sve je u redu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da... Opera nije podržana...
Ja dobijem error "The login servers are currently offline for maintenance, for more information please visit the server status page." :D
Evo na što sam naišao, vodiči za igranje s pojedinim likom:
Evo ima i tu vodica.
Htio sam pitat koja je najbolja kombinacija heroja za TT?(po vasem misljenju)
Ova stranica ti ima hrpu vodića za svakog championa: http://leaguecraft.com/
Odlično je što svatko može ocijeniti kakav je vodić (jel dobar ili loš).
Još ima hrpu stvari poput svakojakih buildera poput Champion Buildera gdje možeš stavljati rune, masteries i iteme i vidjeti kako će utjecati na tog championa, tj na njegove statuse.
Preporučam je svima (i iskusnim igračima i onim malo manje iskusnim ;)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
evo da neotvaram temu.. ja uđem u LoL i upišem username i pw i nakon toga čekam da uđe i odjednom kaže mi : Connection Failure : Unable to connect to the PVP.net server. Šta da napravim?
evo da neotvaram temu.. ja uđem u LoL i upišem username i pw i nakon toga čekam da uđe i odjednom kaže mi : Connection Failure : Unable to connect to the PVP.net server. Šta da napravim?
meni je maloprije štekao eu lol nisam mogao ni rundu zapocet
odigrao najbolji mec do sada, pobjeda, pocnemo igrati, u petoj minuti imamo vec 0-6, pa 0-8, pa 5-18 oko 20 minute, i vec mislim kak bude surrender, ali kad smo poceli teamski igrat, gotovo je bilo, fora je bila da kad smo bi nbjih poboli, srusili smo jedan tower i to ih je ubilo, na kraju je bilo 20-37, prodrli sredinu i dolje i nisu mogli izdrzat, stvarno predobro... igrao s katarinom
moras ih kupit skupljajuci bodove iz svake odigrane runde,stisnes narandzastu kosaricu u uglu gore desno i kad ti se otvori nova stranica vidjet ces tab-ove pri dnu odes na shampions i biras kojeg si mozes priustit =)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
jedva cekam da kupim teemo-a ili akali
@šef: igricu dosta j3b3 nebalansiranost, neki je jak, neki dosta slab.
Evo ima i tu vodica.
Htio sam pitat koja je najbolja kombinacija heroja za TT?(po vasem misljenju)
mord, shen i taric najjaci combo ak se mene pita
u principu igras najjace 1vs1 champione tipa ww, sion, shaco, trinda, itd...
nunu i galio najjaci duo ikada
upravo sam tako igrao
najjaci smo
upravo sam tako igrao
najjaci smo
Dodaj Amumua i to je GG
Prva runda s Gragasom u životu, 9/2/0, poraz.....tim je bio opet užasan.....Sion i Gankplank su feedali ko ludi, oba imala po 0,6,x a ja sam sam bio u laneu i kako su mi dolazili tako sam ubijao, kad su mi se maknuli od turreta dođem i ja u sredinu, pusham koliko mogu, probijemo jedan turret i ovi se povuku. Stalno idu solo, pogotovo ta dvojica i stalno ih gankaju. Koma, a Poppy je igrala par min pa DC, pa opet ispočetka. Jedino mi je frend bio još dobar s Jaxom pa nas je izvuko iz par gadnih situacija, ali osim toga ništa opet nije valjalo. Cijeli tjedan dobivam noobove u tim koji nemaju pojma o igri, te su često puno niži level sa puno nižim brojem pobjeda nego protivnički tim....... žalosno, ali istinito! 
upravo sam tako igrao
najjaci smo
Dodaj Amumua i to je GG
Jedan jaki lifestealer i još solidna dvojica ih lako srede, npr. Olaf sa puno HP-a, ili Udyr sa Banshee-om i lifesteal itemima, veoma otporan i izdržljiv u borbi.
Najgore s čim sam se dosad susreo na 3v3 je bio tim Sion, Fiddle i Master Yi sa full critical chance runama. Sion i Fiddle su se debljali, a Yi je samo stackao dmg i lifesteal.
U borbi je to bilo užasno, kao prvo do Yi-a se ne može doći jer ovi imaju stun i fear, a Yi ima cleanse i exhaust. Kad je Sion uključio ulti, njega i Yi-a je bilo nemoguće srušiti, a oba su imala preveliki dmg, fiddle nas je zaribao sa silenceom pa si izračunajte koliko je to zaribano na TT-u u uskom prostoru, silence, stun, fear, Fiddleov ulti od kojeg nemožeš pobjeći zbog tog CC-a i Exhausta kojeg su svi koristili. Čak i da nisu toliko zaribani s CC-om opet imaju svi 3 (pre)veliki lifesteal uz Siona. Što da kažem nego GG za njih, iako su bili užasno nepristojni i vrijeđali su.
Što se tiče gore spomenute nebalansiranosti......hmmm moram se složiti s izjavom da LoL j3b3 nebalansiranost oko novih heroja. Sve više i više se koriste samo noviji heroji koji su uglavnom jači od starijih. Uzmi primjer Master Yi-a protiv Olafa ili Xin-a..... sa istim itemima ova dvojica novih su ipak jača. A ima takvih heroja još, npr. Malzahar.... veliki range, AoE silence, ulti sa vjerojatno najjačim AP ratiom među ultijima, a to znam jer sam baš isprobavao na leaguecraftu. Jbg ljudi, iako ima nebalansiranosti nitko nikog ne prisiljava da igra s novim herojima koji su vjerojatno jači, a i većina ih je "more cool" nego stariji likovi. 
EDIT: Sorry na duplom postu, mislio sam da je netko već nešto napisao dosad.... ^^'
upravo sam tako igrao
najjaci smo
Dodaj Amumua i to je GG
Jedan jaki lifestealer i još solidna dvojica ih lako srede, npr. Olaf sa puno HP-a, ili Udyr sa Banshee-om i lifesteal itemima, veoma otporan i izdržljiv u borbi.
Najgore s čim sam se dosad susreo na 3v3 je bio tim Sion, Fiddle i Master Yi sa full critical chance runama. Sion i Fiddle su se debljali, a Yi je samo stackao dmg i lifesteal.
U borbi je to bilo užasno, kao prvo do Yi-a se ne može doći jer ovi imaju stun i fear, a Yi ima cleanse i exhaust. Kad je Sion uključio ulti, njega i Yi-a je bilo nemoguće srušiti, a oba su imala preveliki dmg, fiddle nas je zaribao sa silenceom pa si izračunajte koliko je to zaribano na TT-u u uskom prostoru, silence, stun, fear, Fiddleov ulti od kojeg nemožeš pobjeći zbog tog CC-a i Exhausta kojeg su svi koristili. Čak i da nisu toliko zaribani s CC-om opet imaju svi 3 (pre)veliki lifesteal uz Siona. Što da kažem nego GG za njih, iako su bili užasno nepristojni i vrijeđali su.
Što se tiče gore spomenute nebalansiranosti......hmmm moram se složiti s izjavom da LoL j3b3 nebalansiranost oko novih heroja. Sve više i više se koriste samo noviji heroji koji su uglavnom jači od starijih. Uzmi primjer Master Yi-a protiv Olafa ili Xin-a..... sa istim itemima ova dvojica novih su ipak jača. A ima takvih heroja još, npr. Malzahar.... veliki range, AoE silence, ulti sa vjerojatno najjačim AP ratiom među ultijima, a to znam jer sam baš isprobavao na leaguecraftu. Jbg ljudi, iako ima nebalansiranosti nitko nikog ne prisiljava da igra s novim herojima koji su vjerojatno jači, a i većina ih je "more cool" nego stariji likovi. 
EDIT: Sorry na duplom postu, mislio sam da je netko već nešto napisao dosad.... ^^'
E kako counterat ovaj team: Morgana,Galio,Amumu,Shen,Annie? OMG,nebih nikom poželio da igra protiv ovakvog tima,bez obzira što su bili slabi u early gameu,u teamfightu bi me uvijek sribali.
Uuuuuu, fakat teško za counter, to bi morali biti teškaši, Sion na DPS, Xin, Olaf, Taric i možda Galio, Shen ili Amumu. Naravno svi čim više hp-a i DPS-i na veliki lifesteal, jer sa Sionovim ultijem bi vjerojatno imali šanse ako uspiju preživjeti početni burst dmg.
Morgana,Galio,Amumu,Shen,Annie:
ovak:kupite svi mercury treats, banshees veil i onda svaki svoj build(dps damage..., tank-iteme za tanka.....) s tim da vise se usmjerit na magic resist, mozda da i quicksilver kupite, ako nema neko vec cleanse.
Ovaj tim je cisti AP osim shena i amumua(a i amumu moze na AP/tank build ic) i to je GG.
annie vas nece ni taknut ako imate banshees, a morganin ulti necete ni osjetit, ako imate jos i quicksilver onda vas ni amumu nemoze stanat i onda vas DMG dolazi u akciju, jer ak oni ispucaju svoje spelove nemaju kaj radit osim RUN
EDIT: zaboravih nemojte shena u teamfightu opce ciljat, 1. annie pa onda morgana i onda ko vam se vise svidi....
jel moze neko pomoc oko brisanja acc-a
jel moze neko pomoc oko brisanja acc-a
Tehnički ne možeš ga obrisati,ali možeš zaraditi ban psovanjem na službenom forumu. A i zašto bi ga brisao nikome ne smeta.
zas bi ga obrisao
za to jer imam 2..nebi brisao ovaj glavni (28) nego ovaj koji je 9.lvl
za to jer imam 2..nebi brisao ovaj glavni (28) nego ovaj koji je 9.lvl
i kakve veze ima, ovaj ostavi na namiru i gg.
Evo ljudi da imamo o čemu raspravljati.... Tema je:
TRYNDAMERE
Slab u early game-u... da slažem se, ali svaki tko ga zna barem pristojno igrati će lako opstati do levela 6. A onda počinju nevolje, nije bitno dali on ima 0 smrti ili više od 7,8 do levela 11, ali čim dođe do IE-a i još pokojeg critical itema postaje prejak. Na ovo me potaknula tema sa LoL EU foruma gdje su se ljudi isto žalili da je prejak. Prekjučer sam pretrpio poraz od njega. Naime iako sam ja s Master Yi-om bio nafeedan do bola sa criticalom i lifestealom, a njihov tim je bio moja žrtva dok Trynd nije došao do IE-a. Poslije toga sve borbe idu u njihovu korist, a ovaj postaje sve jači i jači budući da ima preveliku mobilnost sa spinning slashom i da je veoma zariban kad nam reducira AD, a i movement nekad. Jednostavno kasnije je sam pobio naš cijeli tim jer je s ultijem gotovo potpuno otporan na CC, a ubija u 3 udarca. Exhaust ga neće zaustaviti jer mu ulti traje duplo duže nego exhaust, a ima duplo manji CD. Jednostavno je nezaustavljiv čim dođe do bilo kakvog critical itema. Mislim da treba promjeniti nešto povodom njegovog ultija barem jer je prejak nakon 20-25 min igre.
Svi smo imali runde kad smo jednostavno pregazili Tryndamere-a i pobjedili, no u velikoj većini slučajeva on je nezaustavljiv i prejak te će svakako pobjediti rundu. Na njemu svakako treba poraditi jer je glupo da cijeli tim mora ispucati sve što ima na jednog heroja, on se makne i onda vas ostali pregaze, a u toj svoj zbrci on se vrati i masakrira barem dvojicu dok ne shvatite da se vratio, a onda ga više nemate s čim srediti.
TRYNDAMERE
Slab u early game-u... da slažem se, ali svaki tko ga zna barem pristojno igrati će lako opstati do levela 6. A onda počinju nevolje, nije bitno dali on ima 0 smrti ili više od 7,8 do levela 11, ali čim dođe do IE-a i još pokojeg critical itema postaje prejak. Na ovo me potaknula tema sa LoL EU foruma gdje su se ljudi isto žalili da je prejak. Prekjučer sam pretrpio poraz od njega. Naime iako sam ja s Master Yi-om bio nafeedan do bola sa criticalom i lifestealom, a njihov tim je bio moja žrtva dok Trynd nije došao do IE-a. Poslije toga sve borbe idu u njihovu korist, a ovaj postaje sve jači i jači budući da ima preveliku mobilnost sa spinning slashom i da je veoma zariban kad nam reducira AD, a i movement nekad. Jednostavno kasnije je sam pobio naš cijeli tim jer je s ultijem gotovo potpuno otporan na CC, a ubija u 3 udarca. Exhaust ga neće zaustaviti jer mu ulti traje duplo duže nego exhaust, a ima duplo manji CD. Jednostavno je nezaustavljiv čim dođe do bilo kakvog critical itema. Mislim da treba promjeniti nešto povodom njegovog ultija barem jer je prejak nakon 20-25 min igre.
Svi smo imali runde kad smo jednostavno pregazili Tryndamere-a i pobjedili, no u velikoj većini slučajeva on je nezaustavljiv i prejak te će svakako pobjediti rundu. Na njemu svakako treba poraditi jer je glupo da cijeli tim mora ispucati sve što ima na jednog heroja, on se makne i onda vas ostali pregaze, a u toj svoj zbrci on se vrati i masakrira barem dvojicu dok ne shvatite da se vratio, a onda ga više nemate s čim srediti.
Može pojašnjenje ovih nekih kratica, itema itd.?
Pojašnjenje kratica....
HP - hit points ili health points
TT - Twisted Treeline
CC - crowd control (npr. fear, taunt....)
AP - ability power
AD - attack damage
IE - Infinity Edge
CD - cooldown
TRYNDAMERE
Tryndamere je jak samo protiv timova sa malo CC-a. Stun ili dva i on je beskoristan za vrijeme ultija. Također,njega treba,ako je ikako moguće,uništiti na početku igre i ne dopustiti mu farmanje.
Njegov ulti je otporan samo na damage,a ne na CC.