Eo jedan game s jarvanom , i super je champ, jako "jak" i stvarno zabavan za igrat :D recite mi jel valja build itd
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
i ono sranje sta se dobije od heart of golda.
Eo jedan game s jarvanom , i super je champ, jako "jak" i stvarno zabavan za igrat :D recite mi jel valja build itd
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
aha a sta dobijem tim buildom sto nedobijem ovim
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
Bolje ti je ovako:
Mercury Treads
Trinity
Warmogs
Atmas
Last Whisper
Fon
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
Vise dmga, veca izdrzljivost, crit .
Ugl sve
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
Dobri ti ti itemi brate svaka cast kriz ono sranje Boots itd.
Nego evo to moj build pa probaj samo da ti kazem da build je ovisan o situaciju i protivnickom teamu alo ovako bi nekako na kraju trebao izgledati
Mercury's treads
Trinity Force
Warmog's Armor
Atma's Impaler
Force of Nature
a sto se tice zadnjega itema imas puno izbora ovisno je li ti trea defensive ili offenisve item
Ako ti treba armora uzmi Randuin's Omen,ako ti treba mr onda Banshee's Veil
Ako zelis offensive onda mozes Last Whisper ili Madred's Bloodraozr
Nevalja.
Boots.
Trinity
mallet
atma
križ
Dobri ti ti itemi brate svaka cast kriz ono sranje Boots itd.
Nego evo to moj build pa probaj samo da ti kazem da build je ovisan o situaciju i protivnickom teamu alo ovako bi nekako na kraju trebao izgledati
Mercury's treads
Trinity Force
Warmog's Armor
Atma's Impaler
Force of Nature
a sto se tice zadnjega itema imas puno izbora ovisno je li ti trea defensive ili offenisve item
Ako ti treba armora uzmi Randuin's Omen,ako ti treba mr onda Banshee's Veil
Ako zelis offensive onda mozes Last Whisper ili Madred's Bloodraozr
Banhee je bolji od force of nature.
Moj build je bolji.
http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337775
slimyyy mi je dobio šamar od comunitija :D
http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337775
slimyyy mi je dobio šamar od comunitija :D
Hahahaha...
ajmo ljudi, racite sta mislite ( i tu i tamo po mogucnosti, pogotovo ako je pozitivno misljenje ^^ )
http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=3628469#post3628469
malo mi je glupo sto riot stvarno nikako ne zeli pomoci kad se nekom ovako nesto kao meni dogodi :(
sljedeći patch:
Morgana:
Lux
sljedeći patch:
Morgana:
Lux
Super!!!
Taman moja dva main championa 
sljedeći patch:
Morgana:
Lux
Sad cu jos bolje pwnat s Lux 
Twitch
Character Passive: Damage is retaining true and is being lowered a bit. Duration is being increased.
Q: Now a passive/active. Passive is the Xypherous outlined stealth rework. Active grants bonus attack speed for x seconds and instantly reloads x Vile Bolts into Twitch's crossbow.
W: Debilitating Poison: Now requires poison on the target to cast. Cast range increased by double. Can no longer be cast if there are no valid targets in range.
E: New Spell. Fires a narrow line missile instantly that deals total attack damage and includes on hit effects. High range, .75 second cooldown but requires Vile Bolts. Vile Bolts are Twitch's ammo resource that replenishes over time or by reloading via Q.
R: Expunge: Can no longer be cast if there is no target in range. Requires poison, cast range doubled. Damage heavily increased.
Šta su napravili sa twich-om?! Skroz su mi ga shebali! 
zakasnija si par miseci sa ton izjavon :D
zakasnija si par miseci sa ton izjavon :D
Ma jos se nekako mogao igrati, a sad sad su ga skroz zahebali. 
Ma jos se nekako mogao igrati, a sad sad su ga skroz zahebali. 
nekužin kako su ga sjebali, pa sad će bar bit igriv :)
Ko je korisniji, zabavniji, etc.
| 14 | Kennen |
|---|---|
| 14 | Ezreal |
HoN je sad isto free to play, pa ukoliko odlučite igrati i HoN, javite pa da svi skupa odigramo... Keiichi bi mogao vodit ekipu budući da to igra već duže vrijeme i zna više o tome od nas.... eto čisto da se malo naviknemo i na drukčiju mehaniku igre u duhu nadolazeće Dote 2.
HoN je sad isto free to play, pa ukoliko odlučite igrati i HoN, javite pa da svi skupa odigramo... Keiichi bi mogao vodit ekipu budući da to igra već duže vrijeme i zna više o tome od nas.... eto čisto da se malo naviknemo i na drukčiju mehaniku igre u duhu nadolazeće Dote 2.
HoN je postao tak jadan, da prvo kopira od DotA-e, a sad od LoL-a, f2p model. patetik. cuo sam da ima se 15 heroja na pocetku kad napravis acc i da moras kupovati ko u lol-u.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Eto u LoL-u imas otkljucane sve champove kad napravis novi account.. Normalno da ti nece sve otkljucat, koliko ja znan sad da trebas igrat neko vrijeme da bi moga otkljucavat nove champove, isto kao u LoL-u imas njihovu vrstu IP-a i RP-a. Samo sta kod njih i sa tim silver coinsima (tj. IP-om u LoL-u) mozes kupovat i skinove.
Pa HoN je i napravljen kao kopija dote samo sa boljom grafikom i efektima, ne znan sta je tu toliko lose... Bar kod njih monkey king nije buggan xD
Inace preferiran LoL jer mi je zabavniji, meni bolje odgovara onakav tip igre i grafika ali nemos blatit HoN kad ga nisi ni proba. Prvi put da cujem da neko nesto whina oko free accounta za HoN...
HoN skinut, fali još samo da se registrujem i da intaliram
HoN se jako zeznuo sa ovim potezom. Ja imam neke frendove koji su kupili HoN i ljuti su toliko da bi ga čak mogli i napustit. Zašto? Boje se noobova- isti razlog zašto neigraju f2p LoL.
Ja idem downloadat HoN pa da bacimo koju. Malo osvježenje od LoLa.
HoN se jako zeznuo sa ovim potezom. Ja imam neke frendove koji su kupili HoN i ljuti su toliko da bi ga čak mogli i napustit. Zašto? Boje se noobova- isti razlog zašto neigraju f2p LoL.
Ja debil uzeo hon ima 3 dana za 10 dolara :(
Al nema veze nije mi previse zao.
baš suprotno HoN je zajeba sve igrače koji su kupili ovo na popustu, jer budimo realni da su ostali B2P više niko nebi kupija igru pored DotA 2, a koliko san čita po forumima DotA bi tribala bit ka i LoL, F2P sa mikrotransakcijama, ovako će HoN dobit brdo novih igrača od kojih će njih dosta kupovat skinove i ostale stvari pa će sigurno zarađivat više nego prije
Meni se HoN nije sviđao jer je imao mapu ko Dota, iteme, champove i brzo mi je dosadio. Dok LoL je imao drugačije sve i zato ga i dalje igram i zabavan mi je.
Ali dosta o HoN-u, imate njegov temu, ovdje je o LoL-u.
ovisi kako ko gleda na to, ako će ti HoN bit "main" igra i ako ćeš ga igrat stalno onda fala bogu da se isplati ali ako su ga ljudi kupili ka alternativu LoL-u kojeg češće igraju (ka šta san ja mislija) onda su ih zajebali :)