League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.383.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo bio opet neki patch zna li iko sta li su sada radili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...

A valjda su rjesavali probleme s chatom i diskonektanjem tj. crnim ekranom prije ulaska u igru..

18 godina
puls4R kaže...
scarface797 kaže...

A valjda su rjesavali probleme s chatom i diskonektanjem tj. crnim ekranom prije ulaska u igru..

Meni je ovaj današnji patch napravio problem, sad se opet javlja error kod kopiranja patcha.... retardirani riot....

BUG je IT biblija!
16 godina
makaweli kaže...

Twitch mi se sve više i više sviđa, jest da stalno moram svađat se s drugima, kao twitch je op, on je cheat champion itd.

Evo SS-ovi:

sorry al ja sam za peticiju da se twitch makne iz igre xS

i koji zas ovoliko velik patch

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 19:21 (hari85).
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Twitch mi se sve više i više sviđa, jest da stalno moram svađat se s drugima, kao twitch je op, on je cheat champion itd.

Evo SS-ovi:

a nisi mogao tako ownati kad si igrao samnom xD

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
makaweli kaže...

Evo SS-ovi:

sorry al ja sam za peticiju da se twitch makne iz igre xS

i koji zas ovoliko velik patch

Lol, pa da nema twitcha, ne znam ko bi bi uljepsavo score u early game-u :S

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo zavrsio jos jednu partiju -  33/8/3 , triple kill i 12 killing spree.. Nažalost previše deathova, zbog prejadnog tima jedino je Tryndamere bio dobar.

Svi se žale na Twitcha a nitko se ne sjeti kupit oracle's ili wardse, govore da sam cheater ili pak noob xD Ali navikao sam :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sada jos jedan patch koji k sta su sada uradili jutros je jedan bio i opet sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Evo sada jos jedan patch koji k sta su sada uradili jutros je jedan bio i opet sada?

jel mislis ovaj veliki 300 mb ili jos jedan dosao

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma na ovaj od 300 mb ili koliko vec sta su sada radili da mi je znati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
makaweli kaže...

Upravo zavrsio jos jednu partiju -  33/8/3 , triple kill i 12 killing spree.. Nažalost previše deathova, zbog prejadnog tima jedino je Tryndamere bio dobar.

Svi se žale na Twitcha a nitko se ne sjeti kupit oracle's ili wardse, govore da sam cheater ili pak noob xD Ali navikao sam :D

Pa to je noob lik a gledaj ovako svaki Oracle je 400G cim ga uzmes citav protivniciki team te targetira znaci moras uzet opet 400+400+400=B.F.Sword, lik je cisto sranje za loware da se izivljavaju al tu je pa sta ces gustaj se.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
18 godina
League Of Legends

Ovaj patch su soundfileovi za Barona, francuski, spanjolski i njemacki soundfileovi xD

Citam malo po LoL forumima, potrgao se od smijeha:

300MB for a Nashor-Soundfile?^^

Is he translated now?

"English: BBBRRRRR"

"German: BBBRRRRR"

"French: BBRRRRR-Baguette"

...

Smijeh

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

5 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Ovaj patch su soundfileovi za Barona, francuski, spanjolski i njemacki soundfileovi xD

Citam malo po LoL forumima, potrgao se od smijeha:

300MB for a Nashor-Soundfile?^^

Is he translated now?

"English: BBBRRRRR"

"German: BBBRRRRR"

"French: BBRRRRR-Baguette"

...

Smijeh

/facepalm FTW

18 godina
League Of Legends

OMFG koji su to retardirani idioti... meni je nastao error zbog tog patcha radi 300 mb soundfileova na jezicima koji su nepotrebni jer svi moraju znat engleski ako rade ili igraju nešto na računalu...

BUG je IT biblija!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

OMFG koji su to retardirani idioti... meni je nastao error zbog tog patcha radi 300 mb soundfileova na jezicima koji su nepotrebni jer svi moraju znat engleski ako rade ili igraju nešto na računalu...

da strani rtardi mi ucimo engleski a ovi francuzi se prave frajeri nemoraju ucit da igraju retardi jedni

15 godina
neaktivan

Naime sada sam vidio da je Ryze slab nasuprot skupljih campiona.Jel mi moze neko preporuciti championa slicnim Ryzu?Naime sada imam 4300 ip

17 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Naime sada sam vidio da je Ryze slab nasuprot skupljih campiona.Jel mi moze neko preporuciti championa slicnim Ryzu?Naime sada imam 4300 ip

On je možda jedini pravi burst damage champion. Sličan mu je Pantheon,a pomalo i Malzahar.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
Blizek kaže...
Dolu kaže...

On je možda jedini pravi burst damage champion. Sličan mu je Pantheon,a pomalo i Malzahar.

i akali isto spada u tu kategoriju 

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
Dolu kaže...

E da,zaboravio sam. Već je pomalo teško pratiti sve champione...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
18 godina
hari85 kaže...
Blizek kaže...
Dolu kaže...

I Annie naravno.... ima ih dosta, ali ne znaju ljudi uvijek odigrati dobro.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

I veigar.. ima ih dosta ustvari, al annie je jedna od boljih po meni

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

a jel moguce da likovi koji igraju na us da neznaju engleski OMG

kako kupuju iteme i ta sranja i jos su 30 lvl?

o kakvom patchu vi govorite meni se sad nis nije skidalo samo nes od 5 mb i to je to

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 8:30 (danfa123).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ni meni nije nista skidao vise od 5mb juce :S
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Ni meni nije nista skidao vise od 5mb juce :S

Meni popodne 5 MB. Navečer 300 MB

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni stalno neki launcher error....Probo sam i reinstalirat igru i sve kako je pisalo tamo an njihovoj stranici.

Unimatrix, ti si spomenuo ako se ne varam neki drugi nacin koji treba downloadati, pa ako imas vremena pls mos li prekopirat link da vidim o cemu se radi?

Lol ovo je ko neki wow patch cim je ovolik moro cistit racnunalo da bi mi na 73% izbacilo launcher error..

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
E ljudi nakon ovog lux patcha ima li netko problema a fpsom? Meni tako steka late game i teamfightu da je to uzas... a maknio sam vsync i stavio fps na benchmark i opet steka -_-
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
18 godina
League Of Legends

Je, istina, meni ista stvar, u teamfightu mi FPS padne na 13,15  šteka jako, baš od tog novog Lux patcha fss -.-

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
E ljudi nakon ovog lux patcha ima li netko problema a fpsom? Meni tako steka late game i teamfightu da je to uzas... a maknio sam vsync i stavio fps na benchmark i opet steka -_-

Meni normalno radi.. nekad je do riota a nekad do tvog neta, s kompom vjerojatno nema veze

Kupio warwicka jucer.. nisam ni znao da je ovako dobar. Prejednostavno je kontrolirat lane kad sam 6 lvl. Soloam barona cim prije moguce, al trebam bar 4 itema za to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 9:37 (puls4R).
16 godina
protjeran
League Of Legends

meni nema problema problema. fps cvrsto na 60 fps-a sa v-sync

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ma meni je to pocelo od patcha s nekim herojem prije xina...kad sam poceo igrat sve super i nako. Patcha mije fps pao do 30 i nize i totalno neigrivo je bilo...onda sam maknuo vsync i stavio fps na benchmark i tu je porastao i do 130 na 5vs5 mapi i padao u fightu do 70... i sad novi patch opemi zajebe fps... nije do toga sto netko koristi net jer onda ti ping raste ne fps i ne pada fps nego ti igra laga uzasno... a i ne samo ja koristim net onda ... jos davno sam gledao na forumui dosta ljudi je imalo problema s fpsom al od riota nikakvo rijesenje :S

Joj bolje da wow igram bar bi imao dobar service i placao... ovak platim pa samo dobijam stekanje... nek se fakaju xD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice