League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.421.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Jer sam ja tražio da vidim to patchanje Nocturna, čitaj postove iznad, uvijek postoji razlog.

Btw kad ćemo igrati, non stop si ingame {#}

ali ti patch notesi su daleko prije nego šta je nocturne čak bija i najavljen...

pa javi se pa ćemo zaigrat koju :P

Ja se javim ali ti ništa, non stop u igri {#} Btw, igram tryn-om dok ne skupim IP za Nocturna

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
League Of Legends

Nie  phreak toliko los . Poceo je na US malo serveru igrati . Pa  se s 1400 na  2000 digao u mjesec dana . 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Jučer sam se registrirao i skinuo igru, regija Eu Nordic & East. 2h sam se pokušavao logirat međutim neće. Dali se to događa i vama, ili je problem do servera.

ima li tko kakvo riješenje?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 18:57 (gamer4ever).
16 godina
gamer4ever kaže...

Jučer sam se registrirao i skinuo igru, regija Eu Nordic & East. 2h sam se pokušavao logirat međutim neće. Dali se to događa i vama, ili je problem do servera.

A da stisnes Yes?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvi put odigrao partiju sa Ashe,5-0-15.....mislim da je to dosta dobro..ako se netko želi zabavljat do ranih jutarnjih sati neka me doda:Riotstrike,btw EU server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
gamer4ever kaže...

A da stisnes Yes?

dva puta mi se to pojavljuje i stisnem Yes ali opet connection failure, sad sam kod prijatelja probo se logirat uopće me ne pita (security alert) samo uđe

16 godina
Unworthy_For_Life kaže...

Prvi put odigrao partiju sa Ashe,5-0-15.....mislim da je to dosta dobro..ako se netko želi zabavljat do ranih jutarnjih sati neka me doda:Riotstrike,btw EU server.

Ashe je fenomenalan DPS, čisti support, ok je da imaš takvu statistiku {#}

15 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...
gamer4ever kaže...

Promjeni datum na compu u pravi datum znam da se cini bezsmisleno ali meni je tako bilo za par igri, takoder stavi iznimku za firewall ;) 

EDIT:WTF mjenjaju Kayle passiv pa koji ku*ac samanju Ap ratio pa ovo je hebeni nerf a ne rework.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 19:19 (scarface797).
16 godina
scarface797 kaže...
gamer4ever kaže...
gamer4ever kaže...

Promjeni datum na compu u pravi datum znam da se cini bezsmisleno ali meni je tako bilo za par igri, takoder stavi iznimku za firewall ;) 

EDIT:WTF mjenjaju Kayle passiv pa koji ku*ac samanju Ap ratio pa ovo je hebeni nerf a ne rework.

Naculi usi ?  Povecavaju ap ratie na  Q I E nube .

18 godina
scarface797 kaže...
gamer4ever kaže...
gamer4ever kaže...

Da, to je to, datumi ti ne štimaju, mogu to potvrditi i meni je bilo tak nekoliko puta.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo konaco penta kill sa nasus prehebeno je bilo samo sto me je jednom guardian angel ozivio i to mi je brojao kao death uglavnom prehebeno bilo samo bih mozda umjesto RO stavio lastwhisper a morao sam napraviti ovaj item jer su imati Vayne i Tryndamera koji su radili ogroamn dmg.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Evo konaco penta kill sa nasus prehebeno je bilo samo sto me je jednom guardian angel ozivio i to mi je brojao kao death uglavnom prehebeno bilo samo bih mozda umjesto RO stavio lastwhisper a morao sam napraviti ovaj item jer su imati Vayne i Tryndamera koji su radili ogroamn dmg.

Delayed penta nie penta -.-  . Onda bi ja imao 15 komada -.-  

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Odjebi reko je penta kill i dole je pisalo scarface797 has scored a penta kill {#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

ss or it didn't happen.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Samo u ovom matchu si zaradio za jednu moju runu xD

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se vama u zadnjih par dana u svakom hebenom matchu pojavljuje Xin ili Gangplank? Ili oboje skupa? Čovječe ne mogu normalan game odigrat da nema njih dvojica sa stun, slow, crit i onda mi pukne ulti pol metra pred bazom i ubije me... Od 10 matcheva u 9 je bio barem jedan a u 3 su bila oba -.-

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo dokaz da je Gangplank OP, ja sam napravio penta kill xD

Score Score
I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 1:17 (kaiserus).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Obozavam igrat LoL ali igrica je svakim danom sve manje igriva... više nitko ne igra neke normalne champe nego svi samo kupuju neke teške OP champe koji se stalno vrte po matchevima, kao da ima samo 10 champova a ne 50ak... Brand, Leona, Vayne, Rumble... i kako čovjek može uzet protiv toga nešto što nije OP a da može igrati, zabavit se a da ima šanse pobijediti? Teemo, Annie i Master Yi su mi zakon ali bilo koji novi champ ih one-hita.... šteta.

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kaiserus kaže...

Još da si te iteme imao za Tryndamere, to bi bilo karanje

16 godina
dj_chapz kaže...

Obozavam igrat LoL ali igrica je svakim danom sve manje igriva... više nitko ne igra neke normalne champe nego svi samo kupuju neke teške OP champe koji se stalno vrte po matchevima, kao da ima samo 10 champova a ne 50ak... Brand, Leona, Vayne, Rumble... i kako čovjek može uzet protiv toga nešto što nije OP a da može igrati, zabavit se a da ima šanse pobijediti? Teemo, Annie i Master Yi su mi zakon ali bilo koji novi champ ih one-hita.... šteta.

/facepalm brand OP ? Annie je trenutno najjaci AP carry a kazes da nije OP ? 

16 godina
League Of Legends

O hebo mu pas mater glupi srdjan1234 (ili tako neki brojevi) lik igra hebenog war wicka i unistimo im nexus tower (50 min igre) i on kaze neda mi se vise i lik samo ode AFK oni nama sve sve uniste, ja (leona) i annie nismo nista mogli. da bog da crko djubre jedno smrdljivo!! MRŠ MUCHKO DJUBRE AKO OVO CITAS! Da bog da ti se komp zapalio i da mozes igrat samo hebeni tetris na gemboju. MRŠ!! {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ferritin kaže...

O hebo mu pas mater glupi srdjan1234 (ili tako neki brojevi) lik igra hebenog war wicka i unistimo im nexus tower (50 min igre) i on kaze neda mi se vise i lik samo ode AFK oni nama sve sve uniste, ja (leona) i annie nismo nista mogli. da bog da crko djubre jedno smrdljivo!! MRŠ MUCHKO DJUBRE AKO OVO CITAS! Da bog da ti se komp zapalio i da mozes igrat samo hebeni tetris na gemboju. MRŠ!! {#}{#}

http://i17.photobucket.com/albums/b85/cool_dude100/popcorn.gif

16 godina
hari85 kaže...
Ferritin kaže...

http://i17.photobucket.com/albums/b85/cool_dude100/popcorn.gif

{#}

{#}

16 godina
League Of Legends

Ak je normal nie vrijedno rageat :P 

Meni je normal game tako nevazan . Nek si dobio ip  , ako jesi onda ne zali se  xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Meni je normal game tako nevazan . Nek si dobio ip  , ako jesi onda ne zali se  xD

Ne razumijem, to normal, kakvi to sve game types imaju ? Mislim, znam za normal i coop vs AI, ali ??

16 godina
hari85 kaže...

Ne razumijem, to normal, kakvi to sve game types imaju ? Mislim, znam za normal i coop vs AI, ali ??

Ranked -.- 

edit : A da ti jos nisi lvl 30 da mozes igrati ranked .

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 3:35 (hari85).
16 godina
hari85 kaže...

Ranked -.- 

edit : A da ti jos nisi lvl 30 da mozes igrati ranked .

I, da, pretpostavljao sam da je ranked, a šta je to tačno, možeš pojasnit?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas ga kupio,9 odigrao,8 winova 1 lose.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

Danas ga kupio,9 odigrao,8 winova 1 lose.

I hate you, ja sam zapeo na 4660 IP-a, hoću da ga kupim već evo 3 dana. Još mi je baš danas morao otići hebeni IP boost -.-

16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

nemora zato bit OP, mozda je drugi tima FAIL-o i nije te fokusiro ili nesto slicno :P

kaiserus kaže...

Još da si te iteme imao za Tryndamere, to bi bilo karanje

ja sam imo slicne sa tryndom(infinity, 2xphantom dance i 3xbloodthister) i to je bilo predobro(3v3), ubijem jednog ostane mi 10% hp i dode mi Sion i jos jedan i ja 2-3 hita i opet pun HP i oni gledaju sto se događa :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice