Igra mi se rusi nakon druge misije u Actu II, zna neko postoji li neki update ili fix za to ?
Anyone ?
ako mislis na ono out of memmory to je i meni. valjda ne radi znas na sta mislim kako treba
Igra mi se rusi nakon druge misije u Actu II, zna neko postoji li neki update ili fix za to ?
Anyone ?
ako mislis na ono out of memmory to je i meni. valjda ne radi znas na sta mislim kako treba
evo frend mi posudio acc na steamu pa da probam MP...juuuj
Najjeftinije je kod nas, akcija za otvorenje :) LINK
Oprosti ali nije ni približno najjeftinije... ovdje je 130 kn http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx
Odigrao danas oko 10-15 partija multija i mogu sa zadovoljstvom reći da je to ono što sam tražio. MW2 mi se jako sviđao a MW3 mi se čini još bolji. Istina igre su vrlo slične a opet različite. Mape su odlične, dodani su novi modovi koji su također super. Ja ne znam što ste vi htjeli ali MW3 je ispunio očekivanja. Od njega se očekivalo da bude fastpaced fps sa solidnom grafikom i u kojem je zabava na prvom mjestu. To smo i dobili. IW thumbs up :)
Najjeftinije je kod nas, akcija za otvorenje :) LINK
Oprosti ali nije ni približno najjeftinije... ovdje je 130 kn http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx
Istina, ali se za 20 kuna više dobije besprijekoran support :)
Dečki, reklame vam nigdje nisu besplatne. Osim toga, u pravilima jasno stoji naš stav o reklamiranju.
Original Exe, zbilja si počeo pretjerivati s agresivnim reklamiranjem svih svojih projekata, skuliraj se. Ova tema nije za raspravu o key storeu u kojem radiš, o tvojem ovom ili onom projektu. Dao si link i to je to, nema potrebe dalje razglabati i zagađivati temu.
Dečki, reklame vam nigdje nisu besplatne. Osim toga, u pravilima jasno stoji naš stav o reklamiranju.
Original Exe, zbilja si počeo pretjerivati s agresivnim reklamiranjem svih svojih projekata, skuliraj se. Ova tema nije za raspravu o key storeu u kojem radiš, o tvojem ovom ili onom projektu. Dao si link i to je to, nema potrebe dalje razglabati i zagađivati temu.
Moj bed, ispričavam se :)
Back on topic
Meni je nakon iste misije ekran bio zacrnjen minutu-dvije i onda se odmrznulo te nastavilo.
Ako je crackana verzija kod tebe onda objašnjava crashanje...
Anyone ?
Ne znam da li si mislio na reliable command buffer overflow error na Actu II koji se rijesava tako sto nastavis igrati kroz zgradu a ne ulicom (vidjeces neki izlog ili prozor kroz koji udjes).
The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch.
Provjereno 
ja sam ju prešao, trebalo mi je 5h i 30-ak minuta :DD.. igrica mi je dobra (ima dobru priču) i sve isto kao mw2, samo druge mape i malo poboljsano :DD
SP priđen i odličan je :)
Ontopic: danas skor 70-4, nisam nažalost imao fraps upaljen da ss-am, no, moja podjela streakova je predator, attack helicopter i battle drone, kako obožavam tog malog robotića, fenomenalan je za domination, defendanje tačke te pomaganje teammatima da uzmu tačku tako što će vaš robotić biti bog i batina neprijateljima :P Nažaost vulnerable je emp granati :/
Prvo: fraps ti nije potreban pošto funkciju screenshotanja imaš u steamu pod tipkom F12, ali si vjerojatno bio preuzbuđen zbog silnih killeva što si napravio da si to smeo s uma.
Drugo: zbog klinčadije poput tebe je ova igra praktički neigriva. Pitaš se zašto... probaj se malo maknuti sa spawna i protrčati dva koraka po mapi pa da vidimo kakav ćeš k/d ratio imati na kraju partije.
Vjerojatno nisi ni vidio pola mapa od žbunjeva i kuteva po kojima si se valjao cijelo vrijeme.
Ček kako ti uopšte možeš procijeniti kako to ja igram? "kempam"? Nikad.
Moje mišljenje je da battefield ima bolju grafiku i to, ali kad se gleda priča bf se more skriti pred codom, kaj ti znači grafika ak je priča za ku***. Evo malo prije sam prešel MW3 i igram ono je*ote i svako malo se čudim kak je priča je*eno povezana sa COD-om 4 MW i MW2, predobro. :D
ptspclan.com | visit us ^^
pozz ljudi, nov sam na forumu 
ne znam jeste li prije pisali steam acceve pa ako netko hoće neka me doda da bacimo koji private
steam acc: venomzjeah
Ja tek odigrao prvu misiju i zadovoljan sam igricom, možda zato što sam stariji(ok nisam deda ali oću reć da sam sam se u svojih 14godina igranja naigrao svega) ali nije mi toliko bitno sad da me grafika ubija ako je priča 0 bodova, uvijek mi je call of duty serial imao više dušu nego battlefield, ali misiju iz bf3 kad avion polijeće sa nosača aviona je ne epska nego meni nešto posebno, ali taj bf3 sam prešao jako brzo, to me razočaralo, u odnosu na mw2 imam osjećaj da je on bio duži. Za mw3 neću govorit jer sam na prvoj misiji i guštam polako.
Namjera mi nije flame-at, troll-at, ili bilo što slično, samo iznosim svoje mišljenje da mi je mw serial puno zabavniji(premda stoji da je sve dosta linearno ali jako dobro omotano pričom i akcijom).
Pozdrav
imam problem kad plaim one spec ops misije znaci kad startam misiju odma mi bude game stopped working, zna netko rjesenje? singleplayer normalno radi.
nece mi steam povuc brze od 100k/s. poludit cu...valjda je najasila hrpa ekipe..
update; rijesio sma problem..pobrisan file: Clientregistry.blob u steam folderu, upalio steam i idem fullspd
neki se vec sad zale da im ne radi kako treba mp na x360, navodno da je to zato sto zivimo u drzavi di nije podrzan live, koliko ima u tome istine i o cem taj lik uopce govori....?
Ne znam da li si mislio na reliable command buffer overflow error na Actu II koji se rijesava tako sto nastavis igrati kroz zgradu a ne ulicom (vidjeces neki izlog ili prozor kroz koji udjes).
The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch.
Provjereno 
Nije to.. Nakon druge misije u Act II, kada udjem u kanalizaciju ucitava mi se iduca mapa i tu me samo izbaci.. Ne vidim prozor od errora kad spustim igru preko task managera, samo vidim dole 2 aktivna taba, CoD MW3 i Error.. Tako da ne znam koji je tacno error ali uglavnom uvijek me na tom mjestu izbacuje :/
lol o kakvom vi savršenstvu pričate? igra je kao dlc za mw2 izuzevši singleplayer, grafika je dobra ali nije tako dobra da je savršenstvo naspram mw2 i black ops-a
engine iz coda 4 zvuk iz prigušivaca..savršeno to je to
Ovo mi je najbolji COD odkad je izasao COD4 i svakako je zasluzio da je srusio rekord prodaje za 33% nasprem Black Ops-a....
drago mi je da sam ja u ovih 9.3 M koji su 8.11 kupili igru
Evo skinuo sam igru..odigrao jednu rundu..meni je ovo presmijesno...totalni quake sa army skinovima...kad vidim one death ikone...pa slova..pa neke gluposti...sacuvaj me boze..nintendo konzola...ja ne znam kaj se to dogadja s tim kompanijama, te konzole i to...upropastilo kvalitetu...ovo je cista komercijala.. covjece pa americas army 3 je mila majka napsravm ovog..kakvi so ovo hibridi?? show program...
Evo skinuo sam igru..odigrao jednu rundu..meni je ovo presmijesno...totalni quake sa army skinovima...kad vidim one death ikone...pa slova..pa neke gluposti...sacuvaj me boze..nintendo konzola...ja ne znam kaj se to dogadja s tim kompanijama, te konzole i to...upropastilo kvalitetu...ovo je cista komercijala.. covjece pa americas army 3 je mila majka napsravm ovog..kakvi so ovo hibridi?? show program...
ma de odi igraj te svoje igre i nemoj tu usporedivat americas army sa codom -.-
pa potpuno si u pravu...neusporedivo je. doslovno nebo i zemlja.
nisam vjerovao ljudima, morao sam to saznati "the hard way"
pa potpuno si u pravu...neusporedivo je. doslovno nebo i zemlja.
nisam vjerovao ljudima, morao sam to saznati "the hard way"
Evo nasa se jedan pametan koji sve zna, uspoređivat cod sa tamo nekon koja uopce nije ni sjena poznata kao cod. Bravo svaka cast legenda si...
Kmeeee..kmeeeee... Što više kmečite, to se više igre prodaju.
Tko te što uopće pita na PC-u? Imamo sreće da uopće izlaze igre za PC 
Modern warfare 2
X360 (12.5 mil.) + PS3: (9.3 mil.) = 21.8 milijuna prodanih komada
PC: moćnih 720 tisuća
Black Ops
X360 (13.6 mil.) + PS3: (10.7 mil.) = 24.3 milijuna prodanih komada
PC: moćnih 1.2 milijuna
Battlefield BC2
X360 (3.1 mil.) + PS3: (2.45 mil.) = 5.55 milijuna prodanih komada
PC: moćnih 640 tisuća
Battlefield 3
X360 (3.05 mil.) + PS3: (2.05 mil.) = 5.1 milijuna prodanih komada
PC: moćnih 660 tisuća
Primjećujete li nekakav uzorak u ovomu?
Prestanite si utvarati da je PC abnormalno bitno tržište...ne samo da nije, nego proizvođačima igara samo donosi probleme u obliku dodatne navale na podršku, zbog daleko većeg opsega mogućih problema nego na konzolama.
Modern Warfare 3 prodan je u gotovo 10 milijuna komada, samo prvi dan... od toga, čak moćnih 4% otpada na nas uberkul PC gurue...što reče ona papčina iz BB-a, nebitni smo