Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.381.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Xbox360 Modder kaže...

Da fakat, šta je s grafikom ?

Maloprije sam pokrenuo igru i stavio rezoluciju 1680x1050, detalje na normal i izgleda katastrofa.

Ne znam u čemu je problem, teksture su jednostavno mutne neovisno o tome stavim li Full HD rezu, detalje na max uvijek je grafika loša.

MW2 je i na manjoj rezi (1440x900) od ove gore izgledao dobro i teksture su bile kak' bi se reklo "oštrije".

Probat ću drivere od grafe updateat, jer fakat ne znam u čem je problem.

MW2 sam igrao bez ikakvog štekanja, čak i Black Ops je dobro radio.

Nemoj se mućiti sa driverima za grafičku, jer u tome nije problem.

Pročitaj moj gornji post.

17 godina
odjavljen
Xbox360 Modder kaže...

Da fakat, šta je s grafikom ?

Maloprije sam pokrenuo igru i stavio rezoluciju 1680x1050, detalje na normal i izgleda katastrofa.

Ne znam u čemu je problem, teksture su jednostavno mutne neovisno o tome stavim li Full HD rezu, detalje na max uvijek je grafika loša.

MW2 je i na manjoj rezi (1440x900) od ove gore izgledao dobro i teksture su bile kak' bi se reklo "oštrije".

Probat ću drivere od grafe updateat, jer fakat ne znam u čem je problem.

MW2 sam igrao bez ikakvog štekanja, čak i Black Ops je dobro radio.

Počnite čitat ranije postove

16 godina

Gledam ovu temu....hejteri su skroz pisali da će igra biti krš, kako je to MW2.5 i da ju niko neče kupiti....sada kad je izašla tolka se prašina diže...tema je u 24h nakupila 10 stranica....igra ruši...igra je pre..........

Bio sam od početka za cod i sada kada je izašla se tek vidi da je igra mw3 a ne kako su prije pisali mw2.5

Engine je dobar....možda je zastario al još ubjek dobar i ima dozu realnosti

Zna se kako se kaže....haters gona hate....

bf fanboyi.....i bf je bio dobar...al niko od cod fanboya nije pljuvo po bf-u....al vi ste ispljuvali mw3...a sada.....igra je vrh vrhova

HGH

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Moj PC  
0 14 hvala 0
14 godina
odjavljen

Slične priče su bile za MW2 i onda kada sam ga kupio čisto savršenstvo...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Gledam ovu temu....hejteri su skroz pisali da će igra biti krš, kako je to MW2.5 i da ju niko neče kupiti....sada kad je izašla tolka se prašina diže...tema je u 24h nakupila 10 stranica....igra ruši...igra je pre..........

Bio sam od početka za cod i sada kada je izašla se tek vidi da je igra mw3 a ne kako su prije pisali mw2.5

bf fanboyi.....i bf je bio dobar...al niko od cod fanboya nije pljuvo po bf-u....al vi ste ispljuvali mw3...a sada.....igra je vrh vrhova

HGH

Mozes objasniti boldano?

BBC2 nick: reader562
17 godina
XVII Mini kaže...
PlayMaker10 kaže...

idi pod "Advanced settings" i "Image quality" stavi obavezno na native.

Ako to ne radi onda ovo probaj to bi trebalo sve popraviti: Otvori config.cfg u players2 folderu i seta_imageQuality stavi na 5

Hvala ti care,

morao sam editat taj config, jer ovo prvo nije radilo.

A sad se bacam na igranje.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan

lol o kakvom vi savršenstvu pričate? igra je kao dlc za mw2 izuzevši singleplayer, grafika je dobra ali nije tako dobra da je savršenstvo naspram mw2 i black ops-a

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
Cerina15 kaže...

lol o kakvom vi savršenstvu pričate? igra je kao dlc za mw2 izuzevši singleplayer, grafika je dobra ali nije tako dobra da je savršenstvo naspram mw2 i black ops-a

Ako ti se ne sviđa nemoj kupiti, uživaj u igranju neke druge igre!

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Cerina15 kaže...

Pa sto ga napadas odmah? Covjek je rekao svoje misljenje.

BBC2 nick: reader562
17 godina

black ops je par stepenica losija igra od mw3. govorim o singleplayeru jer multi na mw3 nisam probo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bas interesantno kako svake godine ljudi govore kako nece kupiti cod i opet kupe i igraju i pljuju po igri ali je i dalje igraju!? Ovo sa grafikom barem procitajte proslih par poruka posto na svakoj stranici ima fix!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
mitchell kaže...
XVII Mini kaže...
Cerina15 kaže...

Pa sto ga napadas odmah? Covjek je rekao svoje misljenje.

Napadam? {#} 

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

HGH

{#} ne znam kolko godina imas ali nije ni bitno...

uljepsao si mi ovaj dan jer sam se bas fino nasmijo kad sam procitao tvoj post...

hvala ti ali si totalno {#}...

smc
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
PlayMaker10 kaže...
IVOX kaže...
PlayMaker10 kaže...

Problemi losa grafika, kako to rijesiti?

povecaj rezoluciju

BTW narucio sam igru na ebayu za ps3 jedva cekam da dođe {#}

1680x1050 i mutna mi je..da li je moguce da je do drivera. probat cu 11.9 stavit da vidim.

idi pod "Advanced settings" i "Image quality" stavi obavezno na native.

Ako to ne radi onda ovo probaj to bi trebalo sve popraviti: Otvori config.cfg u players2 folderu i seta_imageQuality stavi na 5

e ovo sa config.cfg radi..hvala!

14 godina
besi kaže...
nul-3 kaže...

HGH

{#} ne znam kolko godina imas ali nije ni bitno...

uljepsao si mi ovaj dan jer sam se bas fino nasmijo kad sam procitao tvoj post...

hvala ti ali si totalno {#}...

Pa ima istine u ovome, igra ruši rekorde i da velika je prašina oko nje a što se tiće engine-a dobar je i doveli su ga do savršenstva, iako ja stojim na tome da bi trebali napraviti novi u sljedećem nastavku :) .. Dok ovo vrh vrhova sigurno nije a ovo igra je pre, zavisi kako - kome.

15 godina
neaktivan

ee ljudi trebao bi 7 komada mw3 sad 6 sam prodao na ebayu i jedan sebi. Citao sam nesto da ako kupim ruski da netrebam nista skidat samo da u setting promijeni u english. Ako je tako onda cu kupit mw3 russian 7 kom. A ako se bude trebao skidat nekakav patch onda nista uzimam englesku verziju sad molim vas da mi preporucite najjeftiniju rusku i englesku verziju

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kako su ljudi glupi i ništa ne čitaju

KAD AKTIVIRAŠ KEY DESNI KLIK NA IGRU I SP I MP - PROPERTIES - LANGUAGE - ENGLISH

VAŽNO !!!!

Prije downloada morate promijenit jezik inače skidat 8GB jezik !

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

HGH

Stvarno sta da rade svi ti fanboy-si, ah da . . ., da se smiju kako hvalis najgori console port u povjesti CoD-a {#} Pa ni rezoluciju nemozete ko ljudi da namjestite, a gdje ostalo.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
D3ViL kaže...
nul-3 kaže...

HGH

Stvarno sta da rade svi ti fanboy-si, ah da . . ., da se smiju kako hvalis najgori console port u povjesti CoD-a {#} Pa ni rezoluciju nemozete ko ljudi da namjestite, a gdje ostalo.

To je do cracka, ajd pokupi se lagano iz teme ili nauči čitati!

Problem sa rezolucijom je do piratske igre tj. cracka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 23:19 (XVII Mini).
17 godina
neaktivan

Instaliro sam igru i imam problem. Naime igra se vrti na 40 fps-a, ali pri tom grafička radi na 40%.

Da li netko zna kako to riješit? Unaprijed hvala.

FAIL

0 0 hvala 0
14 godina

Najjeftinije je kod nas, akcija za otvorenje :) LINK

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Instaliro sam igru i imam problem. Naime igra se vrti na 40 fps-a, ali pri tom grafička radi na 40%.

Da li netko zna kako to riješit? Unaprijed hvala.

Riješio novim crackom...

FAIL
16 godina
neaktivan

Nisan moga odolit.

Bring out your dead!
Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra mi se rusi nakon druge misije u Actu II, zna neko postoji li neki update ili fix za to ?

14 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Ontopic: danas skor 70-4, nisam nažalost imao fraps upaljen da ss-am, no, moja podjela streakova je predator, attack helicopter i battle drone, kako obožavam tog malog robotića, fenomenalan je za domination, defendanje tačke te pomaganje teammatima da uzmu tačku tako što će vaš robotić biti bog i batina neprijateljima :P Nažaost vulnerable je emp granati :/

Prvo: fraps ti nije potreban pošto funkciju screenshotanja imaš u steamu pod tipkom F12, ali si vjerojatno bio preuzbuđen zbog silnih killeva što si napravio da si to smeo s uma.

Drugo: zbog klinčadije poput tebe je ova igra praktički neigriva. Pitaš se zašto... probaj se malo maknuti sa spawna i protrčati dva koraka po mapi pa da vidimo kakav ćeš k/d ratio imati na kraju partije.

Vjerojatno nisi ni vidio pola mapa od žbunjeva i kuteva po kojima si se valjao cijelo vrijeme.

18 godina
Antraks part 2. kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Ontopic: danas skor 70-4, nisam nažalost imao fraps upaljen da ss-am, no, moja podjela streakova je predator, attack helicopter i battle drone, kako obožavam tog malog robotića, fenomenalan je za domination, defendanje tačke te pomaganje teammatima da uzmu tačku tako što će vaš robotić biti bog i batina neprijateljima :P Nažaost vulnerable je emp granati :/

Prvo: fraps ti nije potreban pošto funkciju screenshotanja imaš u steamu pod tipkom F12, ali si vjerojatno bio preuzbuđen zbog silnih killeva što si napravio da si to smeo s uma.

Drugo: zbog klinčadije poput tebe je ova igra praktički neigriva. Pitaš se zašto... probaj se malo maknuti sa spawna i protrčati dva koraka po mapi pa da vidimo kakav ćeš k/d ratio imati na kraju partije.

Vjerojatno nisi ni vidio pola mapa od žbunjeva i kuteva po kojima si se valjao cijelo vrijeme.

Nakon što si izd*kao na svoj k/d ratio predlažem ti da poslušaš savjet i počneš igrati, trči ko muško po mapi i deri a ne ko pi**ica. Nije to BF...

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

NHF

po meni MW1 i MW2 su imali odlican SP.... za razliku od SP-a BF serijala koji nikad nisam mogao zavrsiti jer bi odustao... nikad mi nije sjeo ..... cak i MP nije bio los do MW1 ali svakim nastavkom se sve vise srozavao .... mislim realno ... matchmaking je u MW2 bio u banani ... nisi mogao igrati mape koje si htio nego su se vrtile random .... onaj sustav votanja za skip mape je smijesan kad imas 15 ljudi koji se medjusobno ne poznaju i u vecini lobbya ima barem jedan 12-godisnjak koji pokusava zabavljat ostale svojim pjevanjem ili pustanjem ritmova uzbekistanskih hitova  .... host je obicno bio lik iz npr. australije koji je normalno igrao a ostatak ljudi iz europe i amerika (spojeni po samo IWnet-u poznatom algoritmu) imao ping previsok za normalnu igru

BO nisam igrao MP jer je dosao u krivo vrijeme ... da se poklopilo repriziranje "sam u kući 1,2,3 ..." na htv-u mozda bi mi oni autici na daljinski bili fora ... ali ...

... MW3 .... svaka cast za reklamnu kampanju i prodajnim rezultatima ... vjesto su utjecali na curenje "ranijih" video uradaka gameplaya .... naravno nisam ocekivao otvorenu betu kao kod konkurencije ali cini mi se da je cak i zatvorena beta bila rezervirana samo za uze clanove obitelji

...koliko god se tjesili ... ovo je uvreda za svakog PC gamera ..i dok god mi nalazili opravdanje za ovakve igre ..... prodavat ce se

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 0:20 (generic9974).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A svi se*u po CoD-u a uvijek se igra. Istina nije se nesto puno promijenilo u igrici osim mapa ali uvijek ce mi bit zanimljiva igrica i uvijek cu ju igrat. Fanovi Battlefielda govore nesto a greske u igrici a mislim da Battlefield kad sam prelazio kampanju naletio sam na najmanje 50 bugova da ne govorim da me u zadnjoj misiji covjek udara a da ga niti ne vidim tek iz ponovnog pokusaja misije mi se stvorio ili o loadingu gdje ocitava 20 minuta mapu :D Kome se ne igra cod neka ne igra i to je to

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Igra mi se rusi nakon druge misije u Actu II, zna neko postoji li neki update ili fix za to ?

Anyone ?

18 godina

Evo i ja sam počeo prelaziti SP, da isprobam malo.

Iskreno, sve je to isto kao i MW2 i COD4, druge lokacije i puške, ostalo više-manje sve već viđeno.

Za MP sam gledao nekoliko streamova, i ne sviđa mi se previše. I dalje je COD4 promod pojam za ovo.

Međutim, od konzolaške igre nisam ni očekivao više.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice