League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Burn them with fire :D

Ma ako nemas premade 5vs5 onda stvarno se dobijaju razne budale... ja eo odem s 3 svoa frenda igrat 5vs5 i dobijemo 2 feedera i tako masno popusimo da boli...i to ne kontam likovi igraju s novim herojima a ne znaju ni build za njega i tako uniste gameplay da boli glava...
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uf, jedna odlicna partija odigrana sad :D i napeta!

Mislim da sam sastavio ultimate build za yi-a.. uletim medju cetvoricu i pobijem ih sve, ulti mu je prejak... pogotovo ako ubijam champa jednog za drugim..

Evo score i build :D

1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Haha, napokon... počeo sam dobivati pristojne likove, a i sreća mi se popravila.... pwn sa Master Yi-om u zadnje 4 runde....Smijeh I to PENTA kill u zadnjoj.... sad imam 5 penta killova sa Yi-e....samo neznam jel mogu gdje napraviti SS kad više nema statistika za 3 najigranija heroja. Šteta....

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 17:48 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Počeo ja danas malo igrat to... Lijepa igra :)

Nisam nikad igrao ovakav tip igre, ali sam se brzo snašao, čini mi se sve to vrlo lagano za učenje i prilagodbu... Najbolji lik mi je zasad onaj pirat, a probao sam 2-3...Osmijeh

Ako u igri postoji neka buddy lista, dodajte me - CroBruno  Namigiva

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav!

I ja sam se navukao na LoL. Igram na Eu serveru, nik mi je DamenoEx.

Uglavnom halam 5vs5, samo jednom sam igrao 3vs3.

Igram sa svim championima (ovisno o tome što nam treba)

Slobodno me pozovite u sljedeću partiju ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

tko oce igrat LoL:eXtremeCRO aDd me pa cemo da igramo sutra takoder ako ko oce na dote Garena_nIcK:BlackPrince3

Vladam Oglasima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chemam kaže...
CroDino kaže...
chemam kaže...

Ovo je igra za botiće koji neznaju igrat dotu.... jer za ovu igru nije potreban nikakav skil mozes autoattack na isto ti dođe... jos samo jedna losa kopije dote....pa vi noobići igrajte ovo s*anje....

majstore ovo je tema o lol-u......jbmt sve.....napravi svoju temu "dota vs lol" i seri u njoj kolko te volja...

Kako ti uopce mozes uspoređivat dotu i lol.... lol je igra za one koji nemaju pojma o doti eto naprimjer kao ti i ima ih jos puno....

ja ne uspoređujem samo sam rekao neka si napravi svoju temu i neka tamo govori da je lol sranje a dota je vrhunac

16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se može izbrisat acc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CroDino kaže...

jel se može izbrisat acc

Traži moda nek ti briše.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme protiv koje hrpe botina sam sad igrao :D *Link *

Cak nas ne bi ni ubijali tolko da nismo imali par suicidalnih gluposti :D i shvatio sam da Shaco je odlicno iritantan tenk -_-" i da Vladimir s 600 APa ne moze nista Yiu s 300 Ada -_-" doduse nisam imao ulti al me lik sprasio dok mi je pun HP bio -_-"

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Cak nas ne bi ni ubijali tolko da nismo imali par suicidalnih gluposti :D i shvatio sam da Shaco je odlicno iritantan tenk -_-" i da Vladimir s 600 APa ne moze nista Yiu s 300 Ada -_-" doduse nisam imao ulti al me lik sprasio dok mi je pun HP bio -_-"

kaj ste to 4v5 igrali?

Vidim da je morde nekak slab

18 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Keiichi kaže...

kaj ste to 4v5 igrali?

Vidim da je morde nekak slab

Aha morde je otisao mislim od 20e minute il tak nesto :D cak je i runda dosta potrajala jer nam je problem bio ubit Yia i Shaca dok su blizini ostalih -_- tako da samo zadnjih 15ak min mi dobijali po repu od to dvoje  dok ih nismo ulovili i satrali :D

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
CroDino kaže...

jel se može izbrisat acc

Traži moda nek ti briše.

pojasniš;)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dodajte me svi koji igrate Cerina14

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio Xin-a danas.. vec po prvom matchu vidim da sam dobro izabrao :P

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
puls4R kaže...

lepo nego koji si lvlbtw ja sad po matchu nemogu dobit vise od 25 killova Plač

xDDD
17 godina
League Of Legends

Jel se može vidjeti koji su championi besplatno, valjda je ashe ovih dana besplatna i jucer su mi kombijacija ashe i olaf uništili dva game-a, fidali su da je boljelo. U prvoj ashe je na midu od timoa do lvl-a 6 pogunio več 5 puta, na botom laneu olafi sto tako, pa sam se svičao s njim za lane pa je poginuo još par puta na drugom lan-u tako da je nafidao sve. I onda se u drugoj rundi uhvati svađati s ashom koji na kraju ima score 0/17/1 koji nas ostale naziva njubovima i kako ono solo pokušava pobiti njih sve a mi ostali smo njubare.

Ljudima treba zabraniti da igraju champione koje nisu igrali do sada u barem 10 praktice partija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

da, ashe je besplatna, ovaj tjedan, sve mozes vidjet i pratit na http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule_%28Season_One%29

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

vec dva tjedna nisam lol igrao, prokleti komp, danas cu otic kod frenda na jednu rundu :P

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Jel se može vidjeti koji su championi besplatno, valjda je ashe ovih dana besplatna i jucer su mi kombijacija ashe i olaf uništili dva game-a, fidali su da je boljelo. U prvoj ashe je na midu od timoa do lvl-a 6 pogunio več 5 puta, na botom laneu olafi sto tako, pa sam se svičao s njim za lane pa je poginuo još par puta na drugom lan-u tako da je nafidao sve. I onda se u drugoj rundi uhvati svađati s ashom koji na kraju ima score 0/17/1 koji nas ostale naziva njubovima i kako ono solo pokušava pobiti njih sve a mi ostali smo njubare.

Ljudima treba zabraniti da igraju champione koje nisu igrali do sada u barem 10 praktice partija.

Za Ashe ne treba vježbe... osnove igranja sa njom su jako jednostavne.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
League Of Legends

Ma da znam, igrao sam dosta s ashe jedan od mojih faw championa, znam da je na midu skoro nemoguće poginuti osim ako ekipa ne reposrta miss, pa ako previše pušam i nemam ulty, ali koliko moraš biti loš da sucks-aš na midu u 1vs1 5 puta a da nije igra skoro ni krenula.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Joj kako mrzim kada mi ksaju killeve i to par njih onak ocito,dolezi,"prdne" i ode s mojim killom Viče

Sada igram s teamom bez tanka,odmah je GG cim drugi team ima cho gatha sa 4500 hp-a..

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Joj ma taj KS... ne konam vas koji bitchate kako je netko uzeo kill... nebitno je ko ga ubije bitno da krepa sta sad gledate svoj score ko da je svetinja... na kraju je bitno pobjedit a ne tko ima bolji score...

ako je do golda creepaj po sumi kad nemas sto radit i et ...

Isto tak igram s vladom neki dan u laneu sa gankom i sad on zamre i ja iskotistim q na protivniku ( shaco) i ostane mu oko 500hp i tower ga spici 3 puta i krepa ja dobio kill i sad ovaj na mene kako stilam....kako sam skrt il sta vec pa de lol smjesno mi je to...
16 godina
Keiichi kaže...
Joj ma taj KS... ne konam vas koji bitchate kako je netko uzeo kill... nebitno je ko ga ubije bitno da krepa sta sad gledate svoj score ko da je svetinja... na kraju je bitno pobjedit a ne tko ima bolji score...

ako je do golda creepaj po sumi kad nemas sto radit i et ...

Isto tak igram s vladom neki dan u laneu sa gankom i sad on zamre i ja iskotistim q na protivniku ( shaco) i ostane mu oko 500hp i tower ga spici 3 puta i krepa ja dobio kill i sad ovaj na mene kako stilam....kako sam skrt il sta vec pa de lol smjesno mi je to...

Stani se ti u situaciju da ganjas nekog kretena i jedan spell s kojim ga mozes je na CD-u 5 sekundi i samo sto ne istekne i dode ti jedan frajer,baci svoj obican attack i ubije ga..Dobro,to nije ni tolko vazno kao pobjeda,ali da ima takvih kretena koji se neusude tankat ili uletit unutra je strasno.Uletim sam u njih 5 i ja misllim ajde fiddle ce se ultat i vlad ce ultat kad ono ekipa backa i ja crknem pa mislim eto ti teama.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima netko problema s loginom?

Meni izbaciva da je server pao i blablabla...

http://eu.leagueoflegends.com/user/login

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
puls4R kaže...

lepo nego koji si lvlbtw ja sad po matchu nemogu dobit vise od 25 killova Plač

17 sam lvl.. ja skoro svaki match imam 25+ :D

18 godina
neaktivan
A kontam te al et krepao je i et... meni se zbnalo dogadzat da lovim lika i ovi se prave pametni i niko ga nece ubit da ne bi stilali kill i ovaj pobjegne s min hpa pa onda isto ne valja...

A i kad sam igrao s fiddlom imao tako glup tim .. jedini smo ja i kata nes radili.. ja uletim ulti u njih dvoje, uleti kata u njih s ultijem a odtali nas gledaju :S ili bacim ulty s vladimirom iumjesto daihovi udare jer oviprimaji jaci dmg oni bjeze pod turret -_-
18 godina
League Of Legends

Ja si kupio prosli tjedan Garena, volim sto nema mane niti ista drugo, samo sposobnosti koje se pune jako brzo, upgradeam si critical strike ko lud i sa ultijem rastura sve zivo xD. Ima 3 moci koje rasturaju kad si malo visi level, i kad ih iskoristim treba samo malo izdrzat dok se napune opet. Za sad igram sa s njim cijelo vrijeme, dosadilo mi igrat tenkove -.- 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ima netko problema s loginom?

Meni izbaciva da je server pao i blablabla...

http://eu.leagueoflegends.com/user/login

Je li netko pokušao login napravit? Igru igram normalno, ali se ne mogu loginat na web stranicu...

15 godina
neaktivan

Radi meni.

The ONE and ONLY!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice