League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.548.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Filip21 kaže...
Jonja kaže...
Filip21 kaže...

WTF AD Brand?

EDIT: Reko je da je imao 800 ap pa je valjda na kraju prodao iz zajebancije ap iteme i kupio ovo   ...

Ovako da ste malo pametniji zakljucili bi.

Igrao sam AP cijeli game i zadnjih po ure svi smo imali full build i nije imalo smisla se borit vise, pogotvo sto su oni jaci pa sam kupi AD da razbijamo njihov nexus i towere jer ad brand je puno korsniji od sugavog ap u late game tj. u dugim gameovima preko 60 min.

Ne kužim kak AD build na AP carryu može bit bolji od ap builda, po čemu si ti ovo zaključio?

You no damage inhibitorz wiff spellz. {#}

Me superz auto-attak.

LoL EU: Ferinus
15 godina
zv'jer2 kaže...
Filip21 kaže...
Jonja kaže...
Filip21 kaže...

WTF AD Brand?

EDIT: Reko je da je imao 800 ap pa je valjda na kraju prodao iz zajebancije ap iteme i kupio ovo   ...

Ovako da ste malo pametniji zakljucili bi.

Igrao sam AP cijeli game i zadnjih po ure svi smo imali full build i nije imalo smisla se borit vise, pogotvo sto su oni jaci pa sam kupi AD da razbijamo njihov nexus i towere jer ad brand je puno korsniji od sugavog ap u late game tj. u dugim gameovima preko 60 min.

Ne kužim kak AD build na AP carryu može bit bolji od ap builda, po čemu si ti ovo zaključio?

You no damage inhibitorz wiff spellz{#}

Me superz auto-attak.

Lich Bane is your cure

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo to, nexus i inhibitorci nepadaju sami od sebe, plus evo jedan primjer:

Irelia stoji sastrane i tuce mojeg priku. Ja napravim combo oduzmem nit po helta. Ugl 3 comboa i opet je neuspijen ubit, dok ona nas odere bez problema.

Nisam in mogao nista.

Druga stvar iznimno je vazno bilo jedan taj push napravit i dobit jer smo gubili zesce.

Treca stvar, nekako mi bilo baza bit ad brand xD

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet su serveri pali ili šta? :(

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Nemoguće, od 15 partija, 12 defeat...i to s sramotnim scoreom.

Bez obzira koju ulogu uzeo, uvijek imam seljačine u timu, samo se deru "def def", NIJEDAN pokušaj pusha ni ništa.

Pa neće se nexus njihov autodestructat od vaše gluposti.

ELO mi pao na 1220. Osjećam se ko kreten.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

I iznenađenje je Suprise Party Fiddlesticks koji mozete kupiti samo za 975 RP-a...

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrtvo_tjelo kaže...

I iznenađenje je Suprise Party Fiddlesticks koji mozete kupiti samo za 975 RP-a...

Prejadno... razočaran sam.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Oh bas mi te zao :D trebas hug maybe :D

*in teh troll mood today*

Anyway nisam nis ocekivao od riota pa eto boli me briga :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisan očekiva da će ga dat free, ipak je to njihov core business, al san se nada da će bar bit cili dan double ip il neki veći popusti.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrtvo_tjelo kaže...

lol, jesu se pretrgli sa iznenađenjem :P

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Iznenadjenje je PRE!

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Septah kaže...
mrtvo_tjelo kaže...

Prejadno... razočaran sam.

Legendary skin za 975 nije tako loše {#}

15 godina
League Of Legends

Predobar skin 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahahaha taj ulti je odlican. {#}

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Trebam junglera pa da vidimo

5 Trundle
27 Nocturne
They see me trollin They hatin :) LoL EU NE ToxicOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toxic1337 kaže...

Trebam junglera pa da vidimo

nocturne naravno, uz lee sina #1 jungler imo

LoL EU - KingNothing666
17 godina
League Of Legends

Neznam, meni Udyr bolji jungler, zapravo najbolji do sad, al nisam probao niti  Noca niti Lee Sina, stoga....:D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

itko igrao s riven možda? danas nas lik nakantao 32-1-3 (ili 4, nisam siguran). 31 kill za redom dok mu nisam spustio krila. nisam vidio još nikoga ta igra tako dobro s nekim characterom, lik je bio prelud

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj frend ju takodjer igra odlicno. Heroj je skriveni op, samo sto nitko nije skuzio :)

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Igrao s TF-com nakon par mjeseci, i odma u ranked.

Score u blagom minusu, al smo ih pojeli u late game...

Koji bolestan damage napravi TF u 2 sekunde...(i onda pogine).

Ak nema dobar support+tenk, beskoristan sam kad poginem u sekundi.

0 0 hvala 0
15 godina
File04 kaže...

Moj frend ju takodjer igra odlicno. Heroj je skriveni op, samo sto nitko nije skuzio :)

Na koga tacno mislis :D

14 godina
protjeran

tf-a najviše volim zbog 2 golda bonusa hehe, pošto imam najviše npc killova u skoro svakom matchu, dobro dođe gold da se nabildam. čak mi prije par matcheva ljudi rekli da sam op i da graves-a treba hitno nerfat.. a ja guštam ko malo dijete

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
skullscar kaže...

tf-a najviše volim zbog 2 golda bonusa hehe, pošto imam najviše npc killova u skoro svakom matchu, dobro dođe gold da se nabildam. čak mi prije par matcheva ljudi rekli da sam op i da graves-a treba hitno nerfat.. a ja guštam ko malo dijete

Pa i nerf ce biti . 

14 godina
protjeran

a svaki champ je op onim casual igračima koji kukaju kad ih ispraše. no istina je da u dobrim rukama sve razara. 

lik koji me potukao s riven se zove tevona. gledam mu malo victories: 22-8-11, 32-1-7, 27-3-12, 19-9-13, 16-1-10.. lijepe score ima

15 godina
skullscar kaže...

a svaki champ je op onim casual igračima koji kukaju kad ih ispraše. no istina je da u dobrim rukama sve razara. 

lik koji me potukao s riven se zove tevona. gledam mu malo victories: 22-8-11, 32-1-7, 27-3-12, 19-9-13, 16-1-10.. lijepe score ima

Mislis da ozbiljno ima to veze s casualima ? Trenutno je must ban ili must pick u High Elo-u  i dobiva sigurno nerf .

14 godina
protjeran

al sve je to i stvar percepcije. danas jedan lik pljuje po master yi koji ga stalno ubija, tražit će da nerfaju character i bannaju tog lika jer nije moguće da on gubi od šrot charactera. neko će igrati super, netko će gubiti sa istim characterom. sve je stvar uvjeravanja. uvjeriš se da je jedan character bog i batina i stalno ćeš to misliti

p.s. a ovaj novi character koji se u zmaja pretvara? ubrzo će svi zaboraviti graves-a pa će im ovaj biti op jer je nov

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 23:28 (skullscar).
15 godina
skullscar kaže...

al sve je to i stvar percepcije. danas jedan lik pljuje po master yi koji ga stalno ubija, tražit će da nerfaju character i bannaju tog lika jer nije moguće da on gubi od šrot charactera. neko će igrati super, netko će gubiti sa istim characterom. sve je stvar uvjeravanja. uvjeriš se da je jedan character bog i batina i stalno ćeš to misliti

p.s. a ovaj novi character koji se u zmaja pretvara? ubrzo će svi zaboraviti graves-a pa će im ovaj biti op jer je nov

Igras s  lvl 15 likovima od kojih se pola nezna ni kretat pravilno  a kamoli ista o balanceu  .Svak s pristojnim brojem iskustva  u ovoj igri moze  tacno odrediti koliko je jak jedan champ usporedbom s ostalim champovima te kategorije ,  mehanikama i  slicno . Nije stvar u tome sto neko QQ-a  da je on OP nego sto  je on  trenutno najjaci AD carry u igri   jer ima Dmg  veci nego vayne , mobility slican , s passiveom  je najjtenkastiji od svih Ad carry-a , W   je veoma koristan "peel off " Assassina ili bruisera jer nakon koristenja on ne  vidi gdje si  i pri tome Q i R su obadvoje Aoe spellovi .

14 godina
protjeran

e kad tako kažeš, onda već da {#}

15 godina
League Of Legends

Koje budale majke mi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Koje budale majke mi {#}

Strgo sam se na ovaj kom: "looks like TSM is better at making sandwiches than Hotshot"

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 1:05 (Don Strongtoni).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice