Mass Effect 1 i 2

poruka: 4
|
čitano: 1.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect 1 i 2

Pozdrav svima!

Vidim na Steamu da su massovni popusti za ove dvije igre (15 i 30 eura, mislim), ubo bih jednu od njih, pa me zanima - može li se dvojka igrati bez da se odigrala jedinica (glede radnje, praćenja priče i slično)?

Fakat nemam vremena za igranje obje, a dvojka mi se po ocjenama čini bolja, pa... Ili griješim?

Hvala!

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 1 i 2

Mozes naravno igrati dvojku bez prethodno odigrane jedinice,ali ako shvacas to nije to,jer kada zavrsis ME1 mozes importati saveove u dvojku i nastavljas pricu,ali posto vidim nemas vremena bolje odi na ME2,i skini negdje save nekog lika iz jedinice,jer tu su sve odluke iz jedinice koje se prebacuju u dvojku i kreiraju takav svijet kakav si ostavio.

:)

:D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mass Effect 1 i 2
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav svima!

Vidim na Steamu da su massovni popusti za ove dvije igre (15 i 30 eura, mislim), ubo bih jednu od njih, pa me zanima - može li se dvojka igrati bez da se odigrala jedinica (glede radnje, praćenja priče i slično)?

Fakat nemam vremena za igranje obje, a dvojka mi se po ocjenama čini bolja, pa... Ili griješim?

Hvala!

Ja sam prvi dio naručio sa game.co.uk za 6 funti (2 funte shippinga), a Mass Effect 2 Deluxe Ed. ubo za €10 na Steam božićnoj rasprodaji. :)

Malo sam igrao prvi i čini se ok, priča i radnja su super, jedino FPS nije baš nešto, više taktiziranje i borba sa sučeljem nego pravi fajt...

Edit: ME1 je i dalje jeftin na tom sajtu, pa bi ti ja preporučio da od njih naručiš prvo jedinicu, a dok nju prođeš možda Steam ponovo spusti cijenu za drugi (€30 i nije tak malo)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 11:54 (baba).
16 godina
RE: Mass Effect 1 i 2
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav svima!

Hvala!

Zašto si otvorio novu temu?!!

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/mass-effect-pc/602.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/mass-effect-2/17997.aspx

Ontopic: Odigraj prvo jedinicu pa dvojku - vjeruj mi!

A life? Where can I download one of those?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice