League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...

postovani lol fanovi,stvarno sam isfrustriran pa prvo da se malo istresem.igram lol vec 4 mjeseca lvl 30 sam.nisam neki pro,al radim svoj posao,znaci kad sam udyr trcim stunam,kad sam sona healam,wardam i tako redom.probao sam se u ranked i neide.nisam noob,ali jednostavno ekipa stvarno se netrudi nimalo.razmisljao sam jeli u meni problem,al opet sa drugom kad god igram premade,tj drzimo lane,uvijek smo pushali,dobijali killove i sta vec ne.i onda sam skontao da su poljaci i cesi problem lola.nisam ih mrzio ali sada ih mrzim.zar jedna nacija,ama nema ni jednog covjeka kojem je imalo stalo u nadmetanju,zar se ama bas svi predaju poslje first blooda,i zar im je stvarno ukupni koeficijent tako mali,da nisu u stanju osnovne rijeci engleskog jezika nauciti.nisam revolucionist,ali pada mi na ideju da otvorim post na forumu, i mozda samo mozda,uz dovoljnu podrsku, da se u lolu uvede filter,tako da mogu blockati ove dvije drzave da do 30 godine nebi hodao bijel okolo.sta vi mislite,da li je nesto ovako moguce izvesti? znam da ce neki reci da se prebacim na drugi server,ali neznam mogu se poslje toga vratiti,ili moram ono nesto platiti?

evo ja sam se nedavno prebacil na west...

što se tiče poljaka i sličnih nemam previše komentara jer sam i ja zbog njih svakodnevno gubio živce.

kolko sam do sad primijetio na westu ima puno manje trollera i leavera no svejedno ih ima, makar je ta brojka dosta manja (to bolje znaju neki koji su duže na westu)

što se tiče prelaska s easta na west, prvi put je besplatno, a poslje kad se oćeš vratiti treba platiti (nezz znam samo da je više od 1500 rp)

a da pišeš na lol forum, u vezi ovog filtera, šanse da se to ostvari su ti 0.00000001% po mojem mišljenju

14 godina
protjeran

da napravi post na forumu tamo, dobio bi kurwa mac (od kurwa mać- tj. your mother is a whore) 200 puta. jedino što znaju pisat dok trollaju

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
League Of Legends

Animacije i zvukovi novog vlad legendary-a 

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
skullscar kaže...

ljude se reporta za vrijeđanje jer govore noob nekome. po meni to nije ni uvreda, simbolizira jedino nečiji stil igranja {#}

što vi smatrate? noob je: 

mene osobno iritira kad neko kaže da je noob uvreda, ti ljudi nemaju pojma šta noob znači, noob ili newb je izraz za nekoga ko je nov u nećemu i nema još iskustva, sad bi molia da mi neko objasni kako je to ikome uvreda 

16 godina
League Of Legends

danas se ja i frend prebacili na west i mogu rec da smo se obojica ugodni iznenadili.

svi razgovaraju u champ selectu, makar je nebitno, nema moonruna vise, ljudi znaju engleski i zapravo znaju igrat.

stvarno fascinantno.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

danas se ja i frend prebacili na west i mogu rec da smo se obojica ugodni iznenadili.

svi razgovaraju u champ selectu, makar je nebitno, nema moonruna vise, ljudi znaju engleski i zapravo znaju igrat.

stvarno fascinantno.

I moj se prika pribacia na west pa mu isti kurcina.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo danasnja 6 partija 

.vidim ljudi se dogovaraju,jedan uzima tank,jedan ap,tako redom,ja jungler i ajmo.sve krasno lijepo,iz jungle izletim,kill na midu,kill top.i onda nastupa poljaštvo (to vam je tezi oblik retardacije) mord vec 4 put umire kod towera (probao sam zaskociti,ali taj covjek umire i kad je 2-1).reko odo pushat posto je nas tower unisten,a nikog nemaju na lejnu,i naravno zaskoci me ww.i ja bjezim sa gornjeg 2 turreta,preko citave jungle,i umirem ispred svog 2 turreta,dok akali na midu farma minione,i onda naziva mene noobom.ja nemogu da vjerujem,al da igram 4 mjeseca i nijednom nisam sreo,ama nijednom poljaka koji nije troler,feder i sta vec ne.cak ih je pun i ranked.ja bih uveo kao neki iq test,prije igre,i kakav si na testu,igra ti se prilagodi,tako da nemoram igrati sa poljacima

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
skullscar kaže...

ljude se reporta za vrijeđanje jer govore noob nekome. po meni to nije ni uvreda, simbolizira jedino nečiji stil igranja {#}

što vi smatrate? noob je: 

mene osobno iritira kad neko kaže da je noob uvreda, ti ljudi nemaju pojma šta noob znači, noob ili newb je izraz za nekoga ko je nov u nećemu i nema još iskustva, sad bi molia da mi neko objasni kako je to ikome uvreda 

na 30 lvlu bi ti trebala biti uvreda,kontas?

15 godina
agent47thehitman kaže...
slimyyy kaže...
skullscar kaže.....

Ne, jer vecina koji to govore nemaju blage kaj to znaci, tak da to nemogu shvatit ko uvredu...

A i znam da nisam njub tak da...

BTW: Guess who's on west >_>

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
protjeran

ma znam agent, ali to je toliko korištena riječ da je svima ko dobar dan. osim poljacima hehehe, smrtna uvreda nakon koje ide kurwa mac

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
agent47thehitman kaže...

ne baš, to se može kategorizirat ka neko zadirkivanje, izazivanje ili tako nešto ali to svrstavat pod uvrede i to pogotovo kod reporta je glupo i nema veze s vezon

15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

stvarno fascinantno.

Polako, tek ste dosli. Sve je isto kao na eastu samo u manjoj mjeri :)

Mobster12 (EU)
16 godina
League Of Legends

evo, imam malu dvojbu :/

4 katarina
22 akali
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

{#}.

They see me trollin They hatin :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

{#}.

I rade li ti kodovi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako igran lol na east serveru lvl 30 i sve to i trazin tim za igranje kad kupin novi pc tako da mi se mozete javit u pm ili ovde :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BannedOnThisForum kaže...
Toxic1337 kaže...

{#}.

I rade li ti kodovi?

Pa valjda rade, ali nemam ja te srece, kopirao sam i zalijepio to tamo, proslo valjda 3 sec ali nista. {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

zanima me dal se jako osijeti nerf na sionu...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedno pitanje za sve Vas.

Koliko ste € potrošili na LOL?

8 0-10
0 10-20
4 20-40
5 40+
29 ništa
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 19:05 (noodle).

0 0 hvala 0
15 godina
noodle kaže...

Evo jedno pitanje za sve Vas.

Koliko ste € potrošili na LOL?

Over 9000 € , sry al nisam mogao odoliti {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
neaktivan
Trenutno 120€ al et sad stajem s trosenjem na to jer sparam za diablo 3 i kupujem auto novi pa kad me kredit pojede naj**o sam :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Trenutno 120€ al et sad stajem s trosenjem na to jer sparam za diablo 3 i kupujem auto novi pa kad me kredit pojede naj**o sam :D

uh gadno vrijeme za dizat kredite, sve luduje a bog zna što još bude. mogle bi kamate biti za još 1 auto.

eh i kakav lag u LoL, pokušavaju ga popraviti cijelo popodne 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Loss forgiven HUEHUEHUE

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fala bogu pa iden na kavu i necu igrat danas xD
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
League Of Legends

Ajmo fast {#}

6 Twitch
22 Corki
6 Karma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Bio neki mini patch i ne laga vise + vratili ranked...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

i 2 loss mi izbrisali radi toga, lijepo

16 godina
neaktivan
League Of Legends

S kojim champom igrate najvise?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Koga uzet?

1 Orianna
12 Cassiopeia
3 Fizz
8 Kassadin
2 Xerath
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PITBULL kaže...

S kojim champom igrate najvise?

sa svakim ko nije op,srs nije zanimljivo okolo cinit neka cuda sa likovima,koji su ocito u velikoj prednosti,tj kako ijedna igra moze biti zanimljiva,ako nije imalo izazovna

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice