League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.544.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ProTeinZ kaže...

kako dobiti pare za tribunal??!?!

Dobiješ 5 IP-a po dobro napravljenom slučaju tako da niti ne primijetiš.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
League Of Legends
Koga uzet?
13 LeBlanc
2 Lux
5 Blitzcrank
6 Karthus
Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

uzimati fizza ili ne?! ovako kad gledam da neko drugi igra s njim i pwna ih ja bi ga kupio, no kad vidim noobine odma mi padne zelja za kupnjom

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
skullscar kaže...

ljude se reporta za vrijeđanje jer govore noob nekome. po meni to nije ni uvreda, simbolizira jedino nečiji stil igranja  {#}

što vi smatrate? noob je:

Ako je to vrijedanje,   bolje ne   pitajte sta mi kazemo i pisemo tokom matcheva  {#}

Na smurfu mi je ovo uobicajeni razgovor

"

OMG POLISH?????

u suck go play tetris...

30 CS in 30mins of game ??? dudeee u r baaad.. probably cause u r polish... please uninstall...

i to se javlja jos jedan poljak s KURWA

OMG OMG 2 polish in 1 team :O omg omg go suck somewhere else

" itd itd :D srsly mrzim poljake i oni su krivi za sve !!! kad netko losa igra po defaltu je poljak nema mu druge xD

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

harise, scarface...očete mi dat nickove da vas dodam ?
nedavno sam se prebacil na west

imam ono 1000 gameova (tak da više i nisam noob xD ) 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bogme kad vidim da je neko poljak u mom timu, prekržim se i izmolim oče naš. likovi samo trollaju a kad umru 2,3 puta forsiraju surrender jer se njima ne igra više ili se samo poberu off. imao sam takav peh da sam upao k premade timu od 4 poljaka.. užas. nemam ništa protiv njih kao stanovnika jedne države ali u igrama su nepodnošljivi

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

bogme kad vidim da je neko poljak u mom timu, prekržim se i izmolim oče naš. likovi samo trollaju a kad umru 2,3 puta forsiraju surrender jer se njima ne igra više ili se samo poberu off. imao sam takav peh da sam upao k premade timu od 4 poljaka.. užas. nemam ništa protiv njih kao stanovnika jedne države ali u igrama su nepodnošljivi

KURWA MAC

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
protjeran

sad nisu bilo poljaci ali ovakve lv30 još nisam vidio. moj team je samo fedao od starta, nakon 15 minuta druga strana je imala 30 killova. ja sam umro s morganom na mid samo jednom jer nitko nije reko ss pa me kolektivno silovala trojica i gang s ulti. još 2 death sam imao s tom svojom "ekipom" kasnije kad su ovi navalili.. ma bože mili... 

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
scarface797 kaže...

P.S Im back bitches

A dugo te nije bilo...

Btw: Fakat razmisljam da odem na West, u zadnje vrijeme nisam zavrsio partiju 5v5/3v3...

A jbg mislio sam ono skroz prestati i prati desavanja na LoL-u ali mi nije poslo za rukom odem na ts,sa slimyem,harisom i ostalima oni igraju LoL i pricaju o tome,odem u igraonu njih 5-6 igra i pita mene kako ovo kako ono,odem u hebenu skolu likovi stoje na hodniku i pricaju o LoL-u -.-

@armenx3m moj je scarface797 a harisov,haris771. Haris ce te docekati trollom tako da se vec pripremi :D

P.S GO WEST Toni

Edit:Duje(mladi slimyyy) trolla po Riotovom forumu

http://i.imgur.com/1h8hs.jpg

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 1:16 (scarface797).
14 godina
protjeran

upravo u report dobio jednog našeg domaćeg, nick u igri Dz3n. prijavili ga za feed. gledam zadnjih 5 game i katastrofa. skoro ništa killova, masa death i par assist. ali kako psuje svima sve po spisku, nevjerojatno. ali nije jedini jer hrpetina ljudi igra samo da može nekoga vrijeđati. pa koji im je gušt doći psovati nekoga u igru, očito nekome nedostaju 2 loptice među nogama da to rade u pravom životu. dolaze ispucat frustracije u igri

edit: kurwa mac se malo-malo javi u chat log svugdje.. uf

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 4:16 (skullscar).
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Dobiješ ih nakon što odradiš dnevni tribunal, ne smiješ nijedan skippati, moraš ih judge. Iznos IP kojeg dobiješ je 20.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Čitajući tu temu, shvatim da vama trojici ni engleski nije na mjestu.

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
scarface797 kaže...

Vidiš da se za*ebavaju pokušava glumit albanca {#}

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 10:13 (entertainer).
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Ma ne on nego ova druga 2 {#}

15 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Ma ne on nego ova druga 2 {#}

aha xD tek sad skužio hahaahah

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Fizz je broken. Točka.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

sad nisu bilo poljaci ali ovakve lv30 još nisam vidio. moj team je samo fedao od starta, nakon 15 minuta druga strana je imala 30 killova. ja sam umro s morganom na mid samo jednom jer nitko nije reko ss pa me kolektivno silovala trojica i gang s ulti. još 2 death sam imao s tom svojom "ekipom" kasnije kad su ovi navalili.. ma bože mili...

Err, nemoj se vrijeđati na ovo, ali svaki put kad otvorim ovaj topic, vidim minimum 2 posta gdje ti whinaš o stvarima that nobody gives a fuck about. Zapisuj to u dnevnik umjesto da konstantno whineaš ovdje :D

Drugo, navikni se gledati mapu, SS je luksuz.

14 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...

Dobiješ ih nakon što odradiš dnevni tribunal, ne smiješ nijedan skippati, moraš ih judge. Iznos IP kojeg dobiješ je 20.

a što napraviti kad je netko prijavljen radi nečega a ima samo 1 game odigran koji možeš vidjeti a chat log je ili pun nekih čudnih simbola ili dobiješ sve prazno? na njima napravim skip jer ne mogu procijeniti jel kriv ili ne.

ormar: ajde sine pročitaj fino i koji drugi post, a ne samo moje (ili mene jedino voliš? u tom slučaju oprosti, ja ne volim dečke) pa ćeš vidjeti da nisam jedini koji "cvili" o nečemu, zar samo meni netko ili nešto nekad smeta? ako te živciraju moji postovi stavi me na ignore i odlepršaj od mene i ne trollaj da te smetam

edit 2: njušim novog ap champa http://eune.leagueoflegends.com/news/rivers-shall-run-red

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 11:51 (skullscar).
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

To je skin za Vladimira jer on kaze ''The rivers shall run red''

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Kome engleski nije na mjestu?Kojoj trojici?

fck dbl post

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:04 (scarface797).
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...
ProTeinZ kaže...

a što napraviti kad je netko prijavljen radi nečega a ima samo 1 game odigran koji možeš vidjeti a chat log je ili pun nekih čudnih simbola ili dobiješ sve prazno? na njima napravim skip jer ne mogu procijeniti jel kriv ili ne.

ormar: ajde sine pročitaj fino i koji drugi post, a ne samo moje (ili mene jedino voliš? u tom slučaju oprosti, ja ne volim dečke) pa ćeš vidjeti da nisam jedini koji "cvili" o nečemu, zar samo meni netko ili nešto nekad smeta? ako te živciraju moji postovi stavi me na ignore i odlepršaj od mene i ne trollaj da te smetam

edit 2: njušim novog ap champa  http://eune.leagueoflegends.com/news/rivers-shall-run-red

Lijepo sam ti rekao da se ne vrijeđaš, i ti si očito zaboravio primjetiti da ostali postaju jedan-dva puta, dok ti spammaš s glupostima. Sudeći po ovoj tvojoj repliki doduše, vidim da ti nije svejedno da sam te namecallao, ali to nije nikakav bauk.

Enivej, daleko od toga da mi smeta, ja ti samo govorim ono očito.

14 godina
protjeran

ako ja spammam, ne čitaj.. ili je teško staviti ignore nekome a puno lakše biti troll? ti meni ideš na ignore

15 godina
scarface797 kaže...

Ono nije bio engleski :D, namjerno sam pravio greske glumeci siromasnog albanca koji nema nista. Ima i moja tema tamo negdje :D

edit :http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=17329258#17329258

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 13:32 (hari85).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Dvoumim se jako..Ko je jaci u teamfightovima,i 1v1,ocu nekoga od njih dvoje da uzmem.

4 Shyvanna
18 Lee Sin
LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

Dvoumim se jako..Ko je jaci u teamfightovima,i 1v1,ocu nekoga od njih dvoje da uzmem.

Lee sin 100%%% btw add me morskY

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Shyvana je jača 1v1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ako ja spammam, ne čitaj.. ili je teško staviti ignore nekome a puno lakše biti troll? ti meni ideš na ignore

{#}

15 godina
neaktivan

ee čoksa, a što ima? inace sto se tice teme, po meni Karthus, inace, malo ces ga vise ucit igrat ali isplati se, vecina je glasala za Le Blanc, ona i je dobri nuker i sve, ali ce ti nakon 1-2 matcha dosadit.. Vidimo se ;)

17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
League Of Legends

postovani lol fanovi,stvarno sam isfrustriran pa prvo da se malo istresem.igram lol vec 4 mjeseca lvl 30 sam.nisam neki pro,al radim svoj posao,znaci kad sam udyr trcim stunam,kad sam sona healam,wardam i tako redom.probao sam se u ranked i neide.nisam noob,ali jednostavno ekipa stvarno se netrudi nimalo.razmisljao sam jeli u meni problem,al opet sa drugom kad god igram premade,tj drzimo lane,uvijek smo pushali,dobijali killove i sta vec ne.i onda sam skontao da su poljaci i cesi problem lola.nisam ih mrzio ali sada ih mrzim.zar jedna nacija,ama nema ni jednog covjeka kojem je imalo stalo u nadmetanju,zar se ama bas svi predaju poslje first blooda,i zar im je stvarno ukupni koeficijent tako mali,da nisu u stanju osnovne rijeci engleskog jezika nauciti.nisam revolucionist,ali pada mi na ideju da otvorim post na forumu, i mozda samo mozda,uz dovoljnu podrsku, da se u lolu uvede filter,tako da mogu blockati ove dvije drzave da do 30 godine nebi hodao bijel okolo.sta vi mislite,da li je nesto ovako moguce izvesti? znam da ce neki reci da se prebacim na drugi server,ali neznam mogu se poslje toga vratiti,ili moram ono nesto platiti?

4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice