postovani lol fanovi,stvarno sam isfrustriran pa prvo da se malo istresem.igram lol vec 4 mjeseca lvl 30 sam.nisam neki pro,al radim svoj posao,znaci kad sam udyr trcim stunam,kad sam sona healam,wardam i tako redom.probao sam se u ranked i neide.nisam noob,ali jednostavno ekipa stvarno se netrudi nimalo.razmisljao sam jeli u meni problem,al opet sa drugom kad god igram premade,tj drzimo lane,uvijek smo pushali,dobijali killove i sta vec ne.i onda sam skontao da su poljaci i cesi problem lola.nisam ih mrzio ali sada ih mrzim.zar jedna nacija,ama nema ni jednog covjeka kojem je imalo stalo u nadmetanju,zar se ama bas svi predaju poslje first blooda,i zar im je stvarno ukupni koeficijent tako mali,da nisu u stanju osnovne rijeci engleskog jezika nauciti.nisam revolucionist,ali pada mi na ideju da otvorim post na forumu, i mozda samo mozda,uz dovoljnu podrsku, da se u lolu uvede filter,tako da mogu blockati ove dvije drzave da do 30 godine nebi hodao bijel okolo.sta vi mislite,da li je nesto ovako moguce izvesti? znam da ce neki reci da se prebacim na drugi server,ali neznam mogu se poslje toga vratiti,ili moram ono nesto platiti?
evo ja sam se nedavno prebacil na west...
što se tiče poljaka i sličnih nemam previše komentara jer sam i ja zbog njih svakodnevno gubio živce.
kolko sam do sad primijetio na westu ima puno manje trollera i leavera no svejedno ih ima, makar je ta brojka dosta manja (to bolje znaju neki koji su duže na westu)
što se tiče prelaska s easta na west, prvi put je besplatno, a poslje kad se oćeš vratiti treba platiti (nezz znam samo da je više od 1500 rp)
a da pišeš na lol forum, u vezi ovog filtera, šanse da se to ostvari su ti 0.00000001% po mojem mišljenju