Update Adobe Air-a navodno pomaže.
Evo probao sam update-at ponovo mada sam vec imao najnoviju verziju i sad radi.
puno HVALA!!!
Update Adobe Air-a navodno pomaže.
Evo probao sam update-at ponovo mada sam vec imao najnoviju verziju i sad radi.
puno HVALA!!!
Ah, irelia je jaca od akali, Potvrdjeno.
Nadam se da si ovo napisao dok si bio u pijanom i napusenom stanju
Pijanom, ne. Al za ovo drugo
Al stvarno full build akali protiv full build irelie nema sta trazit.
http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-%E2%80%93-shyvana-half-dragon
Jos nema ninetailed fox shit
Ulti - Dragon Transform
http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-%E2%80%93-shyvana-half-dragon
Jos nema ninetailed fox shit
Posto jos niko to nije reka ja cu :D
New main hue hue hue hue
Vec ima hackera po serverima, ovaj sa c4 teleportira sve igrace i digne ih u zrak lol
uh kriva tema...
To neka nova mapa za LoL? :P
Kako da lol nabacim na Macu, skinuo onu betu i kad sam instalirao skuzim da je ta beta zatvorena u međuvremenu.
Vec ima hackera po serverima, ovaj sa c4 teleportira sve igrace i digne ih u zrak lol
uh kriva tema...
extended SR (64v64)
Kako da lol nabacim na Macu, skinuo onu betu i kad sam instalirao skuzim da je ta beta zatvorena u međuvremenu.
Boot camp .D
uh kriva tema...
extended SR (64v64)
Hebeno, to ce sad bit extended rusvaj.
Odigrao najbolji game u zivotu, irelia je najjaci champ u igri potvrdjeno.
kako je gusto bilo ajme, oni su par puta barona mi nijednom, jos nasa irelia imala fail build kakovg nema (rabbadon, infinity edge, boots, phantom dancer, mallet i guaridan angel) kasnije je promjenila, a njihova nas silovala uzduz i poprjeko i nisam joj mogao nista sa 800AP i dosta magic penetrationa. Imali smo srece jer nas rammus je pametan i napravio je jedno 4 back doora i u 5. smo unistili njihov nexus.
kako je gusto bilo ajme, oni su par puta barona mi nijednom, jos nasa irelia imala fail build kakovg nema (rabbadon, infinity edge, boots, phantom dancer, mallet i guaridan angel) kasnije je promjenila, a njihova nas silovala uzduz i poprjeko i nisam joj mogao nista sa 800AP i dosta magic penetrationa. Imali smo srece jer nas rammus je pametan i napravio je jedno 4 back doora i u 5. smo unistili njihov nexus.
AD Brand? zanimljivo.
AD Brand? zanimljivo.
pa normalno, nece ga valjda AP igrat, ko neki newfag
WTF AD Brand?
EDIT: Reko je da je imao 800 ap pa je valjda na kraju prodao iz zajebancije ap iteme i kupio ovo ...
ad brand, trebam probat :D
pa vidis da je nafarmao 26k a ima iteme za negdje 17-18k znaci da je dosta prodavao
pozz
Igram sa xin zhao vrlo uspjesno... nekako mi najbolje lezi, pogledao sam dosta savjeta za build, rune, masteris... nekako vecina se razlikuje... a i opet moj se razlikuje od ostalih pa ako neko igra sa xin ili je igrao ima neki savjet ili sta je najbolje za njega volio bi da ostavi savjet.....
sve najbolje!
Kakvo bi to moglo bit iznenađenje u shopu osim skinova? Spuštanje cijena? Za rp ili ip?
Suprise party fiddlesticks :D mozda bude svakome free kao nagrada ;) , a mozda je i Riot greedy pa bude po skromnoj cijeni od 975 Rp-a
@banned Elo hell je do 1800 :D nisi ni blizu vani .
Edit :Ovo ocu sljedeci uskrs ;)
Znači da je guardsman bob u elo hellu? Lol, zar nije elo hell do 1400.
Upravo odigrao svoj najbolji i najneizvjesniji match ikad.
alergican sam na to kad vidim AD TF-a -.- '
haris pretjeruje, sve ovisi kako ko doživljava elo hell, definitivno onaj najveći je oko 1000 (stotinjak gore-dole), do možda negdi 1500, a ovo kasnije nije toliko loše iako i tamo ima dosta noobova ili trollova koji su tamo privremeno
haris pretjeruje, sve ovisi kako ko doživljava elo hell, definitivno onaj najveći je oko 1000 (stotinjak gore-dole), do možda negdi 1500, a ovo kasnije nije toliko loše iako i tamo ima dosta noobova ili trollova koji su tamo privremeno
1500 - 1800 je takozvano "Tryhard " podrucje . Svak misli da je 2.3 k elo igrac pa se desavaju stvari kao sto je 50 min farmanje i ne ulazak u teamfight ( hotshot style :D )
1500 - 1800 je takozvano "Tryhard " podrucje . Svak misli da je 2.3 k elo igrac pa se desavaju stvari kao sto je 50 min farmanje i ne ulazak u teamfight ( hotshot style :D )
ali to nije elo hell, daleko je to od elo hella
i na 1450 je hell. Zadnji game lux na midu 0-8 nafidala annie, itd. Najviše su fail jungle i top.
i na 1450 je hell. Zadnji game lux na midu 0-8 nafidala annie, itd. Najviše su fail jungle i top.
to su ti oni privremeni koje san ja spomenija, znači dobiju par partija bez da izgube i elo se dosta digne, a fala bogu ne igraju ništa bolje nego prije, zato san ja sad presta igrat ranked misec-dva da se to malo posloži sve
WTF AD Brand?
EDIT: Reko je da je imao 800 ap pa je valjda na kraju prodao iz zajebancije ap iteme i kupio ovo ...
Ovako da ste malo pametniji zakljucili bi.
Igrao sam AP cijeli game i zadnjih po ure svi smo imali full build i nije imalo smisla se borit vise, pogotvo sto su oni jaci pa sam kupi AD da razbijamo njihov nexus i towere jer ad brand je puno korsniji od sugavog ap u late game tj. u dugim gameovima preko 60 min.
Dobar game je u pocetku bio i na kraju uzeli Barona i onaj šugavac Teemo nam pusho Nexus... Popi*dim kad vidim defeat i ovakav score..
WTF AD Brand?
Ovako da ste malo pametniji zakljucili bi.
Igrao sam AP cijeli game i zadnjih po ure svi smo imali full build i nije imalo smisla se borit vise, pogotvo sto su oni jaci pa sam kupi AD da razbijamo njihov nexus i towere jer ad brand je puno korsniji od sugavog ap u late game tj. u dugim gameovima preko 60 min.
Ne kužim kak AD build na AP carryu može bit bolji od ap builda, po čemu si ti ovo zaključio?