Evo bio opet neki patch zna li iko sta li su sada radili?
A valjda su rjesavali probleme s chatom i diskonektanjem tj. crnim ekranom prije ulaska u igru..
A valjda su rjesavali probleme s chatom i diskonektanjem tj. crnim ekranom prije ulaska u igru..
Meni je ovaj današnji patch napravio problem, sad se opet javlja error kod kopiranja patcha.... retardirani riot....
Twitch mi se sve više i više sviđa, jest da stalno moram svađat se s drugima, kao twitch je op, on je cheat champion itd.
Evo SS-ovi:
sorry al ja sam za peticiju da se twitch makne iz igre xS
i koji zas ovoliko velik patch
Twitch mi se sve više i više sviđa, jest da stalno moram svađat se s drugima, kao twitch je op, on je cheat champion itd.
Evo SS-ovi:
a nisi mogao tako ownati kad si igrao samnom xD
Evo SS-ovi:
sorry al ja sam za peticiju da se twitch makne iz igre xS
i koji zas ovoliko velik patch
Lol, pa da nema twitcha, ne znam ko bi bi uljepsavo score u early game-u :S
Upravo zavrsio jos jednu partiju - 33/8/3 , triple kill i 12 killing spree.. Nažalost previše deathova, zbog prejadnog tima jedino je Tryndamere bio dobar.
Svi se žale na Twitcha a nitko se ne sjeti kupit oracle's ili wardse, govore da sam cheater ili pak noob xD Ali navikao sam :D
Evo sada jos jedan patch koji k sta su sada uradili jutros je jedan bio i opet sada?
Evo sada jos jedan patch koji k sta su sada uradili jutros je jedan bio i opet sada?
jel mislis ovaj veliki 300 mb ili jos jedan dosao
Ma na ovaj od 300 mb ili koliko vec sta su sada radili da mi je znati.
Upravo zavrsio jos jednu partiju - 33/8/3 , triple kill i 12 killing spree.. Nažalost previše deathova, zbog prejadnog tima jedino je Tryndamere bio dobar.
Svi se žale na Twitcha a nitko se ne sjeti kupit oracle's ili wardse, govore da sam cheater ili pak noob xD Ali navikao sam :D
Pa to je noob lik a gledaj ovako svaki Oracle je 400G cim ga uzmes citav protivniciki team te targetira znaci moras uzet opet 400+400+400=B.F.Sword, lik je cisto sranje za loware da se izivljavaju al tu je pa sta ces gustaj se.
Ovaj patch su soundfileovi za Barona, francuski, spanjolski i njemacki soundfileovi xD
Citam malo po LoL forumima, potrgao se od smijeha:
300MB for a Nashor-Soundfile?^^
Is he translated now?
"English: BBBRRRRR"
"German: BBBRRRRR"
"French: BBRRRRR-Baguette"
...

Ovaj patch su soundfileovi za Barona, francuski, spanjolski i njemacki soundfileovi xD
Citam malo po LoL forumima, potrgao se od smijeha:
300MB for a Nashor-Soundfile?^^
Is he translated now?
"English: BBBRRRRR"
"German: BBBRRRRR"
"French: BBRRRRR-Baguette"
...

/facepalm FTW
OMFG koji su to retardirani idioti... meni je nastao error zbog tog patcha radi 300 mb soundfileova na jezicima koji su nepotrebni jer svi moraju znat engleski ako rade ili igraju nešto na računalu...
OMFG koji su to retardirani idioti... meni je nastao error zbog tog patcha radi 300 mb soundfileova na jezicima koji su nepotrebni jer svi moraju znat engleski ako rade ili igraju nešto na računalu...
da strani rtardi mi ucimo engleski a ovi francuzi se prave frajeri nemoraju ucit da igraju retardi jedni
Naime sada sam vidio da je Ryze slab nasuprot skupljih campiona.Jel mi moze neko preporuciti championa slicnim Ryzu?Naime sada imam 4300 ip
Naime sada sam vidio da je Ryze slab nasuprot skupljih campiona.Jel mi moze neko preporuciti championa slicnim Ryzu?Naime sada imam 4300 ip
On je možda jedini pravi burst damage champion. Sličan mu je Pantheon,a pomalo i Malzahar.
On je možda jedini pravi burst damage champion. Sličan mu je Pantheon,a pomalo i Malzahar.
i akali isto spada u tu kategoriju
E da,zaboravio sam. Već je pomalo teško pratiti sve champione...
I Annie naravno.... ima ih dosta, ali ne znaju ljudi uvijek odigrati dobro.
I veigar.. ima ih dosta ustvari, al annie je jedna od boljih po meni
a jel moguce da likovi koji igraju na us da neznaju engleski OMG
kako kupuju iteme i ta sranja i jos su 30 lvl?
o kakvom patchu vi govorite meni se sad nis nije skidalo samo nes od 5 mb i to je to
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Meni popodne 5 MB. Navečer 300 MB
Meni stalno neki launcher error....Probo sam i reinstalirat igru i sve kako je pisalo tamo an njihovoj stranici.
Unimatrix, ti si spomenuo ako se ne varam neki drugi nacin koji treba downloadati, pa ako imas vremena pls mos li prekopirat link da vidim o cemu se radi?
Lol ovo je ko neki wow patch cim je ovolik moro cistit racnunalo da bi mi na 73% izbacilo launcher error..
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Je, istina, meni ista stvar, u teamfightu mi FPS padne na 13,15 šteka jako, baš od tog novog Lux patcha fss -.-
Meni normalno radi.. nekad je do riota a nekad do tvog neta, s kompom vjerojatno nema veze
Kupio warwicka jucer.. nisam ni znao da je ovako dobar. Prejednostavno je kontrolirat lane kad sam 6 lvl. Soloam barona cim prije moguce, al trebam bar 4 itema za to.
meni nema problema problema. fps cvrsto na 60 fps-a sa v-sync