hej je li ko jos dobio danas ip boost ja dobio za 4 wina odakle je taj boost ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni normalno radi.. nekad je do riota a nekad do tvog neta, s kompom vjerojatno nema veze
Kupio warwicka jucer.. nisam ni znao da je ovako dobar. Prejednostavno je kontrolirat lane kad sam 6 lvl. Soloam barona cim prije moguce, al trebam bar 4 itema za to.
Nije loš build ni score,ali toplo ti preporučujem da s njim junglaš i da uzmeš Spirit Visage polsije Madredsa. E da ne zaboravim,Sorcerersi su dosta bolji od Berserker's Greavesa.
Meni normalno radi.. nekad je do riota a nekad do tvog neta, s kompom vjerojatno nema veze
Kupio warwicka jucer.. nisam ni znao da je ovako dobar. Prejednostavno je kontrolirat lane kad sam 6 lvl. Soloam barona cim prije moguce, al trebam bar 4 itema za to.
Nije loš build ni score,ali toplo ti preporučujem da s njim junglaš i da uzmeš Spirit Visage polsije Madredsa. E da ne zaboravim,Sorcerersi su dosta bolji od Berserker's Greavesa.
Pa i junglam s njim svaki put :D
isse kako je ad sion op na 3v3.. nemos mu nista, osim ako si trynd il neki isus koji deala 1000 dmg-a po udarcu, ja sam tenkao sa garenom a teemo je prvo isao ap build i fidao, kasnije ad i nije bas toliko fidao a lux je nelosa bila. Al opet 1v1 mu nemogu nista, kad se heala za 250 svakim udarcem.. wtf
OPET MI SKIDA PATCH!!!!!!!!!
Omg!!!
imas pravo da mu niko(skoro niko) nemoze nista, ali bas zato se niko nece razdvajat i uvijek ce te prvog gankat, ja sam s katarinom prije par dana pentakill napravio(ima vamo na forumu) i uvijek 5v5 kad smo isli ja sam zadnji uskako i opet svi focus na mene,ostave ostale taman im ostalo 25%Hp i mene ubiju
al dobro mi je da s ww lako pobjegnes radi trece, podes u sumu i vratis se s punim hp :D
Odigrao sad prvu partiju s drugim herojem umjesto twitcha nakon dugo vremena. Igrao sam s Annie, katastrofalno završilo , pobjedili smo al mi je score bio 3/9/16
Ako se ne fokusira prvo annie u teamfightu, ona pokolje sve, maloprije je jedna napraivla quadra kill bez problema. Ja igrao s WW; uletim i stunam, svi focus na mene, ona uleti i stuna ih 3 ili 4, ostatak ekipe doleti (ja već mrtav do sad), počnu se klat i kad su bili ovi ispod 30% healtha mala baci ulti i onu vatru ispred sebe. Quadra kill bez beda.
ma od kastera malzahar dere na pocetku je slab ali sa 500 ap ulti mu pravi damage od 1300 a q mu je oko 700 a malefic visions dota preko duracije uradi 500
Upravo sam kupio Amumu-a. Ne znam nisam jos odigrao s njim, proucavam guidove, cini mi se kao odlican tank. Sta vi mislite?
Ne odličan,nego NAJBOLJI tenk u cijelom lol-u. On je i najbolji jungler jer je prejadan na početku u laneu.
A jbt , odustajem od ove igre.. 2 livera, 2 fidera.. op heroji, imba igra totalno. Dode nas shaco sa full hp-om na morda koji nije imao ulti i imao je 50 hp-a i naravno nije ga uspio ubit neg ga je njegova kopija kad umre deala dmg i to ga ubije. Pa ja nevjerujem da riot ovo s*anje drzi u igri, jedan tenk bez ijednog ap ili dmg itema sa 50 hp-a ubije shaca.. doduse nas je imao samo zeal i buce al opet..
Ja se sad malo gustam s mundom, tank a radim dmg ko da sam mele DPS, Mundo smash hahaha stanem pred turet i gadjam ih satarom a ovi iza mene Ashe, Ezreal i Temo rokaju ko mutavi WIN WIN
A jbt , odustajem od ove igre.. 2 livera, 2 fidera.. op heroji, imba igra totalno. Dode nas shaco sa full hp-om na morda koji nije imao ulti i imao je 50 hp-a i naravno nije ga uspio ubit neg ga je njegova kopija kad umre deala dmg i to ga ubije. Pa ja nevjerujem da riot ovo s*anje drzi u igri, jedan tenk bez ijednog ap ili dmg itema sa 50 hp-a ubije shaca.. doduse nas je imao samo zeal i buce al opet..
Teško je ubit morda kad ima kopiju jako teško ako si 1v1 i ako imaš jadne iteme...
Teško je ubit morda kad ima kopiju jako teško ako si 1v1 i ako imaš jadne iteme...
Cini mi se da je on mislio na Shacovu kopiju ovdje a ne onu od Mordea . . ., Shacova kad ju zabijes pravi dmg
Razmišljam da kupim Morderkaisera.
Nekad ga ne banaju na rankedu. :)
Mislio sam na shacovu kopiju, morde nije imao ni ult ni nista.. da nije bilo shacove kopije ne bi ga ubio. Imao je 120 hp-a a nas shaco oko 1500 i opet ga nije uspio ubit.. nevjerojatno.
Cesto na rankedu bannamo morda i siona, oni su najveci problem, bar meni. Inace igram sa tryndom, pa gledam da 90% njih ne koristi cleanse sto i nije pametno jer ce uglavnom trynda exaustat kad upali ulti i onda je beskoristan..
Mislio sam na shacovu kopiju, morde nije imao ni ult ni nista.. da nije bilo shacove kopije ne bi ga ubio. Imao je 120 hp-a a nas shaco oko 1500 i opet ga nije uspio ubit.. nevjerojatno.
Cesto na rankedu bannamo morda i siona, oni su najveci problem, bar meni. Inace igram sa tryndom, pa gledam da 90% njih ne koristi cleanse sto i nije pametno jer ce uglavnom trynda exaustat kad upali ulti i onda je beskoristan..
morda i siona???
Na EU ili US, i kolko ti je elo ako se smije znat, jel iznad 1200?
Pošto se na forumu uglavnom hvalim sa skorovima i dajem savjete,evo nešto sasvim drugačije...
Sad sam trenutno na nizu 2/10 i sve lošije i lošije igram,probo sam svakakve likove da zaustavim niz ( Nasus,Galio,Garen,Ashe... ).
Može jedan mali savjet?
Pošto se na forumu uglavnom hvalim sa skorovima i dajem savjete,evo nešto sasvim drugačije...
Sad sam trenutno na nizu 2/10 i sve lošije i lošije igram,probo sam svakakve likove da zaustavim niz ( Nasus,Galio,Garen,Ashe... ).
Može jedan mali savjet?
Jel kriv tim ili ti? Ako je tim, dodji na EU i igraj arranged s bugovcima. Ako si ti, igraj sa nekim tenkom xD
Oboje podjednako.
Može jedan mali savjet?
Moze: GET A SKILL
(sala) Meni se slicno desilo kad sam se zasitio heroja tipa Shaco ili Gangplank gdje moras igrat oprezno sad sam uzeo Munda i gustam se :D
Ma neznam zasto banate Siona on ulty ti roknes blind ili exshaust i gotovo, mozes onda banat i Olafa koji pri kraju postane jako nezgodan a samo ga exshaustas i gledas kako pokusava pobjec 
morda i siona???
na EU, odigrao sam oko 600 partija, 350 pobjeda.. a elo neznam tocno sta je, znam da imam preko 9k takedownova i to je to..
2/11......
morda i siona???
na EU, odigrao sam oko 600 partija, 350 pobjeda.. a elo neznam tocno sta je, znam da imam preko 9k takedownova i to je to..
elo rating ti je onaj rating koji dobis kad odigras ranked mec.
Na us je uglavnom banan kog i amumu. A na eu nznm ko je tam najveci problem
morda i siona???
elo rating ti je onaj rating koji dobis kad odigras ranked mec.
Na us je uglavnom banan kog i amumu. A na eu nznm ko je tam najveci problem
Ovdje rijetko tko igra Kog-a, ja kad ga igram uglavnom zavrsi 20-3-5 ili nesto tako.. al nekim cudom ga ne bannaju, jednom sam passivom triple kill napravio, presmijesno :D
Amumu isto nije toliko bannan kao mord.
Nisam previse ranked matcheva igrao, neda mi se to jer ako nije premade uglavnom mi jos veci noobovi neg na normal dodu.
Molim neke dobre iteme za twicha tek sam ga kupio i nezz jeli dobar kako???DUGO SAM SKUPLJO DA GA KUPIM
Infinity Edge + Phantom Dancer rulez!
Evo jedna sa hybrid garenom.. imho steta je garena tenkat, osim ako je bas nuzno i ako nema drugih tenkova u igri. Evo npr. ovaj match nismo imali tenka neg smo bili premade - teemo, garen, xin, yi i swain. Swain je odlican bio na midu, xina nemoguce ubit jer je spojio predobre iteme i samo uleti u njih 5, ulti i onda hvatamo ostale :D
Full stackan leviathan, mislio sam ic na sword of the occult al iskreno mi se nije dalo stackat.. ovo je svejedno dobar build po mom misljenju s tim da imam 3 quint. za hp i crit rune.
Evo jedna sa hybrid garenom.. imho steta je garena tenkat, osim ako je bas nuzno i ako nema drugih tenkova u igri. Evo npr. ovaj match nismo imali tenka neg smo bili premade - teemo, garen, xin, yi i swain. Swain je odlican bio na midu, xina nemoguce ubit jer je spojio predobre iteme i samo uleti u njih 5, ulti i onda hvatamo ostale :D
Full stackan leviathan, mislio sam ic na sword of the occult al iskreno mi se nije dalo stackat.. ovo je svejedno dobar build po mom misljenju s tim da imam 3 quint. za hp i crit rune.
sve ovisi od team partnera i teama,npr ja sam igrao sa Lux a imao sam Shaca kao partnera,i dobro smo odigrali i bot je bio pre nafeedan(nas) i pobijedili smo.
vidio sam igru na slikama, i videu i moram priznati da nije losa, zanima me koliko zauzima download i koja se verzija igra (mislim na: europska ili američka)