PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Q-Tip kaže...
D3lBoy kaže...

Sto si ne smanjis grafiku? Stvarno je velika razlika, znam da nije fer baš, ali 90% ljudi igra tako.

Pa zar nisu zakrpali to da ako si smanjiš detalje imaš prednost? Ma ne da mi se više kopati po opcijama, već sam ih sto puta mijenjao i sad barem radi koliko-toliko glatko i uglavnom blizu 60fps.

Super to nekako izgleda kod tebe u videu tome, koje postavke in game koristiš i da li imaš instaliran reshade neki ili nešto?

13 godina
Frenkyca kaže...
Q-Tip kaže...

Pa zar nisu zakrpali to da ako si smanjiš detalje imaš prednost? Ma ne da mi se više kopati po opcijama, već sam ih sto puta mijenjao i sad barem radi koliko-toliko glatko i uglavnom blizu 60fps.

Super to nekako izgleda kod tebe u videu tome, koje postavke in game koristiš i da li imaš instaliran reshade neki ili nešto?

Uh, ne znam sad napamet, ali ima svega, nešto je na ultra, nešto na high, nešto na medium. Najviše sam boosta u performansama dobio kad sam sa full screen prebacio na borderless window.

I da, imam Reshade instaliran, odnosno imao sam do danas jer je danas igra danas odlučila da više neće raditi s Reshadeom i baca nekakav dxgi.dll error. Sad sam ga trenutno isključio, pa ćemo vidjeti, možda je samo neki privremeni glitch.

11 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
16 godina

Od ovih kozmetičkih dodataka jedine stvari koje dobijam su il kape il čizme, a ne koristim niti jedno od tog dvoje. Milsim koji klinac. Već imam i duple neke...

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...

Od ovih kozmetičkih dodataka jedine stvari koje dobijam su il kape il čizme, a ne koristim niti jedno od tog dvoje. Milsim koji klinac. Već imam i duple neke...

S razlogom postoje stvari koje imaju 0.00000001% i 5% sansa da se dobiju. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Al mislim ono daj neku majicu, hlaće il tako nešto, osnovni odjevni predmeti.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
8 godina
neaktivan

Uprvo Dr Disrespect radi najbolji stream svih vremena. Steta propustiti!!!

1 0 hvala 1
17 godina

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS - Early Access Highlights Week 24-25

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pitanje, ne znan jel se moze ovako pitat al eto da ne otvaran novu temu.

Jel mogu ja s ovin postavkama igrat relativno normalno, bez nekih vecih laggova. S tin da san igra dok je igra bila u beta verziji dok su se dijelili kljucevi i laggala je nako ne puno al dosta jako pogotovo u avionu i kad se skace iz njega.

SPECIFIKACIJE : 

Procesor : AMD X X8 8300
Cpu hladnjak : ID-Cooling SE-802
Maticna: Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM: Kingston DDR3 1600MHz,C11, 8 GB
HDD: SEAGATE Barracuda 1tb
Graficka: XFX Radeon R9 380 2GB
Napajanje: Fortron hyper 500W

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Apsolutno sve na low i bit ce ok, padat ce ispod 60fps naravno. Ali ako uzmeš sa steama možeš refundat igru, ako igraš do 2h, nakon tog ne. Tako da možeš probat kako ti ide, ako je ne igrivo - refund

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Psmtr i sjena ....  xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
NoGoodPanda kaže...

Pitanje, ne znan jel se moze ovako pitat al eto da ne otvaran novu temu.

Jel mogu ja s ovin postavkama igrat relativno normalno, bez nekih vecih laggova. S tin da san igra dok je igra bila u beta verziji dok su se dijelili kljucevi i laggala je nako ne puno al dosta jako pogotovo u avionu i kad se skace iz njega.

SPECIFIKACIJE : 

Procesor : AMD X X8 8300
Cpu hladnjak : ID-Cooling SE-802
Maticna: Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM: Kingston DDR3 1600MHz,C11, 8 GB
HDD: SEAGATE Barracuda 1tb
Graficka: XFX Radeon R9 380 2GB
Napajanje: Fortron hyper 500W

ma budeš mogao.

ako si mogao onda, a dosta su je optmizirali unazad 4-5 mjeseci.

11 godina
neaktivan

uuuuu super iden je kupit, kupujen inace priko one stranice instant gaming i dobijes kod za steam

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kupis na Steamu igras jedan sat i pedesetak minuta. Vidis ako igra radi i kak radi pa zatrazis refund. Ako igra dobro radi kupis negdi jeftino a ako ne radi dobil si lovu natrag i igraj nekaj drugo.
17 godina

Malo gledam streamere koji igraju na test serveru - sjeveroistočni dio mape je dorađen, ima novi "grad" i dosta mjesta sa pokojom zgradom više. 

Interesantno

EDIT:

A i granate valjda možeš baciti 50m sad...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 14:30 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nova pustinjska mapa, imena gradova su scary as fuck!

The new desert map minimap

https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/6zl8bx/the_new_desert_map_minimap/
http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Moj PC  
6 0 hvala 5
10 godina
Cuo Sam od nekih streamera kako govore da ako ima CPU overclockan da ti to uzima dodatan fps u igri nezz zvuci glup Ali dal he netko to cul
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zašto bi bilo glupo? Pomaže, ako imas slabiji CPU onda pogotovo

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina
Aha okej kuzim jasnije mi je sad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovaj M14 sa 5.56 djeluje baš ko nekaj kaj sam čekao, brz velocity, mali recoil, ok dam ( kao kalaš cca )  - jedva čekam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zadnja 3 - 4 dana se dogadaju takvi lagovi u pocetku gejma da je jednostavno ne moguce igrat. Vec sam par puta zagino jer sam motorom zavrsio na glavi zbog desynca. Uzas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim i da je neki novi cheat vani. Uz te povremene lagove i štucanja, sve mi se manje da igrati.

Bio sam u full lvl 3 jučer, lik je trčao točno na moj zaklon i one-shottao me sa AKM-om (dok sam i ja pucao na njega s istim oružjem).

Kad mu pogledaš statistike, ima samo par odigranih mečeva ovu sezonu. Znači, novi account...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ispravite me ako grijesim al koliko vidim ovo nije nista drugo nego dayz samo preimenovan i ne pretvara se da je nesto drugo osim pvp arene :)

ili grijesim?

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Mislim i da je neki novi cheat vani. Uz te povremene lagove i štucanja, sve mi se manje da igrati.

Bio sam u full lvl 3 jučer, lik je trčao točno na moj zaklon i one-shottao me sa AKM-om (dok sam i ja pucao na njega s istim oružjem).

Kad mu pogledaš statistike, ima samo par odigranih mečeva ovu sezonu. Znači, novi account...

Moze biti, a moze biti da je kao i ja opalio samostrelom u auto i knockao lika... sigurno je mislio da je cheat. Ako i ima cheateva brzo ih rijese...

A ako mislis da je cheater fino prijavis i gotovo.

ja osobno nisam naletio ni na jednoga, imam skoro 400 sati igranja

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
TomoR kaže...

Moze bit da je jednostavno bio desync i da te frajer cijelo vrijeme zapravo vidio dok j tebi prikazivalo da si iza kamena. Masu puta me znaju ubit ko budalu tako. 

Jucer imam partiju, ubijem lika, kupim M24 od njega. Top 13. Frajer kraj mene jedno 200m izlazi iz zone i legne. Ja scope, HS, ono nista ( nema sanse da nista jer ima lvl 2 helm i frisko iz zone )... on se digne, ima m416 rafalno i ubije me. 

Nema pravila, moraju rjesit spiku sa serverima inace sve ode u vodu. Gledam jucer DrDIsc i frajeru isto dolazi desync konstantno u pocetku gejma a kasnije povremeno.

17 godina

LOL, vi niste naletjeli na čitere...

Imam snimke čitera, i baniranih na osnovu snimke. I nisu toliko rijetki kao što vi mislite...

Evo npr, ovaj lik je pokupio ban odmah nakon reporta i review-a:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imaju već odavno "čit" koji radi po principu da uključiš/pokreneš skidanje paketa igra počne desyncat odnosno tebi rega hitreg a ovome protiv tebe ne = pucate se tvoji metci daju dam a ovi koje primaš ne jer ih ne registira ( to može kratko raditi i nije nikakva petlja u igri pa to ne mogu detektirati kao "čit"  - i to tako znam naletiti tu i tamo na nekog na kog ispucaš kišu isusovu i prvi počneš pucati i imaš tipa 80% prednost bar ali lik se okrene na tebe i ubije te a on preživi..

-  ja ne igram već neko vrijeme jer mi je dosadila lagno igra a i vidim da nemaju namjeru rješavati te probleme sa hitreg-om na serverima, i dalje se može igrati na drugim serverima di s time dobivaš ogromnu prednost ( ili ako igraš protiv takvih imaš ogroman minus )  i to sve skupa mi  je komplet ubilo volju - jer to izgleda nebu nikad na bolje otišlo..

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

Mislim da je ta fora stara ko biblija. Ljudi su to koristili otkad znam za PC i multiplayer igre.

U cs:go svaki drugi debil to ima. To je smart cheat, jer ga steam, cs:go neregistrira.

everyday i'm shuffling...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice