Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios
AmonZero kaže...
MijoC kaže...

Bastion je dobar anti noob heroj i nista vise. Tko god ima mrvu skilla rijesi ga lako sa bilo kojim brzim herojem. Ako nista uzmes Genjia i pustis ga da se sam ubije.

Bastion koji ima imalo mozga će vidit kad genji radi E i prestat pucat na 2 sekunde.  

Gledaj stari nije samo E u pitanju, imas ti jos alata, po meni tko ne moze rijesiti bastiona sa trejserom ili genjijem nek se ostavi ove igre, biti ce mu samo izvor frustracija.

15 godina

... 

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios
AmonZero kaže...
NEW_MAN kaže...
Jedan i drugi su govna. Bastion mora barem ciljat, a ovaj sa aimbotom iza ugla kopa nos i dobro mu je. Debilana zesca jedan i drugi lik a sa dmg boostom debelo debelo debelo OP

Jedina 2 heroja koja nisam ni tako u beti. Bastion i Soldier

Solider je generican full,to sam i ja rekao i nisam ga namjeravao igrati uopste,ali u igri kad samo ti imas sprint i medpack station drop odjednom i nije bas toliko generican,na kraju je ispalo da mi je jedan od najdrazih i najvise igranih heroja,cak ni noob tube nije nubast kao u CODu npr travel time je duzi,i radijus explozije manji,pa i sa njim ima poneki rewarding i fun kill.

17 godina

Što se tiče bastiona, istina je da je malo "prenapuhan", ali mislim da će ga nekako skresati do izlaska igre.

Mislim koliko sam skužio po internetu, na njega se ljudi najviše žale.

S druge strane, ja sam ga igrao samo jednom, i nije mi se svidio. ja nekako više volim akciju, skakanje i "neočekivane taktike". Sjesti se na jednom mjestu u pucati po drugima mi nije nikakava zabava.

Kao što sam već rekao, moj omiljeni heroj je bio Pharah, i s njim ja nisam imao baš nekih posebnih problema s Bastionom.

Skok u nebo i zaspi ga raketama. A ako ga netko stvarno dobro igra (bastiona), uvijek ga se može riješiti nekim brzim herojem.

Btw i meni je "obični" solider bio čisto ok. Dok sam igrao tutorial, mislio sam: "zašto bi itko igrao s ovaakvim nečim pored onakvih svih heroja"; i onda sam odigrao par partija gdje gdje nisam ja birao heroje, i pogodilo me par puta s njim.

Pogotovo me njegove healanje iznenadilo, nisam mogao ni u snu očekivati da će biti tako učikovito.

Sve u svemu, igra je jako dobro osvježenje na tržištu. Da imam dovoljno prijatelja koji su spremni iskeširati 40€ za igru, možda bi i igrao, ovako, možda ako bude neki dogovor tu, možda i kupim.

Ili ako cijena skoro padne na nekih 25€ 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Pozdrav

Igrao sam open betu i odlicna je igra! Sada cekamo 24.5 ;)

Zanima me da li postoji kakva facebook grupa ili forum gdje bi se ljudi iz nasih krajeva mogli dogovoriti za neke zajednicke partije?

Hvala

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam preorderao. Ekipu nemam, jedino ak buraza nagovorim da kupi. Manjak ekipe me na prvu odbio od kupnje, al mi je beta bila odlična i kaj je tu je. LoL, Hots i CS  kad sam igrao, bilo nas je uvijek 5 na više, skajp, teamspeak i igralo bi se do jutra :) Danas ne očekujem isto, stari se i manje vremena, al se uvijek da nać za zabavno gejmanje  ;) Dodajte me ko oće (battletag: glogy #2831), pa kad izađe budemo igrali mi s foruma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...
The_K kaže...

Nerazumijem kako tu igra dođe 80kn http://megastore.hr/proizvod/pc-overwatch-pre-order/

Narucio 2 komada. Javim sta bude.

Maknuli su sadržaj sa stranice i stranica više ne postoji, no ostale su PS4 i Xbone verzije po staroj cijeni i bez ikakvog novog teksta.

Stranica je arhivirana na klik ukoliko treba netko za referencu i cijeli HTML file je sejvan na mojem racunalu ukoliko kome zatreba.

Ako se tko njima javio molim da se javi što se dogodilo.

EUNE: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 1:50 (Ferritin).
14 godina

Ovaj link bi ja preporučio svima na forumu da pogledaju prije neko krenu igrati overwatch/ili da se prisjete stvari koje ne treba raditi (da ovako svi igraju u timu bilo bi makar 20-30% više pobjeda). I ja sam neke greške radio, ali sam više manje sve ove stvari znao/naučio i primjenjivao ih kasnije, ali isto tako teško je kada si ti jedini u tvom timu koji svih ovih 5 stvari radi tj. pokušava uvijek primjenjivati.

Još jedan odličan video koji preporučam za pogledati: The 4 Fundamentals of Hero Swapping

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 5:48 (Baldurion).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina

Nisam igrao ranked u OW. Zanima me dali igra ima SoloQ ili je samo TeamQ ? Čini mi se da sam negdje pročito da soloq ne postoji.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne znam za vas ljudi, ali dugo vremena se nisam osjecao ovako kada se radi o nekoj igri.

IGRA MI SE, OVO CEKANJE ME UBIJA!!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

Slažem se u potpunosti s tvojom izjavom.

17 godina
AmonZero kaže...

Nisam igrao ranked u OW. Zanima me dali igra ima SoloQ ili je samo TeamQ ? Čini mi se da sam negdje pročito da soloq ne postoji.

Mislim da ranked nisu ni aktivirali.

Nema solo.

14 godina
neaktivan

ranked nisu otključavali niti će na početku izlaska igre biti omogućeno competitive igranje, to će tek naknadno ubaciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ranked nisu otključavali niti će na početku izlaska igre biti omogućeno competitive igranje, to će tek naknadno ubaciti.

Koliko sam skužio ranked je postojao u closed beti, ali su ga odlučili preraditi, jer nisu bili zadovoljni s nekim stvarima i navodno bi trebao biti na releasu.

10 godina

Neće bit ni na releaseu još, dolazi prvim content updateom koji je ubrzo nakon launcha. Neki dan je bila informacija u gamemasters na bug-u.

16 godina
odjavljen

Da, postojao je, ali ga nije bilo sada u ovom ciklusu...

17 godina
9,7 milijuna ljudi je probalo betu. Ono 9,7 milja!
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
9,7 milijuna ljudi je probalo betu. Ono 9,7 milja!

Ehm..

HotS - Over 9 Million Players signed up for Closed Beta

http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/16285588404

More Than Nine Million Players joined us in the Star Wars Battlefront Beta

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/nine-million-players-have-joined-us-in-the-star-wars-battlefront-beta

16 godina

Ma te brojke su beznacajne. HoTS je ultra popularan, Battlefront je čisti flop - Blizzard ftw! Sto god naprave ide kao ludo - tako ce i Overwatch ownat sigurno

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
Perki kaže...

Prodan je u velikom broju, pogotovo na konzolama (zamsli koliko Star Wars fanova ima na svijetu!), ali ga skoro nitko više ne igra, a još nisu ni sve DLC-ove izdali.

Ja ga recimo nisam kupio, ali možda na popustu nekom kupim za sinove - a svi smo u familiji (osim žene) SW fan-ovi i igrači, jednostavno jer igra nije imala/ima ono nešto.

No, za odigrat nekih 50-ak sati je sigurno super.

15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ma te brojke su beznacajne. HoTS je ultra popularan, Battlefront je čisti flop - Blizzard ftw! Sto god naprave ide kao ludo - tako ce i Overwatch ownat sigurno

Upravo zato sam linkao rezultate bete gore navedenih naslova. HotS popularan? Možda, ali i dalje je mali braco LOL-u i Doti 2.

Perki kaže...

Naravno...a ovo su stvarni rezultati:

http://swbstats.com/

P.S: Vlasnika sam Battlefront Ultimate editiona (da ne bi bilo da pljujem po igri koju ne posjedujem)

16 godina

Ma kupio sam i ja Battlefront, baš iz tog razloga (SW fan)... ali mi je igra dosadila nakon 20ak sati.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemojte uspoređivat sw battlefront i overwatch jer nema smisla.....

ma ja vjerujem da će Overwatch biti hit i da ću ga igrati onak....godinama 

igra mi je toliko sjela....ma nešto fenomenalno.

takav izbor heroja, cartonisha grafika, optimizacija na vrhuncu , spajanje na frendove, spajanja u partyu ,mehanika igre, ma sve su to napravili fakat vrhunski.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma ja vjerujem da će Overwatch biti hit i da ću ga igrati onak....godinama 

igra mi je toliko sjela....ma nešto fenomenalno.

takav izbor heroja, cartonisha grafika, optimizacija na vrhuncu , spajanje na frendove, spajanja u partyu ,mehanika igre, ma sve su to napravili fakat vrhunski.

Mislim da je jako bitno za Overwatch da jako brzo nakon launcha (max. 1 mjesec) izbace barem još jedan game mode, i recimo 3 mape, navodno su već 3 nova heroja također spremna.

I nakon toga moraju samo naći dobar ciklus osvežavanja igre sa takvim tipom contenta: Možda jednom u 2 do 3 mjeseca puknuti van 2-3 heroja i do 2 mape, a šo se game modeova tiče to će vjerojatno biti možda 2 puta godišnje novi ili čak i rjeđe.

MOJE MIŠLJENJE Ako je istina da ranked neće biti spreman na launchu, onda vjerojatno dobivamo nešto veći update max. mjesec dana nakon samog launcha - novi heroji, mape, ranked, skinovi i slično.

16 godina

Ma sigurno će biti heroja i mapa na pretek. Gledajući kako rade update u HoTS-u non stop, praktički svaki mjesec jednog heroja izbace, te kakvu mapu tu i tamo s novom mehanikom - nebi me uopće iznenadilo da tako bude i sa Overwatch-om.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MrSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

od kud informacija da će izbaciti nova 3 heroja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

od kud informacija da će izbaciti nova 3 heroja?

Našao sam na redditu, netko je imao neki post od Kaplana, čak su i procurila imena heroja moguća. U biti tipično reddit detectives, ekipa sa previše slobodnog vcremena.

Jedan od njih je navodno heal sniper - dakle heala iz snipe puške (malo čudna mehanika).

Jedan se navodno zove Soundquaker ili tako nešto.

Ako nađem linkam.

EDIT: Ovo je neki leak navodno.

EDIT 2: I ovo sam našao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 12:32 (HAL).
16 godina

Neki support sniper leak, možda si na ovo mislio :)

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jedino što mi uspoređujemo je broj beta playera sa trenutnom "populacijom"...a u istom košu (uz battlefront) je i još jedna blizzardova igra.

Ne znam po čemu si ti mislio da ih uspoređujemo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice