kojem shopu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
decki moji... soraka=prva liga... 1 defeat od 10 odigranih...
hebala te soraka ultraslabo sranje
samo ima svoh heal ja sa ryzeom u dva puncha ubijem je
kojem shopu?
store gore kod play
cini mi se da cu ija skinit i bacit koju...
1.Nije ultraslabo sranje,ona je jedan od nazahvalnijih championa u igri!
2.Većina obično igraju damagere pa team često ne bude balansiran. Ona je izvrstan supporter,a supporter treba biti u svakom dobrom timu.
3.Istina je da ne može baš ubijat protivnike,ali je izvrstan harasser i lane controler.
4.Ryze je može ubit ako je feedan i ako je protivnička soraka n00b. Soraka ima silence spell kojim može s***** svakog spellcastera i nije ju lako za ubit radi svojih spellova i dobrog magic resistanca.
1.Nije ultraslabo sranje,ona je jedan od nazahvalnijih championa u igri!
2.Većina obično igraju damagere pa team često ne bude balansiran. Ona je izvrstan supporter,a supporter treba biti u svakom dobrom timu.
3.Istina je da ne može baš ubijat protivnike,ali je izvrstan harasser i lane controler.
4.Ryze je može ubit ako je feedan i ako je protivnička soraka n00b. Soraka ima silence spell kojim može s***** svakog spellcastera i nije ju lako za ubit radi svojih spellova i dobrog magic resistanca.
proslu rundu ubio sam sorakau 5 puta nije noob imala je dosta killova
Soraka zna bit zahebana ako je dobar igrac iza nje koliko sam vidio. Dobar je harasser i support definitivno.
Ali boze sveti, onaj teemo sta ga mrzim! e to je harasser... blindshot i poison, a jos moze pobjec ko od sale X(
kupio sam tristanu prije koji dan i jos nijednom nisam imao negativan k/d ratio (premda gubio jesam). moze solidno drzat solo lane, u gankanju je super, a endgame je stvarno vrh.
igram od bete, nusProdukt pa kome se da igrat nek me add-a
pozz ljudi..
igram LoL vec 3-4 mj.(US server)
imam nekih 25 championa, full AS,AP, mana regen rune bez potrosenog 1$
bio sam u top 500 elo rating (US server)
imam iskustva s svima champima
mozete me adnuti za frenda pa da vam pokazem kako se pwna
moj sumoner name je Cooga
evo i ja skinia... Makic i tamo
pozz ljudi..
Poslo sam ti zahtjev, da mi malo pokazes kad ces imat vremena
Dodajte i mene
nick: MojoJojo90
pozz ljudi..
Dođi na EU server kad ti na US-u postane dosadno ( ja mislim da će mi LoL dosaditi nakon 30.lvl-a jer nema puno sadržaja poslije ).
P.S. Što znači elo rating?
a to ti je rating ka "jačine" igrača (šta viši to bolji). dajte, na eu će vam bit lud'lo ping sjatite se na njega :)
moj summoner name na eu je : Minko pa addajte slobodno
ma je**m ti eu servere nikako mi nejde
na us stalno najbolji
i sad sam poce igrta sa master yi-em
ma je**m ti eu servere nikako mi nejde
na us stalno najbolji
i sad sam poce igrta sa master yi-em
i ja cu s njim probat :)
nece jer kad si lvl 30 ELO ti je jaci i onda igras samo s 'najjacima', dakle nema nubova koji npr uzmu twitcha ili yi-a i ownaju po cijeli mapi jer je gotovo nemoguce pwnati s tima easy champima protiv tih pro igraca
nece jer kad si lvl 30 ELO ti je jaci i onda igras samo s 'najjacima', dakle nema nubova koji npr uzmu twitcha ili yi-a i ownaju po cijeli mapi jer je gotovo nemoguce pwnati s tima easy champima protiv tih pro igraca
lol ok kaj to kazes ali zasto neigram samo s njim
igram s ryze sivir nasus itd
mislim da je twich najjadniji lik u igri
ovako
igram igricu u igri sam i dode mi neki ljubomorni debil i pocne srat umrem pocne jos vise srat
i on umre onda zasuti
hocu reci u igrici ima puno bahatih glupih noob-ova
idu mi na zivce i unistavaju igru
jel im jos neko kome to smeta
twitch je smece op-ano... nemoras biti pretjerano bistar da ownas sa twitchem stim magijama koje on ima >.<
Vjerovatno ga nece riot nerfad jel je skup pa masno zaraduju na njemu ali jbg moraju i oni kruh nekak na stol stavljat ipak je lol free :D
twitch je smece op-ano... nemoras biti pretjerano bistar da ownas sa twitchem stim magijama koje on ima >.<
Vjerovatno ga nece riot nerfad jel je skup pa masno zaraduju na njemu ali jbg moraju i oni kruh nekak na stol stavljat ipak je lol free :D
Ima jedan dobar item od 400 golda koji čuda radi protiv stealthera... twitch nije smeće op-ano već je običan champion koji puno ovisi o goldu i o killovima. Slažem se da je nafeedan Twitch prejak,ali zar nije nafeedan Shaco prejak? Ili Ashe? Ili bilo koji champion koji dosta ovisi o itemima? Sve je u tome kako ti igraš dobro i kako tvoj tim igra.
ovako
igram igricu u igri sam i dode mi neki ljubomorni debil i pocne srat umrem pocne jos vise srat
i on umre onda zasuti
hocu reci u igrici ima puno bahatih glupih noob-ova
idu mi na zivce i unistavaju igru
jel im jos neko kome to smeta
Naravno. Imam score 10/3 i sere mi kako sam kriv što gubimo... Govori da s Shacom moram imat bar 20 killova,a to nije uvijek jednostavno.
CRITICAL rules...
novi likovi
evo score sa yi-em
lol igrali smo sa debilima moji svi umru ja imam ove iteme na slici svi na meni i sve ih ubijem buahahahahhahahahahhaha
5 na meni ahahah stunali su me sve ahahahahhahaha al sam ih ipak ubio sve
si dobio penta kill?( kad ih ubus svih 5 u jako kratkom vremenu)
ja sam 2 put uspio pentakillati s morganom samo
ne nije rekla je dvput duble kill i nis vise
evo score sa yi-em
lol igrali smo sa debilima moji svi umru ja imam ove iteme na slici svi na meni i sve ih ubijem buahahahahhahahahahhaha
uu onda ti nisu znali što rade jer da su znali naj___bi ko žut ..imaju previše disablera da bi im išta napravio (očigledno su neki nobovi koji su te nafidali)
svaki lik kada se nafida je jeb__ nedo bog da tryndame nafidaš jer je GG u roku od 5 min (ja ga igram tako da znam)
evo score sa yi-em
uu onda ti nisu znali što rade jer da su znali naj___bi ko žut ..imaju previše disablera da bi im išta napravio (očigledno su neki nobovi koji su te nafidali)
svaki lik kada se nafida je jeb__ nedo bog da tryndame nafidaš jer je GG u roku od 5 min (ja ga igram tako da znam)
ofc da su nobovi daj ajde pet na meni ja sam bio jos na pola healtha
yi je jedan od heroja koji ako se nafida može sam dovesti partiju do kraja jer .. ima passiv koji ako ti se potrefi na kritu ubije lika u 1-2 sec :-)
a ako upališ util + life steal = zdravlje gore ..
što misliš di se ja hilam kao try .. u šumi na bosovima :-) .. mislim svaka čast što si ih uspio 5 komada skinuti svaka čast :-)
moji max je u fightu 5v5 je 3 komada unutar 6 sec. (moji util) samo ja se sve češće borim sa 25+ tako da .. omjer mi je 50/50 pobjeda i poraza
ae kad se vidimo online da bacimo koju skupa .. samo znaj da će mo igrati vs 25+