog drugi me pogodi kroz smoke, ja pocnem skakati i ubijem ga xD. 

I nakraju top 10. Nikako Chicken Dinner nemogu vise. Valjda me stavljaju vs boljih igraca? Nekuzim ranking system.
Volim i solo igrat isto, campam dok se nepobiju, i cekam zadnja 2,3 kruga.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka123 kaže...

Danas igrao, i 3 killa napravim vs squada, moji svi izginuli... i to sa glupim uzijem. Bacio 2 smoke-a i poceo skakati ko idiot, samo udri umro sam od smija, lootam jednog drugi me pogodi kroz smoke, ja pocnem skakati i ubijem ga xD. 

I nakraju top 10. Nikako Chicken Dinner nemogu vise. Valjda me stavljaju vs boljih igraca? Nekuzim ranking system.
Volim i solo igrat isto, campam dok se nepobiju, i cekam zadnja 2,3 kruga.

Ma nema tu pravila, jedan dan imam po 5 6 winova(chicken dinnera) drugih 5 6 dana nemogu ni u top 10... Nekad stvarno baci sa jakim igracima nekad baci sa budalama koji lete po otvorenom polju :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice