Ogame problem

poruka: 13
|
čitano: 1.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Ogame problem

Evo imam problem sa ogameom prilikom logiranja a problem se pojavio danas .

Naime, unesem sve podatke (uniju,username i pass) koji su 100 % tocni i igra mi izbaci poruku da taj i taj igrac s tim usernameom ne postoji ...?

Ja probam opet i opet i opet ali nece , onda probam opciju zaboravio sam lozinku i kada ukucam mail koji sam prijavio prilikom registracije igra kaze korisnik s tim mailom ne postoji ... ?

Evo je li se netko susreo s ovim problem i ako je kako ga je rijesio ?

Unaprijed hvala

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ogame problem
Xorantu kaže...

Naime, unesem sve podatke (uniju,username i pass) koji su 100 % tocni i igra mi izbaci poruku da taj i taj igrac s tim usernameom ne postoji ...?

Ja probam opet i opet i opet ali nece , onda probam opciju zaboravio sam lozinku i kada ukucam mail koji sam prijavio prilikom registracije igra kaze korisnik s tim mailom ne postoji ... ?

Unaprijed hvala

Ukrali su ti account! Dogodilo se 2 puta meni.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Xorantu kaže...

Unaprijed hvala

Ukrali su ti account! Dogodilo se 2 puta meni.
 i meni je tako isto ukralo a bio sam top 50 grrrrrrrrrrr 15.550 bb i 8.000 oklopnih sam imao :D ccc
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
18 godina
neaktivan
Ogame problem

Dakle ne postoji rjesnje ? :( a bas sam bio dobro krenuo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ogame problem

ili su ti ukrali account ili su ti suspendovali account totalno tj. izbrisali ga sa servera

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a onda bi mu pisalo da mu je banovan do tada i tada......ukralo ti je acc meni je zao ali si trebao odma javiti se nekome na ogame forumu nekom modu da ti to rijesi....

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
protjeran
Ogame problem

rekao sam IZBRISALI ACCOUNT

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kuziiiimmmm lol samo sam rekao za onaj prvi primjer..... .=)

EDIT:ovo sto si ti napisao suspendovali account totalno tj. izbrisali ga sa servera treba proci 30 dana da se izbrise acc...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 14:30 (Logitech Gaming).
17 godina
Bes7 kaže...

ili su ti ukrali account ili su ti suspendovali account totalno tj. izbrisali ga sa servera

potpisujem...
17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
  potpisujem...
 nemoj spamati bezveze rijesili smo problem.....
17 godina
Ogame problem

nigdje on nije napiso da je saznao sta je s accom dal je izbrisan ili ukraden...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ogame problem

ma dobro , bilo sta bilo ne mogu igrati vise sa tim acc-om

moze lock

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ogame problem

ukraden acc