League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.520.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
RE: League Of Legends
danfa123 kaže...

a kog da skupim

ja sam igram protiv vas i dobim lolBelji se

sala

kako igrate 2 tank i ostalo range ili da znam

Složite se kako hoćete...mi nemamo određene likove u timu....to se dogovorimo minutu prije ulaza u bitku.....samo skupite se vi tu sa LoL teme i mogli bi sutra udariti rundu, dvije...:)

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A za veceras? Kad dodjem doma pa cu vidjet kako stoji ekipa iz klana pa da bacimo 5v5.

dejanzg=xfire

MIJENJAM KLJUČ ZA BC 2 BETU ZA STARCRAFT 2 BETA KLJUČ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

ovaj double ip kaj je bio ovaj vikend to je bilo samo za odabrane ili

moj buraz je dobivao 500 i nes po pobjedi 300 za izgubljenu lol

ja nis meni dalje isto

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Teško da ću imat vremena za 5v5 forumski duel. Neznam da li ću još uopće igrat ovu večer.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Video zadnjih par sekundi u toj bitci.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

slazem  klan:

morate biti veci lvl od 10

morate znati igrat

znaci 5 ljudi

i da znate kaj je ability power atack speed itd

i ak cemo igrat kao klan igramo navecer

skola itd

ak mozete da imate eu i us server

hvala naziv klana: kak hocete

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Odlično samo složi klan, igramo na EU serveru iz dva razloga 

1. Naš je....europski
2. Puno manji ping....

Kad god vama paše je ok... navečer taman jedino je problem u utorak i četvrtak jer nam je jedan član nedostupan, ali mogli bi i samo na 4 igrat....:)

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Odlično samo složi klan, igramo na EU serveru iz dva razloga 

1. Naš je....europski
2. Puno manji ping....

Kad god vama paše je ok... navečer taman jedino je problem u utorak i četvrtak jer nam je jedan član nedostupan, ali mogli bi i samo na 4 igrat....:)

ok

a kako da zajedno igramo mislim kak cemo ispast zajedno u igri

jogurt nema kičmu
17 godina
League Of Legends

Pa lako... Netko napravi practice igru i kaže drugima ime sobe i lozinku....:D

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

pa mozes si slozit normal game da igrate skupa, samo kaj igrate protiv random protivnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

ok ajde sad ko bi htio bit u klanu

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

lol nemogu vjerovat kolko igram da me svi znaju i niko me nevoli

stalno sam prvi ili izadem lol

ljubomorni su

edit:poceo sam igrati sa twisted fateom:isprobavanje

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

mogli bi... unimatrixe... mogu ja utorkom i cetvrtkom.. al posle 8 ;)

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
killer4987 kaže...

mogli bi... unimatrixe... mogu ja utorkom i cetvrtkom.. al posle 8 ;)

ok iamo 2 ćlana

clan bug:unimatrixe

danfa king

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
League Of Legends

hahah... unimatrix je s nama... :)... zauzet :)

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
killer4987 kaže...

hahah... unimatrix je s nama... :)... zauzet :)

aha to si ti njemu govorio

a nis onda fuck

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
League Of Legends

di ja mogu vidjet svoj refer link. Htio bi posalati frednu da se registrira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

lol ja skoro napravio record 11 min al ipak 17

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

u kojoj minuti ste najbrze skrsili turet? mislim vas team.. ili vi... meni i mom timu je rekord 3 min

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

mislim u 5

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

dajte ljudi ajde veceras ja i jos vas 4 clan war ajdeeeeeee

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam točno u kojoj minuti sam najbrže skršio turret,ali najbrže sam ga izgubio u 4.minuti i to samo radi moje krivice.Nasreću,poslije sam im sve vratio s kamatama :D.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ajde dajte mi neke savjete vi koji igrate.Trenunto igram sa kyleom i dodem do 2500 healtha i 100+ armora i ube me svaki put a neznam vise kaj da im radim jer me to uzasno iritira pa svi odmah idu "noob" ,"feeder","pls disconnect this f feeder" i kaj da onda radim kad uvijek poksam pobjec i nikad ne uspijem.

Neznam kojeg da si lika kupim i da igram s njim a da dosta damagea uzima osim tanka kaj kao "treba" primati damage a to mi malo sucka.Ajde dajte neke savjete.

LOL CAT! ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Ajde dajte mi neke savjete vi koji igrate.Trenunto igram sa kyleom i dodem do 2500 healtha i 100+ armora i ube me svaki put a neznam vise kaj da im radim jer me to uzasno iritira pa svi odmah idu "noob" ,"feeder","pls disconnect this f feeder" i kaj da onda radim kad uvijek poksam pobjec i nikad ne uspijem.

Neznam kojeg da si lika kupim i da igram s njim a da dosta damagea uzima osim tanka kaj kao "treba" primati damage a to mi malo sucka.Ajde dajte neke savjete.

- eto malo savjeta od mene .. dakle uzeo si suporter lika koji i nije baš naj naj tj. zahtjeva jako puno pažnje i znanja za igranje i jako se oslanja na dobru timsku igru ..

- moji savijet ja da uzmeš nekog čistog lika (tj namjena da mu bude jednostavna) imaš :

- pushere (dakle igraš na minion killove i guranje prema neprijateljskoj bazi i brzo uništavanje towera ) preporuka SIVIR težina za igranje 3/10

- tenk (privlačiš pažnju na sebe tj. prvi si u napadu i primaš masivnu štetu ) preporuka Alistar , NUNU (jako dobar) i rammus  težina za igranje 5-7/10

- dps ( samo po sebi je jednostavno ideš na konstantan dmg u bilo kakvim uvijetima ) Heimerdinger, Corki, Tristana, Udyr preporuka ja ASHE (ima stun i CC jako dobar lik)

težina ovisi o liku ide od 3-7/10

- nuker ( u malom vremenu ogromna šteta) RYZE, Annie, Twitch, Shaco, Evelynn .. ovo su samo od nekih preporuka ti je RYZE

- CC (crowd control) ima ih previše i svako od njih je dosta zahtjevan za igru .. jer ako se odigra pravilno može uz malu pomoć dobiti partiju poznatiji CC su Alistar,Morgana,Fiddlesticks, Amumu (svi imaju neku vrstu kontrole nad drugim igračima) ASHE (ima slow i stun) 

ovo je samo generalizirano ima jako puno likova i daju se igrati na 100 načina .. imaš recimo Master Yi lika koji ako se nafida može sam na njih 5 i sve ih poravna .. i td i td.

moja preporuka su ti : Sivir, Ashe, Ryze, Nunu i  Annie sa njima je više manje jednostavno igrati i uvijek su dobro došli u timu

nadam se da sam pomogao bar malo

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 10:50 (mtv).
16 godina
protjeran
League Of Legends

ashe.. s njom ti ljudi najlakse igraju i nauce se... ja sam sad malo s corkiem... pa nez.. kupit cu twitcha... al nema do gangplanka i njegovog criticala

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kakav vam je omjer poraza i pobjeda, ja imam 26 pobjeda i 37 poraza. Stvarno, gubimo skoro svaku, al ja mislim da nisam ja kriv, stalno sam medu boljima, al ima onih koji otidu usred igre, i to je to, gotovo, 4vs5 je jako tesko igrat. Ili ih neki feeda previse, stvarno me vec to pocinje polako zivcirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

Moj omjer je 114 pobjedenih i 104 izgubljenih.

1 0 hvala 0
17 godina
Pinc kaže...

kakav vam je omjer poraza i pobjeda, ja imam 26 pobjeda i 37 poraza. Stvarno, gubimo skoro svaku, al ja mislim da nisam ja kriv, stalno sam medu boljima, al ima onih koji otidu usred igre, i to je to, gotovo, 4vs5 je jako tesko igrat. Ili ih neki feeda previse, stvarno me vec to pocinje polako zivcirat

Moraš si (kao i ja) povečati krug prijatelja i igrati 5v5 di znaš da ti niko neće izaći bez veze za sada imam 1-2 s kojima se da igrati lijepo ..

Što se Klana tiće ja sam za Smijeh

slobodno me dodajte na listu prijatelja : Cav3man (nick)

eh omjer mi je (u zadnjih par večeri je bio katastrofalan) na -7 (dakle više poraza od pobjeda - > nažalost)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 9:22 (mtv).
16 godina
protjeran
League Of Legends

202-202-4... i ti leavi su jer mi se igra nije htjela pokrenuti posle patchova..... warwick je isto heben lik... lifesteal :)

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

warwick je isto heben lik... lifesteal :)

I kupi si jedan DPS Executioner's i ww postane bekoristan ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice