League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Luxy2501 kaže...

Eo jedan game s jarvanom , i super je champ, jako "jak" i stvarno zabavan za igrat :D recite mi jel valja build itd

Nevalja.

Boots.

Trinity

mallet

atma

križ

i ono sranje sta se dobije od heart of golda.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Luxy2501 kaže...

Eo jedan game s jarvanom , i super je champ, jako "jak" i stvarno zabavan za igrat :D recite mi jel valja build itd

Nevalja.

Boots.

Trinity

mallet

atma

križ

aha a sta dobijem tim buildom sto nedobijem ovim

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Jonja kaže...
Luxy2501 kaže...

Nevalja.

Boots.

Trinity

mallet

atma

križ

Bolje ti je ovako:

Mercury Treads

Trinity

Warmogs

Atmas

Last Whisper

Fon

16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Jonja kaže...
Luxy2501 kaže...

Nevalja.

Boots.

Trinity

mallet

atma

križ

Vise dmga, veca izdrzljivost, crit .

Ugl sve

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Luxy2501 kaže...

Nevalja.

Boots.

Trinity

mallet

atma

križ

Dobri ti ti itemi brate svaka cast kriz ono sranje Boots itd.

Nego evo to moj build pa probaj samo da ti kazem da build je ovisan o situaciju i protivnickom teamu alo ovako bi  nekako na kraju trebao izgledati

Mercury's treads

Trinity Force

Warmog's Armor

Atma's Impaler

Force of Nature

a sto se tice zadnjega itema imas puno izbora ovisno je li ti trea defensive ili offenisve item 

Ako ti treba armora uzmi Randuin's Omen,ako ti treba mr onda Banshee's Veil

Ako zelis offensive onda mozes Last Whisper ili Madred's Bloodraozr

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 21:22 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Jonja kaže...
Luxy2501 kaže...

Nevalja.

Boots.

Trinity

mallet

atma

križ

Dobri ti ti itemi brate svaka cast kriz ono sranje Boots itd.

Nego evo to moj build pa probaj samo da ti kazem da build je ovisan o situaciju i protivnickom teamu alo ovako bi  nekako na kraju trebao izgledati

Mercury's treads

Trinity Force

Warmog's Armor

Atma's Impaler

Force of Nature

a sto se tice zadnjega itema imas puno izbora ovisno je li ti trea defensive ili offenisve item 

Ako ti treba armora uzmi Randuin's Omen,ako ti treba mr onda Banshee's Veil

Ako zelis offensive onda mozes Last Whisper ili Madred's Bloodraozr

Banhee je bolji od force of nature.

Moj build je bolji.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337775

slimyyy mi je dobio šamar od comunitija :D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
null kaže...

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337775

slimyyy mi je dobio šamar od comunitija :D

Hahahaha...

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
17 godina
League Of Legends

ajmo ljudi, racite sta mislite ( i tu i tamo po mogucnosti, pogotovo ako je pozitivno misljenje ^^ )

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=3628469#post3628469

malo mi je glupo sto riot stvarno nikako ne zeli pomoci kad se nekom ovako nesto kao meni dogodi :(

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

sljedeći patch:

Morgana:

• More movespeed
  • Lower cooldown on dark binding
  • Lower mana cost for tormented soil
  • Updated autoattacks to be more responsive
  • Faster autoattack missile speed

Lux

• Light binding cooldown reduced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

sljedeći patch:

Morgana:

• More movespeed

Lux

Super!!!

Taman moja dva main championa {#}

League of Legends: EvilPixi
17 godina
null kaže...

sljedeći patch:

Morgana:

• More movespeed

Lux

Sad cu jos bolje pwnat s Lux {#}

League Of Legends IGN: slinA
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Twitch

Character Passive: Damage is retaining true and is being lowered a bit. Duration is being increased.

Q: Now a passive/active. Passive is the Xypherous outlined stealth rework. Active grants bonus attack speed for x seconds and instantly reloads x Vile Bolts into Twitch's crossbow.

W: Debilitating Poison: Now requires poison on the target to cast. Cast range increased by double. Can no longer be cast if there are no valid targets in range.

E: New Spell. Fires a narrow line missile instantly that deals total attack damage and includes on hit effects. High range, .75 second cooldown but requires Vile Bolts. Vile Bolts are Twitch's ammo resource that replenishes over time or by reloading via Q.

R: Expunge: Can no longer be cast if there is no target in range. Requires poison, cast range doubled. Damage heavily increased.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Šta su napravili sa twich-om?! Skroz su mi ga shebali! {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

zakasnija si par miseci sa ton izjavon :D

16 godina
slimyyy kaže...
Ferritin kaže...

zakasnija si par miseci sa ton izjavon :D

Ma jos se nekako mogao igrati, a sad sad su ga skroz zahebali. {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Ma jos se nekako mogao igrati, a sad sad su ga skroz zahebali. {#}

nekužin kako su ga sjebali, pa sad će bar bit igriv :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko je korisniji, zabavniji, etc.

14 Kennen
14 Ezreal
LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

HoN je sad isto free to play, pa ukoliko odlučite igrati i HoN, javite pa da svi skupa odigramo... Keiichi bi mogao vodit ekipu budući da to igra već duže vrijeme i zna više o tome od nas.... eto čisto da se malo naviknemo i na drukčiju mehaniku igre u duhu nadolazeće Dote 2.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

HoN je sad isto free to play, pa ukoliko odlučite igrati i HoN, javite pa da svi skupa odigramo... Keiichi bi mogao vodit ekipu budući da to igra već duže vrijeme i zna više o tome od nas.... eto čisto da se malo naviknemo i na drukčiju mehaniku igre u duhu nadolazeće Dote 2.

HoN je postao tak jadan, da prvo kopira od DotA-e, a sad od LoL-a, f2p model. patetik. cuo sam da ima se 15 heroja na pocetku kad napravis acc i da moras kupovati ko u lol-u.

18 godina
neaktivan
Huh slabo :/ ja sam odigrao to sitno nesto ali ne tolko da znam :/ moj buraz to igra pa eto ako je voljan once objasnit. Inace ko me oce dodat keiichininja sam u honu :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto u LoL-u imas otkljucane sve champove kad napravis novi account.. Normalno da ti nece sve otkljucat, koliko ja znan sad da trebas igrat neko vrijeme da bi moga otkljucavat nove champove, isto kao u LoL-u imas njihovu vrstu IP-a i RP-a. Samo sta kod njih i sa tim silver coinsima (tj. IP-om u LoL-u) mozes kupovat i skinove. 

Pa HoN je i napravljen kao kopija dote samo sa boljom grafikom i efektima, ne znan sta je tu toliko lose... Bar kod njih monkey king nije buggan xD

Inace preferiran LoL jer mi je zabavniji, meni bolje odgovara onakav tip igre i grafika ali nemos blatit HoN kad ga nisi ni proba. Prvi put da cujem da neko nesto whina oko free accounta za HoN...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Agree :D ja bih osobno ragea da daju f2p accovima sve champove kao I meni koji sam kupia :D nek se teraju xD

A lol ima mnogo bugova od dreamhacka :/ pogotovo onaj bug s instant killom -_-" popravljeN je ali smjesno mi je bilo kad je morgana oneshotala s ultujem naseg mordea s 3000hpa -_-

Anyway I meni je lol zanimljivijo iako I hon je odlican samo ja nisam naviknuit na takav gameplay a I ne znam sto pola champova radi xD

Anyway ko skine hon mogli bi neku kreveljanu bacit :D

I njihov majmun ima boljee spelove xD
16 godina
Keiichi kaže...
Agree :D ja bih osobno ragea da daju f2p accovima sve champove kao I meni koji sam kupia :D nek se teraju xD

A lol ima mnogo bugova od dreamhacka :/ pogotovo onaj bug s instant killom -_-" popravljeN je ali smjesno mi je bilo kad je morgana oneshotala s ultujem naseg mordea s 3000hpa -_-

Anyway I meni je lol zanimljivijo iako I hon je odlican samo ja nisam naviknuit na takav gameplay a I ne znam sto pola champova radi xD

HoN skinut, fali još samo da se registrujem i da intaliram

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Keiichi kaže...

HoN se jako zeznuo sa ovim potezom. Ja imam neke frendove koji su kupili HoN i ljuti su toliko da bi ga čak mogli i napustit. Zašto? Boje se noobova- isti razlog zašto neigraju f2p LoL.

Ja idem downloadat HoN pa da bacimo koju. Malo osvježenje od LoLa.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Keiichi kaže...

HoN se jako zeznuo sa ovim potezom. Ja imam neke frendove koji su kupili HoN i ljuti su toliko da bi ga čak mogli i napustit. Zašto? Boje se noobova- isti razlog zašto neigraju f2p LoL.

Ja debil uzeo hon ima 3 dana za 10 dolara :(

Al nema veze nije mi previse zao.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

baš suprotno HoN je zajeba sve igrače koji su kupili ovo na popustu, jer budimo realni da su ostali B2P više niko nebi kupija igru pored DotA 2, a koliko san čita po forumima DotA bi tribala bit ka i LoL, F2P sa mikrotransakcijama, ovako će HoN dobit brdo novih igrača od kojih će njih dosta kupovat skinove i ostale stvari pa će sigurno zarađivat više nego prije

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni se HoN nije sviđao jer je imao mapu ko Dota, iteme, champove i brzo mi je dosadio. Dok LoL je imao drugačije sve i zato ga i dalje igram i zabavan mi je.

Ali dosta o HoN-u, imate njegov temu, ovdje je o LoL-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pa u biti nebi reka da ih je zezno :D imaju sada acc koji otkljucane sve champove I takav acc vise nitko ne moze imat :D ja bi rado dao 10e I kupio lol s svim champovima tako da nr ne bih relao da su zezniti :D
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Pa u biti nebi reka da ih je zezno :D imaju sada acc koji otkljucane sve champove I takav acc vise nitko ne moze imat :D ja bi rado dao 10e I kupio lol s svim champovima tako da nr ne bih relao da su zezniti :D

ovisi kako ko gleda na to, ako će ti HoN bit "main" igra i ako ćeš ga igrat stalno onda fala bogu da se isplati ali ako su ga ljudi kupili ka alternativu LoL-u kojeg češće igraju (ka šta san ja mislija) onda su ih zajebali :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice