League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.421.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...
AmonZero kaže...

Jedna od boljih ranked partija i moj novi main {#}

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/irelia-1.png

Irelia je jako dobar champ vidim da te dobro ide samo pokusaj buildati na njoj Wit's End(early game) Madreds Bloodrazor(late game),jos ako dobijes red buff i true dmg od W radis toliko dmg autoattackom da nije za povjerovati :)\

EDIT: Amon evo moj zadnji game sa Ireliom ;)

Nemam ja vremana za taj withs end i bloodrazor {#}

Vecinom idem u solo lane s njom i prve inteme koje pravim su philos ( a nekad i hog).Zatim rusham trinity (q skill s trinity radi preko 500 dmg),a nakon toga radim defensive inteme ovisno o protivnickom setup-u (Fon-za AP team ili radium - za AD team), a nakon sto uzmem Guardian to je gg (nemogu me jednom ubit a kamoli dva puta xD)

Ali probat cu danas tu tvoju opciju. Mozda mi se svidi.

League Of Legends IGN: slinA
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo dokaz da kada se team skupi zajedno da se sve može pobijediti...

Dobio sam u mailu poziv za closed beta od Realm of the Titans. Trenutno skidam igru pa ću kasnije igrati. Inaće Chaox iz solomida  igra trenutno tu igru. Stream. Izgleda zanimljivo.

xD xD
I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 13:10 (kaiserus).

0 0 hvala 0
16 godina
kaiserus kaže...

Dobio sam u mailu poziv za closed beta od Realm of the Titans. Trenutno skidam igru pa ću kasnije igrati. Inaće Chaox iz solomida  igra trenutno tu igru. Stream. Izgleda zanimljivo.

Igra izgleda sranje, te je još jedna kopija od heroes of newereth, lol i dota...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
kaiserus kaže...

Igra izgleda sranje, te je još jedna kopija od heroes of newereth, lol i dota...

To si vidio iz streama ili si igrao?

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
16 godina
kaiserus kaže...

Gledam stream. Kakve veze da li igram ili gledam stream, opet vidim šta se sve dešava. I izgleda fakat užas. LoL je fenomenalna free igra u koju ne treba upirati prstom

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
kaiserus kaže...

Gledam stream. Kakve veze da li igram ili gledam stream, opet vidim šta se sve dešava. I izgleda fakat užas. LoL je fenomenalna free igra u koju ne treba upirati prstom

Ja isto gledam stream i izgleda zanimljivo. Kasnije kada ću ju igrati možda promjenjim mišljenje... Nekužim kako možeš reći da je igra loša ako ju nisi probao...

16 godina
kaiserus kaže...

Ja isto gledam stream i izgleda zanimljivo. Kasnije kada ću ju igrati možda promjenjim mišljenje... Nekužim kako možeš reći da je igra loša ako ju nisi probao...

Kažem da loše izgleda općenito, te da je još jedna u moru igara iste vrste, a takvih igara više ne treba, ostalih da, ali ovoga ne.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma od MOBA igara jedino sta bi moglo nadmasit HoN i LoL je DOTA 2,samo nadan se da ce ipak bit nekakvih inovacija i da nece bit cisti c/p od orginala

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
scarface797 kaže...
AmonZero kaže...

Jedna od boljih ranked partija i moj novi main {#}

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/irelia-1.png

Irelia je jako dobar champ vidim da te dobro ide samo pokusaj buildati na njoj Wit's End(early game) Madreds Bloodrazor(late game),jos ako dobijes red buff i true dmg od W radis toliko dmg autoattackom da nije za povjerovati :)\

EDIT: Amon evo moj zadnji game sa Ireliom ;)

Nemam ja vremana za taj withs end i bloodrazor {#}

Vecinom idem u solo lane s njom i prve inteme koje pravim su philos ( a nekad i hog).Zatim rusham trinity (q skill s trinity radi preko 500 dmg),a nakon toga radim defensive inteme ovisno o protivnickom setup-u (Fon-za AP team ili radium - za AD team), a nakon sto uzmem Guardian to je gg (nemogu me jednom ubit a kamoli dva puta xD)

Ali probat cu danas tu tvoju opciju. Mozda mi se svidi.

A da i ja idem solo lane philos i hog poslije toga sheen mercury,onda mozda chalice of harmony i wits end onda trinity i onda defensive iteme.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ma od MOBA igara jedino sta bi moglo nadmasit HoN i LoL je DOTA 2,samo nadan se da ce ipak bit nekakvih inovacija i da nece bit cisti c/p od orginala

Nevjerujem da ce LoL nadmasit, jel ce se placati. Tipa HoN, platis i igras. A heroji ce biti isti kao i u HoN-u. I imat ce ove dodatke koje svi vec dugo imaju (reconnect, leaveri, banovi...).

Još malo pa će biti prezentacija na Gamescomu. Jedino ako bude grafika kao u Diablo III, onda igram to. :D

17 godina
kaiserus kaže...

Meni izgleda jadno {#}

PS

Samo za scara {#}

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/ireliapwnscarxD.jpg

Nije bilo vremena da zavrsim bloodrazor

League Of Legends IGN: slinA
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 14:57 (AmonZero).
18 godina
League Of Legends

Prva sa Malzaharom, hehe, koji nuker, bas tip AP kojeg volim :D 

A naš Wukong owno opasno haha

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thermoblaze kaže...
Ashelor kaže...

Nevjerujem da ce LoL nadmasit, jel ce se placati. Tipa HoN, platis i igras. A heroji ce biti isti kao i u HoN-u. I imat ce ove dodatke koje svi vec dugo imaju (reconnect, leaveri, banovi...).

Još malo pa će biti prezentacija na Gamescomu. Jedino ako bude grafika kao u Diablo III, onda igram to. :D

Mislin da san nedavno na nekom site-u procita da ce koristit LoL-ov model a ne HoN-ov.
Iako i da bude ka HoN nije nista strasno,25$ je bia na release-u, toliko ova mularija danas potrosi u par dana na cigare

16 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Thermoblaze kaže...
Ashelor kaže...

Mislin da san nedavno na nekom site-u procita da ce koristit LoL-ov model a ne HoN-ov.
Iako i da bude ka HoN nije nista strasno,25$ je bia na release-u, toliko ova mularija danas potrosi u par dana na cigare

samo sto jos onda žude za lovom, tako da otvore onaj goblin shop.

LoL Nick (EU): hRay
14 godina
neaktivan
null kaže...
Ashelor kaže...
Thermoblaze kaže...
Ashelor kaže...

samo sto jos onda žude za lovom, tako da otvore onaj goblin shop.

Heh to su napravili kad su skuzili da nece moc isplatit razvoj+odrzavanje igre s "kupi i igraj koliko oces" modelom jer nije to tip igre poput Guild Wars-a di ce oni izbacit novi kontinent s novim misijama i pricom i zaradit ponovo.

Mislin da je za te MOBA igre jedini nacin da zarade nesto LoL-ov model ili mjesecna pretplata (poput p2p MMO-a samo s manjom pretplatom)

16 godina
protjeran
League Of Legends

Dobra igra, sve 5.

Ali nemam pixel shader 2.0, tj. grafa ne podržava.

Zbog tog sam ju zamrzio :D

http://adf.ly/29wTl --- vaš klik čini čuda
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
kaiserus kaže...

Jučer sam počeo igrati, ne sviđa mi se, kamera mi je previše zumirana, itemi mi nisu baš nešto, likovi imaju premalo mane, samurai spirit ima 115 mane, a Q mu uzima 80 ak se ne varam.... katastrofa... bio sam zagrijan za to dok nisam isprobao, jeftina i loša kopija LoL-a i HoN-a....

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
16 godina
League Of Legends

Onar RotT je sranje. Odigro sam dvije runde, skroz je s*bano. Ona mapa mi je neka totalno bezveze. Tutorial te uči samo osnovama, pola toga nisam razumio kada sam ušo u match...

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
kaiserus kaže...

Jučer sam počeo igrati, ne sviđa mi se, kamera mi je previše zumirana, itemi mi nisu baš nešto, likovi imaju premalo mane, samurai spirit ima 115 mane, a Q mu uzima 80 ak se ne varam.... katastrofa... bio sam zagrijan za to dok nisam isprobao, jeftina i loša kopija LoL-a i HoN-a....

Ferritin kaže...

Onar RotT je sranje. Odigro sam dvije runde, skroz je s*bano. Ona mapa mi je neka totalno bezveze. Tutorial te uči samo osnovama, pola toga nisam razumio kada sam ušo u match...

Da sad kad sam probao igru slažem se da je loša. Ali iz onog streama mi je stvarno izgledala zanimljivo...

16 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Heh to su napravili kad su skuzili da nece moc isplatit razvoj+odrzavanje igre s "kupi i igraj koliko oces" modelom jer nije to tip igre poput Guild Wars-a di ce oni izbacit novi kontinent s novim misijama i pricom i zaradit ponovo.

Mislin da je za te MOBA igre jedini nacin da zarade nesto LoL-ov model ili mjesecna pretplata (poput p2p MMO-a samo s manjom pretplatom)

mjesecne ti vec nisu IN. npr. da je LoL mjesecna, nikad ga nebi igrao.

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:37 (null).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moraju izbaciti MOBA igru koja je 1v1. A ne ovako, da se derem po cijeloj kući jel su ljudi glupi ko krac. Opet 5-6 looseva za redom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thermoblaze kaže...

Moraju izbaciti MOBA igru koja je 1v1. A ne ovako, da se derem po cijeloj kući jel su ljudi glupi ko krac. Opet 5-6 looseva za redom.

Ne zelin se ureknit pa evo kucam u drvo,ali od splita imam 15 pobjeda i 1 loss,od toga je bilo jedno 6-7 game-ova full premade,4-5 duo queue i ostalo solo

I taj jedan loss je bia s full premade-om,drugi tim je bia stvarno odlican,tako da mi nije bilo ni toliko krivo

16 godina
neaktivan
Thermoblaze kaže...

Moraju izbaciti MOBA igru koja je 1v1.

Vec jesu, zove se Bloodline Champions.

Bang!
18 godina
League Of Legends

Wukong je pun bugova, zato je slab... Q mu skida 30% samo base armora, a ulti mu ne skalira sa bonus dmg-om, iako tamo tak piše.... to je wickdov frend isprobao, tako da uskoro stiže hotfix za wukonga, očekujte da bude dosta jači nakon toga. {#} (barem je sad ta rasprava bila kod Wickd-a na streamu)

Sad je balansiran zato jer je pun bugova, a kad ga poprave bude prejak. I dalje mi je na shopping listi {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 17:19 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Wukong je pun bugova, zato je slab... Q mu skida 30% samo base armora, a ulti mu ne skalira sa bonus dmg-om, iako tamo tak piše.... to je wickdov frend isprobao, tako da uskoro stiže hotfix za wukonga, očekujte da bude dosta jači nakon toga. {#} (barem je sad ta rasprava bila kod Wickd-a na streamu)

Sad je balansiran zato jer je pun bugova, a kad ga poprave bude prejak. I dalje mi je na shopping listi {#} 

da primjetia san da je ulti skoro beskoristan,oko lv7-8 san cak i uspia skupit kill ili dva s njim ali kasnije nista.

Samo sta je meni kod Wukonga neprocjenjivo je njegov juke potencijal,

ogroman gust je samo zajebavat ekipu s decoy-om,svi se nabriju i oce te gankat,a moj tim ih u meduvremenu koka jednog po jednog.

na max lv decoy ima cd 11 sec sta je stvarno malo.

18 godina
Ashelor kaže...
Unimatrix 007 kaže...

da primjetia san da je ulti skoro beskoristan,oko lv7-8 san cak i uspia skupit kill ili dva s njim ali kasnije nista.

ogroman gust je samo zajebavat ekipu s decoy-om,svi se nabriju i oce te gankat,a moj tim ih u meduvremenu koka jednog po jednog.

I onda se retardirani idioti žale na Vladimirov pool koji mu uzme čak 20% hp-a, ima oko 20 sec cd i lako ga je pogodit nakon toga, dok ovaj postane nevidljiv i ima mali cd, a ne košta ga ni blizu koliko vladimira...

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Ashelor kaže...
Unimatrix 007 kaže...

I onda se retardirani idioti žale na Vladimirov pool koji mu uzme čak 20% hp-a, ima oko 20 sec cd i lako ga je pogodit nakon toga, dok ovaj postane nevidljiv i ima mali cd, a ne košta ga ni blizu koliko vladimira...

Da al zato Vladimir ima Q ;)

17 godina
League Of Legends

danas sam bacio malzov ult na decoy, popi*dio sam.

imam osjecaj da je decoy iskoristio mikrosekundu prije mog ultija posto je roko minone i trckaro dotada :S

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Ashelor kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Da al zato Vladimir ima Q ;)

Nije stvar u tome, nego u escape abilitiju i kiteanju... možeš lako izmamiti ulti od Ashe, WW-a, Annie, Malzahara (itd) s tim... to je puno jače od pool-a.... zato kažem, ako su se ljudi žalili na Vladimira, na ovo bi trebali poludjeti...s ovim se spasiš čak i od Caitlyn i njenog ultija... mislim da će Wukong ubrzo bit lik za metu kod svih ELO-a...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 19:19 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jedan game s jarvanom , i super je champ, jako "jak" i stvarno zabavan za igrat :D recite mi jel valja build itd

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice