Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 218.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Metro 2033
Minoza kaže...

Možeš čisto testa radi probat spustit rezu ali sve mi se čini da se ništa ne bi promijenilo. A i da se promijeni ne vidim razlog niti na toj rezi da radi tako loše na toj kartici.

ukljuci sve zivo na max ukljucujuci dx 11 max reza aa do kraja af do kraja dof on i teselacija on pa se pitaj kolko imas fpsa .. u onoj prvoj sceni di ti ulete po prvi puta ta cudovista...

nes imat niti 15 sa tom karticom

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

ukljuci sve zivo na max ukljucujuci dx 11 max reza aa do kraja af do kraja dof on i teselacija on pa se pitaj kolko imas fpsa .. u onoj prvoj sceni di ti ulete po prvi puta ta cudovista...

nes imat niti 15 sa tom karticom

Misliš na moju? Pa imaš moj bench na stranici prije. Da, na tim postavkama mi u takvim scenama FPS rukne na 10-15.

Pa nisam ja ni tvrdio da mi bolje radi, izgleda da si ti mene krivo shvatio, mene je iznenadilo da tako loše radi na tvojoj. Zato mi se čini da je tu NV imala prste više nego što je trebala.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 2:39 (Minoza).
16 godina

A meni su govorili da će mi HD5850 biti previše jaka za 19" monitor :DD

Sad mi je reza na max, a veći mi je fps od vašeg xD

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

A meni su govorili da će mi HD5850 biti previše jaka za 19" monitor :DD

Sad mi je reza na max, a veći mi je fps od vašeg xD

bila je jaka u ono vrime kao sto je i HD4890 bila dovoljno jaka za FullHD ali mi sad malo fali snage

16 godina
neaktivan
Metro 2033

neznam puno o grafama i o tim zestokim prepucavanjima oko hardwarea sta je bolje itd.

al znam jednu da vise manje uvijek sve igre bolje rade na nvidia karticama

ispravite me ako grijesim...

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ispravljam te xD

EDIT: puno bolja iskustva imam s ati-em nego s nvidiom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 11:33 (dado16).
16 godina
neaktivan
Metro 2033

nvidia izbacila nove drivere, skinuo i još uvijek ne mogu igrat u dx10. čitao malo nvidijine forume, čak ima i ta tema, al nema riješenja za sad.

grafa je gtx 275.

jel zna netko zašto i kako? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nobles kaže...

nvidia izbacila nove drivere, skinuo i još uvijek ne mogu igrat u dx10. čitao malo nvidijine forume, čak ima i ta tema, al nema riješenja za sad.

grafa je gtx 275.

Koje Windowse imaš?

3D Designer
17 godina
neaktivan
Metro 2033

DA NE TRZA I IMA FRAME RATE.

U GLAVNOM MENIJU ODI NA:

> OPTIONS

> GAME OPTIONS

> ADVANCED PhysX     (I ISKLJUČI GA, MAKNI KVAČICU.)   i više nebude  trzala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 17:20 (tunder).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Metro 2033

Ljudi gdje mogu kupiti knjigu Metro 2033 i jel zna itko gdje mogu nabaviti onaj soundtrack iz igre 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Ljudi gdje mogu kupiti knjigu Metro 2033 i jel zna itko gdje mogu nabaviti onaj soundtrack iz igre 

Mislim da se u Hrvatskoj ne može kupiti, znam da su je neki kupili preko Amazona, što se tiče soundtracka potraži ih na youtubeu.

No one gets left behind.
15 godina
neaktivan
Metro 2033

zapeo sam pri samom kraju igre

popeo sam se na vrh,nakon toga sam ušao u labirint te nakon nekog vremena mi nema druge opcije nego ući u jedan prostor

čim uđem u njega,zid se zatvori i ja ne mogu izaći,nema nikakve rupe,ništa....

znate li kako to preći,chapter 7,sami kraj igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

popeo sam se na vrh,nakon toga sam ušao u labirint te nakon nekog vremena mi nema druge opcije nego ući u jedan prostor

Jel to ono okno lifta ili, više se ne sijećam točno, no level je doista jednostavan pa sumnjam da je tvoj krivica što zi zapeo, možda je bug, no radije pričekaj još koje mišljenje.

No one gets left behind.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
patch123 kaže...

Jel to ono okno lifta ili, više se ne sijećam točno, no level je doista jednostavan pa sumnjam da je tvoj krivica što zi zapeo, možda je bug, no radije pričekaj još koje mišljenje.

nije okno lifta,to sam prešao

sami kraj je igre,evo sad ću sa frapsom slikati pa vamo postaviti screenshot

evo snašao sam se,prešao sam to i prešao sam cijelu igru

nisam uspio ostvariti alternativni završetak...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 17:58 (patch123).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

sami kraj je igre,evo sad ću sa frapsom slikati pa vamo postaviti screenshot

evo snašao sam se,prešao sam to i prešao sam cijelu igru

nisam uspio ostvariti alternativni završetak...

Pa nije to nekakav problem, ako želiš loši, nemoj baciti onaj apart s tornja nego pusti rakete da raznesu Dark ones, ako želiš dobri dođi do njega i baci ga dolje, mada se ne slažemo svi što je dobri a što loši, no eto, samo da znaš kako se oba završetka mogu odigrati bez obzira na tvoja djelovanja u igri.

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pa nije to nekakav problem, ako želiš loši, nemoj baciti onaj apart s tornja nego pusti rakete da raznesu Dark ones, ako želiš dobri dođi do njega i baci ga dolje, mada se ne slažemo svi što je dobri a što loši, no eto, samo da znaš kako se oba završetka mogu odigrati bez obzira na tvoja djelovanja u igri.

Da bi dobio tu mogućnost moraš ispuniti neke uvjete koji mislim da nisu još točno poznati, ali nagađa se da moraš biti generalno dobar, više stealtha, manje napucavanja, davanje metaka siromašnima, odbijanje nagrada, slanje one radio poruke i tako. Inače igra odmah pređe u cut scene i nemaš opciju da gurneš uređaj za ciljanje sa tornja.

17 godina
Metro 2033

E kako ovo mene zivcira to nisu istine..

Izmisle dx 11 teselaciju itd.....

Kad ono izade metro 2033 koji ja nemogu igrat na full postavkama - crysis mu nije ravan.....

Ne kuzim fore sa iskljucivanjem DOF-a i  TESELACIJE pa sta to nije sastavni dio dx11??

ugl.... tako sam ljut da to nemogu opisat pa sta im je ovo trebalo...

Uopce neznam kaj da napisem...

Nemogu prezvakat da moram iskljucit DOF i teselaciju da bi mogo ugodno igrat... UŽAS

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
thuglife kaže...

Da bi dobio tu mogućnost moraš ispuniti neke uvjete koji mislim da nisu još točno poznati, ali nagađa se da moraš biti generalno dobar, više stealtha, manje napucavanja, davanje metaka siromašnima, odbijanje nagrada, slanje one radio poruke i tako. Inače igra odmah pređe u cut scene i nemaš opciju da gurneš uređaj za ciljanje sa tornja.

Čovječe to nisam znao, ispričavam se, imao sam ponuđene obe opcije, mislim da je najupečatljivije dobro djelo kada sam onoj žen ivratio metke koje mi je htjela dati, mada mislim da u igri nema previše tih djelova sa moralnim izborima.

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Čovječe to nisam znao, ispričavam se, imao sam ponuđene obe opcije, mislim da je najupečatljivije dobro djelo kada sam onoj žen ivratio metke koje mi je htjela dati, mada mislim da u igri nema previše tih djelova sa moralnim izborima.

Jel si platio prostitutku? ;)

A možda ovisi i o onome što radiš za vrijeme "vizija", nije još točno poznato.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
thuglife kaže...

Jel si platio prostitutku? ;)

A možda ovisi i o onome što radiš za vrijeme "vizija", nije još točno poznato.

Jesam, definitivno najgora odluka u igri. Smijeh

Po meni uopće nije važno to što nije poznati što točno treba raditi da bi mogao birati završetak, jednostavno se stavi u kožu lika i igraj po instinktu, uživiš li se u priču uvijek češ znati kako postupiti dobro, a kako loše.

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 18:59 (thuglife).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Kad ono izade metro 2033 koji ja nemogu igrat na full postavkama - crysis mu nije ravan.....

Ne kuzim fore sa iskljucivanjem DOF-a i  TESELACIJE pa sta to nije sastavni dio dx11??

Nemogu prezvakat da moram iskljucit DOF i teselaciju da bi mogo ugodno igrat... UŽAS

Djelim tvoju bol Belji se

Ali ionako ne možeš isključiti DOF, samo adavnced DOF tako da je depth of field efekt uvijek prisutan, a i već sam ranije rekao razlika je u samo količini efekta, advanced je izraženiji ali ima ujedno i malo samplova pa ne izgleda tako dobro (barem meni).

3D Designer
17 godina
Minoza kaže...
toxic kaže...

Djelim tvoju bol Belji se

Ali ionako ne možeš isključiti DOF, samo adavnced DOF tako da je depth of field efekt uvijek prisutan, a i već sam ranije rekao razlika je u samo količini efekta, advanced je izraženiji ali ima ujedno i malo samplova pa ne izgleda tako dobro (barem meni).

Ma gle stvar je jednostavna.. Ako imam opcije adv dof i teselaciju i ako imam karticu koja vrti npr jedan AVP sa max postavkama na 150 fpsa ukljucujuci i teselaciju onda mora i ovo..

Mrzim onu zelenu gamad i njihova manipuliranjima, nemogu izbacit postenu karticu pa potkupljuju razne sajtove firme itd.. samo da njihova kartica izgleda bolje jace brze...

gamad pokvarena

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 19:23 (toxic).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Nobles kaže...

grafa je gtx 275.

Koje Windowse imaš?

vistu, dx10 radio u crysis i far cry 2

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Daniman123 kaže...

Mislim da se u Hrvatskoj ne može kupiti, znam da su je neki kupili preko Amazona, što se tiče soundtracka potraži ih na youtubeu.

Redovno pratim ovu temu i do sad nikoga nisam vidio da je bio zainteresiran za nabavku knjige, mislim bilo je par ljudi koji su pitali gdje nabaviti knjigu al nakon što sam im odgovorio ništa nisu napisali. Kako sam rekao knjigu sam naručio u ponedjeljak pa ćemo vidjet ako će sutra doći.

16 godina
neaktivan
4Bastard kaže...
thuglife kaže...
Daniman123 kaže...

Redovno pratim ovu temu i do sad nikoga nisam vidio da je bio zainteresiran za nabavku knjige, mislim bilo je par ljudi koji su pitali gdje nabaviti knjigu al nakon što sam im odgovorio ništa nisu napisali. Kako sam rekao knjigu sam naručio u ponedjeljak pa ćemo vidjet ako će sutra doći.

ja sam je narucio preko algoritma Smijeh

15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
4Bastard kaže...
thuglife kaže...
Daniman123 kaže...

U algoritmu? Na kojem jeziku?

16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Mitsuoka kaže...
4Bastard kaže...
thuglife kaže...
Daniman123 kaže...

U algoritmu? Na kojem jeziku?

engleskom

15 godina
neaktivan
Da,ali Algoritam je rekao da će knjiga biti u ponudi tek 18.04, za sada je moguć samo preorder.
15 godina
odjavljen

Eto dočepao se i ja Metroa i uz pomoć novo-kupljenog Samsunga P2770H igra stvarno izgleda fenomenalno (doživljaj igranja).

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 21:37 (Weky).
16 godina
neaktivan
4Bastard kaže...
Da,ali Algoritam je rekao da će knjiga biti u ponudi tek 18.04, za sada je moguć samo preorder.

meni je rekla iz algoritma (mail) da nece narucivat u slobodnu prodaju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice