Nisam igrao ranked u OW. Zanima me dali igra ima SoloQ ili je samo TeamQ ? Čini mi se da sam negdje pročito da soloq ne postoji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam za vas ljudi, ali dugo vremena se nisam osjecao ovako kada se radi o nekoj igri.
IGRA MI SE, OVO CEKANJE ME UBIJA!!!
Nisam igrao ranked u OW. Zanima me dali igra ima SoloQ ili je samo TeamQ ? Čini mi se da sam negdje pročito da soloq ne postoji.
Mislim da ranked nisu ni aktivirali.
Nema solo.
ranked nisu otključavali niti će na početku izlaska igre biti omogućeno competitive igranje, to će tek naknadno ubaciti.
ranked nisu otključavali niti će na početku izlaska igre biti omogućeno competitive igranje, to će tek naknadno ubaciti.
Koliko sam skužio ranked je postojao u closed beti, ali su ga odlučili preraditi, jer nisu bili zadovoljni s nekim stvarima i navodno bi trebao biti na releasu.
Neće bit ni na releaseu još, dolazi prvim content updateom koji je ubrzo nakon launcha. Neki dan je bila informacija u gamemasters na bug-u.
Da, postojao je, ali ga nije bilo sada u ovom ciklusu...
Ehm..
HotS - Over 9 Million Players signed up for Closed Beta
http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/16285588404
More Than Nine Million Players joined us in the Star Wars Battlefront Beta
Ma te brojke su beznacajne. HoTS je ultra popularan, Battlefront je čisti flop - Blizzard ftw! Sto god naprave ide kao ludo - tako ce i Overwatch ownat sigurno 
Battlefront je čisti flop
http://www.ign.com/articles/2016/05/10/star-wars-battlefront-sales-top-14-million
http://www.ign.com/articles/2016/05/10/star-wars-battlefront-sales-top-14-million
Prodan je u velikom broju, pogotovo na konzolama (zamsli koliko Star Wars fanova ima na svijetu!), ali ga skoro nitko više ne igra, a još nisu ni sve DLC-ove izdali.
Ja ga recimo nisam kupio, ali možda na popustu nekom kupim za sinove - a svi smo u familiji (osim žene) SW fan-ovi i igrači, jednostavno jer igra nije imala/ima ono nešto.
No, za odigrat nekih 50-ak sati je sigurno super.
Ma te brojke su beznacajne. HoTS je ultra popularan, Battlefront je čisti flop - Blizzard ftw! Sto god naprave ide kao ludo - tako ce i Overwatch ownat sigurno 
Upravo zato sam linkao rezultate bete gore navedenih naslova. HotS popularan? Možda, ali i dalje je mali braco LOL-u i Doti 2.
Naravno...a ovo su stvarni rezultati:
P.S: Vlasnika sam Battlefront Ultimate editiona (da ne bi bilo da pljujem po igri koju ne posjedujem)
Ma kupio sam i ja Battlefront, baš iz tog razloga (SW fan)... ali mi je igra dosadila nakon 20ak sati.
nemojte uspoređivat sw battlefront i overwatch jer nema smisla.....
ma ja vjerujem da će Overwatch biti hit i da ću ga igrati onak....godinama 
igra mi je toliko sjela....ma nešto fenomenalno.
takav izbor heroja, cartonisha grafika, optimizacija na vrhuncu , spajanje na frendove, spajanja u partyu ,mehanika igre, ma sve su to napravili fakat vrhunski.
ma ja vjerujem da će Overwatch biti hit i da ću ga igrati onak....godinama 
igra mi je toliko sjela....ma nešto fenomenalno.
takav izbor heroja, cartonisha grafika, optimizacija na vrhuncu , spajanje na frendove, spajanja u partyu ,mehanika igre, ma sve su to napravili fakat vrhunski.
Mislim da je jako bitno za Overwatch da jako brzo nakon launcha (max. 1 mjesec) izbace barem još jedan game mode, i recimo 3 mape, navodno su već 3 nova heroja također spremna.
I nakon toga moraju samo naći dobar ciklus osvežavanja igre sa takvim tipom contenta: Možda jednom u 2 do 3 mjeseca puknuti van 2-3 heroja i do 2 mape, a šo se game modeova tiče to će vjerojatno biti možda 2 puta godišnje novi ili čak i rjeđe.
MOJE MIŠLJENJE Ako je istina da ranked neće biti spreman na launchu, onda vjerojatno dobivamo nešto veći update max. mjesec dana nakon samog launcha - novi heroji, mape, ranked, skinovi i slično.
Ma sigurno će biti heroja i mapa na pretek. Gledajući kako rade update u HoTS-u non stop, praktički svaki mjesec jednog heroja izbace, te kakvu mapu tu i tamo s novom mehanikom - nebi me uopće iznenadilo da tako bude i sa Overwatch-om.
od kud informacija da će izbaciti nova 3 heroja?
od kud informacija da će izbaciti nova 3 heroja?
Našao sam na redditu, netko je imao neki post od Kaplana, čak su i procurila imena heroja moguća. U biti tipično reddit detectives, ekipa sa previše slobodnog vcremena. 
Jedan od njih je navodno heal sniper - dakle heala iz snipe puške (malo čudna mehanika).
Jedan se navodno zove Soundquaker ili tako nešto.
Ako nađem linkam.
EDIT: Ovo je neki leak navodno.
EDIT 2: I ovo sam našao.
Jedino što mi uspoređujemo je broj beta playera sa trenutnom "populacijom"...a u istom košu (uz battlefront) je i još jedna blizzardova igra.
Ne znam po čemu si ti mislio da ih uspoređujemo?
Ja sam nabio kojih 30ak sati u beti i nisam bas nesto primjetio da su se mape ponavljale, ima ih vise nego sto sam mogao optimisticno ocekivati. Mislim da je bolje imati malo dobrih balansiranih mapa nego tonu mapa koje nisu balansirane, iako kako rekoh mapa nije malo u giri atm, bar po meni.
Ja sam nabio kojih 30ak sati u beti i nisam bas nesto primjetio da su se mape ponavljale, ima ih vise nego sto sam mogao optimisticno ocekivati. Mislim da je bolje imati malo dobrih balansiranih mapa nego tonu mapa koje nisu balansirane, iako kako rekoh mapa nije malo u giri atm, bar po meni.
Po meni ima dosta, ali moraju to konstantno osvježavati inače bude dosadilo.
Po meni je potrebnije dodati još barem jedan game mode.
mape koje su bile u beti su super i stvarno ih ima odličnih i nisu mi niti najmanje dosadile, s time da će u finalnoj verziji biti još mapa.
ma oni će još naknadno ubacivati i heroje i mape u to ne sumnjam.
mape koje su bile u beti su super i stvarno ih ima odličnih i nisu mi niti najmanje dosadile, s time da će u finalnoj verziji biti još mapa.
Neće.
Sve što si vidio u open beti, ostaje na release-u!
ma oni će još naknadno ubacivati i heroje i mape u to ne sumnjam.
Morat će. Samo da ne bude prekasno.
Neće.
jesi siguran u ovo? jer ako se ne varam nešto su izjavili da je u beti samo par mapa ali da će još ubaciti na releasu. ili sam nešto zabrijao?
Znas da igra valja kad ti se nista drugo ne igra...piknuo sam DooM novi za 32eura pa ako nista da ubijem koji dan cini se da je SP odlican a to mi je jedino i bitno kad je doom u pitanju.
Nego koje je vase misljenje o play modu onome gdje samo stojite na jednome mjestu i tko prije do 100% capa ?
Istina je da sam vecinu partija tamo gubio pa mi se mozda ne svidja zbog toga,ali imam osjecaj kad ono igram da je jedno 80-90% mape upropasteno u smislu da se manje vise i ne koristi jer vecina akcije je tamo,ili sam ja pogresno igrao mod?
Payload mi je definitivno najdrazi za igrati,volio bih jos 1-2 moda nekada u buducnosti ali gledajuci heroje i abilitije pravo je tesko ubaciti ista a da bude balansirano od CTFa,DMa i TDMa nikako ne vidim da bi takvi modovi radili u OWu balansirano.
Neće.
jesi siguran u ovo? jer ako se ne varam nešto su izjavili da je u beti samo par mapa ali da će još ubaciti na releasu. ili sam nešto zabrijao?
Da.
https://www.vg247.com/2016/05/06/overwatch-open-beta-content-is-what-full-game-will-have-on-launch/
Pozdrav svima, igra me totalno osvojila te planiram sve aktivnije pratiti ovaj thread.
Molio bi zainteresirane da u battlenetu dodaju moj BATTLETAG® te se nadam ponekoj zajednickoj partiji. Nakon 30-te nije lako napuniti grupu od 6 igraca ;)
BATTLETAG®:
Stoleton#2553
Do sada sam bio WoW igrac ali kako stvari stoje izgleda da je to iza nas.