League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
dj_chapz kaže...

Obozavam igrat LoL ali igrica je svakim danom sve manje igriva... više nitko ne igra neke normalne champe nego svi samo kupuju neke teške OP champe koji se stalno vrte po matchevima, kao da ima samo 10 champova a ne 50ak... Brand, Leona, Vayne, Rumble... i kako čovjek može uzet protiv toga nešto što nije OP a da može igrati, zabavit se a da ima šanse pobijediti? Teemo, Annie i Master Yi su mi zakon ali bilo koji novi champ ih one-hita.... šteta.

Zaboravio si najvećeg OP championa, Soraku {#}. 0 ili 1 kill, desetak miniona,a ipak pobjedim. Može li to Rumble,Vayne,Brand napraviti? {#}

Again Soraka wins! Again Soraka wins!
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

prije server splita san bija u plusu 100 winova, a sad 90... svaka čast i Riotu i budalama koji nemaju pojma igrat

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

prije server splita san bija u plusu 100 winova, a sad 90... svaka čast i Riotu i budalama koji nemaju pojma igrat

nemojte samo igrati ranked, u 10 matcheva možeš pobjediti max. 2 puta. Jer takve tarde dobivam da je to strasno.

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
null kaže...
slimyyy kaže...

nemojte samo igrati ranked, u 10 matcheva možeš pobjediti max. 2 puta. Jer takve tarde dobivam da je to strasno.

haha isto kod mene u mom timu kog je iso namjerno solo top i nafido tryndu i GP-a i gg x))

LM bro
17 godina
League Of Legends

Ja od splita dobivam najvece retarde u timu, 2 wina od 15 gameova

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

baš gledan na službenon forumu, svi su primjetili kako nema ništa od east-a i svi se sele na west, a iovako west ima 80% više igrača, čini se meni da ova igra u europi polako propada ako šta prije ne promine nešto, samo pokazuju svoju nesposobnost i naklonjenost amerikancima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja vjerovatno ostajem na east. Dok nema problema sa lagoom ok je.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja vjerovatno ostajem na east. Dok nema problema sa lagoom ok je.

ni meni east nije lost, u zadnjih 8 gameova 6 winova, uzmem OP morda na 3v3 i gg :D

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Danas ga kupio,9 odigrao,8 winova 1 lose.

I hate you, ja sam zapeo na 4660 IP-a, hoću da ga kupim već evo 3 dana. Još mi je baš danas morao otići hebeni IP boost -.-

Otisao IP boost ? Ja ga imam jos 11 dana i 14 sati o.O

16 godina
neaktivan

za 10 min, moj match :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Meni nakon splita ide dobro... kad dobijem neke retarde, malo rage-a na njih i odma bolje igraju :D

Jucer sam nekog "naseg" trolera dobio. Igra morde solo top protiv nocturne i lesina i nemoze drzat lane.Na kraju je imo preko 16 death-a i onda nas zove nobovima koji smo odlicno igrali. {#}

Ovi iz moje ekipe ga krenili zajebavat da je rus, i kaze on da je iz "croatia". Onda je cuo par stvari od mene {#}

Neki lik zove se DJ ...nesto

PS

hRay malti te ovaj dobrano {#}

League Of Legends IGN: slinA
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 16:43 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jbg. Totalno sam krivo poceo i znao sam odmah da je gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

Otisao IP boost ? Ja ga imam jos 11 dana i 14 sati o.O

Da, baš danas mi je otišao

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
null kaže...

To se kao moglo izabrat kojeg god hoces champa ili ?

Vidim da ste obojica bili yorick

League Of Legends IGN: slinA
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
null kaže...

To se kao moglo izabrat kojeg god hoces champa ili ?

Vidim da ste obojica bili yorick

da, mores bilo kod. svako bana po jednog heroja

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon odigranih ~50 rundi sa Warwick-om još nisam skužio da je 2 phantom dancera, must have, na njemu. Igrač sa slike me je uvjeravao da ja nemam pojma igrati warwicka i da je on "pro" warwick. Naravno izgubili smo jer su bila jos 2 trolla.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Počeo igrati prije tjedan dana LOL, jučer kupio Leonu. Nakon 9 odigrani s Leonom, 9 winova.

Jel mi može neki pro tank ili pro Leona reći koje iteme redom da kupujem snjom? {#} Jer još uvijek sam početnik :$

18 godina
neaktivan
League Of Legends

E sada sam gledao kyle spotlight.. i jel se to meni cini ili je grafika bolja :S

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo skupio IP-a za champa, te za rune.. I imam nesto RPa za skin :D Pa sam odlucio malo vidit sta mislite koji od ovih 5 champova se najvise isplat igrat!

8 Miss Fortune
13 Gangplank
3 Annie
3 Sion
2 Nasus

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo kupio Shaco-a pa zanime nekakav build i guide za njega, al da nije hebeni jungle....

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 22:17 (mrtvo_tjelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

server se podijelio, odem na solo queue i dobijem ruse u timu nekuzim ih nista jer pisu cirilicom i protivnici nam poljaci lvl 30 500 winova i skorovi 0/7/10 s mordeom i yi-em jeb**o nabijam ip u 2 dana 3600 ip-a, pa me zanima sta mislite koga kupit

13 Teemo
6 Mordekaiser
Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 22:20 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ner0 kaže...

server se podijelio, odem na solo queue i dobijem ruse u timu nekuzim ih nista jer pisu cirilicom i protivnici nam poljaci lvl 30 500 winova i skorovi 0/7/10 s mordeom i yi-em jeb**o nabijam ip u 2 dana 3600 ip-a, pa me zanima sta mislite koga kupit

Motherfuc*ing   CAPTAIN TEEMO !!!

LoL EU - KingNothing666
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma daj ovaj east server je stavrno zaku*ac ovo je nevjerovatno odem jednu partiju odigrati Yi leava odmah na pocetku, drugi game svi pocne izbacivati u loadingu svi se reconnectaju i onda opet pode sve izbacivati izbaci sve igrace i pise unable to reconnect.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
mrtvo_tjelo kaže...

evo kupio Shaco-a pa zanime nekakav build i guide za njega, al da nije hebeni jungle....

Ako ne ides  jungle s shacom ubi se onda :S 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Soraka najbolji champion u igri.. 34 asistencije u zadnjoj partiji..od ukupno 45 kilova od cijele ekipe.. Soraka rules..najbolji support u igri..

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ajmo se dogovoriti da svi pređemo na West, jer ovaj East je stvarno za k*rac.. {#}

Ja sam:

5 Za
20 Protiv
www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ferritin kaže...

Ajmo se dogovoriti da svi pređemo na West, jer ovaj East je stvarno za k*rac.. {#}

Ja sam:

Šta je to "west" i "east" u igri?!

16 godina
League Of Legends

Šta kupiti?

7 Udyr
23 Nocturne
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Šta kupiti?

Zapravo sad se sjeti da si te kpoceo igrati . Obadvoje od tih champova su primarno jungleri . Posto jos nemas rune nemozes naravno i junglat . 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
18 godina
League Of Legends

Opet me trollali Šveđani... lik igra AD carryja (MF) i u lane-u je s Rammusom, reko to je dobar setup, ali ne, nafidali su Vayne 6-1 u laneu. I onda još frajer počne vrijeđati sve ostale u timu na švedskom, nasreću (ili nažalost možda) u timu su bila još dva šveđana pa su preveli to kaj su mi dali razlog da ih prijavim. Fucking EU East... završiš u rundi sa 4 Šveđana, 2 trollaju i naravno da je defeat... Još to sve ne bi bilo strašno kad bi RIOT barem stavio Skandinavske zemlje pod West... 

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice